Posts by Khnemu

İncinmişsin rüzgar gülü.

Sen o sesi biraz zor kesersin. İstiyorsan deneyebilirsin :D

Dürüst olayım diyorsun gene yalan söylüyorsun. Sen telefonda ses kaydı dahil tüm konularda haklı oldugumu söyledin. Hepimizden tek tek özür diledin. Rüzgar gülü misali bizede döndün. Bizle bozuşmadın ki sen.

Bizim senle kavgamız başka. Ben sana telefon konuşmasında yüzüne sordum. Bu SSF sızan bilgileri sen mi sızdırdın. Serhatı işaret ettin. Aylar sonra SSF grup konuşmalarını atan sen çıktın. Cafere senin hesabı çalan anıllardır diyende sensin , EFE ye gidip bizim sizle problemimiz yoktu HARP kaynaklı onlar aramızı açtı yazanda sensin. Gidip ortak alınan kararı bize yıkmaya çalışıp aylarca bizim dedikodumuzu tüm ittifaklara yapanda sensin. Süperzeka gitmişsin yönetim grubu konuşmalarını atmışsın düşmanlara. Ben kimseyi satmadım diyorsun. Tüm SSF sattın. İttifak yönetiminden bağımsız diplomasi başlatıp düşmanlara cepheleri bırakıp birde yetmezmiş gibi yönetim grubu konuşmalarını attın sen. Bundan ala satma mı var ? Hadi yönetim grubu konuşmalarını atıyorsunda orda EFE ile barış antlaşması yapmaya çalıştıgım konuşmalarda var savaş oylaması ve yorumlarda var. Üstüme o şekilde nasıl atıcaksın çamur :D Zaten beceremedin tüm konuşmaların bana geldi durdu. Utanmadan dedikodu yapmadım mı diyorsun :D Onu geçtim sen nerde kavga ettin bizim ile ya ? Senin peşine düşen benim bu yönetim grubu konuşmalarından kaynaklı. Çok konuşmak bir şeyler anlatmak istiyorsan Kronosta neden oynamadığını söylesene. Theseus hataydı diyorsun kronosta yoktun ?

Oyunu bırakma konusunda dürüst ol bari. ELT ittifağına SSF adı altında biz şu organizasyonu yapıyoruz. Bu organizasyonu ben yönetiyorum. TOR ittifağına karşı harekette bulunmak istiyorum. TOR problemım var yazan kim ? Dürüst ol biraz. Biten savaş böyle mi oluyor. Oyunu bırakmak böyle mi oluyor ? Biz sunucudan kaçtık onlarda sizle savaşırken bizi unuttu demiyorsunda masallar anlatıyorsun. Sen şimdi tüm bu yazılardan sonra ben SSF degilim bıraktım ettim diyip bu konunun SSF sıçmaradan sonra ericeği hayaline kapılma. Bir cumhurbaşkanlıgı ofisini aramadınız saldırmamam için. Bu sefer oradan tanıdıklar bulun.

Evet raporlar asıldıktan sonra gelelim sana rüzgar gülü.

Sen yada ittifağın pardon ittifak dedim. Dedikodu grubu oluşumunuz hangi savaşta savaştınız ? Hangi savaşı kazandınız yada hangi savaş ortamında bulundunuz gelmişsin savaş yorumluyorsun ? Hangi tecrübe ile :D Hep bir başkaları sizi kurtardı. Başkaları sizin adına savaştı.

Sen neyi biliyorsun ki konuşuyorsun :D Yapabildiğiniz tek şey dedikodu. Bahsettiğin ittifak ile kendi ittifağımı kıyaslayamam. Zaten farkındaysan mesajına cevap verdiğin ittifak bile savaş başından beri DENGE , DELİ , H-D , TOR hepsinin verdiği destek ile HARP verdiği desteği mukayese ediyor. Sebebi ise parası ile gp satılıp belirli cephede destek aldıkları noktada bizim kendi altın gp ve hesaplarımız ile +40 cephe tuttugumuz ve sözde oyun metasına aykırı oldugunu nedeni ile tüm ittifaklar ile mukayese ediyor . O yüzden o yorumlarını düzeltmelerini al SSF dedikodu grubuna at. Buralar sizin liginiz degil.

Bak ben sana bir tespitte bulunayım. Serhat ile savaşıp kavga etmediğimiz polemiğe girmediğimiz tek savaş. Dava ile v.s. alakası yok bak kavga etmememizin. Hem TOR hem biz SSF bağımızı kopardık çünkü. Anıl abim anıl ablam bak o sana bunu dedi bu sana bu dedi diyip benim laflarımı ona onun laflarını bana getiremiyorsunuz çünkü. İsimsiz hesaplar bir anda kesildi. 4 ay savaştık tek polemik yok ilginç mi bence değil.

O kadar uzattım konuyu bari TOR SSF savaşınada değinmeden geçmiyim. Epsilonda serhat ve benim kavgamızı harlayıp 2 ay bir güzel kendinizi koruttuğunuz zaman TRK ittifağı SSF baş başa kaldıklarında yenebileceklerini iddia etmişti. İnanmamıştım. Yenmek ile kalmayıp dağıtmışlar. Tebrik ederim. Bu savaştada yenme yenilmeden ziyade bir efor ortaya koydular. Ben EGEMENİM diyenlerden kiralık savaşçılıga soyunan arkadaşlarını satanlardan ittifagını savaşmadan dagıtanlardan yada dostlarını satıp savaşmadan barış yapmak için yönetim grubu konuşmalarını başkalarına atıp aman dileyenler gibi sadece sözlü mücadele vermediler. TOR>SSF. Sen bu kıyastan devam et. Pişman olursun yoksa.

Eveet. Savaş artık fiili olarak hemen hemen sona erdi. Pek savaş demek doğru olur mu bilemiyorum :) Katliam oldu sanki.

Neyse 4 aydır forumda baya kavgalar ve polemikler döndü. Raporsuz konuşmayı sevmem. Savaşın bitmesini ve raporların asılmasını bekledim. Geçen savaşta çok konuşmamıştım. Bundan kaynaklı aynı polemikler devam ediyor. Raporları astıktan sonra bol bol polemiğe gireceğim ama şimdi rapor zamanı :)

8dflhzw.png

jf1gf0s.png

81oo9fp.png

drz45l4.png

56t9x8t.png

nxhoesm.png

aans7r3.png

pwkog0v.png

4nls5hj.png

4ijplf9.png

ssr6eul.png

rh9zpwf.png

et9t8b7.png

nuwb2x5.png

eth43xx.png

lhe0p02.png

nh1xwgm.png

t7fenhu.png

cvzk3pw.png

ma6zrys.png

saennqy.png

lvqn1ui.png

jctp25k.png

q78dpea.png

cic9g8e.png

ac0n7sb.png

7w7kdnx.png

bp0yr79.png

oz6bsxc.png

2rxokib.png

ltr7nhq.png

9w4y34y.png

ff6xb58.png

h3w8505.png

7nbda4s.png

qqefl6u.png

e03yjoj.png

pmlt97v.png

em4j21y.png

mc7icte.png

si4ncdu.png

ono49qc.png

tgruyfl.png

6ci5dtp.png

rhytfyi.png

kn37kqk.png

c48q9kp.png

isuros9.png

j1hhlw2.png

it0xfn3.png

wltosxu.png

7zzs072.png

Gandaulf yeni nick ;

tvz7yqd.png

glem3h2.png

GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI SAYFASINA HOŞGELDİNİZ

İLK RAPORUMUZ ZELUSTA BİZDEN ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇAN KRONOSTA 3-5 HESABIMIZI GÖRÜP AKILLARI SIRA BİZİ KRONOSTAN YOLLAMAYA ÇALIŞAN HARP İTTİFAĞININ LİDERİNDEN GELSİN

YANLIŞ DUYMADINIZ BU ARKADAŞLAR ZELUSTA BİZDEN KORKULARINA TÜM HESAPLARINI KRONOSA KAÇIRMIŞTIR :) İTTİFAKÇA KRONOSA YERLEŞMİŞLERDİR

Talihsiz bir açıklama olmuş. Yollayabiliyormuşuz demek ki. Tebrik ederim yinede.

Zelus konusuna gelecek olursak. Destekli salla. Zelusta tek bir savaş olmadı. Tüm ikariam biliyor. Bizi kovdugunu iddia ettiğin ittifagın lideri bile bu lafın edilebilmesi için önce fiili bir savaş olması gerekir diyorken sen kimsin :D

Kim kaçıyor kim kaçmış yada kaçma nasıl olurmuş. Ben aslında yukarıda paylaştım. Takdir sizlerin. Yeni sunucunuzda başarılar dilerim.

Cellat tuğşatada ufak değinelim. Gasp girecek kadar hesabını açık tutamadı maalesef. Oyuncu adını hazırlık yapıp mesajlar atmaya başladı. İçlerinden bir mesajın benim gerçekten çok ilgimi çekti.

'' Zelusta niye sesiniz çıkmıyordu sizin de burda çıkmaya başladı onu anlamadım ben :) neyse enese gerek yok beni tanımıyorsunuz yakında tanırsınız ban yemeye başlayınca :) :) sadece bekleyin.

Zelusta adanı deldik. Korsanda vurduk. Hatta geldim seni kestim. '' Diplomasi ile halledebilirdik kesmene gerek yoktu. Kusura bakma '' yazdın bana. Kim sessiz oynuyordu ? Biz mi sen mi ?

9x099a3.png

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 11908  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 16874  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 29532  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 39608  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

r75xu8a.png

tmhl22j.png

kmuzy3f.png

Neyse tuğşatın son kale tagı görünce sunucuyu terk etme alışkanlıgı epsilondan sonra kronostada devam ediyor...

qpvz4mk.jpg

lm3t8yt.png

eht2dx4.png

Eseas ;

doew7vi.png

sb6dlkj.png

1xxd08b.png

36vvcie.png

javlkl6.png

5c3uea9.png

s8ob86g.png

mf1d0tz.png

kdg77ok.png

İttifaksız gasplılardan devam

hatebxh.png

kr52k1v.png

1uqzuc4.png

5y94j06.png

sa1pmnc.png

kxe2yti.png

dvofith.png

a72qfvp.png

Gelelim Ban konusuna

izvaxd0.png

50rgsbb.png

8pubzuy.png

9n9llsg.png

Nasıl saldırdığımızı göstereyim ;

Madem foruma 50 buhar raporları atıyoruz

65laha3.png

ogxj48q.png

8fe3swu.png

alo777j.png

na7idte.png

5yhoycg.png

d1takp6.png

Üşendim. Bu şekilde 50 üstü rapor var.

After

jgvq4c9.png

Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile :)

Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.

1jxxz93.png

artd7he.png

rzdep6f.png

bji8t82.png

o26u1sq.png

ovbloa1.png

cqwwzic.png

8s66j8t.png

qazskqo.png

t8m9jzn.png

oti5mt9.png

5rsvvn8.png7pj8rn4.png