ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

• Καλησπερα παιδια.Εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι,ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να ρωτησω κατι για τα βαρβαρικα που θελω εδω περα,ετσι ωστε να μην ανοιγω νεο θεμα.Ειμαι καινουργιος παιχτης και δεν εχω καταλαβει ακομα τοσο καλα το συστημα μαχης.Για τα κυματα που αναφερατε,δεν θα τα αναφερω καν,πρεπει να ψαχτω γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι,παρολα αυτα το θεμα μου ειναι το εξης.Απο 20 λεβελ και πανω φαινεται πως ζοριζει το πραγμα.Εχω φτασει τα βαρβαρικα σε ολες μου τις πολεις 20 λεβελ και τωρα ειναι στο 21.Παραθετω ενα λινκ του γιωργου που εχει τα παντα για το βαρβαρικο για να δειτε τι στρατο εχει απο λεβελ 21 και επειτα.Εχω οπλιτες καταπελτες μεχρι στιγμης,δεν εχω εξερευνησει ακομα μαγειρες ή γιατρους,μιας και δεν ξερω και ολας αμα αξιζει να τους βγαλω για τα βαρβαρικα.Μηπως γνωριζει καποιος πανω κατω τι στρατο πρεπει να στειλω απο λεβελ 21 μεχρι 24-25 πχ;(δεν τσιγκουνευομαι τις απωλειες γιατι τα αγαθα που παιρνεις ,οσο και ο χρυσος σε ανταμειβουν κατα την γνωμη μου,οποτε δεν με ενδιαφερουν καθολου οι απωλειες).

Kaikias->Ela poios->ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Lips->Ela poios->Διαμαντια(Δντ)

Poseidon->Ela poios->H A D E S

• Καλησπερα παλικαρια εχω να πω την δικη μου εμπειρια εχω βρει κομματι χαρτη απο βαρβαρικο χωριο μονο με 2 επιθεσεις στο λβλ 12-13 οποτε ολα λειτουργουν σωστα δεν υπαρχει κανενα προβλημα πανω σε αυτο κατα την αποψη μου , και δεν παιζω λιγο καιρο παιζω πολλα χρόνια το παιχνίδι απλα τώρα άρχησα να ασχολούμαι με βαρβαρικό χωριό γιαυτό ήθελα να το αναφέρω.

Amphalus (omikron)

Με εκτιμηση και σεβασμό προς όλους

• Καλησπερα παιδια.Εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι,ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να ρωτησω κατι για τα βαρβαρικα που θελω εδω περα,ετσι ωστε να μην ανοιγω νεο θεμα.Ειμαι καινουργιος παιχτης και δεν εχω καταλαβει ακομα τοσο καλα το συστημα μαχης.Για τα κυματα που αναφερατε,δεν θα τα αναφερω καν,πρεπει να ψαχτω γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι,παρολα αυτα το θεμα μου ειναι το εξης.Απο 20 λεβελ και πανω φαινεται πως ζοριζει το πραγμα.Εχω φτασει τα βαρβαρικα σε ολες μου τις πολεις 20 λεβελ και τωρα ειναι στο 21.Παραθετω ενα λινκ του γιωργου που εχει τα παντα για το βαρβαρικο για να δειτε τι στρατο εχει απο λεβελ 21 και επειτα.Εχω οπλιτες καταπελτες μεχρι στιγμης,δεν εχω εξερευνησει ακομα μαγειρες ή γιατρους,μιας και δεν ξερω και ολας αμα αξιζει να τους βγαλω για τα βαρβαρικα.Μηπως γνωριζει καποιος πανω κατω τι στρατο πρεπει να στειλω απο λεβελ 21 μεχρι 24-25 πχ;(δεν τσιγκουνευομαι τις απωλειες γιατι τα αγαθα που παιρνεις ,οσο και ο χρυσος σε ανταμειβουν κατα την γνωμη μου,οποτε δεν με ενδιαφερουν καθολου οι απωλειες).

εχεις φτάσει σε τετοιο επίπεδο το βαρβαρικό και δεν έχεις λαβει κομματι χαρτη ?

• Τους μάγειρες εννοείτε πως θα τους χρειαστείς όσο ανεβαίνει το επίπεδο του βαρβαρικού σου χωριού.

Από εκεί και πέρα μέχρι να κάνεις την έρευνα με τους γίγαντες θα κάνεις λίγο υπομονή και θα παίζεις αναγκαστικά με οπλίτες πρώτη γραμμή.

Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα του ηφαιστου εννοείτε ότι θα τον χρησιμοποιείς. Βέβαια εδώ παίζει ρόλο η βαθμολογία σου οι έρευνες τα χρυσώματα που έχεις και φυσικά οι μονάδες.

καλησπερα.

βασικα θα σου προτεινα να μην ανεβασεις αλλο αν δεν τερματισεις την παραγωγη του στρατου σου (ολες τις μοναδες) και τις αναβαθμισεις του. οταν το κανεις αυτο μετα απο κει και περα μεχρι και το 49 επιπεδο ειναι σχετικα ευκολα με λιγες απωλειες και χωρις πολλα κυμματα η και καθολου (κατα την αποψη μου). στο 50ο εχει λιγο ενδιαφερον και εκει ισως χρειαστουν τα κυμματα. οι απωλειες ειναι λιγες και δεν αξιζει να ασχοληθεις με κυμματα καθως και τα υλικα που παιρνεις ειναι περισσοτερα απο τις απωλειες που εχεις αν και εφοσον κανεις τα 2 που σου ειπα πρωτα. ισως και με κανενα ηφαιστο να σε βοηθησει ακομα καλυτερα. εχε υποψη σου οτι καθε εβδομαδα αν δεν κανεις επιθεσεις πεφτει ενα επιπεδο αλλα οχι κατω απο το 10. επισης θα πρεπει να εχεις πολλα εμπορικα πλοια (να τα τερματισεις στα μεγαλα επιπεδα) ωστε να περνεις αμεσα και γρηγορα τα υλικα τους αλλιως τα μισα θα μενουν πισω λογο του οτι μετα απο καποια ωρα ξαναχτιζεται το χωριο τους και ετσι ανανεωνεται ο στρατος και τα υλικα. επισης θα σου προτεινα μην ανοιγεις πολλες πληγες με πολλα διαφορετικα χωρια τους ταυτοχρονα για να εχεις ενα μπουσουλα αλλιως ισως τον χασεις αν δεν εχεις πειρα. για λεπτομερειες στρατου δες το σκονακι του γιωργου τι στρατο εχουν ανα επιπεδο και στελνε αναλογα. οσο πιο καλες και περισσοτερες μοναδες στειλεις στο συνολο, τοσο καλυτερα για σενα.

αυτα σε γενικες γραμμες απο μενα. ακου και αλλες γνωμες και στην τελικη κανε και πειραματα συμφωνα με το τι εχεις και τι ξερεις. δεν εχεις να χασεις τιποτα περισσοτερο απο μοναδες :)

υγ. φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα να γραψεις εδω σχετικα με βαρβαρικα. εξαλου το λεει και ο τιτλος ;)

Ela poios likes this.
  • Αλλη απορια ειχα εγω Amphalus,εχω βρει εναν χαρτη και ηταν στα λεβελ που αναφερεις περιπου.

Einhasad Με οπλιτες πρωτη γραμμη και κανα τοξοτη πισω και καταπελτες λες να εχω ελπιδες για λεβελ 21 χωρις μαγειρες;

xryma Στον καικια παιζω οποτε αυτο που λες αργει,και με εχουν γλυκανει τα ατιμα γιατι ειναι ευκολη φαρμα.(ή τουλαχιστον ήτανε μεχρι ωρας :P ) . Παρολα αυτα συμφωνω απολυτα μαζι σου,μιας και το προανεφερα πως δεν με νοιαζουν οι απωλειες.Σιγουρα η καλυτερη εμπειρια ειναι μεσω δοκιμων,οποτε αυτο και θα κανω.Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου!

Επισης κατι αλλο,ξερω οτι οι ξιφομαχοι παιζουν παντα στα πλαινα .Τα βαρβαρικα στο πλαι δεν εχουν κατι.Αξιζει να φτιαξω 60 ξιφομαχους και να τους στελνω μαζι;Ή δεν κανουν καθολου δουλεια επειδη δεν εχουν απεναντι αντιπαλους;

xryma likes this.
  • Αλλη απορια ειχα εγω Amphalus,εχω βρει εναν χαρτη και ηταν στα λεβελ που αναφερεις περιπου.

Einhasad Με οπλιτες πρωτη γραμμη και κανα τοξοτη πισω και καταπελτες λες να εχω ελπιδες για λεβελ 21 χωρις μαγειρες;

Η άποψη μου είναι να γινει τελειοποιηση των στρατευμάτων σου απο έρευνες και εργαστήριο και ξεκινάς πιο δυναμικά τουλάχστον έτσι εκανα εγω, και πάντα όπως ανέφερε το παλικάρι πιο πάνω καλό είναι όσο ανεβαίνουν τα λβλ να στέλνεις οσεςπερισσσότερες μονάδες μπορείς η αν δεν θέλεις έτσι να κοιτάς να είναι σωστές οι πολεμικές γραμμές ώστε να είσαι καλυμμενος.

xryma and Ela poios like this.

xryma Στον καικια παιζω οποτε αυτο που λες αργει,και με εχουν γλυκανει τα ατιμα γιατι ειναι ευκολη φαρμα.(ή τουλαχιστον ήτανε μεχρι ωρας :P ) . Παρολα αυτα συμφωνω απολυτα μαζι σου,μιας και το προανεφερα πως δεν με νοιαζουν οι απωλειες.Σιγουρα η καλυτερη εμπειρια ειναι μεσω δοκιμων,οποτε αυτο και θα κανω.Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου!

Επισης κατι αλλο,ξερω οτι οι ξιφομαχοι παιζουν παντα στα πλαινα .Τα βαρβαρικα στο πλαι δεν εχουν κατι.Αξιζει να φτιαξω 60 ξιφομαχους και να τους στελνω μαζι;Ή δεν κανουν καθολου δουλεια επειδη δεν εχουν απεναντι αντιπαλους;

οσο ανεβαινεις επιπεδα θα σου παρουσιαστουν και πλαινοι βαρβαροι (δεν θυμαμαι επιπεδο). αλλα και να μην εχουν, κανεις περισσοτερη ζημια με τα πλαινα σου.

Ela poios likes this.
  • Τελεια τελεια,επομενως θα φτιαξω και ξιφομαχους και θα σας ενημερωσω αφου ξημερωσει πρωτα ο Θεος,μπας και βοηθησω και εγω με τον τροπο μου καποιον αλλο .Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδες,καλο βραδυ να χουμε!

xryma likes this.
  • Τελεια τελεια,επομενως θα φτιαξω και ξιφομαχους και θα σας ενημερωσω αφου ξημερωσει πρωτα ο Θεος,μπας και βοηθησω και εγω με τον τροπο μου καποιον αλλο .Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδες,καλο βραδυ να χουμε!

γενικα θα σου προτεινα να μην εισαι βιαστικος. τα βαρβαρικα εκει ειναι και δεν φευγουν. μετα εχει σειρα και ο στολος ;)

ακου και αλλες γνωμες και ταυτοχρονα κανε κινησεις αναβαθμισεων.

Einhasad likes this.

Στο επίπεδο 30 θα σου ανοίξουνε τα πλαϊνά, βέβαια μετά το 21 αν θυμάμαι καλά πάλι μπορείς να στείλεις, θα παίξουνε κανονικά.

Σε ότι αφορά για το επίπεδο 21, φυσικά και μπορείς να το παίξεις. Το θέμα μας εδώ όμως που θα αντιμετωπίσεις είναι ότι θα χάνεις ηθικό μέχρι να τελειώσει η μάχη.

Μπορείς βέβαια να το δοκιμάσεις, άλλωστε κάνοντας πρακτική μαθαίνεις.

Για μένα οι ξιφομάχοι είναι απο τις καλύτερες μονάδες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα αρχικά λβλ στρατού έως να ερευνήσεις τις μεγάλες μονάδες κάνουν μεγάλη ζημιά είναι πολύ χρήσιμοι.

• εδω θα βοηθουσαν τα κυμματα μεχρι να ανακαλυφθουν οι μαγειρες.

• Καλησπέρα αναφέρομαι στον πίνακα των αντεπιθέσεων

γράφονται οι εξής μονάδες επίπεδο 41

596 βάρβαρος ταλαντευτής τσεκουριού

100 μαχαιροβγάλτες

130 τσεκουροβόλοι βαρβάρων

36 καταπέλτες βαρβάρων

165 πλοία για λεηλασία

= 862 μονάδες

Επίπεδο 41 αντεπίθεση ήρθα αντιμέτωπος με τα παρακάτω

596 βάρβαρος ταλαντευτής τσεκουριού (σωστά)

120 μαχαιροβγάλτες (-10 λιγότεροι)

190 τσεκουροβόλοι βαρβάρων ( + 60 περισσότεροι)

63 καταπέλτες βαρβάρων ( + 27 περισσότερα )

165 πλοία για λεηλασία

= 969 μοναδες

είναι πολύ καλή δουλειά που έχει αναρτηθεί χωρίς να ξέρω την πηγή της ... ίσως κάποιες μικρολεπτομέρειες πρέπει να διορθωθούν

Ευχαριστώ για την προσοχή

• Διορθώθηκαν τα περισσότερα στο επίπεδο 41. Αν οι καταπέλτες βαρβάρων ήταν 63 σημαίνει ότι και τα επόμενα επίπεδα είναι λανθασμένα. Έχετε screenshot;

• Σχετικά με την πτώση του επίπεδου του βαρβαρικού, το έχω βρει και θα το προσθέσω :)

Καλημέρα

είμαι σχετικά καινούρια με το βαρβαρικό χωριό. Που μπορούμε να βρούμε όλες τις πληροφορίες που έχει ανεβάσει ο Giwrg0s για το θέμα;

gogou.jpg

• Θα ήθελα να κάνω ακόμα μία ερώτηση:

τι στρατό χρειάζεται κάποιος για νικήσει τους βαρβάρους επιπέδου 50 και με ποια μέθοδο μάχης; όλα μαζί σε ένα κύμα; πολλά κύματα;

αν κάποιος ξέρει, ας είναι όσο πιο αναλυτικός μπορεί.

Ευχαριστώ πολύ

gogou.jpg

• Σχετικά με την πτώση του επίπεδου του βαρβαρικού, το έχω βρει και θα το προσθέσω :)

Καλημέρα

είμαι σχετικά καινούρια με το βαρβαρικό χωριό. Που μπορούμε να βρούμε όλες τις πληροφορίες που έχει ανεβάσει ο Giwrg0s για το θέμα;

Περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε εδω.