Posts by Lord-Gugoka

Az a baj Gurat, ha veled iszom pálinkát abból mindig fejfájás lesz a vége :D De! egye penész, rábeszéltél, igyunk hát :D

Picit csaltam, azért bele-bele olvasgattam :) illetve vannak itt azért ismerős nevek régebbről :)

Üdv, szép estét mindenkinek :)

Szia. Az a lista már idejét múlta, nem aktuális. Az aktuális lista felépítése és elkészítése folyamatban van, a kollégák már dolgoznak az ügyön. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

--->Ha már kioktatsz vadkacsa, akkor nyugodtan te is utána nézhetnél a dolgoknak mielőtt ideböfögsz.

"Hogyan helyes: szótárat, szótárt?

Mindkét változat helyes: ki így, ki úgy használja, sőt akár egy ember is mondhatja kétféleképpen két különböző időpontban."

be is linkelem neked tessék: https://e-nyelv.hu/2009-11-20/…-vagy-ritkabban-szotarat/

egyszóval helyesen írtam, és a reflektálásodra, hogy illik odafigyelni, linken olvasható, hogy figyeltem :)

Egy szóval sem jelentettem ki ezt hogy tökéletes lennék nem tudom honnan veszed...

Az meg, engedtessék már meg nekem, ha rágalmaznak és szidnak akkor megvédjem magam, mert nem a helyesírási hibára reflektáltam, hanem arra, hogy belém kötöttek. Az, hogy mi tűnik fel nekem és mi nem az szerintem nem tartozik rátok. Ha probléma van egy játékossal akkor jelenteni kell jegyrendszeren keresztül, ott majd az illetékes válaszolni fog rá. Ha visszaolvasod a hsz-t ami(t)ket írtam ügyesen rájöhetnél ahelyett, hogy te is engem szapulsz és belém állsz...hogy általános dolgokra reagáltam saját gondolatmenettel ami ugye nem tilos mivel szólás szabadság van tudtommal de ezt ott akkor ki is emeltem...De egy szónak is száz a vége..ha érdemi választ akarsz akkor arra ott a hivatalos út, a jegyrendszer. Én innentől kezdve itt fórumon csak általános dolgokra fogok válaszolni akkor is, ha 150 kérdést tesznek fel. (Gugo feléd már nem, mert nem tudod a választ ez egyértelmű)----> Természetesen egyértelműen igazad van (ha ettől jobban alszol, én már megnyugodtam) egyébként meg Lord-Gugoka mert nem hiszem, hogy ezen hangvételű leveled után s előtt barátok lettünk volna. Köszönöm. További szép estét. :)

*provokáció, sértegetés

warn!

üdv, T.

"

Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad :) Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.

Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.

Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?

Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??" --> Csak azt szeretném mondani, hogy természetesen nem te tehetsz róla, hogy tájékozatlan vagy és azt hiszed, hogy ez a valódi "munkám" hogy itt teamtag vagyok :D Nekem nem kell semmit adnod, de én adnék neked egy helyesírási szótárat, kérlek ismételd át az ott tanultakat, hátha menni fog a szépbeszéd és satöbbi :) Ja és jó pihit 8o

Persze nyilván, kényszerből az ember nem akarta tanulni az oroszt ez érthető :D sőt, meg is értem! :D hidd el én sem akartam a latint, és az angolt sem tanulni és jobb szeretem a magyart, de hát ilyen pc világot élünk manapság. Sajnos az infóknak a kiosztásában nem tudok szerepet vállalni jobban mint ahogy fentebb írtam én is sajnálom, hogy nem olyan már sok minden mint régen

Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem, más nyelven nem beszélek, a magyar Ikariam nyelve a magyar. :)
    Discordról csak hallottam, de nem ismerem.

Kissé magunkra voltunk hagyva...

Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról

A fizetett gf alkalmazottaktol varhato el a naprakesz informacio, vagy epp team managertol, de az itt csak rangban van jelen, sehogy mashogy.

Ehhez pedig annyit fűznék, hogy nem vagyunk fizetve, saját szabadidőnkben csináljuk és válaltuk ezt térítésmentesen