Posts by ULUBATLI

Deli ittifakı ile yapmış olduğumuz savaşı savaşı karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunuyoruz.

Bu savaş Deli ittifakı Kan ittifakı içindeki üyelerden daha önce yapılmış olan anlaşmaların bozulup kilit yemesi ile başladı.

Ki o başlangıç anı kolaylıkla diplomasi ile kapatılabilirdi. Olayın büyümesinin nedeni forumdan yazdığınız bir önceki Kan savaşı, D-a ittifakının vurulması ve şimdiki süregelen savaşla ilgili asılsız iddialarınız, gerçeği çarpıtan yorumlarınız, iç yüzünü bilmediğiniz konular hakkında yaptığınız saçma yorumlar ile Kan liderinin ittifak sirkülerinden yazdığı "çapulcu" yazısıydı.

Yine ve yeniden bir olaya kendi yorumunu katmış o şekilde mesaj yayınlamışsınız.

Savaş henüz bitmedi. Savaşın bitmesi için evvela sunulan şartların gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Arkadaşlar tebrik ediyorum.

Kan ittifakı DELTAdaki KAN ittifakı mı?

bulut kardes B L A C K i mi özledin yoksa. Burdaki kan oyunculari chaos (kan) oyunculari bazilari. Onlarinda tam orjinali olmasada geride kalan kisiler. Hem onlar olsa sence Deli oyun oynayabilirmiydi 😆

Şunu eski Kan yönetiminden birine yazsan saçmala der sana... :)

Benim sözüme itimat etmene gerek yok ama tanıyıp görüştüklerin vardır bir sor istersen :)

Ben uslubumu bozmadım. tebrik ettim. Cevabın gayet usluplu oldu. Şimdi sen etikten bahsediyorsun. savaş ahlakından bahsediyorsun . Hyper de beğeni yapmış. 4 nisan 2026 da birleşmeden hemen sonra yapılan saldırı hakkında Şevket e mesaj atmışım whatsap tan. Asi kıvılcım ve Hyper bizim oyunculara saldırıyor. Bir durum mu var diye. O mesajı burda paylaşmam uygun olmaz. Şevket e sorabilirsin. Buradaki mesajlarınızda o kadar güzel gizliyorsunuz ki hep, KAN ittifakı size saldırmış. Kimlerin arayı bozmak istediğini gayet iyi biliyorum. Bizden 3 kişi ise aynı şekilde DELİ den de okadar yada daha fazlası var. Sayfanıza artık son mesajım Daha fazla kirletmek istemiyorum. Hepinize iyi oyunlar.

Ya adam sen olayları saçma sapan bir kronolojide anlatmadan, bir şeyleri yanlış yazmadan, eksik yazmadan, olanları çarpıtmadan bir mesaj paylaşamıyor musun?

Hayır bilmiyorsan söyle ittifakındakilere... Detaylara hakim, bilen birini göndersinler. Hala 4 nisanda Şevket'e yazdım vs demiş. Sen bize yazdıktan sonra yani 4 nisandan sonra taaa kurban bayramı arifesine yakın biz sizi vurana kadar zaten sıkıntı yoktu. Birleşimde, zelustaki kadromuza yeni katılanlar kim dost kim değil netleştikten sonra zaten sizi vurmadık.

Ama siz Deli hesaplarını vurdunuz, Deli2 içindeki aktif oyuncuyu bile vurdunuz.

Kurban bayramı arifesine yakın biz sizi vurmadan hemen önce Kandan 2 kişi Deli inaktiflerini vurmak için, birkaç kişi de alt ittifakımızı vurmak için ışın atmıştı, biz sizi bu olayın sonrasında vurduk.

Yazdıklarıma cevap vermemiş veya verememişsin.

Tebrik etme kisvesi altında araya laf sokup yine gitmişsin.

Yaşına da tecrübene de saygımız var ama insanlara oyun görüşü dayatamazsın. Konuları kendince farklı anlatıp, doğru olmayan bilgiler yazarak rakibini daha çok galeyana getirirsin sadece...

Geliyorsun burada Kan olayı öncesi asılan raporları sanki Deli ittifakı sunucu içinde zulüm yapıyor gibi anlatmışsın, doğruları yazıyorum, cevap yok.

Kurban bayramı öncesi biz Kan ittifakını, Kan bize saldırdığı için vurduk diyorum, cevap yok, adamlar gelişme çağında yağmalasın nolacak diyorsun... Eee o zaman Deli üyeleri Kan yağmalayarak gelişsin diyoruz, cevap yok.

Birkaç mesaj yukarıda sıkmıştın ben seninle konuşmadım diye, diyaloğumuzun metnini atıyorum, cevap yok. Yav zelusta denge savaşı varken size destek falan diyorsun... Yok öyle bir şey diyorum, seni alenen yanlış bilgi vermekle itham ediyorum, cevap yok. Ama yine gelip gelip yazıyorsun. Ve hala oyundan mesajlaştığınız üyelerimize diyorsunuz ki bireysel bir konuydu neden genele yaydınız. Deli ittifakında 40'tan fazla üye kilitlenirse o iş bireysellikten çıkar. Sadece kingartur kilit atsa problem yoktu, Kandan üyeler de işin içine girdi. Bunun nesini anlamıyorsunuz.

Siz ittifakınız içindeki adamın sorumluluğunu almayacaksanız o adam neden ittifakınızda. Sizin hiçbir şeyden haberiniz olmayacaksa neden lider, general vs vs bu rütbeleri işgal ediyorsunuz. Bırakın yerinize ilgilenecek adam gelsin.

Ulubatlı kardeşim, kardeşim diyorum bende küçüksün ben 70 yaşındayım. Seni Delta dan beri tanırım Orada da diğer KAN ittifakında idim. Uslubum hiçbir zaman değişmez. Senin deyimin ile karın ağrım yok. Bu bir oyun, neden karnım ağrısın ki. Önceki olayların hepsinde ufak tefek sürtüşmeler oldu. Fakat karşılıklı iyi niyetle kapattık. Bahsetmiş olduğun oyuncuyu içişlerinden arkadaş araştırma yapmadan almış. Benim sonradan haberim oldu. İttifaktan çıkardık. FBI megatron olayların başlangıcı olduğunu sen söylüyorsun. Bende sonradan öyle duydum. Kral Arthurda ittifaktan çıktıktan sonra bu arkadaşa kilit atmış. SAKINCALI bana mesaj atınca benim olaylardan haberim oldu. soruşturdum iki kişi arasında bir olay. Kendisine olay bireysel ittifakları karıştırmayalım dedim. O da teşekkür etti. bende mesajı var. Bu arada yazında görüştüğümüzü yazmışsın. Sizin ittifaktan hiç kimse ile ben mesajlaşmadım sen dahil. Sadece bazen şevket e mesaj atarım. Onunlada birleşmeden sonra hiç mesajlaşmadık. Ben bayramdan bayrama diplomatınıza mesaj atarım. Başkada irtibatım olmaz. SAKINCALI nın mesajından sonra Lider mesaj paylaştı. DELİ ittifakının yönetim kararını bildirdi. Bütün olay bu. Bu arada Bugün SAKINCALI dan bende kilit yedim. Teşekkürler :P

Yav nasıl konuşmadık be hocam.

Senin hesabının ismi BİLGEMEN değil mi? Bizim arkadaşlar fin8 hesabını yağmalarlen sen bana yazmadın mı, arkadaşlar senin sözünü dinlemiyor demedin mi?

Hatta yazdın ki bu tip kural ihlalleri sizin arkadaşlar tarafından alışkanlık haline geldi diye.

Ben de sana o mesajda da yazdım, konuları tüm ayrıntıları ile ele almak lazım, bizim ittifaka Kan ile yapılan anlaşma sonrası Kan'ın inaktifini vuran kişi haberim yoktu demesine rağmen Deli'nin verdiği sözü çiğnemiş olduğu için bir süre ittifaksız inaktife bile yağma atmayacak dedim. Ve sonra fin8 isimli hesabın zaten size girmeden önce vurulduğunu, Deli'nin vurduğu kişileri Kan korumayacak diye İbrahim abi ile konuştuğumuzu anlattım.

Sen de haberim yoktu kusura bakmayın dedin. Nasıl konuşmadık? :) Napıyorsun beni Şevket mi sanıp yazdın?

Kingartur kilit attığı için Kan ile olan anlaşmayı bitirmedik, onunla beraber Şevket'in astığı ekran resmindeki gibi Kan üyeleri de Deli ittifaka kilit attığı için anlaşmayı bitirdik.

Hala ısrarla yazmışsın, 2 kişi arasındaki bir olay diye. Değil hocam öyle değil. Deli ittifakından 40'tan fazla üyenin şehrini kilitlemişler 3 kişi, 2si Kan'dan. İttifakına sahip çıkamıyorsan biz ne yapalım? Adam Kan ittifakı bünyesinde ama Deli'den 40 adama kilit atıyor...

Ya sizin yönetiminizin hiçbir şeyden haberi olmuyor ya da ittifakındaki oyuncular sizi dinlemiyor. Yönetimin kendi arasında görüştü bunu ve iki ihtimalle de Kan ittifakını muhatap alıp diplomasiye gerek olmadığına karar verdi. Ardından ben liderinize yazdım, ertesi gün de saldırılar başladı.

Yine bireysel olarakta oyuncularımız destek verdi. İyilikleri çabuk unutuyorsunuz.

Bir de bu saçmalık var.

Ben savaşın her aşamasında vardım, Kan ne verdi Deli ittifakına? Adam göndermek isteseniz zaten savaşçı yerine koyup kabul etmeyiz. Herhangi bir zaman diliminde de ne altın ne asker-gemi aktarmak istediğinizi hatırlamıyorum.

İnsanız ne her şeyi bilebilir ne de hatırlayabiliriz. Eğer arsa böyle bir şey, numara liderinizde var. Bana ulaşsın geri iadesini sağlayım. En azından bize karşı kullanırsınız da sözde savaşın biraz zevki olur...

Gerçekten şaka gibi. Gp yi yüklenmişsin, Cyclops da kara raporunda belitilen kişi kadar oyuncusu olan en düşük D-A ittifakına karadan saldırmışsın. Sen karadan saldırıken diğerleri yağma atmış bunu başarı olarak buraya asmışsınız. NoMeRCy ,KenNoKage, kaptanihtiyar ve diğerleride beğeni atmış. Geçenlerde de KAN ittifakına gece baskını yaptınız. Tıpkı DENGE nin size yaptığı baskın gibi. Ben ve ibrahim araya girdik. Oyuncularınıza söz geçirebildiniz. Çok geçmedi yine saldırılara devam ettiniz. Oyuncumuzda ittifaktan çıktı ve sizin oyunculara kilit attı. SAKINCALI bana mesaj attı. Bende olay bireyseldir, ittifakları karıştırmayalım dedim. Yukarıdaki aynı ekip olay bireysel değilmiş gibi düğüne gelir gibi GP yüklenip boş adalara yağmaya gelmiş. Yukarıda FROST Denge için Ego dan bahsetmişti. Arkadaşlar lütfen EGO larınızı yere indirin. Siz DENGE ile savaşırken FROST un ricası ile onun adasındaki yeri NoMeRCy e bıraktım. Yine bireysel olarakta oyuncularımız destek verdi. İyilikleri çabuk unutuyorsunuz. Hacı ya okadar laf ettiniz. Hacı ya Zelus da ve Keto da bir kere ricada bulundum. Beni kırmadı ve tek saldırı dahi yaptırmadı. DELİ ittifakında Ahde vefa yok.

Selamlar cümleten.

Yine bir forum klasiği olarak yanlış beyanat verilmiş ve konular saptırılmış. Büyük bir savaş yokken foruma girmek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorsunuz.

Evvela istersek barbar yağmalar foruma asarız. Kimseyi ilgilendirmez. D-a ittifakına ortada hiçbir sebep yokken saldırmışız gibi anlatılmış, her ne kadar nick bilgemen olsa da bilgisizce ve tamamen propaganda yapmak için metin yazılmış.

D-a ile Deli arasında barış anlaşması vardı. Ve bir problem de yoktu. Sonra D-a ittifakından Enes isimli bir oyuncu Deli üyesine saldırdı. Barış anlaşmasını hatırlatmak ve uyarı amaçlı kendisine yazdığımızda da izin alarak yağma yaptığını ve izni verenin de Deli ittifakından biri olduğunu söyledi. Biz herhangi bir ittifakla barış anlaşması yaparsak hiçbir şekilde karşılıklı saldırı olmaz. Yalan söylediği apaçık ortadaydı. Kimden bu izni aldın dedim, kaptanihtiyardan aldım dedi. ^^ Diplomatımızdan ittifakımızın üyesini vurmak için izin aldığını iddia etti. Esasen gerçekte şaka gibi olan kısım bu... Farklı bir ittifak Deli içerisine casus soksa ve o casus da es kaza yönetime kadar yükselse, oyuncunun bir de gelip ona ben sizin hesaplarınızı vuracağım dese casus der ki ya ben buna onay verirsem benim kimliğim açığa çıkar, en iyisi reddedeyim. Hele ki ittifakın ana sayfasında aktif inaktif saldırı gelirse savaş sebebi sayarız diyen Deli içinden kimse böyle saçma sapan bir şeye onay vermez.

Kanıt istedim, silmişim dedi. Arkadaşlarında yok mu dedim, onlar da silmiş dedi.

Biz de arkadaşı oyundan sildik.

Bölgeye gidilince haliyle ittifakı vuruldu, sonra onu ittifaktan attığı için D-a vurmayı bıraktık sadece o vuruldu. İşin finalinde de 20 hazirandaki ilk mesajında benim kimseden korkum yok gelen gelsin yazan bu arkadaş 22 haziranda bana kusura bakmayın ben bu işin buralara varacağını bilmiyordum dedi ve 24 haziranda da onu ittifaktan uzaklaştıran arkadaşlarına küfrettiği için banlandı.

Senin salladığın gibi olmadı yani. :):)

Ve ayrıca mesul kişi de ittifaktan uzaklaştırınca D-a ile sulh tekrar sağlandı.

Gelelim senin esas karın ağrına. Kan ittifakına saldırı mevzusuna.

Bak biz seninle oyundan birkaç sefer mesajlaştık sen orada da bunu yapıyorsun. Haklı çıkmak için konuyu bambaşka anlatıyorsun. Ortada hiçbir sebep yokken Kan ittifakı vurmuşuz gibi anlatmışsın. Biz sizi birleşimin başında uyardık. Aktifimizi de inaktifimize de saldırmayın dedik. İttifakımızın genel sayfasına da her türlü saldırıyı savaş sebebi sayacağımızı yazdık. Dimi?

Siz ne yaptınız? Deli ittifakına saldırdınız. İnaktiflerimizi yağmaladınız ve hatta alt ittifakımızdaki aktif oyuncuyu da yağmaladınız.

Biz de sizi vurduk.

Sadece Deli değil, bütün büyük ittifaklar bunu yapar. Şu anda Cyclops sunucusunda ister Woo, ister Harp, ister Elit ittifaklarına bir git bakalım neler yapıyorlar sana... Biz Kurban Bayramı öncesindeki ilk saldırımızı yapana kadar çok bile sabrettik.

Peki sonra ne oldu. Ben ve lideriniz görüştük.

İki ittifak da birbirinin ve alt ittifaklarını aktifini de inaktifini de vurmayacak dedik. Senin dediğin gibi ego üzerinden ittifak yönetsek; bizim alt ittifaktaki inaktifi bile vursanız savaşırız ama biz sizin inaktifinizi vururuz, deriz. Veya şu kadar altın şu kadar gp verin diye haraç keseriz. Hani canın kankaların denge size öyle haraç kesmişti ya... :) Hatırlarsın.

İki tarafın da birbirini vurmayacak olması barış sağlanması için ilk ön koşulumuzdu. Kabul ettiniz.

Vurduğumuz adamı Kan ittifakı korumayacak, eğer ileride Kan ittifakı da biriyle savaşırsa Deli de Kan ittifakının rakibine destek vermeyecek dedik. O madde de kabul edildi.

Ve lideriniz ile konuşurken özellikle altını çizerek dedim ki, bak abi şimdi barış yapıyoruz ama bu tip şeyler tekrar yapılırsa diplomasi yolu kapanır, savaşırız. Ona da tamam dedi.

Birkaç hafta önce ittifakınıza fin8 isimli bir üye aldınız. O kişi, öncelikle Deli ittifakına girmek isteyen fakat casus olduğundan şüphelendiğimiz birisiydi. Vuruldu ve vuruluyorken de size dahil oldu. Kan ittifakına girdiğinde limanları zaten bizim işgalimizdeydi.

Ve sen bana o gün neden anlaşmaya uymuyorsunuz yazdın, konuyu açıkladım. Hafızam beni yanıltmıyorsa haklı olduğumu ve gerekeni yapacağını söylemiştin. Bu yaptığınız açıkça bir anlaşma ihlaliydi. İnsan ittifaka aldığı adama bir bakar dimi... Bakmamışsın... Neyse o zaman olay büyümedi ve siz de fin8 isimli oyuncuyu ittifaktan çıkardınız.

Ama bu son birkaç gündür olanlar bardağı taşırdı.

kralartur isimli oyuncu ittifakınızdan çıkıyor, geçen savaş sırasında bizden FBI Megatron ile gerildikleri için bizimki diyor ki eğer sen de onaylarsan gel 1 vs 1 atalım.

Şimdi kralartur hayır dese zaten kimse kimseye gitmeyecek. Bizim arkadaş sen de onaylarsan diye özel olarak belirtmiş. kingartur bunun yerine arkadaşımızın tüm şehirlerini 9 gün kilitliyor ve diyor ki 'uslu uslu dur bu da sana ders olsun, 9 günlük kilit süresince de bana saldırı olursa o kilitler kalkmaz'.

Biliyorsunuz bir ittifak olarak tehdidi pek sevmeyiz... :) Limanlarını kapatmak için bizden 3 kişi bölgeye uçuyor. Ardından kingartur bizim ittifaktan konudan bağımsız 27 farklı üyeyi kilitliyor. Sonra bilgemen çıkıp diyor ki olay bireysel...

Konu burada bitmiyor. Kan liderinin yönlendirmesi ile kingartur bana yazıp diyor ki saldırıları geri çektir yoksa arkadaşlarıma da kilit öğretirim 60 kiş daha kiilitleriz. Dedik ya canlar, biz tehdit sevmiyoruz. Dedim 60 değil 260 kişi kilitle istersen. Kilit sorun değil, Zelus sunucusunda yapılan savaşta ne kilitler atıldı kngarturun kilidi mi bizi yıldırır. :)

Ve işin sonunda gördük ki Kan ittifakından 2 kişi daha bu kilit mevzusuna dahil olmuş. Ayrıca birkaç Kan üyesi bahsi geçen bu olayların öncesinde hesaplarımıza casus atarken yakalanmıştı.

Biz de dedik ki ya Kan ittifakı yaptığı anlaşmaya uymuyor ya da Kan yönetiminin üyeleri üzerinde etkisi yok. Her iki ihtimalde de Kan ittifakı muhatap alınacak bir yapı değildir. Ve liderin kararı ile de barış anlaşmasını sonlandırdık.

Ben anlaşmayı sonlandırdığımızı Kan liderine bildirdim, şu anda olan saldırılar benim Kan liderini bilgilendirmemden sonraki gün başladı.

Olayın böyle bütün detaylarını anlat gel canımı ye bilgemen.

Buraya kadar yazıp anlatığım her konu için gerekli ekran resimleri ve wp konuşmaları elimde var, konu uzarsa gelir asarım.

Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır.

Bu saçma romantizminiz de bitmedi gitti.

Türkçe yazıyorum dimi ben, anlaşmaları da Türkçe konuşarak yaptık dimi. Dediklerimi anlayabiliyorsunuz dimi?

Aktif inaktif fark etmez, Deli ittifakına saldırmazsan Deli de sana saldırmaz. Aktifine de saldırmaz inaktifine de saldırmaz. Vuracaksan, savaşı göze alıp vuracaksın. Ben senin paşa gönlünün keyfine göre Deli içindeki hesabı neden yağmalatayım.

Hee çok mu yardımseversin... Tamam Deli'de ne kadar gelişim aşamasında oyuncu varsa hepsi Kan yağmalayarak gelişecek. Bakalım misafirperverliğiniz de klavyeye yazan parmaklarınız kadar iyi mi...

Korsan kapatılsın !! :)

Dayı işte şimdi seninle aynı fikirdeyim ^^

Şu mesajının altına kaşe, mühür, imza ve hatta parmak izi bırakıyorum. Bırakıyorum ama tek bir sorun var, eğer korsan kapatılırsa ortada deltagücü de kalmaz, pompa 20 mandal 1 leğene eskiciye satar ittifakı. Yönetiminde de oynayan bir adam kalmaz.

Ve evet ne yazık ki haklı olduğumu sen de biliyorsun. :)

Ancak, fikrine tüm samimiyetim ve içtenliğimle katılıyorum.

Ayrıca ambrosia fiyatına 10 katı zam gelmesi lazım çok ucuz :)

:(:(

Yani cümlelerim gayet anlaşılır

Benimkiler de sanırım öyle... Deli ismini geçirmediğin sürece zaten gelip bizden kimse sayfana yazmaz.

Demişsin ya asmadığımız raporlar var, bizim arkadaşların da aldığı yüzlerce rapor oldu ve neden asmıyorsunuz diye söylediğimizde ne gereği var, onlar nasılsa görüyor demişlerdi.

Ya deltagücünü tanımasam buna inanırım... Sizde yüzlerce rapor vardır da vurduğunuz Deli değildir ancak ittifaksız inaktif olabilir.

her neyse ansızın gelmek isteyene niye geldin demeyiz, töre bizde gelene hoş geldin demekle başlar...

Selametle..

Eğer ki bir önceki birleşmede Deli Kronos sunucusuna indiğinde sizin iç işleriniz darbeci liderimize Deli ile savaşmaktan sıkıldıklarını ve aramızda sorun istemediğini, savaşı bitirmeyi talep ettiğini yazmamış olsaydı belki bu cümleten etkilenebilirdim. Belki...

Tarzını da beğendim bu arada... ^^

kendi agzin ile itiraf etmissin bildiginizi birde bilmiyorduk diye yalan konusuyorsun.

arkadas demiski haci gidecegi yeri birlesim gününün öncesinde duyurdu diye. Bunu bilen arkadaslar birlesme olmadan nereye gidecegi bilgisini bilmiyorum diye yalan konusup burda duygu sömürüsü yapmalari garip olmus. Haci duyurdugunda size bilgisi geldi. Hic biriniz hacinin gidecegi servera gecmeye cesaretiniz olmadi 😃

Bence de çok boş konuşuyorsun, konuşmak için konuşma hadi ben az çok bir argüman verdim sende o da yok kelimeleri cımbızla seçerek boş yapıyorsun. Son yazım herkese yeni yolu güzellikler getirsin.

Bu D-not denen eleman dimi... Yav işte yapıyor, napalım. Hazımsızlık var. :)

Halbuki Şevket'i dinleyip deltagücü ile birleşselerdi hiç bunlar olmayacaktı ^^^^

Hahahahahah

AHdjahdjahjdhajhjha

PUAHSHSHAHSAHSHAHSAHSAHSHAHSHA

Ya sen var ya sen ^^^^^^^^
    AHSAHSHASHAHDHAHDASHDHASHSAHSH

KFKGHDHDSHAHFHGJDJSK

İnsanlar sonra diyor ki forumdan mizahı ben yapıyormuşum :D:D:D

Aynen bir tanem aynen. Sabah sabah ne seviyorsun boş yapasın ^^^^

Var mı dengenin resmi bir açıklaması, yok. Pazartesi birleşim olacak, cumartesi gecesi olmuş her ittifakın denge nereye gidecek diye farklı bir duyumu var. Pazar gecesi olmuş her yerde denge 4e gelecek ama tüm ittifakı değil savaşçıları getirecek haberi var... Kimse tam olarak gidecekleri yeri bilmiyor. Kimsenin net bir fikri yok. Kesin sonuç için ittifakı 4'e bölüp hepsine eşit sayıda hesap atmamız lazımdı. ^^

Benim Hacı ile savaş boyu diyaloğum vardı. Mesela martın 24'ünde wp'den bir yazışmamız var, tabi ki buraya atamayacağım. Orada birleşim ile alakalı ufak bir mesajım var, savaşarız yine savaşarız alt tarafı bilrleşim oluyor oyun kapanmıyor, yine savaşırız demişim. O da bana 'yani' demiş. 3e gidiyorum deseymiş ya. Tercih etmemiş demek ki. :)

Yalnız bu tarz mesajlar güzel oluyor arkadaşlar. Savaşta da astığınız bazı saçma raporlar vardı. 2-3 raunddluk raporlar, ittifaksız inaktifler vs vs vs. Hani sizin safyanızdan hiç yorum yapmama rağmen savaşta taraf olmayan 3. kişiler bile dalga geçti ya sizle... Heh işte şimdi bu mesajlarınızla da öyle dalga geçecekler... ^^

Deli 3'e gelemedi demiş ya adhajhdjahjdhjahdjahjhs
    Napcam 3'te kristal bonusu mu kullanacam ajhdjahdjhajhdjahjshajshjh. Caddenge gibi değiliz bir tanem biz savaşçıyız. Doğal olarak depoların da olmadığı bu zamanlarda en hızlı ve en az maliyetli basım yapılabilen sunucu olan 4'ü seçtik. Ki koca ittifak 1,5 ay önce nereye gideceğini duyurmuş... Hazırlığını ona göre yapmış. Gideceği adaları taşınacağı yeni kaleleri planlamış, her şey hazır; ama Deli'yi yıkacağını, kovacağını, serverden sileceğini iddia eden grup en iyi bonusları veren Cyclops olmasına rağmen, oyundan silmek istedikleri Deli Cyclops'a gelecekken 3'e gidiyor.

Sonra senin gibi veya respawnn gibi multiler forumdan gelip Deli sayfasına yazıyor. Yav caddengeli dostlar utanmayın, siz de gelip yazabilirsiniz :) Misal purga like atacağına gel derdinizi kendin anlat kankam, adam yemiyoruz burda en fazla aksiyon atıyoruz. :)

Ya sen yazılanları mabadından anlama özelliğine mi haizsin ? Adamın beyanından bahsediyorum, ne araştırması yapacağım :) Sonra gerçi o da söyledi Deli değildi diye :)

Her neyse zaten farklı dünyalardayız artık, Bu Delta Gücü kompleksinden arınmanı dilerim oralarda :)

Sayfanız hayırlı olsun deltagücü.

Ecel16 ve h_hhgulen129 gibi daha nice denge multisi yağmalarsınız inşallah.

FcitaS, seni hiç tanımıyorum. Kişisel bir problemim yok. Ya ama biraz, bak çok da değil, biraz yaşananlardan ibret alın, dimi.

Sen yeni gittiğin sunucuda birini yağmalamışsın, foruma asıyorsun, eyvallah eline sağlık da neden oyuncunun sana yazdığı beyanı buradan paylaşıyorsun. Neden Deli ismini zikrediyorsun. Sen Deli'de olduğunu söyledi ama vurduk dersen tabi ki tepki görürsün. İttifakının geride kalan 6 yıl boyunca ister Delta'da ister Kronos'ta vurabildiği bir Deli oldu mu da, şaşırdın, Keto'da Deli vurdun sandın.

Deli, Delta'da şu anda büyükelçiliğe girdiğinden gördüğün tüm isimleri vurdu. Kronos birleşiminde -tıpkı bazı başka ittifaklar gibi- sizler de Deli'nin gittiği sunucuya gelmeyi tercih etmediğiniz için başlarda baskıdan kurtulduğunuzu sanmıştınız. Hatta darbeci liderimize ulaşarak artık farklı sunucularda olduğumuzu ve rekabetin devam etmesini istemedikierini iletmedi mi? İletti.

Siz Kronos kurulunca da Ssf ise savaşmıştınız. Onlar forumdan rekabet için sizi tebrik ederken lideriniz pompa Ssflileri küçümseyen şeyler yazıyordu. Tebrik ediyorsunuz ama yağmalara devam edeceğiz diyordu... Ayrıca jokzilla, mavi, jilet, kocareis gibi gibi sürelerine bereket üyeniz de forumda şen şakrak Ssf galibiyetini kutluyordu.

Noldu sonra... Deli geldi... 1,5 yıl -oyundan liderimize 'sen bölüm sonu canavarsın git artık adamdan' diye yalvaran- sadrazam ve sen hariç deltagücü sayfasında takılabilen bir deltagüclü oldu mu Kronos devam ederken? Olmadı dimi...

Deli Kronos'ta ve hatta Delta'nın son aylarında rapor asmadı diye gaza gelmeyin arkadaş. Anlık gazla hareket ede ede en son Harp'ten de şamarı yediniz neden zerre miktar akıllanma emaresi göstermiyorsunuz?

HENÜZ HİÇ ASILMAMIŞ Kronos ve Delta'nın son demlerinden kalma 3.500'den fazla raporum var. Yağma, kesim, işgal ada görüntüleri, aksiyon öncesi ve sonrası halleri ve daha nicelerini barındıran bu resimleri yanlış anlamazsınız aramızdaki rekabeti çok ciddiye almadığım için asmadım. Ama yukarıda isimlerini zikrettiğim kişiler eğer foruma girip bir şeyler söyleseydi, raporları asacağımı bildikleri için ortalıktan toz oldular.

Bence işinize gücünüze bakın. Güzel güzel Keto'da oynayın. Bak ne güzel denge multilerini yağmalıyorsunuz devam edin. Deli'yi öyle çok gönülden çağırmayın bir gece ansızın geliverir. Bizde Aliler çok haberiniz olsun ama sizde Hayberin Kapısı bile yok, ona göre ayağınızı yorganızı iyi ölçüp uzatın.

Selametle, tekrardan sayfanız hayırlı.

Ben bu haciyi sevmem. Lakin burdaki arkadaslara bir sorum olacak. Bu hacinin hangi servera gidecegini sizler biliyordunuz. Bildiginiz halde neden onlarin gectigi servera gecmediniz.

ben osman bu arada haci bas belan var ya ^^ tugsatin senin yaninda ne isi var

Ya kendileri çalıp kendileri oynuyor bıraksınlar bu ayakları şevketi bir gram tanıyorsak şükür namazı kılmıştır :D 40 gün mevlit okutacak kurtulduğu için :D Bakma sen forumda uçup kaçtıklarına. DENGE nin hesapları zaten gittikleri servera zor sığdı adamlar ne yapacak ikariamın özel server açması lazım düzgünce yerleştirebilmeleri için hesaplarını. deli var harp elt var woo var o serverda boş 1 tane ada kalır mıydı sence. Hacı akıllı adam kim ne derse desin. Çoluk çocukla uğraşmaktansa düzgünce yerleşti keyfine bakıyor.

Başta sen olmak üzere yorum yapan bazı kişiler Deli'yi gerçekten tanımıyor. Zaten gördük ki tanısanız saldırmazmışsınız.

Her savaştan sonra böyle olur zaten. Kimse demez ki evet biz yenildik rakibi tebrik ederiz.

Savaşın başında Hacı artık Zelus'un Deli'ye ve kendilerine dar geldiğini söylemişti. Deli'yi dağıtacaklarını, Zelus'tan kovacaklarını söylemişti.

Ve ayrıca özellikle Ertuğrul (FrOsT) ile yaptığı telefon görüşmesinde ona 'Deli'yi yalnızca bir server birleşimi kurtarır.' demişti.

Deli gideceği yeri 1,5 ay önce açıkladı. Zaten 4'teydik yine 4'teyiz. Ama işte denge, cadde, joker ve multilerini barındırdıkları 404 ve devrk gibi ittifaklar tercihlerini farklı bir sunucudan yana kullandılar. :)

Deli olduğu yerde duruyor... Deli'yi sileceğini iddia edenler taşınıyor... Ama kurtulan Deli mi? Mesajımı okuyan ve alıntıladığım paragraftaki yazıya inanan birileri varsa elimde sadece bir kere ateşlenmiş, sahibinden temiz kullanılmış bembeyaz bir ejderha var. Dosta gider, alıcılar DM.

Herkes orada boş ada kalır mıydı demişsin ya; saat 04.07 itibari ile Cyclops'ta 14.42'nin 4 saat çevresinde 21 adet bomboş sülfür adası var. Bomboş... Gözden kaçan varsa + birkaç daha... Üzümleri saymadım, gerek duymadım. Gelecek olan, bahane üretmez gelirdi.

Hacı tabi ki akıllı adam, inkar etmiyoruz. :)

Zaten onlar her zaman Haliç'e zincir çekecek kadar akıllı oldu. Ama biz de gemileri karadan yürütecek kadar Deli'yiz.

Kusura bakmayın da herkes kendini kandırıyor biri der şöyle biri der böyle bu iş her iki ittifağada yaradı. Yoksa savaş sürse iki ittifakta önünü göremezdi. Savaşın içinde olmadığım için net fikrim yok kim daha başarılı ama forumdaki sunumlara göre Deli bir adım önde görünüyordu. Yani bırakın bu maval okumaları her iki ittifak içinde birleşim yaradı. Şimdi kafan rahat yastığa başını koyabiliyor musun ? Evet ise dediğim üzere her iki ittifakta kârlı çıkmıştır. Savaş sürse her iki tarafta rahat nefes alamayacaktı. Şimdi mi saldırı gelecek az sonra mı paranoyak gibi ortalıkta dolaşacaktınız. Kısacası herkes işine geleni yaptı ve mutlu...

Anlık olarak saat 04.09

Sonlara doğru savaş öyle güzel rölantiye binmişti ki dengeli kesmek yağmalamak için özel saat ayırmak bile gereksizdi. Birleşimin olduğu günden birkaç gün önce tramvayda eve giderken Ahmet abiyle organize olup bir 1,5k füze temizlemelik bir aksiyon atmıştık Woo bölgesine baskıya gelen dengelilere... Ahh ahh vallah özlüyor insan. :)

Yaş 35 yolun yarısı ise saat 4'te gecenin yarısı mıdır sence :)

Ben bu haciyi sevmem. Lakin burdaki arkadaslara bir sorum olacak. Bu hacinin hangi servera gidecegini sizler biliyordunuz. Bildiginiz halde neden onlarin gectigi servera gecmediniz.

ben osman bu arada haci bas belan var ya ^^ tugsatin senin yaninda ne isi var

Bilmiyorduk. İttifaklar forumdan açıklama yaparken caddenge ve joker gibi ittifaklar bir şey yazmadı. Ki Hacı da nereye gideleceğini kendi ittifakına birleşim gününün öncesinde duyurdu. :)

Bir şey yazmadan önce araştırmamızı iyi yapalım.

Ki hepsini geçtim, savaşı çıkarıp Deli'yi ikariamdan silmeyi hedefleyen caddengeydi.

Noldu :)

Deli'ye kefen biçtiler sonları korkunç oldu.

arkadaşlar sizcede boş kalmadı mı server? hadi dosta korku düşmana güven caddengem bekleneni yaptı tüydü, bizleri şaşırtıp üzmedi. peki diğer gelicez gelicez diye gaz veren ittifaklar neredeler? milleti boşuna beklentiye soktular server bomboşşşş

Ben bütün kalbi duygularımla beklemiştim... 4e gelirler demiştim. X/

Sürat balonda muciti thrala denk yaptık savaş bitti. :)

Arkadaşlar hangi sunucuya taşınmak mantıklı

4m kadar gücüm var bence henüz gelişmeye de ihtiyaç var özellikle mucit atölyesi olarak.

TR Cyclops sunucusu savaş sunucusu mu oluyor katılsak çok ezilir miyiz ekibim de yok

Yorumlarınızı beklerim

gel bonusu güzel cylops, UnspokeN oyun içinden mesaj at yardımcı olayım sana

Eskiden delta sunucusunda arma ittifakı vardı, onlarla bir bağınız var mı?

Kanka sen çekirdeğini alıp izliyorsun o sırada olan güçlü ittifaklara oluyor ^^

Hesabım tatilde henüz ittifakıma girmek nasip olmadı ama eğer ki ben yaklaşık 7-8 milyar altın harcar mucit yaparım, yine on milyonlarca general puanı değerindeki gemiyi terhisler, gelecek olan canavarla veya hadesle yakarım ve çark ile de destekler hepsiyle mucit yaparım; üzerine de aylarca sağlam mentalle durup savaşa devam eder, aktif katılır, baskı kurar veya bu uğurda çabalar bir de üzerine savaş boyu yakacağım altını da bir şekilde temin ederim dersen ben hazır henüz ittifaka girmemişken bizim sarı lidere bir darbe yapalım. Sen de beni koru hesap tatilde diye örsleri yükseltemedim sen inşallah yükseltmişsindir.

Makosenlerimi giyip gelecem ona göre, haber bekliyorum :D

Birleşim cümleten hayırlı olsun. Gönül isterdi ki denge 4'ü tercih etsin ama demek ki baaaaaaazı sebepler neticesinde 3'e gitmeyi daha uygun bulmuşlar.