Posts by xryma

Για να σου απαντησει καποιος απο τους διαχειριστες πρεπει να πολεμα και αυτο ειναι αδυνατον να τον βρεις εδω μεσα. το προφιλ τους ειναι χαμηλο συνηθως στο παιχνιδι ,εχουν φιλους εδω εκει και παραπερα. μπορεις με μερικα κονε να τους ρωτησεις αν και η απαντηση τους δεν θα σου δωσει την απαντηση που ρωτας. μπορεις βεβαια να ρωτησεις εμενα για καλυτερα.

ΝΑΙ οι αναβαθμισεις εχουν διαφορες αλλα παιζουν πολλα ρολο στις μαχες οπως παραδειγμα η διαφορα του επιπεδου των αναβαθμισεων η το αποθεμα του εχθρου στις μοναδες που διαθετεις( βεβαια οι βαρβαροι ζουν στα βουνα οπως λεει η ιστορια και ειναι αγριοι,τους συννταμε στην ταινια του μονομαχου οπου ορμανε απο τα βουνα και κοβουν κεφαλια οποτε παιζει να ειναι δυνατοι!!!)

νομιζω ενα καλο επιπεδο στο πεζικο που παιζεις ειναι το επιπεδο 20 τουλαχιστον για να δεις διαφορες στο πεδιο της μαχης

Χαίρετε!

Οπότε τα επίπεδα 5, 10, 15 πάνε στον πάτο της θάλασσας; Και μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια χρυσού και κρυστάλλου.

Παρόλα αυτά εγώ επιμένω ότι θα πρέπει να δοθεί μία επίσημη απάντηση από τους αρμόδιους της ΟΔ, για να μην έχουμε φαινόμενα ραδιοαρβύλας. Ίσως να μην ξέρει η ΟΔ από προσωπική πείρα. Όμως δεν ζητάω απόψεις (μόνο) από προσωπικές εμπειρίες, αλλά τι επίσημη θέση της εταιρείας. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να μην ξέρουν τι αποτέλεσμα έχει κάτι που σχεδίασαν οι ίδιοι.

Σε ευχαριστώ όμως που απάντησες διότι ενισχύεις την άποψή μου ότι οι αναβαθμίσεις εργαστηρίου απλά τρώει πόρους, τίποτα άλλο.

Παρακαλώ την ΟΔ να δώσει απαντήσεις σύμφωνα με την θέση της εταιρείας.

Ευχαριστώ.

Χαίρεται!

Σήμερα έκανα δύο μάχες από διαφορετικούς λογαριασμούς στον ίδιο κόσμο σε βαρβαρικό χωριό 31 επιπέδου. Έχω κάνει ίδιες έρευνες στρατού και έχω στείλει ακριβώς της ίδιες μονάδεςστους και στους δύο κόσμους. Η διαφορά είναι στο εργαστήριο όπου στον Β λογαριασμό είναι ελαφρώς ίδια ή χαμηλότερου επιπέδου από αυτόν του Ε (δεν αναφέρω επίπεδα για ευνόητους λόγους, αλλά οι διαφορές μεταξύ των δύο λογαριασμών στις αναβαθμίσεις εργαστηρίου είναι 0-5 επίπεδα στις μονάδες).

Αυτό λοιπόν που διαπιστώνω (και μπορεί ο καθένας που θα δει τις φωτογραφίες) είναι ότι:

- Οι γύροι είναι ίδιοι - 7 στο σύνολο (και αυτό ισχύει και στους δύο λογαριασμούς για όλες τις μάχες που έχω κάνει με τα βαρβαρικά ανεξάρτητα από το επίπεδό τους και οι μάχες τελειώνουν σε ίδιους γύρους μεταξύ των δύο λογαριασμών).

- Οι απώλειες των μονάδων μου αλλά και των μονάδων των βαρβάρων σε κάθε γύρο είναι ίδιες.

- Ακόμα και τα επίπεδα ζωής (πράσινη γραμμή) των μονάδων μου είναι ακριβώς οι ίδιες.

Αυτά λοιπόν με κάνει να αναρωτιέμαι:

- Οι αναβαθμίσεις στο εργαστήριο τελικά, παίζουν κάποιον ρόλο ή χάνουμε τσάμπα τόσα εκατομμύρια χρυσό και κρύσταλλο για να τα αναβαθμίσουμε;

- Μπαίνουν σε λίστες βαθμολογίας ή όχι;

Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα διότι χάσαμε/χάνουμε εκατομμύρια στο εργαστήριο.

Ευχαριστώ.

Μήπως ανεξάρτητα με το αν τα πάρει κάποιος πατώντας το κουμπί ή όχι, πιστώνονται στον λογαριασμό αυτόματα; Δεν είδα όμως και κάποια ένδειξη όπως το σεντούκι με τα υπάρχοντα να ανοιγοκλείνει (δείγμα του ότι κάτι προστέθηκε) ότι τα πήρα.

Χρόνια Πολλά!

Δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα, αλλά εγώ δεν βλέπω κάτι σε δωρεάν.

Επίσης δεν είδα κάτι σε ενημέρωση.

Και του χρόνου με υγεία!

Χαίρετε!

- Θα ήθελα να μου απαντήσει ο Riva TnT2 ultra... αν θυμάσαι πόσους πολίτες ξόδεψες σε αυτό το event. Για να μην παρεξηγηθώ, θέλω απλά να κάνω μία σύγκριση, να έχω ένα "μέτρο", αν θέλεις.

- Σίγουρα είναι καλές οι ανταμοιβές, αλλά... καμία μονάδα που στέλνουμε στην μάχη δεν χρειάζεται μάρμαρο και κρασί για να κατασκευαστεί (διορθώστε με αν έχω κάπου λάθος) και οι ανταμοιβές ήταν για τα υλικά που έχουν χαθεί, σωστά; Δηλαδή χρυσό, ξύλο, θείο και κρύσταλλο.

Χαίρετε! (Menelaus-0272)

Από την μία μάχη που έκανα με στρατό, έχω καταλάβει ότι δεν ισχύουν οι κανονικοί χρόνοι στο φόρτωμα στρατού αλλά και στην μεταφορά τους από τα εμπορικά. Για να πάρεις όμως πολίτες από τα θαύματα θα πρέπει να έχεις και τα ανάλογα θαύματα, σωστά; Τι γίνεται αν δεν έχουμε πόλεις σε τέτοια θαύματα;

Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχουν πακέτα πολιτών θα έπρεπε να δοθούν και τέτοια σαν μία μορφή αναλώσιμης ύλης. Όμως, το τι θεωρώ (ο κάθε) εγώ με το τι θεωρούν οι της εταιρείας, απέχει.

Υλικά ανταμοιβής = χαμένα υλικά + (ζημιά x συντελεστής) + σταθερή ανταμοιβή
    Χρυσός ανταμοιβής = (χαμένοι πολίτες x 5) + (ζημιά x συντελεστής) + σταθερή ανταμοιβή

οι ανταποδοτικοί πόροι δεν θα είναι ποτέ μικρότεροι από τους πόρους που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης λόγω ηττημένων μονάδων

Τα κτίρια που μειώνουν το κόστος των μονάδων δεν λαμβάνονται υπόψη.

Χαίρετε!

Αν καταλαβαίνω σωστά και αν ισχύουν αυτά, δεν θα πάρουμε πολίτες ως ανταμοιβή. Επιπλέον αυτά δεν αναφέρονται πουθενά εκτός του ότι θα πάρουμε κάποιες ανταμοιβές σε πόρους (που φέτος θα δοθούν σε μορφή αντικειμένων στα υπάρχοντα, όπως αναφέρθηκε με την έναρξη του event). Αυτά όμως θα δοθούν στο τέλος του event, δηλαδή σε 5 ημέρες. Επίσης δεν βλέπω πέρα από τα χαμένα υλικά, χρυσό και πολίτες που "καταστράφηκαν"/ξοδεύτηκαν σε μία επίθεση, τα υλικά που χάνονται αν είχαμε τους πολίτες εργάτες, τον χρυσό που παράγουν οι πολίτες κλπ και άμεση αντικατάσταση των πολιτών (που σημαίνει χάσιμο χρυσού μέχρι να γεμίσουν οι πόλεις πάλι).

Σχετικά με τις μειώσεις, εκτός από τα κτίρια, οι έρευνες μείωσης υλικών κατασκευής στρατού συμπεριλαμβάνονται;

Όμως, για να μην τα παρουσιάζω και εντελώς μαύρα τα πράγματα, θα δω τι ανταμοιβή θα πάρω για την ΜΙΑ μάχη που έκανα μετά την λήξη του event, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ώστε να συμμετέχω την επόμενη φορά.

Μέχρι τότε... καλά κέρδη στους συμμετέχοντες! :)

Χαίρετε!

Εγώ αναρωτιέμαι άλλο: Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του The Baron μιλάμε για 20 επιθέσεις * 1000 πολίτες σε 10 ώρες μας κάνουν 10.000 πολίτες μέσα σε 10 ώρες. Υποθέτουμε λοιπόν ότι την επόμενη θα χρησιμοποιηθούν άλλοι τόσοι πολίτες;! (για να κρατήσουμε τις πρώτες θέσεις). Το event θα κρατήσει 5 ημέρες, τουτέστιν 5 * 10.000 πολίτες μας κάνει 50.000 πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι για να τους βρούμε θα πρέπει να έχουμε κλειστές παραγωγές αυτές τις ημέρες και για τις επόμενες για να ορθοποδήσουν οι πόλεις μας. Άρα, εκτός τα υλικά που χάνουμε από τα ορυχεία αυτές τις ημέρες, χάνουμε και σε χρυσό από τους πολίτες. Και φτάνω στο δια ταύτα: αδειάζουμε από στρατό και πολίτες άρα backup = μηδέν (δεν μιλάω για στρατό στις πόλεις μας αλλά για πολίτες) που μας κάνει ευάλωτους σε επιθέσεις, ΤΙ θα λάβουμε ως ανταμοιβή για όλα αυτά που θυσιάζονται και δεδομένο ότι δεν μιλάω για τις 3 πρώτες θέσεις διότι αυτό είναι ουτοπία. Θα είναι τόσο μεγάλες οι ανταμοιβές ώστε όχι μόνο να ισοφαρίσουμε αυτά που χάσαμε αλλά και να έχουμε και κάποιο κέρδος; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία αναφορά για το τι θα λάβουμε για να δούμε αν μας συμφέρει να λάβουμε μέρος;

Θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο σύστημα ώστε να μην χάνονται οι στρατοί που στέλνονται καθώς και άλλο σύστημα ανταμοιβών. Εκτός αν οι ανταμοιβές γίνονται σε ημερήσια βάση σύμφωνα με το τι έχει κάνει ο καθένας και να συμπεριλαμβάνονται και πακέτα πολιτών. Στο τέλος του event οι 3 πρώτοι να παίρνουν τα της πρωτιάς μόνο. Τι να τα κάνω τα υλικά, αν δεν έχω πολίτες να κάνω τα υπόλοιπα;

Δεν ήξερα πως ήταν το event. Μία που το ξεκίνησα και αμέσως το σταμάτησα. Ενώ μου φάνταζε ωραίο, στην πράξη με απογοήτευσε.

Όταν βέβαια αυτοί στην εταιρία μπουχτίσουν από τους πολλούς σερβερ, τότε θα κάνουν μια ένωση

Το θέμα δεν είναι ότι θα "μπουχτίσουν" από τους πολλούς servers, αλλά επειδή οι υποδομές και τα οικονομικά συμφέροντα θα είναι δυσανάλογα αρνητικά με τις "υποχρεώσεις" και τα (οικονομικά) οφέλη. ;)

Από την άλλη οι ενώσεις δεν είναι απαραίτητα κακό, πχ από απλούς servers A, B, Γ, Δ, Ε, μπορούσαμε να μεταφερθούμε σε servers που έχουν κάποια μπόνους όπως περισσότερες πρώτες ύλες, γρηγορότερα χτισίματα, δημιουργία στρατών, μετακινήσεις κλπ χωρίς να είναι ειδικοί servers.

Χαίρεται!

Οι αναβαθμίσεις στο εργαστήριο έχουν κάποια επιρροή (Βαθμολογική και σε μάχες) ή υπάρχουν απλά για να χαλάμε υλικά και χρήματα;

Έχω δοκιμάσει μονάδες σε μάχες. συγκεκριμένα γίγαντες ατμού που να έχουν διαφορά οι μεν από τους δε 2 επίπεδα διαφορά στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι (7-7 στην μία περίπτωση και 9-9 στην άλλη). Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι σε κάθε γύρο μάχης: χάνουν τους ίδιους πόντους ζωής, σκοτώνουν τους ίδιους αντιπάλους σε αριθμό (σε ακριβώς ίδιο στρατό), και σκοτώνονται σε συγκεκριμένο γύρο ο ίδιος αριθμός γιγάντων.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι αναβαθμίσεις μέσα από το εργαστήριο δεν παίζουν κανέναν ρόλο και πάνε στα σκουπίδια τόσα εκατομμύρια υλικά και χρήματα.

Τι συμβαίνει τελικά; Υπάρχει μια επίσημη απάντηση;

Μπορεί οι αναβαθμίσεις να μην φαίνονται συνολικά στη Βοήθεια αλλά μπορούμε στο κάθε κτίριο να δούμε τουλάχιστον τι όφελος θα έχουμε στο αμέσως επόμενο επίπεδο και κατά κάποιο τρόπο να υπολογίσουμε τα επόμενα επίπεδα. Να δώσω και εγώ συγκεκριμένα παραδείγματα τότε. Στο Βωμό των Θεών στο επίπεδο 41 έδινε Μέγιστη Ευλογία 85%, Στο καρτελάκι του κτιρίου γράφει σε επιπεδο 42 μέγιστη Ευλογία 87%. Άρα υποθέτουμε ότι ανά επίπεδο δίνει 2% Ευλογία. Στο λιμάνι μπορείς να πας κάποιο κτίριο ένα επίπεδο παραπάνω και να δεις το Βήμα αύξησης ανά επίπεδο.
    Βασικά συμφωνώ και εγώ μαζί σου, θα ήταν ωραία όλες αυτές οι πληροφορίες να ήταν μαζεμένες σε κάποιους πίνακες και να ξέραμε εξαρχής αν συμφέρει να αναβαθμίζουμε και να κάνουμε το κουμάντο μας.

Γνωρίζω ότι σε γενικές γραμμές φαίνονται κάποια στατιστικά σε επόμενη αναβάθμιση κτιρίου. Οταν όμως ξεκινάς από την αρχή ή στις αρχές ενός κτιρίου καλό θα είναι να γνωρίζεις από πριν αν αξίζει τον κόπο και όχι να φτάσεις να έχεις ξοδέψει ένα σορό υλικά για να δεις τελικά ότι δεν άξιζε τον κόπο.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και για τον χρόνο σου!

Καλησπέρα σας,

απ’ όσο γνωρίζω, μόνο τα επίπεδα των κτιρίων έχουν ξεκλειδωθεί, αλλά όχι κ τα αποτελέσματά τους. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε μόνιμα ή απλώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα δοθούν επιπλέον ποσοστά ή μείωση των απαιτούμενων υλικών.. Ίσως στο μέλλον να αυξήσουν τα ποσοστά.

Δεν ξέρω για αυξομειώσεις ποσοστών και υλικών (αν και το εύχομαι!), όμως σίγουρα θα ήταν χρήσιμα κάποια στατιστικά περισσότερα.

Ευχαριστώ!

Τα μόνα σίγουρα που δεν αξίζουν αναβάθμιση πάνω από το επίπεδο 50 είναι τα κτίρια μείωσης υλικών αφού δεν μειώνουν παραπάνω από 50%. Εγώ όπως το κατάλαβα, τα κτίρια δεν χωρίζονται σε βαθμολογικού ή ουσιαστικού ενδιαφέροντος, απλώς η αναβάθμιση κάποιων κτιρίων πέρα από ένα επίπεδο έχει μόνο βαθμολογική αξία και όχι ουσιαστική λόγω τεράστιας ποσότητας υλικών που ζητάνε. Άρα είναι στην ευχέρεια του καθενός πόσο θέλει να αναβαθμίσει κάποιο κτίριο και τελικά αν συμφέρει σε σχέση με τα προνόμια που δίνει.

Σίγουρα είναι στην ευχέρεια του καθενός να αναβαθμίσει ή όχι. Αυτό όμως που εννοώ στην ερώτησή μου είναι αν συνεχίζει να δίνει πέρα του παλιού επιπέδου που υπήρχε. Για να γίνει πιο κατανοητό, για παράδειγμα στο κτίριο βωμός των Θεών φαίνεται από την βοήθεια το νέο μέγιστο επίπεδο, τα υλικά, ο χρόνος και οι πόλεις υποστήριξης (ευλογημένες πόλεις). Δεν φαίνονται τα ποσοστά που ανά επίπεδο αυξάνεται η ευλογία (μπόνους) και κατά πόρο, ή στον εμπορικό λιμένα δεν φαίνονται τα ποσοστά φόρτωσης ανά επίπεδο. Αυτά είναι επίσης βασικές πληροφορίες που θα πρέπει να φαίνονται στην βοήθεια. Σχετικά με τα αυξομειωτικά κτίρια ή το κτίριο της μαύρης αγοράς, είναι γνωστό το "ταβάνι" που έχει οριστεί, το έχουν πει στο φόρουμ πριν από την αναβάθμιση.

Χαίρεται.

Με την τελευταία αναβάθμιση (ως γνωστό) μεγάλωσαν τα επίπεδα των κτιρίων που για κάποια είναι μόνο βαθμολογικό το ενδιαφέρον και για κάποια άλλα είναι και ουσιαστικό. Το ερώτημά μου είναι, αν υπάρχει κάπου/κάποια αναφορά για το ποια κτίρια είναι μόνο βαθμολογικού ενδιαφέροντος μόνο και ποια κτίρια είναι που έχουν ακόμα να δώσουν κάτι παραπάνω σε αυτό που ήδη κάνουν. Θα μπορούσε στην βοήθεια για τα κτίρια να υπάρχει μία σημείωση ή ένα σημάδι-εικονίδιο για κάθε κτίριο που να δηλώνει σε ποια περίπτωση ανήκει.

Το να δώσω εκατομμύρια υλικά (για δις δεν το βλέπω) για αναβάθμιση κτιρίου νομίζοντας ότι θα δώσει κάτι παραπάνω και τελικά παραμένει στα ίδια, είναι "κρίμα τα υλικά" με ότι συνεπάγεται.

Υπάρχει και κάτι που έχει έρθει με την νέα έκδοση το οποίο είναι λίγο ταλαιπωρία: αλλάζοντας πόλη ενώ έχεις παράθυρο του συμβουλίου ανοιχτό ή από την γραμμή του μενού, αυτό κλείνει αυτόματα. Σε κάποια κτίρια δεν κλείνει. Μπορεί να επανέλθει όπως ήταν, δηλαδή στο να παραμένει το παράθυρο πάντα ανοιχτό ή να υπάρχει επιλογή του τι θέλουμε εμείς να συμβαίνει;

Ωραία, άντε και οι χώροι βρεθήκανε, τα τόσα δις υλικών που απαιτούνται, που βρίσκονται; Ο τόσος χρόνος (άγνωστος Χ) που χρειάζεται για την μεταφορά όλων αυτών που θα βρεθεί; (για την ακρίβεια πόσο θα περιμένουμε να γίνουν οι φορτώσεις και οι μεταφορές). Μιλάμε για τρελά νούμερα.

Είπαμε να δοθεί μια αναβάθμιση αλλά να είναι κάπως προσιτή, να έχει κάποια υλοποίηση.

Θα μπορούσε ας πούμε τα εμπορικά με τα εμπορευματικά να έχουν ίδια ταχύτητα μεταφοράς (ή ακόμα και πιο γρήγορα) και τα μεν εμπορικά να μετονομαστούν σε μεταγωγικά και να μεταφέρουν μόνο στρατό (σε λεηλασίες να είναι απαραίτητα τα εμπορευματικά αν θέλουμε να πάρουμε υλικά), τα δε εμπορευματικά να μετονομαστούν εμπορικά και να μεταφέρουν μόνο υλικά.

Πάντως τα νούμερα είναι τρελά και πάλι δεν βγαίνουν. Κοντά στα 8-9 δις υλικά η αλάνα στο τελευταίο επίπεδο;; Τόσο δεν έχω μαζέψει από τότε που έχει δημιουργηθεί το ikariam.

Χαίρεται.

Η εγώ ξέχασα τα μαθηματικά μου ή το κομπιουτεράκι.... και εξηγώ. Διορθώστε με αν κάτι κάνω λάθος.

Εχει να κάνει με τις χωρητικότητες υλικών και τα απαιτούμενα υλικά.

Εχουμε και λέμε:

3 αλάνες με μέγιστο το 58 επίπεδο και 73,57 μύρια η κάθε αλάνα, μας κάνει 3*73,57=220,71 μύρια.

Να βάλουμε και 4 αποθήκες (- 7 οικοδομήσιμοι χώροι σύνολο), με μέγιστο επίπεδο 50 και 13,15 μύρια η κάθε αποθήκη, μας κάνουν: 4*13,15=52,6 μύρια.

Του τέστην 220,71 + 52,6 = 273,71 μύρια.

Επειδή έχω λεφτά (€) για πέταμα* θα διπλασιάσω την χωρητικότητά μου οπότε αυτό μας κάνει 547,42 μύρια τελική τιμή.

Το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε είναι: που θα βρω άλλη χωρητικότητα για να τερματίσω τα κτίρια που θέλουν δισεκατομμύρια (G);;;;;

* για να γίνουν οι τόσων ημερών μεταφορές με τα εμπορευματικά θα πρέπει να έχω κάτι μήνες μόνιμα τις αποθήκες στο *2 που σημαίνει ότι για 60 ημέρες με 200 αμβρό (κανονική τιμή) επί πόσους μήνες..... Και αυτό θα πρέπει να γίνεται σε κάθε κτίριο πάνω από 300 μύρια περίπου επί τις πόλεις που έχω.

Αν δεν γίνουν μειώσεις υλικών ή να βρεθεί άλλος τρόπος, τα νούμερα δεν βγαίνουν. Οπότε έχουμε επίπεδα απλά για να έχουμε να λέμε.

σημ.1 Τα νούμερα είναι με τις υποτιθέμενες μειώσεις της 13.0.2

σημ.2 Επιπλέον πρόβλημα με τις χωρητικότητες είναι και οι χρόνοι. Με τις ταχύτητες των εμπορευματικών θέλουμε επίσης μήνες για να γίνουν οι μεταφορές.

Πρόταση: Μήπως είναι καιρός να μπουν στις πόλεις τόσα κτίρια όσα είναι ο μέγιστος αριθμός υπαρχόντων κτιρίων;

Χαίρεται.

Από ότι καταλαβαίνω εγώ σύμφωνα με το πως δουλεύει το σύστημα, το +1 (σε άμυνα ή επίθεση) είναι μία σταγόνα σε ένα ποτήρι (200 ml) με νερό. Απλά είναι πολύ ακριβά όλα αυτά. Δεν ξέρω αν οι αναβαθμίσεις από κάποιο επίπεδο και μετά αλλάζουν (και δεν εννοώ να αλλάζει όταν φτάσει 100) από +1 σε +2 κοκ (θα μπορούσε) ώστε να δικαιολογούν τα τόσα εκατομμύρια. Πάντως το να δίνεις τόσα εκατομμύρια για να έχεις κέρδος 3-5 καράβια θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον μηδαμινό.

Η ερώτηση είναι: τα τόσα εκατομμύρια κρυστάλλου και χρυσού προσμετρούνται στους στρατηγούς και κατά συνέπεια στις αναφορές;

Και μία ακόμα ερώτηση: Η νέα αναβάθμιση έχει επηρεάσει τις έρευνες; Ενώ η κατηγορία "επιστήμη" έχει τερματίσει στο 25 (που ήξερα ότι όλες τερματίζουν στο 25), η έρευνα "στρατιωτικό μέλλον" δείχνει να συνεχίζει και μετά το 25. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;

Παρακαλώ μπορεί να υπάρξει ενημέρωση από κάποιον της ΟΔ σχετικά με το εργαστήριο και τα ερωτήματα που δημιουργούνται;

Σε επόμενη αναβάθμιση το εργαστήριο θα έχει και άλλα επίπεδα άνω του 32 που είναι το μέγιστο σήμερα.

Όταν αναβαθμίσουμε το εργαστήριο τότε θα εμφανιστούν και άλλα επίπεδα στις μονάδες στρατού, ναυτικού και εμπορικών πλοίων.

.... όπου το max level θα είναι;.......