Műhely

• Amugy Kopi en nem vagyok sem komoly harcos, sem komoly jatekos, csak az infokat gyujtom es osztom meg, semmi tobb.

Ki a komoly játékos és ki a komoly harcos? :))

OK, van olyan játékos, akit az Ikariam zsenijének tartok. De a többség - beleértve magamat is - csak úgy játszogat.

A segítséged meg hálásan köszönöm! :)

KKrisz79 likes this.
  • Ott vagyok archeronon is, ismerlek benneteket, bar latom, mindenki letarolta sereget😛

Meg persze mas magyar es nemzetkozi szervereken is, latok, tapasztalok dolgokat...mindegy, majd surubben osztok meg hivatalis infokat, ha lesznek.

Trockij, Lutyo, Zsibbadtka and 2 others like this.
  • Ott vagyok archeronon is, ismerlek benneteket, bar latom, mindenki letarolta sereget😛

Meg persze mas magyar es nemzetkozi szervereken is, latok, tapasztalok dolgokat...mindegy, majd surubben osztok meg hivatalis infokat, ha lesznek.

:)))

Titok, hogy ki vagy? :)

Hálás köszönet érte!

KKrisz79 likes this.

Koszonjuk a “csak” jatszani akarok neveben!

A nemzetkozin talaltam cr-t, csak az a baj, nincs odairva ki, milyen fejlesztesi szinten van.

Egyebkent en valamiert azt gondoltam, tudom naiv vagyok, hogy azért van a teszt szerver, hogy verzio frissites elott teszteljek.;) Meg arra leszek kivancsi, mikor talaljak ki, hogy ambroert lehet gyorsitani a muhelyben a kepzest, mit az epuleteknel az epitesi idot.

KKrisz79 likes this.
  • Akkor csodálkozunk amikor olyan kicsik azok aránya, akik harcolni is akarnak?

Csodálkozunk, amikor felesleges a kettő szerver is? Rájöttek, hogy a kristálynak alig van szerepe, ami kell HT-hoz, azt átváltjuk és kész. Baromi sok a fejlesztési igénye a műhelynek, akinek nincs 3 kristályos szigete, és fejleszteni akar, az bizony prémium kereskedő, csak többször. Van olyan accom, ahol 4 krisis városom van, de ez azért lett így mert időm nulla közel volt/van és fejlesztésekre használtam, ha már építkezni nem volt időm. Lassan kivégzem az összeset. Utána majd lesz valami :)

Szóval Kopi, én ezen a discordon próbáltam infót keresni, de ahol van, ott angol és és biza közvetlen nincs fordítási lehetőség, így aztán hagytam. Szégyenteljes, hogy aki fizetett GF alkalmazott ennyire sem méltat bennünket. Talán kellene neki valami konkrétabb, kézzel foghatóbb munkát keresnie. Mert ez semmi.

Ha ennyire tesznek a játékosokra, mi miért is járulunk időnként az ambró istene elé? Nem 80%-os akció kellene, hanem ingyen, ez kb. ennyit ér.

Naiv voltam én is a magam sok X életkorával. Azt mondják csak a kezdet nehéz a drogról lejövésről, kb. itt is ez lehet? Ki kellene próbálni.. Bár engedtem el több accom, több 10 millásokat.

Kopi, Zsibbadtka and KKrisz79 like this.

• Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem, más nyelven nem beszélek, a magyar Ikariam nyelve a magyar. :)
    Discordról csak hallottam, de nem ismerem.

Kissé magunkra voltunk hagyva...

Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról

A fizetett gf alkalmazottaktol varhato el a naprakesz informacio, vagy epp team managertol, de az itt csak rangban van jelen, sehogy mashogy.

Ehhez pedig annyit fűznék, hogy nem vagyunk fizetve, saját szabadidőnkben csináljuk és válaltuk ezt térítésmentesen

• A hozzaszolasom nem nektek, ingyen dolgozoknak szolt, ezt mindenki tudja.

Trockij and Zsibbadtka like this.
  • Kopi, itt azért magyarul is vannak infók:

Köszönöm Trockij!

Csak engem oda nem enged be! :)) Nem akarok már ismerkedni ilyesmivel...

A többség meg még a Fórumot sem ismeri.

Ohh, értem :( sajnálom :(

A hozzaszolasom nem nektek, ingyen dolgozoknak szolt, ezt mindenki tudja.

jaja, korábban már kifejtetted többször is, h nem vagy -ilyen témában legalábbis- ellenünk :)

• Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról

Én abból a korosztályból való vagyok, akiknek nem az angolt akarták tanítani. Amit akartak, azt meg mi nem akartuk! :))

OK, ha az angolt tanították volna, lehet, hogy akkor sem beszélném! :)

A Team meg korábban lehet, hogy elkényeztetett? Mert kaptuk az infókat, hogy ez lesz, meg az lesz... Nekem meg "az" lett a természetes, nem pedig "ez".

De majd megszokom, hogy már infókért sem érdemes a Fórumra benézni. :)

KKrisz79 likes this.
  • Persze nyilván, kényszerből az ember nem akarta tanulni az oroszt ez érthető :D sőt, meg is értem! :D hidd el én sem akartam a latint, és az angolt sem tanulni és jobb szeretem a magyart, de hát ilyen pc világot élünk manapság. Sajnos az infóknak a kiosztásában nem tudok szerepet vállalni jobban mint ahogy fentebb írtam én is sajnálom, hogy nem olyan már sok minden mint régen

Kopi, Zsibbadtka and KKrisz79 like this.
  • Azert a lenyeg, latom atment. Legalabbis az a resze, amiert pihenore lehet kuldeni valakit.

Gratulalok!

Vadkacsa likes this.