Posts by DarkSoul

  Καλώς η κακώς, η Δ.Ο έχει τα κατάλληλα εργαλεία που τους παρέχει η εταιρεία για να μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις που προκύπτουν σε ότι αφορά τις παραβιάσεις κανόνων και ΓΟΣ.

  Από εκεί και πέρα, κανείς δεν τιμωρείται αν δεν παραβιάζει τους κανόνες και ΓΟΣ του παιχνιδιού.

  Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να θεωρηθεί αν κάποιος ωθείται ή ωθεί πειρατικά κάποιον παίκτη.


  Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσδιορίσουμε ακριβώς ποιο διάστημα θεωρείται συστηματικό.

  Σαν μέλη της Δ.Ο. έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία να εντοπίζουμε αν ο κάποιος παίκτης ασχολείται στο τομέα της πειρατείας ή υπάρχει απλά για να ωθεί μεγαλύτερους παίκτες σε βαθμολογία.

  Αυτό που μπορώ να σας πω για να σας βοηθήσω είναι ότι σίγουρα η καθημερινή ή ανά δυο μέρες ώθηση πόντων είναι μια συστηματική διάρκεια.


  Επίσης να σας τονίζω ο,τι δεν υπάρχει κάποιο όριο. Αφορά μόνο λογαριασμούς οι οποίοι παράγουν πόντους με σκοπό την τροφοδοσία του παίκτη. Εάν ο παίκτης επιτίθεται σε ενεργούς λογαριασμούς που παίζουν κανονικά πειρατεία, δεν τιμωρείται. Μπορούμε να δούμε πότε κάποιος λογαριασμός βγάζει για πλάκα πόντους και πότε για να τροφοδοτήσει έναν συγκεκριμένο παίκτη.


  Σας παραθέτω και τον σχετικό κανόνα που αφορά την πειρατεία:


  Ώθηση

  [*] Δεν επιτρέπεται να δημιουργείς πλεονεκτήματα για τον εαυτό σου εις βάρος πιο αδύναμων παικτών. Πιο αδύναμοι θεωρούνται οι παίκτες που βρίσκονται χαμηλότερα στην κατάταξη από τον κατηγορούμενο παίκτη.


  Ο κανόνας ισχύει και για τους πειρατικούς πόντους, όταν υπάρχουν μεγαλύτεροι λογαριασμοί που κερδίζουν πλεονέκτημα, παίρνοντας πόντους από μικρότερους. Δεν απαγορεύεται να κάνετε επίθεση σε μικρότερους λογαριασμούς, αλλά αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να κερδίζετε προβάδισμα στον μεγάλο εις βάρος μικρών, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί με μοναδικό σκοπό να δίνουν πόντους, με ή χωρίς την άδεια του κατόχου τους και ασχέτως με το εάν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των κατόχων των λογαριασμών αυτών. Αυτό ισχύει και για τους λογαριασμούς που δημιουργούνται σε μια συμμαχία με μοναδικό σκοπό την παραγωγή και προώθηση πόντων μες στην συμμαχία.

  Εάν τη στιγμή που ο λογαριασμός είναι να μεταφερθεί στο server Asphodel (Νεκροταφείο) και έχει ενεργές ορισμένες premium λειτουργίες (πχ αυξημένη παραγωγή μαρμάρου), η μεταφορά στο νεκροταφείο καθυστερεί μέχρι αυτές να λήξουν.

  Σε περίπτωση που ο λογαριασμός έχει ενεργό προνομιούχο λογαριασμό, θα εξαφανιστεί από το χάρτη και θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο όταν λήξει ο προνομιούχος λογαριασμός (είτε είναι με ποινή, είτε όχι).

  Σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν έχει υπόλοιπο αγορασμένης αμβροσίας διαγράφεται οριστικά και δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς, σε περίπτωση που περάσει και από την τελευταία φάση (Φάση 4) της διαδικασίας.


  Στο παρακάτω link, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις Φάσεις διαγραφής:


  https://forum.ikariam.gameforg…%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/

  • Αντικείμενα Μετατόπισης πλέον διαθέσιμα στο Shop.
  • Υπάρχουν διάφορα αντικείμενα Μετατόπισης, με τα οποία μπορείς με το καθένα να κάνεις διαφορετικό αριθμό Μετατοπίσεων ως τον μέγιστο αριθμό Μετατοπίσεων πόλης.
  • Τα αντικείμενα Μετατόπισης θα παραμείνουν κανονικά στα Υπάρχοντα. Δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα για να έχετε απόθεμα.
  • Για τη Μετατόπιση πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα από τα αντικείμενα από τα Υπάρχοντα.
  • Μετά από τη χρήση του αντικειμένου Μετατόπισης θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα Μετατόπισης:
   • Εκεί θα επιλέξετε μια χώρα-προορισμό κι έναν σέρβερ-στόχο από τη λίστα.
   • Με τη βοήθεια του κουμπιού «Έλεγχος στόχου» μπορείτε να ελέγξετε, αν μπορείτε να μεταφερθείτε στον σέρβερ. Επίσης θα εμφανιστούν και τα ελεύθερα πεδία στον σέρβερ.
   • Με τη χρήση του κουμπιού «Εκκίνηση μεταφοράς τώρα», θα ξεκινήσει η Μετατόπιση. Αν αυτό είναι αδύνατο, η Μετατόπιση θα διακοπεί και το αντικείμενο Μετατόπισης δεν θα χρησιμοποιηθεί. Θα εμφανιστεί η αιτία της διακοπής.
  • Αν εγκαταλείψετε τη σελίδα Μετατόπισης χωρίς να έχετε ολοκληρώσει τη Μετατόπιση, το αντικείμενο Μετατόπισης δεν θα καταναλωθεί και θα γίνει ανενεργό. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά, ώστε να ξεκινήσετε μια νέα Μετατόπιση.
  • Μέσω της Μετατόπισης μπορεί να χαθούν προμήθειες από στόλους.
  • Μετά από μια επιτυχημένη Μετατόπιση, ο λογαριασμός σας στον παλιό σέρβερ θα αποκλειστεί πριν διαγραφεί εκεί. Στο Λόμπι θα εμφανιστεί ο λογαριασμός σας στον νέο σέρβερ.
  • Μετά τη Μετατόπιση θα έχετε χρονικά περιορισμένη προνομιούχα πρόσβαση κι αντικείμενα.
  • Μετά από μια Μετατόπιση κι ως την πρώτη σύνδεση θα μπείτε αυτόματα σε Κατάσταση διακοπών.
  • Ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για τη Μετατόπιση:
   • Δεν μπορείτε να μεταφερθείτε σε έναν σέρβερ, στον οποίο θα βρισκόσασταν στο Τοπ 50 της κατάταξης.
   • Δεν μπορείτε να μεταφέρεστε μεταξύ κανονικών και πολεμικών σέρβερ.
   • Αν το όνομά σας χρησιμοποιείται ήδη, δεν μπορείτε να μετακομίσετε. Πρέπει πρώτα να το αλλάξετε.
  • Τα υπόλοιπα (συμμαχίες κλπ.) θα λειτουργούν όπως πάντα.

  Άλλες αλλαγές

  • Τα εμπορικά πλοία που απέκτησες από φίλους που έφερες στο παιχνίδι, θα γίνουν μόνιμα πλοία με το update του σέρβερ στη νέα έκδοση του παιχνιδιού. Δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένα με φίλους και θα σας συνοδέψουν χωρίς πρόβλημα και στις μετακινήσεις σε άλλους σέρβερ.

  Το πρόβλημα έχει αναφερθεί από την Δ.Ο προς την εταιρεία.

  Δυστυχώς εκεί τελειώνει και η δική μας συμμετοχή.

  Οπότε, είμαστε σε αναμονή για την διόρθωση του από την εταιρεία

  Το πρόβλημα έχει αναφερθεί από την Δ.Ο προς την εταιρεία.

  Δυστυχώς εκεί τελειώνει και η δική μας συμμετοχή.

  Οπότε, είμαστε σε αναμονή για την διόρθωση του από την εταιρεία.