K2000 Gaming 19.07.2022 ''Depo Hesap Olayları''

• Hakanım ben Kültürü cok bir ittifaka katılsam 2000 de odun yollasam, beni de tatile gönderir misin şok fecii ihtiyacım var

Ah_meT likes this.
  • Hakanım ben Kültürü cok bir ittifaka katılsam 2000 de odun yollasam, beni de tatile gönderir misin şok fecii ihtiyacım var

Hocam konu ile ilgili yorum yapar mısınız? Yoksa niyetiniz sadece polemik mi?

kocak42 likes this.
  • m4dp0g0 ciddiye alınacak konu değil ^^

Sen çıktın o multi bu multi saydın ticketini açtın sonuç: sütte leke var ELİTE'de yok çıktı

OYNA DEVAM

B9YvK.png

“Gerektiği zaman hadsize haddini bildirmek, 40 yetime kaftan giydirmekten üstündür.”

• Allah Allah adaya bağış miktarında bir degişikli var 😄

Yoksa kocak42 başka bir ittifak kurup onu mu yönetecek BARIŞA darbeye hayır 😄

B9YvK.png

“Gerektiği zaman hadsize haddini bildirmek, 40 yetime kaftan giydirmekten üstündür.”

Edited once, last by eski_kral ().

HellFire likes this.
  • Ne bu şimdi? elt tarzı şaka mı?

Kurduğunuz hayalet ittifaklardan multiler den bahset hani temizdiniz

Hayalet dediğin ittifakın adını bile hatırlamıyorum. En fazla 2-3 üyesi olmuştur ki bunlardan sadece 1i multi. Diğerleri alt ittifak mantığıyla bir süre orada kalanlar. Multi hesap da zaten gönderdiğin ss'ten de anlaşıldığı üzere Ahmet'in ip paylaşımlı hesabı. Yani sizin gibi herhangi bir asker-altın vb aktarımı olmamış? En fazla bulunduğu adaya bağış yapmıştır ama kuralları okursan bu zaten serbest. Burada konu sizin multilerinizden kendinize çapraz ticaret yapmanız ve bu yasak.

Sana cevap vermedikçe kendini yırtıyorsun. Bu kadar ilgi meraklısı olma.

• Bu arada ittfak ismi, multi hesaplarımız vb konusunda eski üyemizden bilgi almanız etik dışı.

Bizler etik dışı yolları tercih etmiyoruz. Örneğin özel mesajların paylaşılmaması gibi bir kuralımız var. Bu yöntemin sizi birbirinizin yüzüne bakamayacak hale getirmesi ile ilgilenmiyoruz. Yanlış yolları tercih etmiyoruz. Hoş, konu zaten sizin kendinize her yolu mubah görmenizden ortaya çıktı zaten. Yine de insanlığa dair bir umut olarak, sizi de bu etik anlayışına davet ediyoruz.

En fazla 2-3 üyesi olmuştur ki bunlardan sadece 1i multi

Bu açılan konu gerçekliğini kaybetmiştir.

Siz depo yapıyorsunuz siz multi yapıyorsunuz diye ahkam keseceksin.

Sonrada vay efendim o öyle değil diye savunacaksın depo kullanmak yasadışı illegal değildir.

Buyurun tekrar tekrar yazıyorum Pannacotta cevabı :

oyunda ticaret yasak degildir, ticaret binası,karaborsa binası yani kisacasi oyunun kendi arayuzunde olan bu uniteler yasak degildir.

Bunlar yapiliyor diye hicbir hesaba ceza uygulanmadi,suan ki kurallara gore de uygulanmaz.

ticaret herkes yapabilir, bu nedenle ticaret merkezi ve karaborsa binası bulunmaktadir.

Ancak ''aynı urunleri, parca parca ya da butun halinde farketmez, aynı hesaplara yuksekten satip,tekrar dusukten almak'' yasaktir.

Bu cikar amacli kullanımdır.

Taş atacaksanız ''ilk taşı günahsız olan atsın''

----

Kimseden bilgi aldığım yok ufak bir araştırma yapıp şehirlerinize casus atınca ortaya çıkıyor.

TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM FORUMDA ONLİNE OLDUĞUN KADAR OYUNDA ONLINE OLUN

B9YvK.png

• Beni de soktunuz ya buraya:)

Eurydike Eurydike yi bırakmayanlarındır,siz bizi beğenmediniz,gavurlarla oynamaya gittiniz:)

Biz sizin serverın forumlarına yazıyo muyuz:)

Yüzlerce binlerce oyun içinden aynı oyundan keyif aldığımıza göre,birbirimize kafa yapımız,beynimizin işleyiş noktaları,IQ sistematiğimizde benzerlik var demektir.Şu saçma sapan oyunların en kralına değişmem buranın en acemisini bile.Benim sevdiğim şeyi seviyor ya,en azından kendimi aptal hissetmememe bir katkı sunmuş oluyor:)

Kimse birbirini kırmadan dökmeden tezlerini düşüncelerini anlattı,bazen şakayla gırgırla,bazen ciddiyetle bi şekilde bu konuya katkılarını sundu.

K2000 in eski bi üyesi olarak,şimdi de gururla Elt nin bir üyesi olarak müsadeniz varsa,tadında bırakarak,belki istemeden siz ya da biz kalp kırmaya doğru yol almadan ..bu işi bırakalım mı şimdilik.

Size söz,ekim ortası gibi açacağınız,kahrolsun hileci wolf ittifağı başlığınıza desteğe gelicem:)

Herkesi seviyorum,görüşmemek ümidiyle:)