DELİLER(DELİ) İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

  • Genelde harp ekibi bir yolu destekliyorsa o yolun sonu çıkmaz sokaktır da hayırlısı bakalım. Dostum dediğim adamın sonuna kadar arkasındayımdır elinize emeğinize sağlık daldan dala atlamaması gerektiğini öğrenmiş olur günün sonunda bu kuş da :)

    BUKALEMUN sahalarda. Renkten renge geçiş ohooo :)


    Bu kuş dediğin şahıstan icazet alıp cephelerden çekilmemişmiydin. Neden kuş oldu ?


    eseas Kurt kocayınca çakalların maskarası olurmuş diyeceğim de ne sana kurt ne bu bukelemuna çakal tabiri yakışıyor.

    1je12pk.jpg

    Ghostek and GOZTEPELI' like this.
  • Tebrik mesajlarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar sağ olun


    Kılıcımızı kınından çıkarttık malum sürüyü dağıtıyoruz ;)


    İTLAF serimize devam


    1i2ribf.png?_gl=1*te6luk*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2MDIzNS4zOS4xLjE3MzQ5NjAyOTIuMy4wLjA.


    q6tj8vh.png?_gl=1*f22keq*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2MDIzNS4zOS4xLjE3MzQ5NjAyOTQuMS4wLjA.


    r5fk4ks.png?_gl=1*f22keq*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2MDIzNS4zOS4xLjE3MzQ5NjAyOTQuMS4wLjA.


    jnw64tx.png?_gl=1*f22keq*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2MDIzNS4zOS4xLjE3MzQ5NjAyOTQuMS4wLjA.


    4ofyl70.png?_gl=1*f22keq*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2MDIzNS4zOS4xLjE3MzQ5NjAyOTQuMS4wLjA.


    tTCLuli9JwZ.jpeg



    ☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

    DeLiCoBaN 70, babacan55 and Livius like this.
  • Bu çöp sığındığı ittifakın arkasından henüz deliyle rakip değiliz diye algı yapar hevesli hevesli konuşurdu, savaş çıksa savaşacakmış gibi ^^


    Cümle alem görsün elinde o kadar asker gemi varken kendi için bile 1 asker gemi kestirmeyip boş depolarla oynayan bu su kurnazını ona ait olan ve CSRT denen tarla ittifakında yağmalamadığımız ve tatile göndermediğimiz çok az oyuncu kaldı onlar için bile kılını kıpırdatmıyor.


    Bizim varlık gösterdiğimiz sunucularda bu arkadaşa ve oluşumlarına rahat oyun yok, mazide kaldı o günler.


    Sıra zelus ve medusaya da gelecek İkariam TR'nin hiçbir ittifakı ve sunucusu senin için güvenli bir liman değil, olmayacak bunu böyle bilesin.


    bj0mi02.png?_gl=1*1yebot1*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2OTk3My40MC4xLjE3MzQ5NzAwMzMuNjAuMC4w


    7l83yju.png?_gl=1*1b4iv92*_ga*NDMwODgwOTI4LjE2ODQ1MjQ5Njk.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDk2OTk3My40MC4xLjE3MzQ5NzAwMzIuMS4wLjA.

    tTCLuli9JwZ.jpeg



    ☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

    DeLiCoBaN 70, GOZTEPELI', Y0DA and one other like this.
  • Bizim varlık gösterdiğimiz sunucularda bu arkadaşa ve oluşumlarına rahat oyun yok, mazide kaldı o günler.


    Sıra zelus ve medusaya da gelecek İkariam TR'nin hiçbir ittifakı ve sunucusu senin için güvenli bir liman değil, olmayacak bunu böyle bilesin.

    Özellikle şu kısmı tayyibin sesiyle okuyunca etkisi en az 4 kat artıyor. 5 de olabilir. eksiği başında eeeyyyy olmaması:)


    Raporlar için tebrikler.

    DeLiCoBaN 70, N o M e R C y and Livius like this.
  • Deli ittifakını aldıkları raporlardan dolayı tebrik ederim. İcraat nasıl yapılır göstermişler, herkes dostum dediklerinden biraz öğrense çok daha güzel bir dünyada yaşayabilirdik aslında ^^



    Genelde harp ekibi bir yolu destekliyorsa o yolun sonu çıkmaz sokaktır da hayırlısı bakalım. Dostum dediğim adamın sonuna kadar arkasındayımdır elinize emeğinize sağlık daldan dala atlamaması gerektiğini öğrenmiş olur günün sonunda bu kuş da :)


    Çıkmaz sokak güzel şarkı, Melek ablamı seversin muti, benden sana gelsin -GOZTEPELI-


    Kin tutamaz kalbim sana,

    Neresinden dönsem zarar bu sevdanın,
    Ne yazık ki

    Çıkmaz sokak kalbim sana



    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    O değil de bizim bi icazet belgesi işi vardı theseusa girmeden önce tor ittifakından kafkaskartalı icazet almamız gerektiğini söylemişti sunucuda oynamak için. Almazsak bu sunucuda oynayamayacağımız yönünde tehditler aldığımız için biraz korktuk fakat bizim o belgeyi almaya fırsatımız olmadı malum hayat yoğunluğu koşuşturmaca vs. yoksa mutlaka alırdık. E-Devlette de aradım bulamadım.


    Velhasıl icazetsiz şekilde sunucuda birkaç zamandır duruyoruz kordinat isteyenler oldu ama gelen giden de yok bizim theseus göç idaresinden. Görevini layıkıyla yapmayan liyakatsiz memurları işe alırsan olacağı buydu adam kayırmanın olumsuz yanları işte şekil A'da görülüyor.


    Eyy icazet makamı görevinizi yapın. İCRAAT GÖRELİM.

    tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

    Ced KAN likes this.
  • Ghostek

    Bayılırım melek ablanın şarkılarına oğuzhancığım, şu icazet almadan geldiniz hayırdır deyip üstüne vazife olmayan şeylere karışan labunya nerde kuru sıkı mermi sıkmaya devam mı ediyor yoksa bir yerlerde ?

    S-i3yYRwU_J.png

    <3SON KALE [HARP]<3

    Ghostek and Ced KAN like this.
  • Ölüm kalım savaşında yine ölmüş kibir abidesi.


    Tebrik ederim şevket 😅

    tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif



    Thomas Shelby

    ----------------------------------------------------------------------

    Lider

    A K I N C I L A R[K A N]

    N o M e R C y likes this.
  • Forumda saçma sapan konuşmaya devam eden arkadaşlar çok döverim bak şimdiden uyarayım. Biz savaşa girdik diye koca ittifak savaşı bitti :) Elt çatısı altında sığıntı olarak oynayıp da konuşacak yüzü bulmanız hayret verici :) aa siz buraya gelmeden önce de epsilonda nicklerinizi saklayarak şah'ta sığıntı olarak oynamıştınız alışkınsınız unutmuşum :) ve evet söylediğim her sözün arkasındayım benden icazet almadan gireceğiniz her savaşta kaybetmeye mahkumsunuz. Bugüne kadar şah çatısı altında savaşa girdiniz kaybettiniz, elt çatısı altında girdiniz kaybettiniz, ssfye sığınıp bize güvenip savaşa girdiniz biz desteği kesince kaybettiniz. Forum bülbülü olmayın beyler biraz da gerçekleri konuşalım var mı maçanız saklanmadan, sığınmadan oynayacak cesaretiniz? Herkes herşeyi biliyor burada konuşarak kendinizi tatmin etmeye devam edebilirsiniz sorun yok :) haddinizi bileceksiniz.

  • Deli ittifağının CÜNEYYİT avına çıktığı görüntülere bayıldım, kucak dolusu tebrikler.


    Gereksizin biri yine gelmiş HARP adına ithamlarda bulunuyor zırvalamış iki ton. Bahsi geçen ittifaktan seni kaç kere attılar abiciğinle birlikte diye soracağım yine boş konuşacaksın o yüzden bu topa girmiyorum. Onun bunun arkasına sığınıp savaşa 3-5 cephe ile dahil olmak seni büyük ADAM(!) yapmış belli ama bu durum bizim tarafta öyle değerlendirilmiyor HARP icazet vermeden 2 ay epsilonda oyun oynamadığını da yaz diyeceğim de nerde sende o mertlik. İcazet almadan gireceğimiz savaşı bekleme aslan parçası koordinatlar belli bekliyoruz iddianın altını doldur yok dolduramıyorsan da ortalıkta adamlık gösterileri yapma ayağımızın altındaki paspas olamazsın zira.

    S-i3yYRwU_J.png

    <3SON KALE [HARP]<3