PeakyBlinders
Siyasi partilerden girmişsin,
hazard a kadar lafını etmişsin,
2010 lu yıllara yani lambda zamanına kadar uzanmışsın.
gerçi lambda serverinde ARMA ittifağı ve Evinamin bana edilen küfürün bedelini ve o küfürü edenin arkasında durmanın da KDV sini son mızrakcısına kadar ödedi. ödettim..!
epsilonda senin için değerli biri varmış ben ona küfür etmişim.
ben ondan lafı her geçtikçe özür dilemişim bak yine lafı geçti yine özür diliyorum.
çünkü yanlış yönlendirmeden kaynaklanan benim yaptığım bir hata yüzünden o insana sanki yakınmışsınız gibi dostunuzmuş gibi yanaşıp benim için önemli birisi diye sözde kayırma yapıyorsunuz. ben sizin ciğerinizi bilirim, savasta ARMA ittifağı gibi size epsilondaki SSF ittifağından destek gelmese hatta bizzat savasa dahil olmasalardı savas 4 ay değil 2 ay sürerdi. ARMA ittifağı üyelerinin ARMA dan ayrılıp KAN ittifağına dahil olduktan sonra sizin kendinizi beğenmişlikleriniz ve herseyin en iyisini biz biliriz tavrınız yüzünden ve en önemlisi hepsini kullandığınızı farkettiklerinde KAN ittifağından ayrıldılar.
emeklerini helal ediyorlarmıdır tabiki hayır =)
SSF ittifağı ARMA dan akıllıdır sizin gerçek yüzünüzü haysiyetinizi görmeleri daha erken olacaktır zamanı geldiğinde yaşayıp şahit olacağız.
lambda da benim aileme küfür edilmesi ile ilgili söylediğin sözlere de geleyim..
''duydum ki o zaman bekarmışsın'' demişsin.
senin annen baban kardeşin kız kardeşin senin ailen değil mi ki bunu sanki o anda bekarken ailem olmadıgı seklinde saçma sapan bir yorum yapmışsın.
50 kere söyledim bunu 51. kez tekrar ediyorum, karşımda konusabilmek için yazdıgınız mesajları yazarken beyninizi kullanın.
miğdenizi değil, hazımsızlık olunca mantıklı yazmanıza engel olur.
bi iyileşin be kardeşim ne dermansız derdiniz varmış =)
neyse bu konuda laf uzadıkca uzar.
gelelim diğer sözlerine...
WART ittifağı omikronda var zaten, ben yanlışlıkla omega yazmış olabilirim insanlık hali...
KAN ile müttefik olup BULUT a karşı savastık mı savasmadık mı?
hatta medea bu yüzden benimle olan dostlugunu bitirdi, nasıl olurda bu çıkarcılar klubü KAN ittifağına destek olursun diye.
haa bu yalan mı doğru mu sen önce kuzenin admiral sedata soracaksın sen o zaman BULUT tarafından tarla olmuş tatile postalanmıştın bile.
nerden haberin olacak???
insanın hatasını kabullenmesi de gurur gerektirir.
sende bu kadar gurur olsa hem daha önce yanlış söylediğin hatta bariz yalan konuştugun mesajlarla ilgili yalanlarını aynen senin burda belirttiğin gibi ben senin yüzüne vurdugumda bile kabullenme ve yanlış yazmışım ya da yanlış biliyormuşum deyip hatanı kabullenme erdemi sende yok.
kendini ittifak lideri diye de görüyor olabilirsin ama bu liderliğin lider olan kişinin hesabını sana devretmesi ile zoraki lider oldugun gerçeğini de sen ben ve seni beni tanıyan herkes biliyor.
sen nefes aldıgın sürece rakip topluyorsun demişsin...
rakibin aslında cok da bizden o kadar cok dayak yiyorsun ki diğer kişilere pek fırsat vermiyoruz demişsin...
yahu bana attıgınız yagma raporu vardı hesabım banlanmıştı 28 gün tatil moduna girmiş içerde ne asker var göremiyorsunuz casus atamadıgınız için...
ceza alan hesaba yağma atmaya cesaret edebilmek için bile inaktife düşmesini beklediniz =)
sonra hesap otomatik tatil süresi bitince inaktife düşmüş casus atıp içerde asker olmadıgını görüp 3 kişi yağma atabilmişsiniz.
hesabım banlanınca yağma atabilmişsiniz ama aynı raporu kaç defa forumda cesitli sayfalara astınız cevap veremediğiniz noktalarda o raporu cıkarıp tekrar tekrar eklemekten baska ne yapabildiniz? ben her fırsatta söylüyorum şuanda tekrar da ediyorum, benim ikariam tr de tek düşman oldugum ittifak KAN ittifağıdır. zaten hiçbir serverde hiçbir ittifağın üyesi de çıkıp GRAND bize saldırı yapmış GRAND benim düşmanım diyemez.
kimse ile işim yok husumetim de yok. DELİ ittifağı bile düşmanım değil, o size karşı maaşının karşılığını veriyor sadece =)
çok değil 1 defa DELİ üyesi THE BOSS a yagma atmaya gitmiştik, adam yagma yememek için komple sehirlerini taşımıştı
hatta raporlarını ve ada görüntülerini de eklemiştim.
yağma yediği için oyuna küsüp hesap silenleri görmüştüm ama sehirlerini komple taşıyanına ilk kez sahit olmuştum =)