Posts by DANKE SEB

fıtratı bellı cinsi belli cibiliyetı belli cocuklara dil uzatacak kadarda adamdır kendısı

Sana gelicek olursak ufak hayalet

Her eline fırsat geçtiğinde mağduru oynamak demagoji yapmak için birşeyler uyduruyorsun veya bahane üretiyorsun her dramdan nemalanıyorsun ama ne hikmetse 1-2 sene önce Sedat'ın yeni doğmuş çocuğuna forumda laf etmedin mi tehdit etmedin mi ?

Hatta bu sebeple de hem forumda hem oyunda ceza almadın mı ?

İşine bak ve boş yapmaya devam et

Bak şimdi aslan parçası her sana/size veya içerisinde bulunduğun mensubu olduğun tarikat teşkilat her ne kadar grup varsa bunlara laf eden sadece ben değilim o küfürlü kirli leş ağzına benim ismimi almaya cesaret etme

Seni bu zamana kadar Ikariamın gördüğü en rezil oyuncu olarak tarihe gömdüm ta ki bugüne kadar , bugün yine kafanı çıkarttın

Eee iş yine başa düştü , hadi seni bir kez daha tarihin tozlu sayfalarına gömeyim

Hazırsanız kendi ittifak arkadaşlarına ana avrat bacı söven (örs basmadığı için) ufak müttiinin dramı sizlerle

Bu şahısa server zaman mekan fark etmeksizin her canım istediğimde yağma atıyodum

Bir ara bu ufaklık bizimde müttefikimiz olan SSF ittifakına karşı savaşmaya Epsilona gitti , bende bunu duydum peşine koştum gittim bunu orada da vurayım diye ama ne talih ki dostum Deniz bunu vurup hesabına isim değiştirtip tatile kaçırttı :(

Elimde bu kanıtlar olmasına rağmen buna da ben değilim bir başkası dedi

(Hesabın adını değiştirdiği Fearless ismiyle forum hesabı açıp da burda yazıyordu)

Sonra savaş sırasında bu ufaklığın kendi ittifak arkadaşlarına ana avrat ettiği küfürleri açıklamamla birlikte bunu şutladılar ittifaktan ha burda da liderleri tayfun tıpkı ULUBATLI'da olduğu gibi "işleri halledicek biri" olmadığı için küfürlerin yalan olduğunu öne sürdü fakat taraflara kanıtları iletilince tayfunda çaresiz kalıp ittifaktan uzaklaştırmak zorunda kaldı

En son 2-3 sene önce tekrar döndü bu ufaklık esip gürlüyordu abisi hayalet ile birlikte

Dedik ki bunun yine sesi çok çıkmaya başladı bi gidelim de ses keselim

En son bunun şehri üzerinden hayalet abisi kombo yağma yiyince bunu ittifaktan uzaklaştırdılar sonrasında DELİ ittifakıyla birlikte Tarla gücü merkezine girip etrafı talan ederken Cilet abisi dayanamadı ve "müttin ben kesiliyorum gir şu hesaba" dedi ve yine ortalığa çıktı ufaklık ama nafile orda da ufak aklıyla aksiyonculuk oynamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırdı ve dayağı yedi

Yukarıda yazdıklarım ve paylaştığım tüm raporlar bu izmir bombasının çapını ne olduğunu gösterir niteliktedir , ricam bu afacanı kaale almak yerine "çocuktur" gözüyle yaklaşıp muhatap almayın , ben sadece üzerime düşeni yapıp bu haytanın rezilliğini paylaşmakla mükellefim

Maksadım raporları kirletmek geride bırakmak veya birilerinin ağzına laf vermek değil hele hele ULUBATLI'nın belirttiği gibi ;

Melih'in yaptığı gibi atmak istediğiniz bir lafınız varsa özelden yazsanıza. :)

Derdiniz ne abi sizin, ilgi mi çekmek istiyorsunuz?

İlgi çekmek asla değil çünkü ben ilgi çekmek gibi bir derde girdiğimde Tayfundan Emraha Murattan Özere hepsini yağmalamış birisiyim. Yaptıklarım "AKINCILAR KAN 2008" adlı forum sayfasında mevcut.

Hellguard denen oyuncunuz da yine o dönem deltagücünde bulunan bir oyuncu küfürleşince hellguarda sahip çıkmadınız mı?

Şimdi burada da hafızanı tazelemek istiyorum

"Hellguard" yanlış hatırlamıyorsam ismi de Anıl'dı o dönemler bizimde içinde bulunduğumuz ARMA ittifakının bir üyesiydi ve mevcut yönetimde lider Mehmet Abiydi. Bizler adına Murti fikrimizi bildirdi ve o dönem yönetimin verdiği karara da saygı duyduk çünkü söz söyleme veya karar verme yetkimiz zannettiğiniz gibi değildi ki zaten mevcutta da bir savaş vardı ve sonrasında kaybedilen savaşın peşine değişikliğe gitmek isteyip ARMA ittifakından ayrılıp kendi ittifakımızı kurduk ve Anıl bu oluşumun içerisinde yer almadı.

Yani gel gelelim amacım birisine laf atmak veya ilgi çekmek değil aksine herşeyi açık açık konuşmak , ben kimsenin arkasından gizliden vurma planları veya düşmanlık güden birisi değilim herşeyi aleni söylüyorum.

Seninle de bahsettiğin gibi bir rakiplik-müttefiklik dönemlerimiz oldu ama Şevketi gördüğüm gibi seni dostum olarak görmüyorum ki sende bana karşı hiç iyi düşünceler beslemiyorsundur eminim , gel gelelim bu mesajı yazma amacım tamamen bir önceki mesajında belirttiğin bir ifadeden dolayıdır bu sebeple tekrardan raporların önüne geçtiğim için DELİ ittifakından özür dilerim

Ve yine belirtiyorum pişman değilim. :)

Neyseee, eski defterler bunlar. Ben kapattım. Olan her şey olması gerektiği için oldu.

Seni casper ile ilgili uyarırken bana wp'den hak verip forumdan "vücuduna hayranım , idolümdür " , "murat abim şöyle iyidir böyle iyidir" ve hatta yine wp'den söylemediğim yanlış anlaşıldığım konularda beni onaylarken bana hak verirken "kanka çarpıtıyorlar demagoji yapıyorlar senin onu demediğini bende biliyorum" derken forumda bu konuyu ama rızanla ama baskıyla yazdığın ve laf vurduğun aklıma geliyor Hakan :)

Eski defterler gerçekten açılmasına lüzum yok ama siyah her zaman siyahtır , yanındayken dostunken siyah beyaz olmaz

bana gelın bana gelinde tokatlıyalım sızı

hayalet çok istersen yine gelir kombolarım seni bilyorsun her istediğinde geldim yağmaladım çok konuşuyorsun ama icraat 0

Herkese selamlar

Konu yine dönmüş dolaşmış bize değmiş bir şekilde bu sebeple bende söz hakkımı bir kereye mahsus kullanacağım

Öncelikle taraflar arasındaki kavga husumet dostluk gibi ilişkiler hakkında ne bize söz söylemek düşer ne de yorumda bulunmak bu sebeple bu konulara girmeyeceğim

Biz İttifak olarak İkariam TR'nin gördüğü en büyük savaşı yapmış ve kazanmış bir ittifakız.

5 ay boyunca +60 cephede rodossuz savaşmış ve savaş süresince rakibimizin liderinden generaline bakanından yönetimine herkesi yağmalamış bir ittifakız.

Bize karşı kurulan saldırı planları savaşın gidişatına göre nedense değişmiş , herkes pastadan pay almaya kalkmış ve taraf değiştirmişti

Şimdilerde bakıyorum biz oyunu bırakıp köşemize inzivaya çekildiğimizde yine bize karşı saldırı planları yapılmış

Şaşırdığım ne hikmetse biz aktifken , savaşı kazanıyorken böylesine bir cesarette kimsenin bulunmaması :)

Beyler önce 5 ay boyunca rodos vurmadan +60 cephede savaşın ve kazanın sonrasında denk olduğumuzu düşünelim ve savaş konuşalım

NOT:Sözüm ittifakımı polemiğe çekmeye çalışan herkesedir. Şahsi olarak bir kişiye veya bir ittifaka sözüm yoktur

Saygılarımla

İyi Geceler Delta Ahalisi keyifler yerinde mi nasılsınız ?

İstenilen her sözü yerine getirmiş olmanın verdiği gururla 2-3 fotoğraf paylaşayım istedim

Dostlarımın sayfalarına fazla zarar vermek istemem maksadım karşılarındaki mahlukatın

Ne olduğunu ve amacının ne olduğunu iyi hatırlamalarını sağlamaktır

Gel dedi gittik yağmaladık

Tekrar gelin dedi tekrar gittik yine kombo yağma attık

Sayılmaz merkeze gelin korkaklar dedi

Yine gittik :)

Tavsiyemdir cahille ve kendi "sözde 10 yıllık" arkadaşlarına

ana avrat sövenlerle münakaşa girmeyin!

Keyifli forumlar

Uzun zaman sonra şifresini bile zor hatırladığım forum hesabıma giriş yapıp bakayım dedim fakat aynı terane devam ediyor .

Kendilerine kurdukları kumdan kalede kafalarını tavus kuşu gibi gömmüş uzakta kalanları ise kendi kaderlerine mahkum etmiş bir topluluk...

Raporlardan ötürü tebrik ederim dostlar

En dolusu sensin hatta o kadar dolusun ki ne tarafa vursak ses hep senden geliyor :)

seni kesince goztepeli vardi hesapta dedin mi demedin mi? celiskiyi goruyor musun bak kendinle nasil celistin 2dk da =) epsilonda kesmis de, delta da jilet oguz abinin hesabında bunu kesen goztepeli ymis... zaten sizi kesen ya goztepeli ya grand oluyor. bunu da kendi elinizle yazarak dile getiriyorsunuz utanmadan halen laf ediyorsunuz... psikojiniz bozulmus olm sizin valla bak =)

Bizim tarafta herkes çok iyi biliyor ki hatta sizin tarafta da herkes çok iyi biliyor hesaba kimin girip çıktığını ;

Psikolojisi bozuk olan o kadar belli ki her yerde kim kafana vursa gelip forumda KAN diye Melih diye Vedat diye ağlıyorsun :)

Deniz kardeşimin bahsettiği bu ufaklığın epsilondaki çırpınışı geldi aklıma

Bir hışımla merkeze gelmişti

Apar topar ismini değiştirip rodoslayıp tatilledi zeki çocuk

Şehir ismine çok dikkatli bakın

nvo6e8n.png

dpwlk1c.jpg

Sonrasında hemen isim-şehir değişikliği

mkat8zt.png

Eeee heryerde kaçan bu ufaklığı Epsilonda yakalayınca ziyaret etmez olur muyum hiç

28lxptg.png

Aşiret'i tespitinden ötürü tebrik ederim fakat bir konuda eksiği var ;

Sadece Delta değil İkariam'ın gördüğü en gereksiz savaşçı bu ufaklıktır

Belki de sevgili müttefikleri ile araları liderciklerinin boş konuşmaları yüzünden bozulmuştur yaşama şansları kalmadığı için ölü taklidi yapmak zorunda kalacaklardır niye vuruyorsunuz adamlara ayıp :)

zamaninda dedim be kardesim bu kan ittifağına guven olmaz diye.. hele ki liderleri kimmis, shelby vedat... lidere bak lidere hey yavrum hey nelere sahit olduk nelere, daha birsey gormeye sahit olmaya gerek yok =)

maximof savaşçı gırant bellatrix

Binbir tane yüzün içinde halen daha yüzsüzlüğünden ödün vermiyorsun

ismini zikrettiğin Vedat’a karşı 1 tane alabildiğin galibiyetinin olmaması o kadar hazin bir durum ki …

Belki de sevgili müttefikleri ile araları liderciklerinin boş konuşmaları yüzünden bozulmuştur yaşama şansları kalmadığı için ölü taklidi yapmak zorunda kalacaklardır niye vuruyorsunuz adamlara ayıp :)

Şükür ki yaftalandığımız şey dostlarımızın havan/örs yüzünden ana bacılarına edilen küfürler değil

:)

Yaw he he inaktif yagmaladim inkar etmiyirum göztepeli yagmanin intikamını gelmiş onuda gordunmu onuda asmisim 1.5 gün surlarla uğraştı utanmadan surlarla cebelesen birimlere destek atıyor daha sur kırıcı yolamayi bilmiyen bir savaşçıdan bahs ediyoruz kör değilsen rapor orda girand mustebesi iyi bak :)))))))))))))))))) adayı limanı almış anlayışı kit arkadaşım o hesap altın kasmak için orda kaynak yok asker yok umursayan yok sırf altın biriksin diye orda anlayış siz bütün şehirler üzümde kör müsün biri çıkıp buna anlatsın ben anlatamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ona kimse birşey anlatamıyor onun plak takılı kalmış

zamanında büyükler çok uyarmıştı kafasına çok vurmayın diye ama dinlemedik çok vurduk hatta yanında yöresinde kim varsa onlarında kafalarına çok vurduk ondan böyle numunelikler

bu goruntuleri alabilmek icin ikariam tr serverlerinde size yardım etsinler diye elini opmediginiz kucaklasmadiginiz ittifak ve oyuncu kaldi mi onu da ekleseydin keske

By the way ;

emrah gidip ATLANTİS ile CSY ile T1D ile BiB ile SUR(Zeki) ile SSF ile bir bir görüşmedi mi ? DELİ ile vakti zamanında anlaşmadı mı ? İsmet ile görüşüp anlaşmadı mı ?

çiftlik bank mağduru gırant

günde 5 Rodos yediğim , hepinizi patatese çevirdiğim merkezinizden mi bahsediyorsun

sen geldiğinde sana bile isteye kaç Rodos basıldı acaba 4 veya 5 seviye

Bu arada benden talep edilen yağma atılmasıydı ; seni yamağını liderini generalini kim varsa vurup tarla ettim

epsilonda zaten dostlarımız tarla ediyordu ben bu ufaklığın çok zıpladığını gördüm geldim orda da tarla ettim :)

Casper seni tanıdım tanıyalı forumda klavye delikanlısısın ama oyunda tarlasın :)

Hayatımda gördüğüm en kolpa oyuncusun

kankan sevkona sor o ıyı bılır cezalı hesap yağması asacak kadar zavallıdır kendısı :D senıde keserız aslanım sıraya gec :)

Şevketler zaten seni tarla yaptı da ben seni ceza yemediğin halde kestim kaç kez ?

Hatta bir keresinde sen davet ettin gel yağma at atabilirsen diye geldim kombo yaptım sana ?

Bu durumda burada en zavallı kişi malesef yine sen oluyorsun :(

melih sedat bunlar çok kere piyasadan ucuza altın gp alıp ittifakına yüksekten almış gibi gösterip indiragandi yapan kişilerdir

kan ittifakında çok kişi var bu türde oyuncu.

delta gücüne ve aliye farklı yollardan gp altın satttıkları doğrudur. ilk başta altını başka ülkeye taşıyorlar sonra ordan çöpe düşürüp altını deltaya getiriyorlar.

çamur at izi kalsın ne güzel İstanbul be

kimseden bir kuruş almadan ittifak için aldığım en az 50m GP vardır , savaşanlara bizzat bana ait vermiş olduğum 10t altın vardır karşılığında da kimseden hiçbir ücret talep etmedim etmem hakkımda konuşacaksan biraz izanlı salla da ne demiş diye dikkate alalım