ΠΕΙΡΑΤΕΊΑ

 • Ψάχνω απάντηση από τους διαχειριστές.. Μιας και κατά καιρούς βλέπω μπαν για ωθήσεις που οι περισσότερες είναι χωρίς αιτία. Ψαχνω απάντηση λοιπόν στην απορία αν κάποιος σου κάνει έφοδο 4 φορές την ημέρα είναι λογος για τιμωρία? Και αν είναι γτ δεν συμβαίνει

 • Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να θεωρηθεί αν κάποιος ωθείται ή ωθεί πειρατικά κάποιον παίκτη.


  Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσδιορίσουμε ακριβώς ποιο διάστημα θεωρείται συστηματικό.

  Σαν μέλη της Δ.Ο. έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία να εντοπίζουμε αν ο κάποιος παίκτης ασχολείται στο τομέα της πειρατείας ή υπάρχει απλά για να ωθεί μεγαλύτερους παίκτες σε βαθμολογία.

  Αυτό που μπορώ να σας πω για να σας βοηθήσω είναι ότι σίγουρα η καθημερινή ή ανά δυο μέρες ώθηση πόντων είναι μια συστηματική διάρκεια.


  Επίσης να σας τονίζω ο,τι δεν υπάρχει κάποιο όριο. Αφορά μόνο λογαριασμούς οι οποίοι παράγουν πόντους με σκοπό την τροφοδοσία του παίκτη. Εάν ο παίκτης επιτίθεται σε ενεργούς λογαριασμούς που παίζουν κανονικά πειρατεία, δεν τιμωρείται. Μπορούμε να δούμε πότε κάποιος λογαριασμός βγάζει για πλάκα πόντους και πότε για να τροφοδοτήσει έναν συγκεκριμένο παίκτη.


  Σας παραθέτω και τον σχετικό κανόνα που αφορά την πειρατεία:


  Ώθηση

  [*] Δεν επιτρέπεται να δημιουργείς πλεονεκτήματα για τον εαυτό σου εις βάρος πιο αδύναμων παικτών. Πιο αδύναμοι θεωρούνται οι παίκτες που βρίσκονται χαμηλότερα στην κατάταξη από τον κατηγορούμενο παίκτη.


  Ο κανόνας ισχύει και για τους πειρατικούς πόντους, όταν υπάρχουν μεγαλύτεροι λογαριασμοί που κερδίζουν πλεονέκτημα, παίρνοντας πόντους από μικρότερους. Δεν απαγορεύεται να κάνετε επίθεση σε μικρότερους λογαριασμούς, αλλά αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να κερδίζετε προβάδισμα στον μεγάλο εις βάρος μικρών, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί με μοναδικό σκοπό να δίνουν πόντους, με ή χωρίς την άδεια του κατόχου τους και ασχέτως με το εάν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των κατόχων των λογαριασμών αυτών. Αυτό ισχύει και για τους λογαριασμούς που δημιουργούνται σε μια συμμαχία με μοναδικό σκοπό την παραγωγή και προώθηση πόντων μες στην συμμαχία.

  %CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A3+%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%A0.jpg