Gerçekten şaka gibi. Gp yi yüklenmişsin, Cyclops da kara raporunda belitilen kişi kadar oyuncusu olan en düşük D-A ittifakına karadan saldırmışsın. Sen karadan saldırıken diğerleri yağma atmış bunu başarı olarak buraya asmışsınız. NoMeRCy ,KenNoKage, kaptanihtiyar ve diğerleride beğeni atmış. Geçenlerde de KAN ittifakına gece baskını yaptınız. Tıpkı DENGE nin size yaptığı baskın gibi. Ben ve ibrahim araya girdik. Oyuncularınıza söz geçirebildiniz. Çok geçmedi yine saldırılara devam ettiniz. Oyuncumuzda ittifaktan çıktı ve sizin oyunculara kilit attı. SAKINCALI bana mesaj attı. Bende olay bireyseldir, ittifakları karıştırmayalım dedim. Yukarıdaki aynı ekip olay bireysel değilmiş gibi düğüne gelir gibi GP yüklenip boş adalara yağmaya gelmiş. Yukarıda FROST Denge için Ego dan bahsetmişti. Arkadaşlar lütfen EGO larınızı yere indirin. Siz DENGE ile savaşırken FROST un ricası ile onun adasındaki yeri NoMeRCy e bıraktım. Yine bireysel olarakta oyuncularımız destek verdi. İyilikleri çabuk unutuyorsunuz. Hacı ya okadar laf ettiniz. Hacı ya Zelus da ve Keto da bir kere ricada bulundum. Beni kırmadı ve tek saldırı dahi yaptırmadı. DELİ ittifakında Ahde vefa yok.
Selamlar cümleten.
Yine bir forum klasiği olarak yanlış beyanat verilmiş ve konular saptırılmış. Büyük bir savaş yokken foruma girmek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorsunuz.
Evvela istersek barbar yağmalar foruma asarız. Kimseyi ilgilendirmez. D-a ittifakına ortada hiçbir sebep yokken saldırmışız gibi anlatılmış, her ne kadar nick bilgemen olsa da bilgisizce ve tamamen propaganda yapmak için metin yazılmış.
D-a ile Deli arasında barış anlaşması vardı. Ve bir problem de yoktu. Sonra D-a ittifakından Enes isimli bir oyuncu Deli üyesine saldırdı. Barış anlaşmasını hatırlatmak ve uyarı amaçlı kendisine yazdığımızda da izin alarak yağma yaptığını ve izni verenin de Deli ittifakından biri olduğunu söyledi. Biz herhangi bir ittifakla barış anlaşması yaparsak hiçbir şekilde karşılıklı saldırı olmaz. Yalan söylediği apaçık ortadaydı. Kimden bu izni aldın dedim, kaptanihtiyardan aldım dedi.
Diplomatımızdan ittifakımızın üyesini vurmak için izin aldığını iddia etti. Esasen gerçekte şaka gibi olan kısım bu... Farklı bir ittifak Deli içerisine casus soksa ve o casus da es kaza yönetime kadar yükselse, oyuncunun bir de gelip ona ben sizin hesaplarınızı vuracağım dese casus der ki ya ben buna onay verirsem benim kimliğim açığa çıkar, en iyisi reddedeyim. Hele ki ittifakın ana sayfasında aktif inaktif saldırı gelirse savaş sebebi sayarız diyen Deli içinden kimse böyle saçma sapan bir şeye onay vermez.
Kanıt istedim, silmişim dedi. Arkadaşlarında yok mu dedim, onlar da silmiş dedi.
Biz de arkadaşı oyundan sildik.
Bölgeye gidilince haliyle ittifakı vuruldu, sonra onu ittifaktan attığı için D-a vurmayı bıraktık sadece o vuruldu. İşin finalinde de 20 hazirandaki ilk mesajında benim kimseden korkum yok gelen gelsin yazan bu arkadaş 22 haziranda bana kusura bakmayın ben bu işin buralara varacağını bilmiyordum dedi ve 24 haziranda da onu ittifaktan uzaklaştıran arkadaşlarına küfrettiği için banlandı.
Senin salladığın gibi olmadı yani. 

Ve ayrıca mesul kişi de ittifaktan uzaklaştırınca D-a ile sulh tekrar sağlandı.
Gelelim senin esas karın ağrına. Kan ittifakına saldırı mevzusuna.
Bak biz seninle oyundan birkaç sefer mesajlaştık sen orada da bunu yapıyorsun. Haklı çıkmak için konuyu bambaşka anlatıyorsun. Ortada hiçbir sebep yokken Kan ittifakı vurmuşuz gibi anlatmışsın. Biz sizi birleşimin başında uyardık. Aktifimizi de inaktifimize de saldırmayın dedik. İttifakımızın genel sayfasına da her türlü saldırıyı savaş sebebi sayacağımızı yazdık. Dimi?
Siz ne yaptınız? Deli ittifakına saldırdınız. İnaktiflerimizi yağmaladınız ve hatta alt ittifakımızdaki aktif oyuncuyu da yağmaladınız.
Biz de sizi vurduk.
Sadece Deli değil, bütün büyük ittifaklar bunu yapar. Şu anda Cyclops sunucusunda ister Woo, ister Harp, ister Elit ittifaklarına bir git bakalım neler yapıyorlar sana... Biz Kurban Bayramı öncesindeki ilk saldırımızı yapana kadar çok bile sabrettik.
Peki sonra ne oldu. Ben ve lideriniz görüştük.
İki ittifak da birbirinin ve alt ittifaklarını aktifini de inaktifini de vurmayacak dedik. Senin dediğin gibi ego üzerinden ittifak yönetsek; bizim alt ittifaktaki inaktifi bile vursanız savaşırız ama biz sizin inaktifinizi vururuz, deriz. Veya şu kadar altın şu kadar gp verin diye haraç keseriz. Hani canın kankaların denge size öyle haraç kesmişti ya...
Hatırlarsın.
İki tarafın da birbirini vurmayacak olması barış sağlanması için ilk ön koşulumuzdu. Kabul ettiniz.
Vurduğumuz adamı Kan ittifakı korumayacak, eğer ileride Kan ittifakı da biriyle savaşırsa Deli de Kan ittifakının rakibine destek vermeyecek dedik. O madde de kabul edildi.
Ve lideriniz ile konuşurken özellikle altını çizerek dedim ki, bak abi şimdi barış yapıyoruz ama bu tip şeyler tekrar yapılırsa diplomasi yolu kapanır, savaşırız. Ona da tamam dedi.
Birkaç hafta önce ittifakınıza fin8 isimli bir üye aldınız. O kişi, öncelikle Deli ittifakına girmek isteyen fakat casus olduğundan şüphelendiğimiz birisiydi. Vuruldu ve vuruluyorken de size dahil oldu. Kan ittifakına girdiğinde limanları zaten bizim işgalimizdeydi.
Ve sen bana o gün neden anlaşmaya uymuyorsunuz yazdın, konuyu açıkladım. Hafızam beni yanıltmıyorsa haklı olduğumu ve gerekeni yapacağını söylemiştin. Bu yaptığınız açıkça bir anlaşma ihlaliydi. İnsan ittifaka aldığı adama bir bakar dimi... Bakmamışsın... Neyse o zaman olay büyümedi ve siz de fin8 isimli oyuncuyu ittifaktan çıkardınız.
Ama bu son birkaç gündür olanlar bardağı taşırdı.
kralartur isimli oyuncu ittifakınızdan çıkıyor, geçen savaş sırasında bizden FBI Megatron ile gerildikleri için bizimki diyor ki eğer sen de onaylarsan gel 1 vs 1 atalım.
Şimdi kralartur hayır dese zaten kimse kimseye gitmeyecek. Bizim arkadaş sen de onaylarsan diye özel olarak belirtmiş. kingartur bunun yerine arkadaşımızın tüm şehirlerini 9 gün kilitliyor ve diyor ki 'uslu uslu dur bu da sana ders olsun, 9 günlük kilit süresince de bana saldırı olursa o kilitler kalkmaz'.
Biliyorsunuz bir ittifak olarak tehdidi pek sevmeyiz...
Limanlarını kapatmak için bizden 3 kişi bölgeye uçuyor. Ardından kingartur bizim ittifaktan konudan bağımsız 27 farklı üyeyi kilitliyor. Sonra bilgemen çıkıp diyor ki olay bireysel...
Konu burada bitmiyor. Kan liderinin yönlendirmesi ile kingartur bana yazıp diyor ki saldırıları geri çektir yoksa arkadaşlarıma da kilit öğretirim 60 kiş daha kiilitleriz. Dedik ya canlar, biz tehdit sevmiyoruz. Dedim 60 değil 260 kişi kilitle istersen. Kilit sorun değil, Zelus sunucusunda yapılan savaşta ne kilitler atıldı kngarturun kilidi mi bizi yıldırır. 
Ve işin sonunda gördük ki Kan ittifakından 2 kişi daha bu kilit mevzusuna dahil olmuş. Ayrıca birkaç Kan üyesi bahsi geçen bu olayların öncesinde hesaplarımıza casus atarken yakalanmıştı.
Biz de dedik ki ya Kan ittifakı yaptığı anlaşmaya uymuyor ya da Kan yönetiminin üyeleri üzerinde etkisi yok. Her iki ihtimalde de Kan ittifakı muhatap alınacak bir yapı değildir. Ve liderin kararı ile de barış anlaşmasını sonlandırdık.
Ben anlaşmayı sonlandırdığımızı Kan liderine bildirdim, şu anda olan saldırılar benim Kan liderini bilgilendirmemden sonraki gün başladı.
Olayın böyle bütün detaylarını anlat gel canımı ye bilgemen.
Buraya kadar yazıp anlatığım her konu için gerekli ekran resimleri ve wp konuşmaları elimde var, konu uzarsa gelir asarım.
Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır.
Bu saçma romantizminiz de bitmedi gitti.
Türkçe yazıyorum dimi ben, anlaşmaları da Türkçe konuşarak yaptık dimi. Dediklerimi anlayabiliyorsunuz dimi?
Aktif inaktif fark etmez, Deli ittifakına saldırmazsan Deli de sana saldırmaz. Aktifine de saldırmaz inaktifine de saldırmaz. Vuracaksan, savaşı göze alıp vuracaksın. Ben senin paşa gönlünün keyfine göre Deli içindeki hesabı neden yağmalatayım.
Hee çok mu yardımseversin... Tamam Deli'de ne kadar gelişim aşamasında oyuncu varsa hepsi Kan yağmalayarak gelişecek. Bakalım misafirperverliğiniz de klavyeye yazan parmaklarınız kadar iyi mi...