Posts by Giwrg0s

  Αγαπητοί παίκτες,


  Ο Pangaia αυτή τη στιγμή είναι γεμάτος και μπλοκάρει τις νέες εγγραφές.


  Πιστεύουμε όμως ότι χρειάζεται μερικούς ακόμα παίκτες. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία για αυτό.


  Έχετε λίγη υπομονή και η διαδικασία θα διαρκέσει μερικά λεπτά ακόμα.


  Μόλις ολοκληρωθεί, οι εγγραφές στον Pangaia θα είναι και πάλι δυνατές.


  Απολαύστε το Σαββατοκύριακο σας στον Pangaia και σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam!

  Αγαπητοί παίκτες,


  Αύριο 11 Δεκεμβρίου 2021 μεταξύ 10:00-11:00 (ώρα server/παιχνιδιού), θα έχουμε την μηνιαία συντήρηση των servers.


  Θα διαρκέσει λίγα λεπτά, κατά τα οποία δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο παιχνίδι.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Έχουμε μια εκτίμηση των αριθμών με τους οποίους εργαζόμαστε.


  Συνολικά έχουμε αυτήν τη στιγμή περίπου 84.000 λογαριασμούς που πρέπει να επιδιορθωθούν.


  Κάθε λογαριασμός χρειάζεται περίπου 2 δευτερόλεπτα για να αντιμετωπιστεί αναλόγως. Από εδώ και στο εξής, και με απλά μαθηματικά οι διορθώσεις θα ολοκληρωθούν μετά από περίπου 46,7 ώρες.


  Πριν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, δεν έχει νόημα να ενεργοποιήσουμε ξανά τις συγχωνεύσεις, επειδή οποιαδήποτε συγχώνευση που ξεκινάει θα τεθεί απλώς στο τέλος αυτής της ουράς.


  Ως αποτέλεσμα η τρέχουσα κατάσταση έχει ως εξής:

  • Μέσα σε αυτές τις 46,7 ώρες, ο λογαριασμός σας, εάν δεν εμφανίζεται ακόμα στο λόμπι σας, θα εμφανιστεί κάποια στιγμή.
  • Δεν έχουμε κανέναν τρόπο να πούμε ρητά "ο λογαριασμός σας με το αναγνωριστικό xxxx θα εμφανιστεί εκείνη την ώρα", συγγνώμη.
  • Εάν ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να μην εμφανίζεται στο λόμπι μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εξεταστεί κατά περίπτωση με το σύστημα υποστήριξης.
  • Τα ζητήματα που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανάρτησή μας από χθες γύρω στις 17:00 CET θα πρέπει να διορθωθούν μετά το χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται παραπάνω

  Ως εκ τούτου, μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό, η συγχώνευση θα παραμείνει απενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να βλέπετε το μήνυμα σφάλματος "Σφάλμα διακομιστή" όταν προσπαθείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας.


  Αυτό προφανώς σημαίνει επίσης ότι οι συγχωνεύσεις του war server δεν έχουν ακόμη ημερομηνία, καθώς θέλουμε να διορθώνουν όλα τα ζητήματα πριν ξεκινήσουμε εκ νέου τις συγχωνεύσεις.


  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Kαθώς δεν ήταν και τόσο προφανές: η ενημέρωση σχεδόν 600 server απαιτεί χρόνο.


  Επομένως, αυτή τη στιγμή η λήψη του μηνύματος σφάλματος "Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση λόγω διαφορετικής έκδοσης" είναι απολύτως αναμενόμενη και φυσιολογική.


  Προτείνουμε να περιμένετε μέχρι να σας πούμε ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί πριν προσπαθήσετε. Η συγχώνευση δεν έχει ενεργοποιηθεί ξανά ούτως ή άλλως μέχρι να τελειώσουμε, γι' αυτό εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα "Σφάλμα διακομιστή".


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Έχουμε μια έκδοση η οποία πιστεύουμε ότι θα διορθώσει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή.


  Αυτή περιλαμβάνει:

  • Δεν θα ενεργοποιούνται οι διακοπές για 7 ημέρες μετά τη συγχώνευση, οι οποίες δεν μπορούν να τερματιστούν με τη σύνδεση
  • Η συγχώνευση δεν είναι δυνατή λόγω "λάθος έκδοσης"
  • Οι λογαριασμοί δεν εμφανίζονται αυτόματα στο λόμπι σας μετά τη συγχώνευση
  • Η συγχώνευση δεν είναι δυνατή λόγω ιδίου όνομα συμμαχίας


  Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα άλλα ζητήματα, ωστόσο, αυτά είναι τα κύρια και αυτά που θέλαμε να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς, μας πήρε περισσότερο από όσο περιμέναμε.


  Αυτή η έκδοση θα κυκλοφορήσει αύριο γύρω στις 10:00 CET. Θα παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά όλους τους servers μετά την κυκλοφορία και θα δούμε αν αυτή η έκδοση συμπεριφέρεται όπως θα πρέπει.


  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Δυστυχώς, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την επίλυση όλων των ζητημάτων και δεν έχουμε βρει ακόμη μια τελική λύση που θα έλυνε όλα τα γνωστά ζητήματα.


  Στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να επιλύουμε ζητήματα κατά περίπτωση στο σύστημα υποστήριξης.


  Έχουμε επίσης μια μικρή πληροφορία για εσάς σχετικά με το φεστιβάλ. Καθώς αυτό ήταν κάπως ασαφές: η περίοδος των 18 ημερών ξεκινά μετά το ΤΕΛΟΣ της συγχώνευσης. Η τρέχουσα ημερομηνία λήξης της συγχώνευσης είναι η 16.12.2021 12:00 CET. Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, αυτή η ημερομηνία θα μεταφερθεί περαιτέρω. Θα κοινοποιήσουμε την νέα ημερομηνία σε εύθετο χρόνο.


  Επιπλέον, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί. Ως ένα μικρό δείγμα της εκτίμησής μας για την υπομονή και την κατανόησή σας, θα τοποθετήσουμε ένα αντικείμενο στο απόθεμα κάθε παίκτη που θα σας προσφέρει 10 ημέρες premium λογαριασμό. Όπως συμβαίνει με κάθε στοιχείο στο απόθεμα, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα πότε θα το ενεργοποιήσετε. Το στοιχείο θα εμφανιστεί στο απόθεμά σας κατά τη διάρκεια των επόμενων 2-3 ωρών, χρειάζεται λίγος χρόνος για να περαστεί όλους τους λογαριασμούς.


  Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μόνο μια μικρή παρηγοριά και δεν βοηθά όλους όσους δεν μπορούν ακόμα να συνδεθούν. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό.


  Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας και ζητήσουμε συγγνώμη.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Σήμερα είχαμε άλλη μια σύντομη συντήρηση κατά την οποία απενεργοποιήσαμε τη συγχώνευση των servers, προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση νέων περιπτώσεων μη πρόσβασής στους λογαριασμούς σας. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο αφού εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την επίλυση των ήδη υπαρχουσών προβλημάτων.


  Μετά από αυτή τη συντήρηση, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια μεταφορά, το σύστημα θα βγάζει μήνυμα "Σφάλμα διακομιστή" και δεν θα πραγματοποιείτε η μεταφορά. Αυτό σημαίνει επίσης ότι επί του παρόντος δεν είναι δυνατές οι μεταφορές λογαριασμού με αμβροσία.


  Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για τη διόρθωση των υφιστάμενων προβλημάτων και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για περαιτέρω μέτρα που ληφθούν.


  Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.


  Η ομάδα του Ikariam

  Υπενθύμιση αναφορικά με την προσθήκη λογαριασμού στο λόμπι σας.


  Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λόμπι, μεταβείτε στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και στην συνέχεια "Προσθήκη λογαριασμού". Εκεί πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που λείπει. Εάν δεν έχετε καν πρόσβαση σε λόμπι, δημιουργήστε ένα νέο με το e-mail σας και προσθέστε σε αυτό τον λογαριασμό με την παραπανω διαδικασια.

  Αγαπητοί παίκτες,


  Δυστυχώς θα πρέπει να τελειώσουμε αυτή την εβδομάδα με ένα θλιβερό σημείωμα.


  Δοκιμάσαμε (εσωτερικά) 3 εκδόσεις με τις οποίες ελπίζαμε ότι θα έλυναν τα προβλήματα με το λόμπι μετά τη συγχώνευση (μπλε κουμπί, τα μηνύματα δεν αποστέλλονται). Δυστυχώς, καμία από αυτές τις 3 εκδόσεις δεν διόρθωσε τα υποκείμενα ζητήματα και μας μένει να συνεχίσουμε να εξετάζουμε αυτό το ζήτημα.


  Τι σημαίνει αυτό για εσάς:

  • Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα όπου οι λογαριασμοί σας δεν εμφανίζονται στο λόμπι στους νέους διακομιστές.
  • Εάν συμβεί αυτό και δείτε το μπλε κουμπί στην κορυφή της λίστας λογαριασμών, κάντε κλικ σε αυτό και ακολουθήστε τις οδηγίες. Εάν η αλληλογραφία που θα πρέπει να σταλεί εξακολουθεί να μην φθάνει μετά από ~1 ώρα: λυπούμαστε αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να το διορθώσουμε.
  • Εάν όλα πάνε καλά, θα καταλήξετε να τεθείτε σε λειτουργία διακοπών στον server-προορισμού.
  • Αυτό θα διορθώνεται μία φορά κάθε ώρα στις ΧΧ:05 από ένα αυτοματοποιημένο script.

  Ελπίζουμε για καλύτερα νέα τη Δευτέρα.


  Για άλλη μια φορά, ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam

  Το πρόβλημα (πέρα από ότι δεν έρχονται τα email ενεργοποίησης σε κάποιες περιπτώσεις, ναι) είναι ότι πολλοί παίκτες δεν έχουν πρόσβαση στα email που έχουν στο λόμπι τους. Είναι διαφορετικό πρόβλημα και είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε περισσότερο αυτή την στιγμή.


  Δεν ξέρω πως το κάνετε αυτό... Ακόμα και σε λογαριασμό που σας δόθηκε έπειτα από δωρεά, για να είναι δικός σας, θα πρέπει να έχει δικό σας προσβάσιμο email.

  Κρατήστε τα δεδομένα σας ενημερωμένα

  Αγαπητοί παίκτες,


  Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη τελική λύση για το ζήτημα των διακοπών.


  Ωστόσο, ρυθμίσαμε το script να εκτελείται μία φορά κάθε ώρα στις ΧΧ:05, για να βγάζουμε όλους τους παίκτες από τις ανεπιθύμητες διακοπές.


  Αυτό σημαίνει ότι οι διακοπές θα αφαιρούνται μία φορά κάθε ώρα. Μόλις έχουμε πιο ευχάριστα νέα σχετικά με μια τελική λύση για αυτό το πρόβλημα, θα σας ενημερώσουμε. Για άλλη μια φορά ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση.


  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam

  Παρακαλώ την υπομονή σας.


  Είναι γνωστό το πρόβλημα με την μη λήψη του link ενεργοποίησης. Αυτό προσπαθούν να επιδιορθώσουν.


  Εφόσον προστεθεί ο λογαριασμός στο λόμπι, θα απενεργοποιηθούν οι διακοπές με το script.


  Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας.

  https://ikariam.support.gameforge.com/


  Αγαπητοί παίκτες,


  Όταν επικοινωνείτε με την υποστήριξη για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ένωση παρακαλούμε προηγουμένως να έχετε διαβάσει το νήμα: Συντήρηση και ένωση


  Καλείστε να δηλώνετε το e-mail που έχετε στο λόμπι σας και για να μας διευκολύνετε και να μπορούμε συντομότερα να σας υποστηρίξουμε, να δηλώνετε τον κόσμο στον οποίο έχετε μεταφερθεί.


  Ευχαριστούμε πολύ

  Η ομάδα του Ikariam.gr

  Αγαπητοί παίκτες,


  Εδώ είναι μια λίστα με γνωστά ζητήματα συγχώνευσης για τα οποία δεν χρειαζόμαστε πλέον νέες αναφορές.


  Αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση και μόλις έχουμε μια διόρθωση για αυτά θα σας ενημερώσουμε:

  • Δεν είναι δυνατή η μεταφορά λόγω του ονόματος της συμμαχίας.
  • Δεν λαμβάνεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί στην κορυφή της λίστας των server για να συνδέσετε τους λογαριασμούς που έχουν μεταφερθεί.
  • Για τις περιπτώσεις "είμαι τιμωρημένος έως το 2038!" και "είμαι σε διακοπές!" ελέγξτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις, οι πληροφορίες εκεί εξακολουθούν να ισχύουν και θα σας ενημερώσουμε μόλις αλλάξει αυτό.

  Για άλλη μια φορά, ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Για να συνοψίσουμε:


  - Κατά την μεταφορά του λογαριασμού στο server-στόχο, ζητείται (μπλε μήνυμα) να προστεθεί εκ νέου ο λογαριασμός στο λόμπι σας. Θα πρέπει να πατάτε στο μήνυμα και να ζητατε να σας σταλεί το email ενεργοποιησης, ώστε να συνδέεται ο λογαριασμός στο λόμπι.


  Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις μη λήψης του email ενεργοποιησης. Παρακαλώ εκτός από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία να ελέγχετε τις κατηγορίες "Όλα τα μηνύματα" & τις "Προσφορές" κ.λπ. Εάν έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε το ακόλουθο email σε safe list, κάντε το: gameforge@news.gameforge.com και ζητήστε και πάλι το email ενεργοποιησης.


  - Επιπροσθέτως, κατά την μεταφορά του λογαριασμού, ενεργοποιούνται οι διακοπές, οι οποίες θα έπρεπε να απενεργοποιούνται κατά την συνδεση. Αντιθέτως, το παιχνίδι λανθασμένα ζητάει να περάσουν 7 ημέρες. Για την επίλυση του ανωτέρω η εταιρεία "τρέχει" script, ώστε να μην χρειάζεται να περάσει το συγκεκριμένο διάστημα. Προϋπόθεση όμως, ακόμα και να απενεργοποιηθούν οι διακοπές, είναι να έχει προστεθεί ο λογαριασμός στο λόμπι.


  Αναφορικά με το script δεν γνωρίζουμε κάθε πότε τρέχει, οπότε μπορεί κάποιος λογαριασμός να έχει μεταφερθεί, να τον έχετε προσθέσει στο λόμπι και ακόμα να μην μπορείτε να συνδεθείτε. Αυτό θα γίνει όταν θα τρέξει εκ νέου το script.


  Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τον εκτιμώμενο χρόνο για την επίλυση όλων των παραπάνω.


  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.


  Η ομάδα του Ikariam.gr

  Αγαπητοί παίκτες,


  Οι παραπάνω εντολές έχουν εκτελεστεί και οι ανεπιθύμητες διακοπές θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί.


  Σημείωση: οι παίκτες που δεν έχουν μεταφέρει μέχρι στιγμής τον λογαριασμό τους, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τις διακοπές.

  Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για μια τελική λύση.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Ενδεχομένως να βρήκαμε το υποκείμενο πρόβλημα με τη λειτουργία των διακοπών.


  Σε περίπου 20 λεπτά θα είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε μια εντολή σε όλους τους servers που θα πρέπει τουλάχιστον να απενεργοποιούν όλες τις ανεπιθύμητες λειτουργίες των διακοπών που προέκυψαν από τη συγχώνευση.


  Δυστυχώς, θα χρειαστεί να καταβληθούν προσπάθειες για να αποφευχθεί η επανεμφάνισή του εν λόγω ζητήματος.


  Η ομάδα του Ikariam