Neyseee, eski defterler bunlar. Ben kapattım. Olan her şey olması gerektiği için oldu.
Seni casper ile ilgili uyarırken bana wp'den hak verip forumdan "vücuduna hayranım , idolümdür " , "murat abim şöyle iyidir böyle iyidir"
Tövbe de lan millet yanlış anlayacak.
Agalar sizin derdiniz tam olarak nedir?
Abi merak ettiğiniz bir şey varsa, söylemek istediğiniz bir şeyiniz varsa ya da son mesajında Melih'in yaptığı gibi atmak istediğiniz bir lafınız varsa özelden yazsanıza.
Derdiniz ne abi sizin, ilgi mi çekmek istiyorsunuz?
Benimle sorunun mu var? Eee çok normal tabi ki olabilir, benim bile kendimle sorunlarım var. Ama yazsana özelden. Arasana ya da. Telefonum mu yok sende? Yoksa bile, ortak tanıdığımız herhangi birinden telefonuma ulaşmam ne kadar sürer? 3 dakika mı, 5 dakika mı?
Bak biz seninle 2-3 yıl rakiplik yaptık. Yaklaşık 1 sene de müttefiklik yaptık, ortak bir wp grubu bile kuruldu hatta. Seni rahatsız eden bir şey vardı da neden o zamanlar söylemedin, şimdi forumda yazma ihtiyacı hissettin.
bana hak verirken "kanka çarpıtıyorlar demagoji yapıyorlar senin onu demediğini bende biliyorum" derken forumda bu konuyu ama rızanla ama baskıyla yazdığın ve laf vurduğun aklıma geliyor
Sana haklısın deyip, forumdan casperi savunmuşum.
Hee doğru yaptım. Pişman da değilim. Adamın ailevi sıkıntısı var sorunu var dedik, böyle deşarj oluyor siz karşılık vermezseniz o da laf atmaz dedim. Evet hata yapmışım, ama o sırada öyle yapılması gerekiyordu ben de öyle yaptım.
Bu casper sana enişte enişte deyip duruyordu. Sonra sen forumdan seni de affetmeyeceğim dedin. Ben de sana özelden haklısın casper ajitasyon yapıyor dedim. Doğru. Ama sona gidip casperi savundum bu da doğru. Ve yine belirtiyorum pişman değilim. Bahsettiğin vakitte adamla aynı ittifaktaydık. Sonra sen casper yine saçma sapan konuştuğu bir gün ailen senin gibi bir adamı hak etmiyor gibi bir şey söyledin. Şimdi tam böyle miydi kusura bakma hatırlamıyorum, ama her neyse işte casper gelip konuyu çarpıtarak yine hakaretler etmeye başladı. Ben o gün ittifakın wp grubundan adamı sakinleştirmeye çalıştım, sana da casperin abarttığını söyledim. Hatta sen casper ile iletişime geçmek istemiştin diye fazladan bir grup kurmuştuk.
Abi yaptık bunları ne yani inkar edeceğimi falan mı sanıyorsunuz.
Dediğim gibi bahsettiğin vakitlerde adamla aynı ittifaktaydık. Ne yapsaydım? Yüz kızartıcı bir suç işlemediği sürece rakiple ağız dalaşına giriyor diye kapının önüne mi koysaydım?
Siz öyle mi yapıyorsunuz?
Hellguard denen oyuncunuz da yine o dönem deltagücünde bulunan bir oyuncu küfürleşince hellguarda sahip çıkmadınız mı?
Kısır tartışmalara girmeyelim gençler. Gerçekten gerek yok.
İçinde bulunduğum ittifakın menfaati için gerekli gördüğüm şeyi yaparım. O zaman öyle gerekiyordu, öyle oldu. Yanlıştı, olabilir, hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz. Benim doğrularım bu şekilde, sana yanlış geliyorsa irtibatı kesersin olur biter.
şu oyunu gerçekten oynayan sizlersiniz ya
başka bi yerde böyle aksiyon rekabet yok
Hocam burada da rekabet yok zaten.
Karşımızda bir ittifaka benzer bir oluşum var. Delik surlu kaleleri bir de korsana bağımlı bir yönetimleri var.
Vuruyoruz, eziyoruz, atıyoruz, tutuyoruz, tokadı basıyoruz, yağmalıyoruz yetmiyor kombo yapıyoruz, ötekileştiriyoruz, aşağılıyoruz, merkezlerini yazlık evimiz, üyelerini tarlamız, yancılarını da mezemiz yapıyoruz.
Ama karşılık göremiyoruz.
yıl 2008 - 2012 inci sözlük
bu savaşta her şey var
Savaş değil de ortada daha çok tek taraflı bir şey var.
Kum torbası dövüyoruz diyebiliriz.