Posts by POLATT

ALLAH ŞAHİDİMDİR Kİ NE EFLATUN U BİLİRİM NE SAHTE HESAP AÇMAYI.BEN BUNA BİLE DÜN BİR ARKADAŞTAN YARDIM ALARAK 2 SAAT SONRA ZOR GİREBİLMİŞ BİR TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM.

DİĞER KONULARLA İLGİLİ YAZDIM YAZACAĞIMI,TEK KORKUM VAR KENDİM.BU İŞ BİR BİLGİSAYAR OYUNUNU AŞTI ARTIK.REEL HAYATTA REEL SONUÇLARI ACI TECRÜBELERİ OLACAK HALE GELMEYE BAŞLADI.

BEN EVLİYİM,KÜÇÜK DE BİR EVLADIM VAR. YAPABİLECEKLERİ SINIRSIZ OLAN BİRİNE KARŞI KENDİMİN DE PİS HUYU NEDENİYLE YAPABİLECEKLERİMİN SINIRSIZ OLDUĞUNU BİLİYOR VE BUNUN HAYATIMDAKİ İNSANLARA ZARAR VERMESİNDEN ÇEKİNİYORUM.

ALLAH INA KADAR DA KONULARLA İLGİLİ HİÇBiR ÇEKİNCEM YOK.YEMİN EDERİM HİÇBİR ÇEKİNCEM YOK.HEPSİ SAVAŞ HUKUKU İÇİNDE OLMUŞ KONULARDIR.BENİM KİMSEYİ ARAMAK TEHDİT ETMEK ASLA AKLIMDAN GEÇMEZ.ELT DE EN SEVMEDİĞİM ADAMIN DAHİ GEÇMEZ.AMA SİZ İŞİN BOYUTUNU ÇOK FARKLI HALE GETİRDİNİZ. TÜM KONUŞMALARI YAZIŞMALARI TİCKETLARI DAHİL YAZMANIZDAN HİÇBİR ÇEKİNCEM DE YOK HATTA BU MESAJIMDAN SONRA YAPIN DA BUNU MUTLAKA.AMA BEN YOKUM GERİSİNDE.KENDİMDEN KORKUYORUM GENÇLER.İŞİNİZ GÜCÜNÜZ RAST MI GİDER TERS Mİ GİDER BİLMİYORUM AMA BU KONUDA ARTIK MESAJ YAZMAYACAĞIM.SİZ NE YAZAR NE COPY PAST YAPARSANIZ YAPIN YAPMAYACAĞIM BUNU.HERŞEYE VARIM.BAKIN TEKRAR VURGULAYAYIM BENİM HİÇBİRİNİZDEN KORKUM,ÇEKİNCEM YOK.BENİM KORKUM KENDİMDEN VE DOLAYLI OLARAK AİLEMDEN. KENDİ CANIMDAN KANIMDAN DEĞİL,SONUÇLARDAN.BEN DURAMIYORUM ÇÜNKÜ.ALLAH ŞAHİDİMDİR Kİ DURAMIYORUM.YAPMAYIN BUNU BANA.

KUZEY EFENDİ.O GRUPTA TOM COLLİNS VARDI SEN DEĞİL.

1.Sİ BEN ORADA TOM UN MULTİLERİ VE BENİM BAĞIŞ HESABIM BANLANDIĞINDA BEN DE ELT YE AİT MULTİLERİ BANLATMAK İÇİN TİCKET LAR AÇTIM.ÇİNÇİN GİBİ. BUNLARIN NEDENLERİ MALUM.KORSANDA VE SAVAŞTA REKABET. 2. OLARAK BENİM MULTİ HESABIM YOK,SADECE RONALDOO İSİMLİ HESABI BİLİRİM ONUN DA BİR DAL ÜZÜMÜNÜ YEMİŞLİĞİM DE YOKTUR.

BEN HAKAN LA VE ECEL LE HALA GÖRÜŞÜYORUM ZAMAN ZAMAN. KENİSİNDEN BELKİ DE 20 YAŞ BÜYÜK KISMINI OKUYUNCA KENDİSİNDEN 52 YAŞ BÜYÜK BİRİYLE OLAN HİKAYENİZ GELDİ AKLIMA.

BEN TABİİ Kİ TİCKET AÇACAĞIM BANA DA TİCKET AÇILMIŞ.BUNLAR SON TAHLİLDE OYUN İÇERİSİNDEKİ KONULAR.AMA SEN TETİKÇİLİK YAPIP TOM DAN BENİM TELEFONUMU ALIP BENİ ARAYIP BANA KARIMIN YANINDA ETEK GİYDİRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ BİRİSİN.

MADEM YASAL YOLLARA GELDİ KONU. YARIN BURAYA İKİMİZ DE TARİH SAYILARI ATALIM OLUR MU.ELT DEN KİM BENİ ARAYIP REEL HAYATIMLA İLGİLİ TEHDİT ETMİŞ KÜFÜR ETMİŞ.YA DA BEN ELT DEN KİME BÖYLE BİRŞEY YAPMIŞIM.TİCKETLAR KONUSU MALUM TABİİ.TOM UN DÜŞMAN KASAP,HELLFİRE VE VİDROMSİA HAKKINDA ONLARCA TİCKET I VAR .BEN KİMSENİN ANA HESAPLARIYLA İLGİLİ TEK TİCKET AÇMIŞ DEĞİLİM.1.ÇİNÇİN İ BEN BANLATTIM.2.GÖLGE NİN BİR MESAJINI OPERATÖR E BİLDİR YAPTIM ÜSLUPTAN. İSTERSEN TÜM TİCKET LİSTELERİMİZİ KOPYALAYALIM.CEP TELEFONLARIMIZIN GRUPLARDA VE ÖZELDE YAZILAN HERŞEYİN BAŞKALARINDA DA KAYITLI OLDUĞU KISMINA KATILIYORUM.BUNLAR BENDE DE MEVCUT.DOSYANI AÇARIM HAA GİBİ DURUMLARA GİRDİNİZ .PEKİ.

SON DEFA VURGULUYORUM SENİN BANA ETTİĞİN KÜFÜR DE SES KAYDI OLARAK KAYITLI BENDE.BEN YARIN TARİH SAYI ATACAĞIM SEN DE VAR MISIN YSAL GİRŞİMLER İÇİN. BEN ELT Yİ SIRTINDAN MI HANÇERLEYEREK Mİ AYRILDIM.BUNLAR NE KADAR AYIP ŞEYLER.BENDEN 1 SAAT SONRA TOM COLLİNS AYRILMIŞ ELT DEN. KORSANDA SON SAATTE YAKALI YI BEN Mİ İNDİRDİM MADEN ACI GİBİ.SAVAŞ BİTMİŞ HALA YAĞMA YAPMA AYIP OLUYOR VE ŞEHİR ADINI RODOSÇU ELT YAPMA AYIP OLUYOR DEDİĞİM İÇİN KİNLENİP AYRILMIŞ BİR RUH HALİNDEN BAHSEDİYORUZ.VESSELAM

o son yaptığın sırıtış var ya..pazartesi en geç öğleni bekle yetti artık ikinizin de yaptıkları.gerçek nickiyle elt ye yanlıyor burada da senle tezgah kurup eflatunu da sessiz e ihale edeyim planları. artık DENİZ bitti bende HOCAM. SERVET teklif etseniz EMNİYET i seçerim.haydi hepinize geçmiş olsun.İYİ geceler.

Aslanım sen akıllanmayacaksın.Ben Sessiz. 68 iq nla o eflatun denen şizofrenin ben olduğum algısını yarattığını mı düşündüreceksin insanlara.

Sen devlet memuru halinle,üstelik de bu devletin şerefli üniformasına sahip bir meslekte olduğun halde burada keriz yakalayıp asker-gemi satan bir esnafın,o eflatun denen bebenin de parasını yiyen bir uyanıksın.hatta onun gazını almak için ondan benim telefonumu alıp geçen gün beni tehdit etme cüretini de gösterdin.seni o gün ilk ve son defa affettim.ama artık kaçışın yok.o şizofren ve sen rahat durmayacaksınız,biriniz nedensiz kininden sen de ondan faydalanmaya devam etmek için. bunu yapmayacaktın.Servet Müdürün çayını içerken bu konuyu dondurmuştum.Gerçekten pişman olduğunu düşünmüştüm,düşünmek istemiştim. ÇAĞLAR geçer şerefsizler bitmez onu hayattan çıkarmıştım.

1Elt yle savaştık herkesin görevlilerinin yetkili bakan iki yanından da kimse düzeltmedi savaştan sonra.belki tekrar savaşırız, müttefik de değiliz.biz buraya senin gibi esnaflığa çakallığa değil, keyfine geldiğimiz için.

2. Elt yle olan savaştan kaçmadım o günlerde ailevi bir durumum vardı geç katıldım.

İkinize de geçmiş olsun ne bir diyalog ne bir diplomasi istemiyorum bundan sonra.cep telefonum,oyun ya da buradan tek ama tek polemik istemiyorum..işiniz gücünüz rast gelsin diyeceğim ama,siz iflah da olmazsınız ıslah da olmazsınız.o yüzden boş bir dileğe gerek yok .

Beni de soktunuz ya buraya:)

Eurydike Eurydike yi bırakmayanlarındır,siz bizi beğenmediniz,gavurlarla oynamaya gittiniz:)

Biz sizin serverın forumlarına yazıyo muyuz:)

Yüzlerce binlerce oyun içinden aynı oyundan keyif aldığımıza göre,birbirimize kafa yapımız,beynimizin işleyiş noktaları,IQ sistematiğimizde benzerlik var demektir.Şu saçma sapan oyunların en kralına değişmem buranın en acemisini bile.Benim sevdiğim şeyi seviyor ya,en azından kendimi aptal hissetmememe bir katkı sunmuş oluyor:)

Kimse birbirini kırmadan dökmeden tezlerini düşüncelerini anlattı,bazen şakayla gırgırla,bazen ciddiyetle bi şekilde bu konuya katkılarını sundu.

K2000 in eski bi üyesi olarak,şimdi de gururla Elt nin bir üyesi olarak müsadeniz varsa,tadında bırakarak,belki istemeden siz ya da biz kalp kırmaya doğru yol almadan ..bu işi bırakalım mı şimdilik.

Size söz,ekim ortası gibi açacağınız,kahrolsun hileci wolf ittifağı başlığınıza desteğe gelicem:)

Herkesi seviyorum,görüşmemek ümidiyle:)