Posts by Khnemu

İncinmişsin rüzgar gülü.

Sen o sesi biraz zor kesersin. İstiyorsan deneyebilirsin :D

Dürüst olayım diyorsun gene yalan söylüyorsun. Sen telefonda ses kaydı dahil tüm konularda haklı oldugumu söyledin. Hepimizden tek tek özür diledin. Rüzgar gülü misali bizede döndün. Bizle bozuşmadın ki sen.

Bizim senle kavgamız başka. Ben sana telefon konuşmasında yüzüne sordum. Bu SSF sızan bilgileri sen mi sızdırdın. Serhatı işaret ettin. Aylar sonra SSF grup konuşmalarını atan sen çıktın. Cafere senin hesabı çalan anıllardır diyende sensin , EFE ye gidip bizim sizle problemimiz yoktu HARP kaynaklı onlar aramızı açtı yazanda sensin. Gidip ortak alınan kararı bize yıkmaya çalışıp aylarca bizim dedikodumuzu tüm ittifaklara yapanda sensin. Süperzeka gitmişsin yönetim grubu konuşmalarını atmışsın düşmanlara. Ben kimseyi satmadım diyorsun. Tüm SSF sattın. İttifak yönetiminden bağımsız diplomasi başlatıp düşmanlara cepheleri bırakıp birde yetmezmiş gibi yönetim grubu konuşmalarını attın sen. Bundan ala satma mı var ? Hadi yönetim grubu konuşmalarını atıyorsunda orda EFE ile barış antlaşması yapmaya çalıştıgım konuşmalarda var savaş oylaması ve yorumlarda var. Üstüme o şekilde nasıl atıcaksın çamur :D Zaten beceremedin tüm konuşmaların bana geldi durdu. Utanmadan dedikodu yapmadım mı diyorsun :D Onu geçtim sen nerde kavga ettin bizim ile ya ? Senin peşine düşen benim bu yönetim grubu konuşmalarından kaynaklı. Çok konuşmak bir şeyler anlatmak istiyorsan Kronosta neden oynamadığını söylesene. Theseus hataydı diyorsun kronosta yoktun ?

Oyunu bırakma konusunda dürüst ol bari. ELT ittifağına SSF adı altında biz şu organizasyonu yapıyoruz. Bu organizasyonu ben yönetiyorum. TOR ittifağına karşı harekette bulunmak istiyorum. TOR problemım var yazan kim ? Dürüst ol biraz. Biten savaş böyle mi oluyor. Oyunu bırakmak böyle mi oluyor ? Biz sunucudan kaçtık onlarda sizle savaşırken bizi unuttu demiyorsunda masallar anlatıyorsun. Sen şimdi tüm bu yazılardan sonra ben SSF degilim bıraktım ettim diyip bu konunun SSF sıçmaradan sonra ericeği hayaline kapılma. Bir cumhurbaşkanlıgı ofisini aramadınız saldırmamam için. Bu sefer oradan tanıdıklar bulun.