Posts by PeakyBlinders

tırnaksız ile fazla bile muhattap olduk.

Senin oyunda bize üstünlük kuramayacağını buradaki en küçüğünden en büyüğüne kadar herkes biliyor. Sen burda ziya gibi ortaya sıkınca kimse sana itibar etmiyor.

Bizim yaptıklarımız Burada ! Daha iyisini de sen hiçbir zaman yapamayacaksın.
    Bizim ekibimiz gibi bir ekip ile hiçbir zaman oynayamazsın. Zaten senin kuyruk acında bu değil mi? Her zaman kapıda kaldığın için hasetlikten spazm geçiriyosun. Yaptığımız en güzel iş belki de bu. Şimdi istersen masalara tepelere çıkıp tepinebilirsin Cüneyit Enes.

n5rYR5.gif

Ben kimsenin atasına kutsalına sövmem o konuda sizden çok daha içim rahat benim. Kimsenin de bişeyine bir zarar vermedim.
    Delta serverinde KAN ittifağı varken yapamadığın erkeklikleri şimdi yapıyosun.
    Senin merkez yaptığın adaları biz patlattık sesini çıkarabildin mi? Deltagücü adasına çıktım gelin gp verin diye kapımıza paspas oldun.

Parasını verip aldığımız malı sana hibe mi edicektik. O günün şartlarında ihtiyacın olsa evet verirdik ama sağa sola basım yapıp gp satarken ben sana niye gp altın hibe edeyim.

Anca wp da şöyle yaparız böyle yaparız dediniz. Bir taneniz de çıkıp bir icraat yapabildi mi?
    Şimdi ortada kimse yok, herkes şampiyon.

Seninle aramı iyi tutmak gibi bi derdim niye olsun.Tüccar mı yok. Paramızı alıyodun bize hizmet ediyodun. Sen olmasan başkasından gp alırdık. Kerem ile olan husumetini bahane edip deltagücüne sırnaştın, sonra geldin emrah abi ile husumetin çıktı bize gp sattın. Büyütme kendini tırnaksız.
    Savaşın içinde kendi ittifağına gp satan adamsın. Bütün bu dediklerime rağmen hesabına üç kuruş para attırsak yine dönüp geride sana söylenilen sözlere aldırış etmeden ticaretine bakarsın.

Yavuz hırsız seni...

Kan konusuna gelirsek, benim de deltagücü içinde bulunduğum dönemde rakip 3 tur isim ve el değiştirdi. Olddan, armaya, armadan kana bir kısa süreli evrim gerçekleşti. Ve deltagücü 3 yıl boyunca ta ki Kanın merkezini basmaya gittiği savaş haricinde bu ittifakları yendi. Ve en son savaşta yani Kan savaşında deltagücünü yenen kan değil, deltagücünün kendisidir. Kanın emeğini, savaş stratejisini küçümsemiyorum, hele ki chef gibi bir alev atan oyuncuları varken... :) O savaşta Kan belli bir süre çok küçük bir alanda savunma yaparken kademeli olarak alanı büyüttü. Sadece bölgeye gelenlerin limanlarını yaktıkları kadar saldırı cephesi açtılar, kalanların tamamı savunmaydı. Ayrıca deltagücü içerisinde şişmiş bir ego vardı. Herkes değil tabi ki ama birkaç kişinin özellikle forumda yaptığı bireysel büyük hatalar yüzünden deltagücü serverler arasında bile yalnız kaldı. Kendisi ile aynı serverde oynamayan dış dünya ittifakları bile kendine düşman edecek kadar saçma hamleler yaptı. İsteyerek ya da istemeyerek, sonucu değiştirmez.

Yani zararın büyüğünü deltagücü kendi kendine verdi. Ve yapılan o büyük savaşından ardından deltagücünün 100.55 koordinatını kapatmasına kadar geçen yaklaşık 2 aylık süre hariç herhangi bir ittifak, sadece Kan değil bakın herhangi bir ittifak deltagücünü hiçbir konuda sindirememişti. Biz şu anda server içerisinde bunu başardık. Yani mesajın en başında yazdığım gibi, anlattıklarımız altı boş olmayan argümanlar.

Tamam oyunu bıraktık ama arada sırada buralara uğruyoruz. Ufak at biraz.

• OLD varken şuan senin deltagücünü kuran kişilerin hiçbirisi OLD un adalarının yakınına gelemiyordu.
      Deltagücü OLD'u yıkmak için kuruldu. Nitekim dağıldılarda. Buraya kadar sorun yok.
      Biz omegada serverinden geldik deltaya, geldiğimizde arma deltagücü savasının sonuydu.
      Biz böyle savaşılmaz dedik, iki eleştirdik diye arma bize dedi ki alın daha iyisini siz yapın diyip ittifaktan çekildiler.
      Bizim deltagücünü yendiğimiz savaşta bizim dışımızda kimsenin emeği yok. Bırakın desteği biz deltagücü ile savasırken korsanda arma deltagücü ile ortak çalısıyordu.Senin diğer generalin grandında zamanında arma ittifağında olduğunu biliyor muydun mesela.

Sonuç olarak eltagücünü de yendik. 6 ay süren bir savaş. Sayıca bizim iki katımızsınız.
      Giremezsiniz dediğiniz her adaya girdik, yönetim kadrosundan herkesi yağmaladık.
      Casper ile göztepeli için kaç kez gece alarm kurup yağma attığımı unuttum.
      Bizim merkeze bir tane hoplit sokamadan 6 ay savaştınız ve sen o ittifağın generaliydin. Şimdi kalkıp kan değil deltagücünü yenen kan değil deltagücüdür diyemezsin. Beceremediniz oğuz. Bu kadar basit. Yukarıda yazdıklarını okurken hiç yüzün kızarmadı mı?

Birde dışarıdan bir göz gibi yazmışsın. Sen o ittifağın generaliydin.Savaşın başlangıncında hepiniz yunan tanrısı gibi görüyodunuz kendinizi.

• Ama şimdi geriye dönüp baktığım zaman biz bu savaşın kararını emrah abi ile almıştık. Server'e ilk geldiğimde sadece onunla kontak kuruyordum. Savaş sonunda arasının açıldığı tırnaksız ile ilgili bildiklerini bize söyleseydi şuan belki de çok farklı bir pencereden konuşuyor olabilirdik. Çünkü biz hep karşıdaki tırnaksızdan duyduklarımıza inanmıştık.

Diğer mesele de sizin burada yazdığınız bizim için konustuğunuz her şeyi biz zaten biliyorduk.Wp da bize karşı yağlı ballı konusup kendi wp gruplarınızda bizim için konuştuğunuz şeyleri okudğumuz zaman oyundan da soğuduk sizin insanlığınızdan da.
    Yani burada birbirinize zarar vermek için böyle küçülmenize gerek yok.

Türkiyede yaşıyorsanız ve bu hatayı alıyorsanız telefonuzda muhtemelen değil kesinlikle vpn vardır.Ya da bilgisayarınızda.
    Velev ki yok vpn, telefondan bağlanıyosanız internet ayarlarınızı sıfırlayın. Bilgisayardan bağlanıyorsanız başka bir tarayıcı (ör:microsoft edge) kullanın sorun çözülür.

Hocam inanın bana vpn yok Hesabı Deltadan Pangai 3'e taşıdıktan sonra euro oldu ve düzelmiyor.

PannaCotta çözemiyorsa biz çözemeyiz :D

Türkiyede yaşıyorsanız ve bu hatayı alıyorsanız telefonuzda muhtemelen değil kesinlikle vpn vardır.Ya da bilgisayarınızda.
    Velev ki yok vpn, telefondan bağlanıyosanız internet ayarlarınızı sıfırlayın. Bilgisayardan bağlanıyorsanız başka bir tarayıcı (ör:microsoft edge) kullanın sorun çözülür.

Buğra sonrasın kan ittifağı bünyesine giremedi.

Buğra da gitti başka servera.

Bir şey bildiğin yok. Osmanı şahit gösteriyosun. Osman kim ? :D :D

Gülünç olma.

Yasemin boş adam sevmez ali, ahlanıp vahlanmana gerek yok. Konusma metni yazıp göndersen de düzelecek bir durum yok.

Bu arada kurt liderimin bahsini ettiği ARMA nın banlandığı savaşta sen kendini yırta yırta diyodun. Ben deltagücündeydim ama aktif değildim oyunlara bakmadım vs.

Ne ara bilirkişi oldun :D

Senin liderin ile devrik içişleri bakanının bu banlanmalarda parmağının olduğu konusuluyor.

Bunu vaktinde bize çıtlatan kişi de sizin mutfağın düdük makarnası :D

Bunu bana dedikten yakın bir süre sonra operatorlükten ya cıktı ya cıkarıldı bilmiyorum.

Ama Arma savasındaki olaylar tartısmaya acık olaylar ve ne zaman gündeme gelse senin liderin ile devrik bakanın buralarda olmuyorlar :D

Bahsettiğin wart-bulut-kan bloğunda wart ile kanın aynı safta olma ihtimali yok.

Darbe ittifağı benim sorumluluğumdaydı.Delikurttan sonra, hesaplara jack bakıyordu.

Döndüğümde baktım jack ittifakı wart içine sokmus.

Black ile tutaste o zamanlar da muhabbetimin aktığı zamanlardı, beni uyarmıslardı wart lideri buğra hakkında.

Ben olayı irdelemeye zaman bulamadan kan ittifağından sezgin gelip wart içişlerini alıp ittifağı dağıttı :D

Bu WART ile KAN nasıl aynı blokta olabilir. Atıyorsun da bu kadar ahrazlık olmaz. Bizde o serverdeydik :D

İşin gücün yalan dolan.

Yasemine sorarım, hatırlarsa anlatır ama sen bi haltlar karıstırmışsındır.

Küfür etmişsindir o da seni muhattap almıyordur.

Yasemin senin dengin değil ali niye küssün sana :D

Çıkar, çünkü yüzsüz :D

cetrion Bunlarda adamlık, edep haya, ar namus, utanma gibi kavramlar aranmaz. Vurup geçmek icab eder, oda artık tad vermiyor malum çok kullanılmış MALZEME yıpranır :)

İkidir tahrik etmek için muhittince şeyler yapıyosun.Ya sabır çekiyoruz.

Kişiliksizin tekisin, tek bildiğin cevap veremediğiniz sorularda hakaret edip üste çıkmaya çalısmak.

Çok kullanışmış malzeme yıpranırmış. Ne yaptın sadece ali abinin anladığını mı zannediyosun. Ya da bizim buna çıldırdığımızı mı zannediyosun.

Senin kumaşın bu işte. Ucuz. Çok kullanışmış ve yıpranmış.

Sen kelimeler ile oynayabilecek kapasitede bir adam değilsin muhittin.

Kapasiten belli, cahilsin. Şu ikariamda gördüğüm en avam kişilik sensin.

Elini sıkmaya tenezzül edilecek bir insan bile değilsin.

Şu oyunda senin gibi mikrop bir kişilik ile karşılaşmak, bizim şansızlığımız sanırım.

Evet sert oldu ama sen kötü bi adamsın. Yüzüne söylediğim her şeyi hakediyorsun.

Seninle yakın olan bizim kapımızdan uzak olsun.

Ali

Sabah akşam arkamızdan konusuyosunuz.

Ayağınız taşa değse benden biliyorsunuz.

Bize kurt diyerek iltifat etmişsiniz ama almayayım, leş sevmiyoruz.

Kendinize akbaba bulun.