Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreCADDE ADINA AÇIKLAMAMIZDIR.
Arkadaşlar iyi oyunlar, iyi forumlar.
ELT-TOR savaşında ittifak olarak adımız çokça geçmektedir. Ufak bir bilgilendirmede bulunalım.
Örs savaş metası için ne kadar önemli ise ve kullanılıyorsa, Hades büyük-küçük hesaplar için ne kadar önemli ve kullanılıyorsa rodos da pek ala tapınaktır ve kullanılabilir. Kaldı ki ELT-CADDE savaşında rodos kullanılmamış olması bunu anayasa veya kanun maddesi yapmaz. Bu durum mevcuttaki hem şahsi hem ittifak olarak görüşümüzdür. Yine kaldı ki ne ilk rodos kullanılan savaş ELT-TOR savaşıdır, ne de son olacaktır.
Bot, script kullanımı ile CADDE ittifağı aynı cümlede telaffuz dahi etmeyiniz.
0,14 saniyede hesap atılacağını DIXON ' ın bot kullanımından pekala öğrenmiş olabilirsiniz. Hangi kapadığınız adadaki ambro hesapları ile bağış yaparken almışız. Botumuz yokki alalım. 79.94 de 20 kere KEMAL hesabı yer değiştirir iken almışmıyız? 85.86 civarında aylardır hangi adayı almışız. Bi tane bilek ile tahmin ederek ada almışız onu mu bota bağladınız. Siz bot ve script kullananlar 54:48 i, 97:35 i, 99:41 i, 98:47 i botla almadık diyebiliyormusunuz. Bunu mübah olarak görmüyormusunuz?
Bizim savaşımıza H-D den TOR dan kardeşlerimiz gelmiştir. Sizin tarafınıza HARP dan server değiştirilerek gelinmiştir. Bunlar eski oyun metasında olmayan şeylerdir. Pekala herkes herkesle dost ve kardeş olabilir. Dostlar birbirlerinin dar veya zor günlerinde yanında bulunabilir. Tıpkı HARP lilerin yanınıza geldiği gibi.
Dostluk arkadaşlık konusunda Ecel-Ağa ikilisini unutmamak lazım. Sahi elt-CADDE savaşındaki dostunuz 83:94 deki Ağa napıyor soruyormusunuz? yoksa o dost sandığınız mıydı? Uğruna bahane bulup savaş çıkardığınız ve 2800 raundluk liman savaşından çekildiğiniz.
Son olarak sayfanız altında daha fazla alıntı ve açıklama yapmak istemiyoruz. Sayfanızın tarafınızca alınmış YEŞİL raporlar ile dolması ve coşması dileğiyle. Lütfen mesajıma cevap vererek konuyu uzatmayınız. CADDE ittifağı adını daha fazla bu sayfada anmayınız. İyi oyunlar dileriz.
Güzel ve yakışır bir mesaj olmuş ama düzeltme yapmakta fayda var. Birçok yazdığınızın altına imzasını atar forumda ki çoğu kişi ama şunu bilelim ki sizin tarafınıza dost olduğunuz için değil düşmanlarının size karşı Elt safında savaştığını öğrenince geldiler yani bilinen bir şey olmasaydı Harp ekibini kimse duymasaydı Tor acaba Elt ile olan dostluğunu bir anda bozup size karşı savaşır mıydı bir soru işareti olmaktan fazlası sanki.
Yine de tüm bu olanlara rağmen bir dostluğun oluşması güzel olmuş her iki taraf açısından da. Bot konusunda ise çok açıklama yapmaya gerek bir konu yok herkes kimin ne kullandığını bizim botumuz daha iyi şu kadar saniyede tutuyor vs gibi sözler söylediğini biliyor.
Tarafsız yorum yapmaya çalışıyorum denk geldikçe forum içerisinde, Cadde ittifağında şahısları dahil etmeden ittifak olarak bot kullanıyorsunuz demek doğru olmaz görmedik duymadık ama Elt de zaten we are clean demiyor yani botu çok tartışmak doğru değil artık ikariam yönetim ekibinin çözüm bulmadığından ötürü mağduriyet için kusura bakmayın dediği yerde neyin davası bu
Keyifli forumlar
Evet raporlar asıldıktan sonra gelelim sana rüzgar gülü.
Sen yada ittifağın pardon ittifak dedim. Dedikodu grubu oluşumunuz hangi savaşta savaştınız ? Hangi savaşı kazandınız yada hangi savaş ortamında bulundunuz gelmişsin savaş yorumluyorsun ? Hangi tecrübe ile
Hep bir başkaları sizi kurtardı. Başkaları sizin adına savaştı.
Sen neyi biliyorsun ki konuşuyorsun
Yapabildiğiniz tek şey dedikodu. Bahsettiğin ittifak ile kendi ittifağımı kıyaslayamam. Zaten farkındaysan mesajına cevap verdiğin ittifak bile savaş başından beri DENGE , DELİ , H-D , TOR hepsinin verdiği destek ile HARP verdiği desteği mukayese ediyor. Sebebi ise parası ile gp satılıp belirli cephede destek aldıkları noktada bizim kendi altın gp ve hesaplarımız ile +40 cephe tuttugumuz ve sözde oyun metasına aykırı oldugunu nedeni ile tüm ittifaklar ile mukayese ediyor . O yüzden o yorumlarını düzeltmelerini al SSF dedikodu grubuna at. Buralar sizin liginiz degil.
Bak ben sana bir tespitte bulunayım. Serhat ile savaşıp kavga etmediğimiz polemiğe girmediğimiz tek savaş. Dava ile v.s. alakası yok bak kavga etmememizin. Hem TOR hem biz SSF bağımızı kopardık çünkü. Anıl abim anıl ablam bak o sana bunu dedi bu sana bu dedi diyip benim laflarımı ona onun laflarını bana getiremiyorsunuz çünkü. İsimsiz hesaplar bir anda kesildi. 4 ay savaştık tek polemik yok ilginç mi bence değil.
O kadar uzattım konuyu bari TOR SSF savaşınada değinmeden geçmiyim. Epsilonda serhat ve benim kavgamızı harlayıp 2 ay bir güzel kendinizi koruttuğunuz zaman TRK ittifağı SSF baş başa kaldıklarında yenebileceklerini iddia etmişti. İnanmamıştım. Yenmek ile kalmayıp dağıtmışlar. Tebrik ederim. Bu savaştada yenme yenilmeden ziyade bir efor ortaya koydular. Ben EGEMENİM diyenlerden kiralık savaşçılıga soyunan arkadaşlarını satanlardan ittifagını savaşmadan dagıtanlardan yada dostlarını satıp savaşmadan barış yapmak için yönetim grubu konuşmalarını başkalarına atıp aman dileyenler gibi sadece sözlü mücadele vermediler. TOR>SSF. Sen bu kıyastan devam et. Pişman olursun yoksa.
Haklısın biraz uzun tutmuşsun ama kısa kestiğin iyi olmuş sesini kesmek bana kalmasın.
Uzun zamandır Forum dışında bir işim yok oyunla falan bağımı kopardım bunu bilmeyen de yok zaten burayı da keyfi olarak bazen izliyorum okuyorum.
Şimdi klasik olarak şöyle başlayayım söze Anıl efendi ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur
Ben şahsi olarak hiçbir zaman bir polemiğe veya bir savaşa girmedim veya bir savaş çıkartmadım katıldığım savaşlarda da kimliğimi gizlemedim savaş bitince ismimi değiştirmedim. Diyeceğim o ki SSF üyesiydim geldim savaştım kazandım veya kaybettim gittim. Beni serhatla veya kendinle bir tutma gidin ne yapiyorsanız yapın benim hiçbiriniz ile isim yok herhangi bir grupta da yokum kimsenin dedikodusunu da yapmam dedikodu yapanlar kendilerini bilirler. Tor ile bağını koparan SSF varsa bunu inkar eden gelsinler özür mesajlarını ne deseniz haklısınız mesajlarını paylaşayım normalde o sizin huyunuz insanlari ses kaydına alıp gruplarda paylasmalar falan ama yalan görünce de ortada insanın dogrulari soyleyesi geliyor insanlık gereği yani sen anlamayabilirsin... Egemenden kastın kim bilgim yok kiralık savaşçı kim onuda bilmiyorum fakat ittifağın dağıtılmadı theseus sürecinde fakat herkes ayrıldı çünkü serverin başından itibaren zaten buraya gelmenin doğru karar olmadığı belliydi ve ilk savastan sonra da taşınmaya başlamıştı herkes alınan yagmalara karşılık verilmeme sebebi Adam yerine koyabileceğimiz kimse olmamasındandır sen çok aldırış etme orasını...Savaşın bitme sebebini de açıklayayım sen bilmezsin bitirmek isteyen biz değildik kendileri arayıp kardeşlerini abilerini kefil gösterip bitirmek istediler sen rahatına bak güzel kardeşim dediğim gibi çok merak edersen böyle geçmişe takılı kalmaya, paronayak davranmayı da bırakmak istersen gelin ben hepinizi aydınlatayım
Epsilonda da şah ile olan savaş dışında hiçbir savaşta veya grupta bulunmadım
Bende sana bir tespitte bulunayım burası dost meclisi olmasa da kurtlar sofrası herkes herkesi tanır. Savaşıp polemiğe girmediğiniz tek savaşın bu olması tor un savaş sürecinde asacak veya konuşup kendini savunabilecek tek bir raporunun bile olmamasındandır belki de her zamanki gibi senin kendi ittifaginla değilde başkasının ittifağı ile savaşa dahil olmandandır.
Davanız sizin kendi aranızda, ben serhatin yüzüne de sana da, Serhat abiye de defalarca senin haklı olduğunu bazı meselelerin çok uzadığını belirttim. Senin hatan bence gruplarda ses kaydı paylasmandı. Ne oldu haksız olduğunu düşünmeme rağmen dostum dediğim için satmadım sana düşman oldum bundan da herhangi bir pişmanlık duymuyorum serhat ile bir muhabbetimin kalmamasına rağmen. Geçmiş geride kaldı bundan sonra da bu konularla ilgili pek konuşmasak iyi olur aradan geçmiştir belki de üç seneden daha fazla...
Ben yokum anla artık 😂 SSF yerli yerinde diğer ittifaklar da öyle, kimin ne derdi sorunu sıkıntısı hesaplaşması varsa çıksın meydana hesabını görsün.
Sen dahil galip gelen tarafı tebrik ederim büyük bir emek ve fedakarlık verilmiş gibi...
Ced KAN seni ayrıca tebrik ederim astığın rapordan dolayı elinize sağlık
İncinmişsin rüzgar gülü.
Sen o sesi biraz zor kesersin. İstiyorsan deneyebilirsin
Dürüst olayım diyorsun gene yalan söylüyorsun. Sen telefonda ses kaydı dahil tüm konularda haklı oldugumu söyledin. Hepimizden tek tek özür diledin. Rüzgar gülü misali bizede döndün. Bizle bozuşmadın ki sen.
Bizim senle kavgamız başka. Ben sana telefon konuşmasında yüzüne sordum. Bu SSF sızan bilgileri sen mi sızdırdın. Serhatı işaret ettin. Aylar sonra SSF grup konuşmalarını atan sen çıktın. Cafere senin hesabı çalan anıllardır diyende sensin , EFE ye gidip bizim sizle problemimiz yoktu HARP kaynaklı onlar aramızı açtı yazanda sensin. Gidip ortak alınan kararı bize yıkmaya çalışıp aylarca bizim dedikodumuzu tüm ittifaklara yapanda sensin. Süperzeka gitmişsin yönetim grubu konuşmalarını atmışsın düşmanlara. Ben kimseyi satmadım diyorsun. Tüm SSF sattın. İttifak yönetiminden bağımsız diplomasi başlatıp düşmanlara cepheleri bırakıp birde yetmezmiş gibi yönetim grubu konuşmalarını attın sen. Bundan ala satma mı var ? Hadi yönetim grubu konuşmalarını atıyorsunda orda EFE ile barış antlaşması yapmaya çalıştıgım konuşmalarda var savaş oylaması ve yorumlarda var. Üstüme o şekilde nasıl atıcaksın çamur Zaten beceremedin tüm konuşmaların bana geldi durdu. Utanmadan dedikodu yapmadım mı diyorsun
Onu geçtim sen nerde kavga ettin bizim ile ya ? Senin peşine düşen benim bu yönetim grubu konuşmalarından kaynaklı. Çok konuşmak bir şeyler anlatmak istiyorsan Kronosta neden oynamadığını söylesene. Theseus hataydı diyorsun kronosta yoktun ?
Oyunu bırakma konusunda dürüst ol bari. ELT ittifağına SSF adı altında biz şu organizasyonu yapıyoruz. Bu organizasyonu ben yönetiyorum. TOR ittifağına karşı harekette bulunmak istiyorum. TOR problemım var yazan kim ? Dürüst ol biraz. Biten savaş böyle mi oluyor. Oyunu bırakmak böyle mi oluyor ? Biz sunucudan kaçtık onlarda sizle savaşırken bizi unuttu demiyorsunda masallar anlatıyorsun. Sen şimdi tüm bu yazılardan sonra ben SSF degilim bıraktım ettim diyip bu konunun SSF sıçmaradan sonra ericeği hayaline kapılma. Bir cumhurbaşkanlıgı ofisini aramadınız saldırmamam için. Bu sefer oradan tanıdıklar bulun.