Acheron szerver érdekességei

• Bocs, hogy a REV-AF totyikba...

De ha már "hivatalosan" ide került az "ügy", akkor ide írok én is.

Úgy gondolom, ezek nem elősorban harcolni, hanem üzletelni jöttek. Felhúzzák az acc-okat, temetőbe küldik, majd eladják. Talán ezért is próbáltak meg elsőként egyezkedni. Mert az üzletelés a fontosabb.

Az más kérdés, hogy ha a helyzet úgy alakul, beleállnak a harcba is. Védik az érdekeiket. Az eszközeik meg vannak hozzá. Hogy ezt miként teszik, az más kérdés...

A nekünk küldött üzenetükben azt írták, hogy a Google fordítót használják. Ahhoz képest viszont a magyarságuk hibátlan. A szóhasználatuk is olyan, ami megkérdőjelezi azt, hogy aki írt, az angol.

A Google fordító nem képes ilyenre. Beírunk egy szöveget, lefordíttatjuk angolra, visszafordítjuk magyarra, és nem ismerünk rá a saját írásunkra.

Többen úgy gondolják nálunk, hogy aki nekünk írt, az magyar.

• Hogy a ******* lehet,hogy szombat este kirakva az A-R komplett szövetség 69 tag,kirakva egy halom bányát toló acc. 9-et jelentettem,a 9 acc összpontszáma nem volt 100.000 és beadtak együtt 11 milliárd fát. 6 órával később mind játékban.

Mondja meg nekem bárki,egy 4 hónapos acc 15 ezer összponttal,hogy adhat be Archeronon 1.6 milliárd fát? Logikailag is lehetetlen annyi fát termelni. Egyértelműen script használat. Mit kell ezen gondolkozni? Vagy 4 hónap alatt átszállítottak egy kis accnak 1.6 milliárd fát? naa hagyjatok..

Top adományozó 4you multik több milliárd fa beadásával...******* és társai,soroljam? ******* sincs 50 ezres account se,top 3 adományozo

Kértem erre 1.5 hete egy állásfoglalást,szabályos vagy sem,mert ezt akkor minden szövi csinálja szabadon,hogy bányát tol 2-3 acc,hagyjuk inaktívra ,újra tolja stb

Ne az legyen már valahol 53as bányák,mások meg kínlódnak 38-assal.

Reakció nulla. Lorovus hol vagy? Megint a Metint nyomod? Szedd már össze magad. Ez angol szerveren 1 napos kérdés,max 2 nap alatt válasz van rá. Ha meg nem tudjátok ellátni a feladatot szóljatok,jelzem angolon életképtelenek vagytok újra. Állítólag múltkor ez is az egyik oka volt annak új team kell.

Kifogások nem érdekelnek: "nem vagyok GF alkalmazott", "nem érek rá mindig" stb

Közben felesleges hülyeségeket miatt tiltjátok az embereket,akár itt a fórumon is. Az ide szánt időt tegyétek már abba beültök egy chat szobába go,sgo és társai és valami egységes szabályrendszert kitaláltok.

Angolon kértünk állásfoglalást( 1 nap alatt reakció volt),ott engedélyzik a bánya ilyen tolását is. Itt Gro fórumon teljesen mást írt. Komplett sziget halmazokat látok 1-es mobilokkal,hol játszva,hol inaktívra hagyva,de mellette a bánya 50-es. Ez a Gro szabály szerint tilos lenne és tiltás.

Vagy ezt írjátok át a fórumon vagy jelezzétek mi szabályos és mi nem. 3 szövetség 3 vezetőjével beszéltem Kopin át XY-ig,egyik se tudta mit lehet és mit nem.

Persze beszélhetünk itt a sok *******,hogy én ilyen zenét hallgattam,én meg a macskával dugtam,csak sok értelme nincs. Értelmes pár beszédeket kéne erre a fórumra varázsolni,nem zene küldős ,kávés kérős marhaságokat erőltetni.

Persze mehet rám újra a tiltás és lehet írni,hogy zenét küldök Jancsikának,meg Mariskának almás sütit.

edit: Moderálva.

warn.

üdv, T.

• Még mielőtt valaki belekötne miért itt és miért ilyen stílusban kérdezek.

2 hete nyitottam erről jegyet és 2 hónapja nyitottam arról,hogy XY multi 500 milla fát ad be,a 112 milliós acc A-_ meg 10 millát se szabályos vagy sem? Képekkel jelentve.

Szépen jegyve kérdezve mindent,állásfoglalást kérve. Szartok bele.

Tuskó,bunkó parasztnak kell lenni foglalkozzatok a kérdéssel vagy átmennem angolra,írni újra és hopp hirtelen másnapra Lorovus is megjelent.

Játszuk újra ezt?

• Sajnos ez így tényleg nem jó... :(

A Fórumon lévő infókról szinte senki nem tud. Állásfoglalás kérése nélkül gyakran azoknak is nehéz értékelni, akik átolvasták. Még gyakorlott játékosoknak is. Sokan úgy vannak vele, hogy ha a program engedi, akkor az szabályos. És nehezen értik meg, hogy a szabályok megkerülése is szabálytalan.

Segédprogramok használata, hogy utána pénzért lehessen értékesíteni az acc-okat? Hm...

A kalózkodók meg rendszeresen megkapják a captcha kódot. De hogy minek, mit érnek el vele, azt nem tudom. Mert a játékosoknak - főleg, ha kicsit színtévesztők is! - gondot okoz a karakterek felismerése. Egy pontgyártó program simán megoldja!

Nem ártana az egész Ikariamra érvényes szabályrendszert kialakítani!

Bár nagyon nehéz olyan elvárásokat kialakítani, ami betartható és amibe nem lehet belekötni.

Hogy a Korcsmáros se haljon éhen, mindenki a vendégem egy akármire. De lehet bármi is!

• üdv,

Minden olyan hozzászólást áthelyeztem ebbe, aminek nincs köze a REV háborúhoz vagy a Kocsmához. Kérem, ebbe folytassátok megfelelő hangnemben. Persze, ez utóbbi nem kötelező. Csak ajánlott.

üdv, T.

• Kár ezt a dolgot erőltetni. Egy sértés jelentése is akár 1 hét. Arannyal, sereggel tolások... Régen legalább volt kereső (sicc, az sem legális de az ellen harcoltak) ahol lehetett látni a tp. aranymozgásokat. Ha valaki ráfeküdt, megtalálhatta azt, amit nem neki kellett volna.

Nehogy még visszasírjuk Jason-t (sicc nem)

----

Gratula REV-nek, másik oldal meg magára nyomta a bélyeget :)

Pedig hát ott volt háttérben a lovagrend is, az ott lévő AF multikkal.

Szerintem letiltottnak kellett volna AF ellen harcolni.

Romlott tejet kérek

• Huuuuuuu! Te aztán sokat tudsz! Irigylem a tudásod! De hidd el, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna ;) ( de ez itt sem nem kocsma, sem nem bolt, de meg nem is tejcsarnok :P)

• Mondták már neked ezt? a csend néha többet mond annál, amit megpróbáltál elénekelni Azt sem tudod miért írtam a romlott tejet :) Szóval nem kocsma? Tényleg? húúúú, heeee aztaaaa.

• Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad :) Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.

Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.

Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?

Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??

ARCHERON:

49:73-as koordi,hozott spanyol acc 8000 ezer ****** összponttal 3 hete tolja a bányát,AF szövetség származéka...lassan 60-as bányákat húz oda ,a 110 milliós tagnak....

Ennyi erővel hozhatna nagyobbat is és átküldhetné magának a nyersit. Hogy nem-e érzitek ez így gáz...én már azt várom jöjjön egy 200 összpontos tag és beadjon 3 trilliárd fát.

Továbbá sokunkat érdekelne,bár gondolom gyorsan törlitek ezt a hszt is. Volt itt pár hónapja egy nagy tiltási hullám,jó sok acc repült,az angol szövetség is kompletten.

Majd pár óra múlva mind visszajött,hogy rátok szóltak fentről vagy nem tudtátok eldönteni tiltható vagy sem? Esetleg a GF bevétel szenvedne hiányokat?

Ott is jelentettem olyan adományozót,akinek nem volt,most sincs 20k összpontja és top1 adományozó volt.

Ez ügyben mit tudtok tenni?

Én 2 hónap után állásfoglalást kaptam ez ügyben Lorovustól. Amit köszönök neki!!!!!

Miért nincsenek ezek a kis összpontszámú adományozók még is tiltva?? Adományozó top 1 ****** vagy ****** 16k összponttal top 5 .Értem én ingyen dolgoztok,de racionális válasz nincs rá honnan lenne annyi fa adománya. Jó én is tudom ,hogy oldják meg az accba,de ez mióta szabályos,hogy Xy megvesz 3-4 ilyen accot és szét adományozza a 3-4 szigetet ahol van.
    Hogy ne lehessen innen áthelyezni a dolgokat,a műhely témában is írok. Örülök építhetem :)

Kérlek ne írjatok olyat,nyiss jegyet,jelentsd,mert én már 200 jegyet nyitottam,fotókkal,bizonyítottam hogy 8 millás tag 500 millió fát ad be,a 110 milliós meg 10 milliót se és semmi nem történt. A bánya tolás pedig egyértelmű ott is.

*a jegyek belinkelése mindenhol tiltott.. az üzenet módosítva..

warn!

üdv, T.

• "

Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad :) Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.

Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.

Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?

Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??" --> Csak azt szeretném mondani, hogy természetesen nem te tehetsz róla, hogy tájékozatlan vagy és azt hiszed, hogy ez a valódi "munkám" hogy itt teamtag vagyok :D Nekem nem kell semmit adnod, de én adnék neked egy helyesírási szótárat, kérlek ismételd át az ott tanultakat, hátha menni fog a szépbeszéd és satöbbi :) Ja és jó pihit 8o

• Ked.. (áhh mindegy, hagyjuk) Gugo!

Figyelj csak egy picit. Nem tűnt neked fel, hogy egy játékos egy csalásra hívta fel a figyelmet? Nem tűnt neked fel az, hogy kérdéseket tett fel?

Te önkéntesen arra vállalkoztál többek között, hogy válaszolsz a játékosok kérdéseire, nem pedig arra, hogy helyesírási szótárakkal dobálózz! Valaki javítson ki ha tévedek!

És ha már ennyire okosnak akarsz látszani, akkor engedd meg, hogy csak egy dologba kössek bele, a többi szóra sem érdemes...

Az "adnék neked egy helyesírási szótárat " ... nem szótárat hanem szótárt!
    Legalább ha nagyképűen kioktatsz valakit a helyesírásáról akkor illene az ilyenre odafigyelni.X/

Szóval te sem vagy tökéletes, én sem, senki... Mindenki követ el hibákat.:)

Azzal az energiával amivel a helyesírási hibákat keresed, keresd a kérdésekre a választ, és reflektálj a felvetett témára, ugyanis sokakat érdekel.
    Jaaa, hogy nem tudod? Nézz utána, hisz természetesen te tehetsz róla, hogy tájékozatlan vagy:/ és akkor hátha menni fog az is, hogy érdemben tudsz válaszolni a játékosok kérdéseire!!

Minek a team, ha ilyen témában nem kapunk érdemleges választ? Akkor miért vagy :?: Miért vagytok:?:

Szóval az a tiszteletteljes kérésem (Gugo feléd már nem, mert nem tudod a választ ez egyértelmű) a Team fele, hogy Coolock által vázolt helyzetre reagáljon érdemben.

Köszönöm a rá szánt időtöket.

<3

• --->Ha már kioktatsz vadkacsa, akkor nyugodtan te is utána nézhetnél a dolgoknak mielőtt ideböfögsz.

"Hogyan helyes: szótárat, szótárt?

Mindkét változat helyes: ki így, ki úgy használja, sőt akár egy ember is mondhatja kétféleképpen két különböző időpontban."

be is linkelem neked tessék: https://e-nyelv.hu/2009-11-20/…-vagy-ritkabban-szotarat/

egyszóval helyesen írtam, és a reflektálásodra, hogy illik odafigyelni, linken olvasható, hogy figyeltem :)

Egy szóval sem jelentettem ki ezt hogy tökéletes lennék nem tudom honnan veszed...

Az meg, engedtessék már meg nekem, ha rágalmaznak és szidnak akkor megvédjem magam, mert nem a helyesírási hibára reflektáltam, hanem arra, hogy belém kötöttek. Az, hogy mi tűnik fel nekem és mi nem az szerintem nem tartozik rátok. Ha probléma van egy játékossal akkor jelenteni kell jegyrendszeren keresztül, ott majd az illetékes válaszolni fog rá. Ha visszaolvasod a hsz-t ami(t)ket írtam ügyesen rájöhetnél ahelyett, hogy te is engem szapulsz és belém állsz...hogy általános dolgokra reagáltam saját gondolatmenettel ami ugye nem tilos mivel szólás szabadság van tudtommal de ezt ott akkor ki is emeltem...De egy szónak is száz a vége..ha érdemi választ akarsz akkor arra ott a hivatalos út, a jegyrendszer. Én innentől kezdve itt fórumon csak általános dolgokra fogok válaszolni akkor is, ha 150 kérdést tesznek fel. (Gugo feléd már nem, mert nem tudod a választ ez egyértelmű)----> Természetesen egyértelműen igazad van (ha ettől jobban alszol, én már megnyugodtam) egyébként meg Lord-Gugoka mert nem hiszem, hogy ezen hangvételű leveled után s előtt barátok lettünk volna. Köszönöm. További szép estét. :)

*provokáció, sértegetés

warn!

üdv, T.