Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το σύστημα υποστήριξης.
Posts by DarkSoul
-
-
Όταν υπάρχει ήδη μια αποθήκη σε μια πόλη (συγκεκριμένα επιπέδου 40) και ξεκινάς να φτιάξεις και 2η (σε περισσότερες από μία πόλεις σου), πηγαίνοντας από την μία πόλη στην επόμενη που θέλεις να κάνεις την ίδια αναβάθμιση, με το που αλλάζει η καρτέλα και πας σε αυτήν την επόμενη πόλη, βγάζει αντί την νέα αποθήκη, την 40αρα. Πρέπει λοιπόν να πατήσεις πάνω στην νέα αποθήκη, και μετά να πατήσεις το κουμπί της αναβάθμισης της. Νομίζω ότι είναι bug.
-
καλησπερα
εχω ενα θεμα προσπαθησα να αγορασω αμβροσια μεσω σμσ στο κινητο μου ηρθε ο κωδικος,μου ανοιξε το παραθυρο για την πληρωμη και εκαν loading και ουσιαστικα δεν χρησιμοποιησα πουθενα τον κωδικο που με σταλθηκε στο κινητο
σε αυτην τν περιπτωση τι κανω;εχω χρεωθει;θα με μπουν συντομα;
ευχαριστω
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα πληρωμών. Η επικοινωνία γίνεται στα Αγγλικά ή στα Γερμανικά.
-
Δοκιμάστε να κάνετε καθαρισμό cookies σε όλους τους browser, απενεργοποιείστε τυχόν script και λογικά το πρόβλημα θα επιλυθεί.
-
Έχει αναφερθεί στην εταιρία το εν λόγο Bug.
-
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε και με το σύστημα υποστήριξης.
-
Σας αγαπάω ρε
-
Xxaxaxaxaxa yes im speaking too much
Does it means bad; or just like a joke;
Both of them. Xaxaxaxaxa
-
Γεια σας Ελλάδα! I want ask to you something. I need translator because google translate doesn't work right
My friend told this to me while we argued. He sometimes speaks greek while argue because i don't know this language.
''Νάι βρε διάολε με έπρηξες'' <------ What does it mean? Can you help me?
The right translate of ''Ναι βρε διάολε με έπρηξες'' is ''Bloody hell, you bloat me''.
We, Greeks, say this phrase if we want to say someone that he speak too much!! -
-
-
-