Posts by ULUBATLI

Şimdi burada seninle zenginin malının züğürdün çenesine yaptığı eziyeti masaya yatırmamız gerekir ki buradaki züğürtler de yine biz oluyoruz. ^^

Sana bunu şu şekilde açıklayayım; Kenan Evren'in 1980 yılında darbe yaptığını biliyorum ama kendisini tanımıyorum.

Laf kalabalığı ve gereksiz gizemi bir kenara bırakıp daha açık olmak gerekirse sadece Thrall değil pek çok oyuncu bu şekilde yüksek puanlara ulaştı. Terhis yapmak veya hades kullanmak artık bu oyunun realitesi. Dediğim gibi bunu birini savunmak için de yazmıyorum, bana ne. Bug mu var acaba diye kendi kendinizi yiyip bitirmeyin, sen olmasan bile bir başkası oyunu kurcalaya kurcalaya yalama yapmasın diye yazıyorum. ^^

Aslında söylemek istediği şeyi söylememiş ulubatlı. 3 şekilde gp elde ettiğini düşünüyorum.

1- çok parası var ve gp deposu satın alıyor sürekli
    2- multilerden gp basıp ki bu zayıf bir ihtimal çok fazla multi lazım ve robot olmak lazım
    3- gp bugunda bir çok serverden gp bugladı ve şimdi tek tek çekip terhis ediyor.

Bu gp'leri ne yapıyor? Terhis edip kaynak olarak kullanıyor. Terhis oranı 1/2 yani basarken ne harcadıysan yarısı %50 oranında kaynak kalıyor.

Aslında söyledim ama bazı gerçekten var ki yalan olmasını temenni ettiğimiz kadar hatta daha da fazla gerçekler.

Bu arada;

Cevap: 1

:)

Burada asıl sorulması gereken ya da üzerine konuşması gereken kısım şu; bunca şey ikariam için değer mi?

Ee orası da artık oyuncunun kişisel zevki.

Neyse arkadaşlar içinizi rahatlatacak bir dipnot paylaşayım, bu gelecek olan yeni güncelleme ile binaların kaynak gideri nasıl değişir yeni puanlar nasıl olur bilmiyorum. Ama şu anda hali hazırdaki düzende bir oyuncu 110 milyar puanı geçebiliyor. 21 şehirli, bozulumsuz, şehir başı 80 levellik 3 yığın sahası vs vs vs. Oyunun sonunda ulaşılabilecek mertebeyi göz önüne alırsak Thrall bile yolun henüz %0,9'da.

Karartmayın enseyi ^^

Keyifli günler cümleten

Belirtilen bug sadece bir birim için geçerli. Bu bug'u TR de yapan oyuncu yok, bir tane hesap var, o da yurt dışından TR sunucusuna getirilmiş.

Sizlerin bahsettiği milyonlarca GP olan hesaplarda tespit edilmiş bir bug bulunmamaktadır. Şüphelendiğiniz hesapları destek sistemine bildirebilirsiniz.

Siz bu açıklamayı yapana kadar umudum vardı. Ama üzülerek ifade etmem gerekir ki adil bir işleyişten bahsetmek artık söz konusu değil. Sayın yönetici üstat hepimizden eskisin oyunun en heyecanlı zamanlarında geniş kadrolarla adaleti sağlamaya çalıştın. Ama artık bir yerlerde sorun var. Sende çok iyi biliyorsun ki kimse hile yapmadan 1Milyar puan kasamaz. Muhtemelen bir hile var ve buz dağının görünen kısmı. Neden onlarla alakalı inceleme yapılmıyor. Ben şüphelendiğim hesapla alakalı bildirimde bulundum 4 gündür kimse cevap vermedi. Sayın üstat neden takıma yeni kişiler almıyorsun? Neden bu adamların yüksek puanları ile alakalı açıklama yapmıyorsun? Belki adam hakkıyla bu puana ulaşmıştır ve bizde diyecez ki helal olsun. Ama herşeyi muallak bırakıyorsunuz. Lütfen bu dediklerime kulak verin.

Sevgiler

Selamlar ahali.

Arkadaşla, oyunla alakalı kaçırdığınız bazı noktalar var.

Tüm mesajları detaylı okumadım sadece göz gezdirdim ve buna cevap veren görmedim.

Bu oyunda çeşitli buglar oldu doğru. Bu buglar ile general depoları da yapıldı ve az da olsa banlananlar da oldu, bu da doğru. Ama zelus serverinin genel puan birincisi olan kişinin bu buglar ile alakası yok. :) Adamı savunmak benim derdim değil, hatta tanışıklığım bile yok ama şimdi bug var bug var kendi kendinizi yemeyin diye yazıyorum.
    Hile yapmadan 1 milyar puan yapılır... Arttırıyorum 11 milyar bile yapılır. Yeterli paranız olduktan sonra gerisi sadece birkaç tuşa tıklamaktan ibaret. Oyunda kaçırdığınız nokta dediğim bu zaten; siz sanıyorsunuz ki general depoları sadece savaşlarda kullanılıyor... :)

Mucitli mucitsiz birim konusunda yukarıda Anıl'ın çok güzel bir mesajını gördüm Ikariam 101 dersinden kalmışsınız. :)

Karaborsa binası çıktığından beri 1,5 yıllık bir ara haricinde sürekli savaşıyorum. Bu güne kadar daha hiç mucitli birim bulunduran bir depoya denk gelmedim. Daha önce mucit atölyesi olan bir depoya da denk gelmedim...

Burada önemli olan sadece asker ve gemiyi kullanacak hesabın mucitleri tamamlayıp tamamlamaması.

Yeni gelecek güncelleme ile belki bu konuda değişiklikler olur, bilemem. Ama yıllardır mevcut olan sistem bu.

EnD Of ThE LiNe gel güzel kardeşim, deltagücü sayfasından söz verdiğim gibi;

Gördüğün üzere aksiyon öncesi limanda

574 füze
    1215 balon
    875 havan var

Ufak bir müdahale ile

Limanda

0 füze
    853 balon
    801 havan kalmış

Yani
    574 füze, 362 balon ve 74 havan kesmişiz.

Son durumun tam sayfa halini astım ki, hades olmadığını sen de kontrol edebilesin diye. Neticede rakibin kaynağını yağmalayıp rapor diye astığımız bir oyunda şu aksiyonu atıp bir de üzerine rakibe 1,5 milyon mermer hediye etmenin akıl ile açıklanabilir bir tarafı yok. :)

Daha detaylı bilgi için, 2 üst posta ve tabi ki daha önceki postlara bakabilirsin. :thumbup:

Ayrıca canım kardeşim; eğer hadesimiz açık değilse

Zaten aksiyondan da kaçıyoruz, ruh hastası değiliz. ^^

Hatta rakibimizin bu şekilde 1 düz 5 balon şeklinde attığı aksiyonları da limanda yine balon ve sürat ile karşılayıp rakibin kendi kendine aksiyon atmasını sağlıyoruz.

Bir abisi olanlar ya da bir abi olanlar iyi bilir, dayak yemenin en küçük düşürücü yanı abinin kardeşini döverken kardeşinin yumruklarını kullanmasıdır... :) Sanırım bu, bizim deltagücüne yaptığımız ile aynı şey.

Gördüğünüz gibi aksiyon böyle atılır.

Umarım bilgilendiri olmuştur.

Esas şöleni bölge raporlarını asınca göreceksiniz, kendi limanında, konuşlandığı limanda ve işgal ettiği limanda ayrı ayrı sıfırlananları yetmezmiş gibi aynı gün içerisinde birden fazla defa sıfırlananları... Biraz daha sabredin. :)

ULUBATLI Sırf bu tavrınızı dolayı şu oyundan soğudum kendiniz atsanız şu aksiyonu en baba biziz kral biziz paşa biziz ama başkası yapınca iyi ki kestin Hades açıktı vali basacağız, o yüzden sizden bir cacık olmaz kardeşim adamakıllı tebrik bile edemiyorsunuz ahlaki olarak yoksanız kim ne olduğunuz gram dikkatimi çekmiyor.

Kanka, sakin ol. :)

Senin tabirin ile adamakıllı tebrik için ortada bir başarı olması geremiyor mu? Yani illa da tebrik edilecek bir durum varsa arkadaşların medeni cesaretini tebrik edebilirim.

Ben şimdi bilmediğim için bilgilenmek sebebiyle soruyorum, 8932 adet birimi kesmek için yine aynı birimden 8932 adet harcamanın ve bunu yapmak için aynı işlem 319 kere tekrarlamanın (her aksiyon başı 28 gyro kesilir), ayrıca her bir aksiyon için +1 ön saf kaybetmenin (toplam kayıp 9251) yani daha açık yazmak gerekirse hem 2 saat mesai harcayıp, hem rakipten daha çok kesilip hem de her bir 319 aksiyon için rakibe 5600 mermer vermenin (toplam 1,7 milyon mermerden fazla) mantığı nedir?

Forumda teknik taktik soran arkadaşlar vardı ya, onlar gibi, soruyorum sadece. :)

Hem uğraş, hem fazla kesil, hem rakibe kaynak hediye et, hem de as. Ya vardır illa ki bir nedeni. Nedir? Olmalı... Nedir?

Konuyu daha fazla uzatmayacağım, 88.55 raporlarını astığımız zaman seni etiketleyeceğim, before nedir, after nedir, nasıl yapılır orada daha detaylı konuşuruz.

Kendi sayfamızdan bir adet, -eşantiyon olarak- paylaşıyorum. İncelersiniz.

Beni sayfanızda ağırladığınız için deltagüclülere teşekkürler, ittifakı için emek verenlere de tebrikler ama hala bana biraz daha yoğunlaşmanızı da istiyorum onu da belirteyim. :)

Buraları çok boşlamadan 3 5 rapor atalım KRONOS ta hareket bitti demesinler sonra :D

BALİNA abimizin ufak kıyımını paylaşıyorum :D

ÖNCESİ

SONRASI

MURAT abimizin kıyımına geçelim :D

KIYIMDAN ÖNCE ÇEKİLEN HATIRA FOTOĞRAFI :D

KIYIMDAN SONRA ÇEKİLEN HATIRA FOTOĞRAFI :P:P

KAOS İTTİFAKI OLMADAN OLMAZ BİZİM MİNİKKUŞ İLLE DE JOKZİLLA OLSUN DİYİNCE KENDİSİ İLE JOKZİLLA ARASINDAKİ LİG FARKININ NE KADAR FAZLA OLDUĞUNU İLİKLERİNE KADAR HİSSEDİYOR :D:D MİNİKKUŞ ( GECE KUŞU ) 8o8o

ASLINDA MİNİKKUŞ SAVAŞACAKTI LAKİN DAHA 1K ASKERİ BİLE DOĞRU DÜZGÜN ALIP SATAMADAN BİZİM JOKZİLLA 3 5 DEMEDEN MİNİKKUŞTAN ALINCA HEVESİ KAÇTI SAVAŞMAYIP ŞEHRİ TESLİM ETTİ. YAZIK OLDU 17 YE ATTIĞIN IŞINA BE MİNİKKUŞ :D:D:D

HER ZAMAN DEDİĞİMİZ GİBİ;

RAKİPLERİMİZİN BİZE OLAN İLGİSİNDEN MEMNUNUZ. ÇÜNKÜ BAŞARILARIMIZ ONLARIN CANINI YAKIYOR...

Canım gardaşım sadramaz, tebrik ediyorum maşallah ne kadar da güzel rapor asıyorsun, klavyen mousen dert görmesin.

Özellikle benim yediğim gyro aksiyonu çok beğendim, like da attım fark ettiysen.

Samimi söylüyorum vallahi billahi beğendim. Öncesi ve sonrası arasında yaklaşık 9k gyro farkı var, benden 9k gyro kesmek için yine 9k gyro kestirdin + her aksiyon için ön saf kestirdin + bende hades vardı. Beğenmemek elde mi ki. Beğenmemek olanak dahilinde mi ki...
    Rabbim elinize kolunuza zeval vermesin de devamını atın inşallah, hastasıyız böyle before after görsellerinin.

Fatih abiyle Ali'nin de sizin murata selamları var, keşke gitmeseydi de devam etseydi daha valileri 15 yapacaktık dediler. Nasip işte gelir inşallah geri.

Allah'a emanetsin sadocum yeni yeni raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Mümkünse, -yani eğer size de zahmet vermeyeceksem- ricamdır biraz daha bana yoğunlaşabilir misiniz? Teşekkürler

Dostum bunu konuşmanın yeri Delinin rapor sayfası değil ama neticede sayfa bizim sayfamız olduğunda ufak bir inisiyatif alıyorum. :)

Senin ve Zelustaki diğer Armalı arkadaşların kabul etmek istemediğini bir nokta var. Saldırdığınız kişi Deli üyesi. Oyuncu eskiden başka bir ittifaktaydı, sonradan geldi, yok limandan biz mi çekilelim siz mi rodos basarsınız vs vs bunlar esas önemli noktayı göz ardı etmenize neden olmasın.

Deli, her zaman tagı altında oynayan oyuncu için savaşır, karşıdakinin kim olduğu önemli değil. Sen Deli tagı altında olsan senin için de savaşırdı. Siz ya da bu oyundaki deltagücü hariç herhangi bir ittifak bizim rakibimiz değil.

Bak biz Delta serveri devam ederken Harp ile savaştık, sonra anlaştık ve noktalandırdık. Birkaç sene önce yine Deltada Atlantis ile savaştık, konuyu tatlıya bağladık ve raporları bile asmadık. Zelusta Turk ile, Bro ile savaştık. İki savaşta 3 gün sürdü, rakip duralım dediği anda durduk. Bak şimdi de vurmuyoruz. Sayfayı takip eden birisin, Kronosta deltagücüne yanaşıyor diye Şah ittifakını vurduk. Astığımız raporları, sunumları görmüşsündür. Şah artık duralım, biz değişime gidiyoruz dedi, Harp ittifakına evrildi biz de durduk.

Kafanızda ne kuruyorsunuz bilmiyorum ama bizim deltagücü hariç diğer ittifaklar ya da oyuncular üzerinde kurduğumuz bir baskı sistemi ya da ego tatmini yok. Biz zaten gücümüzü de bu oyunda yapabileceklerimizi de biliyoruz. Bu küfürbaz topluluğu manfaat ortaklığı deltagücü hariç tabi... Onlar, biz oyun oynadığımız ve kendilerini ezmek istediğimiz sürece ezilecekler. deltagücünün safında olmak isteyenler için de aynısı geçerli. Diğerlerini oyuncu ve ittifakları bağlayan bir konu yok.

Güzel rekabet güzel raporlar :) Kronos'a değilde Zelus'a hesap taşıdığımız için böyle eğlenceden mahrum kalıyoruz.

Elinize sağlık, keyifli oyunlar

Kanka siz de bizi farklı bir sayfa açıp orada gaddar ilan ediyorsunuz, bir yandan kronos sayfamızı tebrik ediyorsunuz falan, kafamı karıştırıyorsunuz. :/^^

Gerçi deltagücünün aklı daha karışık, kendi limanında mı aksiyon yese, konuşlandığı limanda mı yese, işgal ettiği limanda mı yese bir türlü karar veremiyor :D

Yakında şöyle sağlam before after içerikli sunumlar gelir, yerinizi şimdiden ayırtın.

Öncelikli olarak savaşmakta olduğumuz ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızdaki husumetin nasıl size anlatmak istiyoruz.

Server birleşimi sonrası ilk korsan döneminde ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızda birçok sürtüşme olmuş ve sonrasında bu durum için karşılıklı müzakereler başlamıştır.
    Karşılıklı olarak anlaşılıp görüşmeler bitirildiği anada ƊЄԼƬƛ ittifakı görüşmeleri hiçe sayarak korsan baskınları başlatmıştır.

Bu süreç sonrasında ittifakımız korsan puanı toplamaya ara vermiştir.

Daha sonra Ş A H ittifakı ile yapmış olduğumuz savaşın barış görüşmesi yapılıp iki tarafta geri çekilmeleri yapıp elindeki general puanlarını depolarına devrettiği anda CASTLE ve J O K Z I L L A adlı oyuncular biz KAOS'u sevmiyoruz diyerek ittifak üyelerimize yağmalar atmaya başlamıştır. KOCAREİS ve ikarius ile yaptığımız görüşmelerde biz diploması yapmayız, biz istediğimizi yağmalarız gibi söylemler kullanılmıştır.

Anlaşmaya uymamak var.
    Verdiği sözden dönmek var.

Eline general deposu, birkaç milyar altın geçince egosundan kendisini bile görememek var.

Güçlü iken diplomasi yapmayız deyip, sıralı yağmaları yiyince artık savaşmayalım diye teklif getirmek var.

Tipik tarlagücü işte, zerre miktar şaşırmadık...

Yağma raporları ve ada görüntüleri çok güzel. Elinize, emeğinize sağlık.

Selamlar Kronos.

Başlıyoruz... 8)

behemoth-skydance%27s-behemoth.gif

DELİ OCAĞI iftiharla sunar...

huvk9ll.png?_gl=1*1xjd7ba*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI0MTE1OC4xLjEuMTczNzI0MTIwNy4xMS4wLjA.

qrc99ko.png?_gl=1*y36jsw*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI0MTE1OC4xLjEuMTczNzI0MjM4NC40Ni4wLjA.

Günümüzün, tüketimi merkezine almış olan toplumunda dikkati üzerinize çekmek ve ilginin dağılmamasını sağlamak için doğru bir giriş cümlesi çok önemli. Ben de sayfayı açınca bunun üzerine düşündüm. İnsanlar ilk okuduğu, ilk duyduğu, ilk gördüğü şeye göre yargı oluşturup karar veriyor. Bu aşırılık ve yüzeysellik insanları hem kalitesizleştiriyor hem de unutkan ve yaşanmışlıklardan ders alamayan et yığınları haline getiriyor.

Mesela deltagücü...

Sanki yıllarca DELİ hegemonyasında bir kale içerisine sığışmak zorunda kalmamış, her şeylerini kaybetmemiş, binlerce vurgun altında rezil olmamış, kendi merkezlerinde aylarca tatilde beklememiş, DELİ'den kurtulmak için başka ittifaklara ev ziyaretlerinde bulunmamış, yağmalar ve ızdırap altında yıllarca inin inim inlememiş, birleşim sırasında -DELİ daha önce gideceği yeri belirtmesine rağmen- ittifak halinde Zelus sunucusuna gelmeye korkup Kronos sunucusuna sığınmamış, bundan daha birkaç ay önce DELİ liderine anlaşma istediklerini söylememiş gibi burada -Kronos'ta- kalelerinin büyüklüğüne ve Deltadaki haline göre nispeten daha az gedik olmasına güvenerek kendilerini olmayan bir yerde görmeye başlamışlar...

Ne büyük bir hata. Ne büyük bir hata...

Yazık ki deltagücü bu oyunda DELİ olduğu sürece hep buruk hep yarım kalacak. Bunu zaten biliyorlar. Ama daha önce de belirttiğim gibi, tüketim toplumu... Yüzeysel değerlendirmeler ve kalitesizliğin getirdiği unutkanlık ve basiretsizlik ile geçmişten alınmayan derslerin gölgesinde verilen yanlış kararlar.

Ne mi anlatmaya çalışıyorum... Bu tarlagücü Kronos'ta eski görkemli günlerinde olmayan ittifaklara karşı üstünlük kurmayı başardı diye onlara yanaşanların ne kadar yanlış kararlar verdiğini anlatmaya çalışıyorum.

Operasyon : ŞAH

Konu : Baş düşman Şevket^^

Bölüm I : Oyun Başlıyor

Uj1Ash.gif

Gözyaşı, basiretsizlik, korku, çıkarcılık, hainlik, adam kayırma ve ittifak malını kötüye kullanma gibi suçlar üzerine inşa edilmiş yarı mermer yarı deniz kumu olan tarlagücü surları, yılların verdiği yıpranma ve yağmalardan sonra boşalan ittifak kasası yüzünden bakımsız, çarpık ve delik deşik... Amca yeğen modeli ile ittifakın önemli noktalarına gelmiş iş bilmez yöneticiler, birkaç sikke karşılığı rahatlıkla alınabilen nöbetçiler ve günlük korsan puanı basmaya zorlanırken kişi başı ortalama 50 yağma yemiş tarlagücü ahalisi... Hayattan beklentisi kalmamış ve büyük işler yapacak inanç içlerinden sökülmüş bu güruh DELİ'nin keskin kılıcından server birleşme ile kurtulmuş, daha seri korsan puanı basmak için kaledeki eksik koltuklara rüşvetle yeni pompa yağcılarını oturtmuş ve hatta uuuzuun bir aradan sonra DELİ dışındaki bir ittifaktan galibiyet alarak nicedir tatmadıkları huzuru bir nebze de olsun deneyimlemişlerdi. Ve hatta yıllar sonra ilk kez forum sayfalarında görüntülenip ittifakça samimi pozlar vermişlerdi.

Vurdukça arsızlaşan, kestikçe ağlayan, rüzgardaki kuru yaprak misali bir o yana bir bu yana savrulan tarlagücü Kronos'ta DELİ'nin varlığından haberdar olduğu için oldukça hızlı biçimde müttefiklik arayışına girmişti. Yolunacak kazı 40 kilometre öteden tanıyan, müttefik bulmak için diğer ittifaklara sülük gibi yapışan, kanlarının son damlasına kadar emip işi bitince posasını atan pompanın sağ kolu (kod adı derin tarla) olan şahsın üstün uğraşları ile zavallı şah deltagücüne yem edilmişti. Parazitin konağına çöktüğü gibi şaha çöken detagücü yönetimi ittifakın içini hortumlamış, depoları ve kasaları boşaltmış, şah ittifakının makam odalarına pompanın boydan posterini astırmıştı.

Mottoları tekti, motivasyonları birdi; Baş düşman Şevket'e karşı birleşmek. :)

Önceden uyarılması rağmen attığı bu anlamsız adım ile bariz hedef haline gelen şah, eşine az rastlanır türde bir pres ile boğulmaya başlamıştı. DELİ'nin bir günde aldığı raporu ömrü hayatında bir arada göremeyen şahlılar soluğu anlaşmada önemli rol oynayan saimin yanında aldılar.

ezma5ed.png?_gl=1*gys9tn*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MDQ5MC4xOS4wLjA.

Tosun pasa: Saimim ben şimdi konuya gireyim, biz niye geldik şimdi onu söyleyeyim ben sana. Bizim kardeşim general deposuna ihtiyacımız var sende haram asker gemi vardı. Bak adamlar geldi merkezimizde bizi birbirimize sürterek kıvılcım çıkartıyor.

Saim: Yok ki tosunum. Bu pompa var ya iliğimi kuruttu hepsini alıyor benden.

vipersnake: Nasıl alıyor ya?

Saim: Bazı benim tekliflerime general deposu karşılığı cevap veriyor.

Arjen: Eee müttefik değil miydik?

Saim: Müttefikiz, müttefikiz agam. Onunla bu bir mi? Şimdi bu pompanın yaptığını herkes yapmaz. Bu yapıyor, üfffff. :)

Tosun pasa: Ne güzel işte.
    Saim: Güzel de her seferinde 5 milyon depo 5 milyon depo... İliğimi kuruttu.

a0if3ty.png?_gl=1*87pcm6*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MTQ1My4zOS4wLjA.

s3zyy3f.png?_gl=1*1x8jwic*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MTQ4NS43LjAuMA..

bwx4ca6.png?_gl=1*k0rzwt*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MTU2Ni40NC4wLjA.

4k7ye8e.png?_gl=1*1v1ywoe*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MTYwNi40LjAuMA..

juackip.png?_gl=1*1bjujaf*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MTY0NS4zOS4wLjA.

PUNISHER: Abi, ne gibi şeyler istiyorsun mesela merak ettim de?

Saim: Korsana girdik beraber... Ama anlatılmaz devamı. Allah seni inandırsın ben bile kendime söylemeye korkuyorum.

Öyle böyle değil punisher. Bak sakın girme bu toplara. Bu korsan dünyası bak aman diyeyim. Yağma yemekten daha beter.

Düşme puniherim.

Punisher, bak valla düşme ha, sonu yok.

Punisherim, uğra bir ara punisherim.

Bölüm II: Piyon Fedası

chess.gif

Tosun pasa: Eee kaldık mı şimdi böyle yağmalanmış deltagüclü gibi ortalıkta.

Arjen: Beyler başkasından fayda yok. Kendi işimizi kendimi göreceğiz. Birlikte hareket edersek bölgeye geleni halledebiliriz.

vipersnake:

8d69yxj.png?_gl=1*1wmapip*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MjU1NC4yLjAuMA..

Tosun pasa: Kanka sen önden bir yokla bakalım ben hades basan... Şey yani toparlanana kadar.

Arjen:

pp5zfmr.png?_gl=1*13c41rz*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MjY5Ny40MC4wLjA.

lpmknqy.png?_gl=1*lw649z*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzQxNi40Ny4wLjA.

51wh3vi.png?_gl=1*815f3j*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzQ5MS41MS4wLjA.

db3kjk3.png?_gl=1*127131o*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzUzMS4xMS4wLjA.

inwxqir.png?_gl=1*gy2bug*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzU3MC40NC4wLjA.

sow06w7.png?_gl=1*w1lk2z*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzYwNi44LjAuMA..

ob8n3kd.png?_gl=1*119kwme*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzY0My40My4wLjA.

Arjen: Aloooo.

Tosun, Punisher ! Gelsenize artık. Tek kaldım yetemiyorum her yere.

s51fyul.png?_gl=1*10v0gof*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1Mzc2MC4zNy4wLjA.

7qjrk9k.png?_gl=1*1v81op4*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1Mzc5OC42MC4wLjA.

n92neqb.png?_gl=1*fc0tcl*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1Mzg1NS4zLjAuMA..

qck3ipz.png?_gl=1*f4pjtv*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1MzkwNC4zOS4wLjA.

pha71yq.png?_gl=1*1m1zohe*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1Mzk0MC4zLjAuMA..

1ow1lc0.png?_gl=1*1nqtasd*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1Mzk4NC4zMy4wLjA.

jby82hy.png?_gl=1*mjeyxk*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDQxMy4zOS4wLjA.

Arjen: Birader gelsenize artık. Kapattı adam tüm adayı.

Her yerden vuruyor takip edemiyorum.

4hhfgr8.png?_gl=1*1s1hu7l*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDE2NC42LjAuMA..

jsgjmbm.png?_gl=1*1nx9207*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDE5OS40NC4wLjA.

r4mw39o.png?_gl=1*1axdph7*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDIzMi4xMS4wLjA.

36qbqu3.png?_gl=1*1i0w72n*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDI2Mi40NC4wLjA.

pdbabrw.png?_gl=1*u7kpko*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDM0NS4yNy4wLjA.

d6i3e2g.png?_gl=1*33s53u*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDI5Ny45LjAuMA..

55utzw7.png?_gl=1*6q473m*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NDkzNi41MS4wLjA.

cleaning-it-off-two-plaid-aprons.gif

2cg6ikb.png?_gl=1*135po4v*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NTAxNS40Ni4wLjA.

sqqzyzw.png?_gl=1*7vhhwc*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NTA1NC43LjAuMA..

Arjen: Ya ben bu ittifaktan değil miyim ya... Şurada birkaç saat için çektiklerime bak.

Desteğe gelen yok, yardım eden yok. Aksiyondan kurtulayım diye bile yardım etmediniz.

Adam beni aksiyonladı aksiyonladı, adadaki heliosa fırlattı. Bana, kendi adamda yağma yedirttiniz.

Çığlıklar, yardım çığlıkları... Allah'ın belaları siz neredesiniz...

Piyon gibi önden gönderdiniz, gemi kalmadı kesilmekten, bir kişi de demiyor ki ya bu Arjen iyi mi, sağ mı, bir şeye ihtiyacı var mı...

s64qx65.png?_gl=1*ug89cp*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI1MDQ0OS4yLjEuMTczNzI1NTU4NS4zNi4wLjA.

Bölüm III: Şah !

chess-anime.gif

Saim: Arjen bize iyi zaman kazandırdı. Ama çok kötü kesilmiş be... Bak punisher gör bunları, düşme tamam mı?

PUNISHER: Tamam abi.

i9a3kln.png?_gl=1*419hah*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MTUzOC4zMy4wLjA.

77noahr.png?_gl=1*1p011wa*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MTU5MS42MC4wLjA.

hbr3292.png?_gl=1*m881nw*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MTg2NS4zNi4wLjA.

amcisyd.png?_gl=1*1gdlhe7*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MTk0MS40Mi4wLjA.

km45miw.png?_gl=1*1ru8uiz*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MTk3OC41LjAuMA..

6qc8bi1.png?_gl=1*lppsg9*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MjAyMC4yNC4wLjA.

iqjve3g.png?_gl=1*wmfw3b*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MjA2NC40NC4wLjA.

Saim: Şunun aksiyon attığı limanları tutalım bari. Yoksa sıfırlayacak hepimizi.

PUNISHER: Aksiyon nedir abi?

Saim: Bak puunisherim. Geçen gün pompayla bi felsefe romanı okuyoruz. Orada Sokrates ne diyor biliyor musun?
    Merak ettiğine dönüşürsün. Sana diyorum punisher, düşme, dönüşme, merak etme, etme gardaşım.

PUNISHER: Tamam abi.

Saim: Punisher, düşme yav. Kurban olayım uğra punisherım. Gel de destek olursun savaşa biraz...

qel0qsj.png?_gl=1*1qvlbmi*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MjY3MS42MC4wLjA.

jw94jgc.png?_gl=1*1gxk7ih*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MzQ0Ny42MC4wLjA.

b3c3thv.png?_gl=1*1s9zl6q*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MzQ5NS4xMi4wLjA.

6d3d3e6.png?_gl=1*yitl8n*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4MzY0NS41MC4wLjA.

eybvwtp.png?_gl=1*1k5e9zd*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4Mzg4Ni42MC4wLjA.

5i13t9h.png?_gl=1*8xi01w*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4Mzg4OS41Ny4wLjA.

Tosun pasa: Ben çıkıyorum bunun aksiyon attığı limanlara. Zaten oralarda gemileri düzensizdir.

Limanları biz kapatalım oradan biz karşı aksiyon atarız.

tpztp5u.png?_gl=1*vr8p5h*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NzU2My4xMy4wLjA.

1

ogqe831.png?_gl=1*1di2c73*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NTE2OS40Ni4wLjA.

2

4s3b0sh.png?_gl=1*jvrgvl*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NTIwNS4xMC4wLjA.

3

2nce29r.png?_gl=1*1024hvu*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NTIzNy40MS4wLjA.

4

ovz7l1n.png?_gl=1*1oymcb5*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NTMxMy4yOS4wLjA.

5

qjy62of.png?_gl=1*jc5y0l*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NTk0NS4zNS4wLjA.

6

ffr9f1o.png?_gl=1*10ezks0*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NjI5MS42MC4wLjA.

7

gvkk30p.png?_gl=1*125dlio*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NzM1My4xOC4wLjA.

8

ne6gshz.png?_gl=1*16oinve*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NzM4OC40My4wLjA.

9

48068kq.png?_gl=1*hadnta*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NzQyNy40LjAuMA..

10

ii9vwjy.png?_gl=1*eehzii*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4NzQ3My4xOS4wLjA.

kemal-sunal-tosun-pasa.gif

Tosun pasa: Operasyon başarısız oldu gençler. Limanlarda kesti gönderdi adam beni.

Saim: Aksiyonlara hala devam ediyor. Füzelerim... ;(

tsppl2v.png?_gl=1*1aw8xgi*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODQ1Mi4zNC4wLjA.

942jdwr.png?_gl=1*1qcwjz5*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODUwOC41MS4wLjA.

lekyfpd.png?_gl=1*f2bpsk*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODU0OC4xMS4wLjA.

rn1xqjj.png?_gl=1*1stz1pa*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODU5MC4zMS4wLjA.

explosion.gif

mhb1ldi.png?_gl=1*qvr79*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5MTUzMi40NC4wLjA.

60k1hrx.png?_gl=1*1n9292r*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODA5Ni4xNC4wLjA.

Tosun pasa: Kardeş bu böyle olmayacak. Adamı durduramıyoruz bari gidelim anlaşalım, rica edelim aksiyon atmasın.

Saim: Olur bi konuşayım ben.

Tosun pasa: Çabuk bak yine aksiyon geliyor.

brwkxmf.png?_gl=1*1o1x5b9*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI4MTUxMS4zLjEuMTczNzI4ODg3OC4zNC4wLjA.

Tosun pasa: Yav hadi bak aksiyonlar limana vurmaya başlamış bile !

Saim: Ihh, gitti füzelerim.

giphy.gif

Bölüm IV: ŞAH MAT...

checkmate-chess.gif

Tosun paşa: Akın akın geliyor, dalga dalga geliyor.

Saim: Bu durmayacak tosunum. Off a bas dedim, onu da yapmıyor. Biz mi off a bassak?

Tosun pasa: Nasıl yani?

Saim: Yav verelim limanları kurtulalım be. Canımızdan, füzemizden balonumuzdan değerli mi ki bi liman, ha?

Tosun pasa: Doğru diyorsun. Belki uzun aradan sonra rahat bir uyku uyuruz.

cs64uao.png?_gl=1*y5r5nc*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5MjYyNS4xOS4wLjA.

3ipr9ds.png?_gl=1*dw3fic*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5MjYyMS4yMy4wLjA.

j3jvch0.png?_gl=1*11r7gt4*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5Mzc0MS40MC4wLjA.

pjnt6ro.png?_gl=1*ge2lqm*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5MzE5Mi4yNS4wLjA.

qxr5f37.png?_gl=1*1dhdd1j*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5MzgxMi4zNS4wLjA.

4067e9a.png?_gl=1*o6uwc*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDA0Ni40MC4wLjA.

5xwspbm.png?_gl=1*fwvhk6*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDA1NS4zMS4wLjA.

3wpv7vb.png?_gl=1*154w54g*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDA1Ni4zMC4wLjA.

n20yyq5.png?_gl=1*783xt3*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDA1OS4yNy4wLjA.

Saim: Arjen kesildi, tosunum zaten kayıp, viper üçüncüye tatile alıyor... Punisherim de düştü.

8z6u9qw.png?_gl=1*1r97qh*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDY3Ny4xOS4wLjA.

Saim: Bu da vurmaya devam ediyor.
    Vay kül benim başıma...

ik0g0m4.png?_gl=1*19wnzuc*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDY4Mi4xNC4wLjA.

hiheg65.png?_gl=1*19wnzuc*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDY4Mi4xNC4wLjA.

Saim:

paul-giamatti-chuck-rhoades.gif

5ttla41.png?_gl=1*blgwpx*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDcyMy42MC4wLjA.

ae4ginv.png?_gl=1*1pthqju*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NDg2MS4yMi4wLjA.

r7n8ewj.png?_gl=1*s4b7of*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NTA0Ny40My4wLjA.

860mutx.png?_gl=1*vfsqpp*_ga*OTA3OTI4OTY4LjE3MzcyNDExNTg.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzI5MTE1Mi40LjEuMTczNzI5NjEwNC42MC4wLjA.

Bu oyunda deltagücünün yanında olan DELİ'nin karşısında olur. DELİ'nin karşısında olan bertaraf olur.
    DELİ'nin karşısında olan harap olur, virane olur.

DELİ'nin liderini baş düşman edinenlere de yazık olur.

Yapılan hataların ibret olması temennisi ile...

DELİ Entertainment Sundu.

the-end-gif-6.gif

Selamlar.

300, TURK, xXx ve eski BRO operasyonlarından kalma raporlarımızı gereksiz gördüğümüz için çok da stoklamamıştık işin doğrusu. :) Forumda Zelus serverinde olanları takip eden özellikle bu ismi geçen ittifaklardaki arkadaşlar varsa ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır.

Elimde eski operasyonlardan kalma birkaç rapor var. Ufak bir test yapmak amacıyla geldim... Malum çok rapor var, Kronos serveri için hazırlık olsun. :)

4n5vusn.png?_gl=1*1xcc1hr*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDEzOC4zNy4wLjA.

jn2o6mt.png?_gl=1*14dbewh*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDE3MS40LjAuMA..

o8p0ro7.png?_gl=1*v7o6ef*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDYzOS40My4wLjA.

Cephe kesimleri hariç birebir özel aksiyon derslerimiz ile yine Zelus'a yeni bir hava getirdik. :)

Giriş;

rqslyjl.png?_gl=1*ewqzvg*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDc0Ni42MC4wLjA.

Gelişme;

2m6e2dv.png?_gl=1*2h3w0d*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDc5NC4xMi4wLjA.

Sonuç;

6b88inm.png?_gl=1*tw7xzj*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDg0NS4zMi4wLjA.

682km8s.png?_gl=1*eg24bw*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDkxMy4zNC4wLjA.

5tatgt7.png?_gl=1*1kliasi*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNDk0OS41OC4wLjA.

DELİ'nin inaktif hesabını yağmalamak isteyen biri vardı...

ppz0uca.png?_gl=1*ox7la8*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNjQ0NS4zMC4wLjA.

bm88w0s.png?_gl=1*5av7vl*_ga*NjYwMDY0NTI5LjE3MzcyMDM3MTY.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNzIwMzcxNS4xLjEuMTczNzIwNjQ5My40Mi4wLjA.

Ona da gerekli pişmanlığı yaşattık. :)

Bu kadarla sınırlı da kalmayız. Takipte kalmayı ihmal etmeyin. 8)

wKBqg7q.gif

Merhaba öncelikle ocak ayının 9 da paylaştığınız raporu tekrardan asmışsınız galiba rapor toplama konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz,raporlar için tebrikiler.

a man flexes his muscles in front of a holiganbet sign

Ali kanka karışmasana insanlara. Bırak ayın 9'unda assın, ayın 19'u olsun bir daha assın hatta 29'u gelsin tbt şekline bir daha assın.

Sen insanların keyfinin kahyası mısın? ^^

Bırak biraz rekabet varmış gibi olsun.

Tebrikler, gerçekten şahane raporlar. :thumbup:

Buraya gelip DELİLER inaktif yağması yapıp algı yaratmaya çalışıyor gibi düşüncelere giren varsa 47. sayfadan itibaren geriye doğru raporlarımıza bakabilir kime ne kadar ne yapmışız hepsi asılı, bu arada ULUBATLI generalimizde deltadan kalan asılmayan yüzlerce rapor duruyor casperin darbecinin merkezinde tarla olarak sürüldüğü raporlar dahil asmaya tenezzül bile etmedik.

Buraya yukarıdaki raporlar gibi yüzlercesini asmama gerek yok onları asarken de özet geçerek astım fazlasıyla detay içeriyorlardı, ne demek istediğimi sende sevgili forum sakinleri de anlamıştır diye düşünüyorum.

Kankam bu raporlardan mı bahsediyorsun. :)

Oyuncu olsalardı belki tenezzül eder raporlarını asardım. Bence delta, pardon ne deltası; Tarlagücünde pompanın korsan botu niyetine kullandığı standart bir üye bile bunlardan daha büyük oyuncudur zaten. Onlar en azında işlerini yapıyorlar. 8 mayıs 2024'ten sunucuların birleşme tarihine kadar tatilde beklemiyorlar.

Osman, ittifakınızı nasıl kandırıyorsunuz bilmiyorum, o sizin probleminiz. DELİ yağma yiyor diye hiçbir üyesini ittifaktan atmaz. Komik komik konuşmayın, güldürüyorsunuz diye size iltimas gösterecek değiliz. Delta serveri devam ederken hangi koordinata geldin de karşılık görmedin?

Neyse sinirlenmeye gerilmeye gerek yok akşam akşam. Sağ olasın iyi dileklerin için. Ama yapma böyle şeyler Osman, ayıp. :)

@N o M e R C y süresine tam olarak söz vermiyorum biraz da yoğunluğuma bağı ama elimde asılmamış, 300'e yakın rapor varmış. Dediğin gibi gerçekten tenezzül etmemiştik. Ama asacağım onları, abaküs seven bir arkadaş varsa rakip tarafında astığım zaman gelip sayabilir. :)

Nerede kaldığımızı hatırlıyorsun değil mi deltagücü, işte oradan devam edeceğiz. Çok eğleneceğiz... 8)

Uzun bir aradan sonra selamlar.

Hiç alınıp gücenmeyin -ya da alının siz bilirsiniz- siz sever değiştirince biraz kafayı kırdınız... Bu çok açık.

Kaç yaşında adamlarsınız, öyle boş beleş de değil mürekkep yalamış adamlarsınız, yani ben şimdi size parçanın genel anlamının bir paragraf ile çıkmayacağını mı anlatayım?

Demişim ki 'kanın emek ve stratejisini küçümsemiyorum.' sen bana cevapta yazmışsın ki deltagücü ile olan savaşta bizim dışımızda kimsenin emeği yoktu. Ya hacı abi ben var mı demişim? Ahdhdhaa... Abi siz ara ara gelip gelip dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz?

Savaş esnasında deltagücünün içinde bulunan biri ssf ittifakına sövmedi mi? Bunun üzerine hesapları tatilde olan ssfli ekip daha sert bir şekilde dönmedi mi? Hadi isim de vereyim, -ki bazı ayrıntıları sen benden daha iyi bilirsin- forumda yazılan bazı metinler üzerine deltagücü serverler arası yalnız kalmadı mı? Alphada thor ittifakı ile de kötü oldu zeki ile de kötü oldu... Betada woo ile de arası açıldı o dönemki rest ile de...

Senin görüşün bu dış etkenlerin hiçbir etkisi olmadan kanın tek başına deltagücünü kestiği, ben de öyle düşünmediğimi söyleyerek şunu hatırlatmak istedim ki deltagücünün epsilondaki t1d ittifakı hariç herhangi bir müttefikinin olmadığı o yalnızlığa girmese sizin bazı depoları alamayacağınız gerçeği...

Ve sana yemin ederim ki hangimizin haklı olduğunun zerre önemi yok. Delta bile kapandı artık, ne savaşmış ki muhabbeti 5 yıldır sürüyor. :)

Senin taaaa ingiltereden kalkıp cevap yazdığının mesajımın ana konusu kapatmadan önce delta serverinde Deli ittifakının deltagücüne karşı bariz bir üstünlük alması ve deltagücünün -harp onlara destek vermek için gelmiş olmasına rağmen- en ufak bir reaksiyon verememesi...

Şimdi sizin orada trafik soldan aktığı için yazdığım bazı şeyleri de ters anlamanın normal... Ne yazık ki dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü sanıyorsunuz. Yazılan mesajın sizinle hiçbir alakası yoktu... Delinin deltagücüne yaptıklarının anlatan bir metnin bir paragrafıydı.

Ayrıca mesajı dışarıdan bir göz gibi de yazmadım, nasıl bir ön yargı ile okuyorsan artık...

Onca lafı harp bünyesine oynayan bir oyuncuyla konuştuğum mesajda deltagücüne ettim. Onlardan kimse cevap vermedi ki sanırım haklı olduğumu bildiklerinden, yoksa biliyorsun casper falan damlardı hemen... Kalktın sen cevap verdin sanki özne kanmış gibi...

Mesajın başında da yazdım iç alınıp gücenmeyin -ya da alının siz bilirsiniz- konu siz değilsiniz... Kan şu anda kimsenin gündemi değil. Eski ve büyük bir zaferiniz var, -mağlup tarafta olan bir üye olarak tekrar tebrik ederim- ancak artık sahnede değilsiniz. Taraflardan biri değilsiniz. Konun muhattabı değilsiniz. Bunu kabullenmelisiniz. Sizin tercihinizdi ve bitti artık :)

Şimdi müsaadenizle yeniden gidiyorum, inşallah yakında rapor asmak için geleceğim. Bi like alırım. :)

Adam gılgamış yazmış.

@N o M e R C y siz ne anlatıyonuz be abi. ULUBATLI sende başladın sıkmaya ohooo. Onursal liderde oda buda. Yok efendim cephe savaşmak degilmiş yok eseasın kordinata gelin. O zaman yazarsın teklif sonrası şu oldu bu oldu diye. Ben cevap bekliyorum şevketten bir aydır ses yok. Zaten hemen ertesi gün başlamaz o iş. Sizin kaldırabileceğiniz bir savaş degil bu savaş. O yüzden ısrarla hera hera diyor. Deltanın karar alması harp alması kadar sürdü. Savaş mı tamamız. Şartları konuşalım. Siz şartları konuşmak için bile bir ay sessiz kaldınız. Geçin abi bu işleri.

Gecenin olmuş kaçı, muhittin yatın diyor, kızıyor, bu saate kalmayın diyor, ben sana meram anlatmaya çalışıyorum.

Sen ister öyle düşün, ister başka türlü düşün.
    Benim dediğimi doğru kabul ettin, bir kazancım olacak mı? Etmedin, bir kaybım olacak mı? ^^

Eee abi neyi konuşuyoruz o zaman, neden konuşuyoruz o zaman..?

Deltada büyük bir savaşın çıkması için ortak bir payda bulunması gerekiyor. Yoksa 20-25 yılda o stoklar erimez. Erisin-erimesin, çok da önemli değil. Neticede ne olursa olsun bir mücadele olacak, biz de her türlüsüne varız.