Ágyas szőlőpárlatom van most.
Azt tölthetek?
Na, ezt elfogadom, jöhet, igyunk egyet kettőt
Többiek esetleg belőle? ![]()
Ágyas szőlőpárlatom van most.
Azt tölthetek?
Na, ezt elfogadom, jöhet, igyunk egyet kettőt
Többiek esetleg belőle? ![]()
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreZsu, azért annyira kegyetlen nem vagyok. Épp elég volt a srácnak a hugit elhúzni. Az igazat megvallva, pont azon törperősök közé tartozik, akit valamivel ajánlatos lefárasztani. Mert hajlamos kissé renitens lenni.......
Üdv köztünk Lord Gugoka!
Olyan nagyon nincs szál, néha a történet is akadozik. A törzsvendégek megismerhetőek az utolsó pár oldalon is.
A vendégkör nem túl nagy. Szóval anyagi csőd nem fenyeget.
Kérek egy kakaót.
Picit csaltam, azért bele-bele olvasgattam
illetve vannak itt azért ismerős nevek régebbről
![]()
Üdv, szép estét mindenkinek
Nem illik csalni
Csak, ha iszol egy pálinkát velem
Az a baj Gurat, ha veled iszom pálinkát abból mindig fejfájás lesz a vége
De! egye penész, rábeszéltél, igyunk hát ![]()
Display MoreZsu, azért annyira kegyetlen nem vagyok. Épp elég volt a srácnak a hugit elhúzni. Az igazat megvallva, pont azon törperősök közé tartozik, akit valamivel ajánlatos lefárasztani. Mert hajlamos kissé renitens lenni.......
Üdv köztünk Lord Gugoka!
Olyan nagyon nincs szál, néha a történet is akadozik. A törzsvendégek megismerhetőek az utolsó pár oldalon is.
A vendégkör nem túl nagy. Szóval anyagi csőd nem fenyeget.
Kérek egy kakaót.
Picit csaltam, azért bele-bele olvasgattam
illetve vannak itt azért ismerős nevek régebbről
Üdv, szép estét mindenkinek ![]()
Szép estét a kocsma népének. Nem tudom a történet szálat, igazából nem szivesen olvasnék vissza 114 oldalt
De innentől igyekszem néhe becsatlakozni a beszélgetésekbe. Az első kört mindenkinek állom amit kérnek. A következő kört meghagyom T-nek
Szia. Az a lista már idejét múlta, nem aktuális. Az aktuális lista felépítése és elkészítése folyamatban van, a kollégák már dolgoznak az ügyön. Megértésedet és türelmedet köszönjük!
Display MoreKed.. (áhh mindegy, hagyjuk) Gugo!
Figyelj csak egy picit. Nem tűnt neked fel, hogy egy játékos egy csalásra hívta fel a figyelmet? Nem tűnt neked fel az, hogy kérdéseket tett fel?
Te önkéntesen arra vállalkoztál többek között, hogy válaszolsz a játékosok kérdéseire, nem pedig arra, hogy helyesírási szótárakkal dobálózz! Valaki javítson ki ha tévedek!
És ha már ennyire okosnak akarsz látszani, akkor engedd meg, hogy csak egy dologba kössek bele, a többi szóra sem érdemes...
Az "adnék neked egy helyesírási szótárat " ... nem szótárat hanem szótárt!
Legalább ha nagyképűen kioktatsz valakit a helyesírásáról akkor illene az ilyenre odafigyelni.
Szóval te sem vagy tökéletes, én sem, senki... Mindenki követ el hibákat.
Azzal az energiával amivel a helyesírási hibákat keresed, keresd a kérdésekre a választ, és reflektálj a felvetett témára, ugyanis sokakat érdekel.
Jaaa, hogy nem tudod? Nézz utána, hisz természetesen te tehetsz róla, hogy tájékozatlan vagyés akkor hátha menni fog az is, hogy érdemben tudsz válaszolni a játékosok kérdéseire!!
Minek a team, ha ilyen témában nem kapunk érdemleges választ? Akkor miért vagyMiért vagytok
Szóval az a tiszteletteljes kérésem (Gugo feléd már nem, mert nem tudod a választ ez egyértelmű) a Team fele, hogy Coolock által vázolt helyzetre reagáljon érdemben.
Köszönöm a rá szánt időtöket.
--->Ha már kioktatsz vadkacsa, akkor nyugodtan te is utána nézhetnél a dolgoknak mielőtt ideböfögsz.
"Hogyan helyes: szótárat, szótárt?
Mindkét változat helyes: ki így, ki úgy használja, sőt akár egy ember is mondhatja kétféleképpen két különböző időpontban."
be is linkelem neked tessék: https://e-nyelv.hu/2009-11-20/…-vagy-ritkabban-szotarat/
egyszóval helyesen írtam, és a reflektálásodra, hogy illik odafigyelni, linken olvasható, hogy figyeltem ![]()
Egy szóval sem jelentettem ki ezt hogy tökéletes lennék nem tudom honnan veszed...
Az meg, engedtessék már meg nekem, ha rágalmaznak és szidnak akkor megvédjem magam, mert nem a helyesírási hibára reflektáltam, hanem arra, hogy belém kötöttek. Az, hogy mi tűnik fel nekem és mi nem az szerintem nem tartozik rátok. Ha probléma van egy játékossal akkor jelenteni kell jegyrendszeren keresztül, ott majd az illetékes válaszolni fog rá. Ha visszaolvasod a hsz-t ami(t)ket írtam ügyesen rájöhetnél ahelyett, hogy te is engem szapulsz és belém állsz...hogy általános dolgokra reagáltam saját gondolatmenettel ami ugye nem tilos mivel szólás szabadság van tudtommal de ezt ott akkor ki is emeltem...De egy szónak is száz a vége..ha érdemi választ akarsz akkor arra ott a hivatalos út, a jegyrendszer. Én innentől kezdve itt fórumon csak általános dolgokra fogok válaszolni akkor is, ha 150 kérdést tesznek fel. (Gugo feléd már nem, mert nem tudod a választ ez egyértelmű)----> Természetesen egyértelműen igazad van (ha ettől jobban alszol, én már megnyugodtam) egyébként meg Lord-Gugoka mert nem hiszem, hogy ezen hangvételű leveled után s előtt barátok lettünk volna. Köszönöm. További szép estét. ![]()
*provokáció, sértegetés
warn!
üdv, T.
Display MoreDisplay More
Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem, más nyelven nem beszélek, a magyar Ikariam nyelve a magyar.
Discordról csak hallottam, de nem ismerem.
Kissé magunkra voltunk hagyva...Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról
A fizetett gf alkalmazottaktol varhato el a naprakesz informacio, vagy epp team managertol, de az itt csak rangban van jelen, sehogy mashogy.
Ehhez pedig annyit fűznék, hogy nem vagyunk fizetve, saját szabadidőnkben csináljuk és válaltuk ezt térítésmentesen
Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad
Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.
Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.
Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?
Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??
ARCHERON:
49:73-as koordi,hozott spanyol acc 8000 ezer ****** összponttal 3 hete tolja a bányát,AF szövetség származéka...lassan 60-as bányákat húz oda ,a 110 milliós tagnak....
Ennyi erővel hozhatna nagyobbat is és átküldhetné magának a nyersit. Hogy nem-e érzitek ez így gáz...én már azt várom jöjjön egy 200 összpontos tag és beadjon 3 trilliárd fát.
Továbbá sokunkat érdekelne,bár gondolom gyorsan törlitek ezt a hszt is. Volt itt pár hónapja egy nagy tiltási hullám,jó sok acc repült,az angol szövetség is kompletten.
Majd pár óra múlva mind visszajött,hogy rátok szóltak fentről vagy nem tudtátok eldönteni tiltható vagy sem? Esetleg a GF bevétel szenvedne hiányokat?
Ott is jelentettem olyan adományozót,akinek nem volt,most sincs 20k összpontja és top1 adományozó volt.
Ez ügyben mit tudtok tenni?
Én 2 hónap után állásfoglalást kaptam ez ügyben Lorovustól. Amit köszönök neki!!!!!
Miért nincsenek ezek a kis összpontszámú adományozók még is tiltva?? Adományozó top 1 ****** vagy ****** 16k összponttal top 5 .Értem én ingyen dolgoztok,de racionális válasz nincs rá honnan lenne annyi fa adománya. Jó én is tudom ,hogy oldják meg az accba,de ez mióta szabályos,hogy Xy megvesz 3-4 ilyen accot és szét adományozza a 3-4 szigetet ahol van.
Hogy ne lehessen innen áthelyezni a dolgokat,a műhely témában is írok. Örülök építhetemKérlek ne írjatok olyat,nyiss jegyet,jelentsd,mert én már 200 jegyet nyitottam,fotókkal,bizonyítottam hogy 8 millás tag 500 millió fát ad be,a 110 milliós meg 10 milliót se és semmi nem történt. A bánya tolás pedig egyértelmű ott is.
*a jegyek belinkelése mindenhol tiltott.. az üzenet módosítva..
warn!
üdv, T.
"
Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad
Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.
Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.
Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?
Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??" --> Csak azt szeretném mondani, hogy természetesen nem te tehetsz róla, hogy tájékozatlan vagy és azt hiszed, hogy ez a valódi "munkám" hogy itt teamtag vagyok
Nekem nem kell semmit adnod, de én adnék neked egy helyesírási szótárat, kérlek ismételd át az ott tanultakat, hátha menni fog a szépbeszéd és satöbbi
Ja és jó pihit ![]()
Display MoreÉn csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról
Én abból a korosztályból való vagyok, akiknek nem az angolt akarták tanítani. Amit akartak, azt meg mi nem akartuk! :))
OK, ha az angolt tanították volna, lehet, hogy akkor sem beszélném!
A Team meg korábban lehet, hogy elkényeztetett? Mert kaptuk az infókat, hogy ez lesz, meg az lesz... Nekem meg "az" lett a természetes, nem pedig "ez".
De majd megszokom, hogy már infókért sem érdemes a Fórumra benézni.
Persze nyilván, kényszerből az ember nem akarta tanulni az oroszt ez érthető
sőt, meg is értem!
hidd el én sem akartam a latint, és az angolt sem tanulni és jobb szeretem a magyart, de hát ilyen pc világot élünk manapság. Sajnos az infóknak a kiosztásában nem tudok szerepet vállalni jobban mint ahogy fentebb írtam én is sajnálom, hogy nem olyan már sok minden mint régen
Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem, más nyelven nem beszélek, a magyar Ikariam nyelve a magyar.
Discordról csak hallottam, de nem ismerem.
Kissé magunkra voltunk hagyva...
Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról
A fizetett gf alkalmazottaktol varhato el a naprakesz informacio, vagy epp team managertol, de az itt csak rangban van jelen, sehogy mashogy.
Ehhez pedig annyit fűznék, hogy nem vagyunk fizetve, saját szabadidőnkben csináljuk és válaltuk ezt térítésmentesen
Sziasztok mindenki!
Az első kört én állom az itt jelenlevőknek ![]()