Mucit Atölyesi'nin Dönüşü

• Bende ondan bahsediyorum. Yeni düzende GP yüklü hesap olmayacak, GP leri salacaklar. Zırhlı hesaplar gündemde tabi zırhlı hesap ta maliyetli olacak. Kolay değil. Kristal ve yüklü altın gerekli. Bireysel değil , İttifaklar revaçta olacak. az birlik, yüksek zırh, fazla GP beslemeye gerek yok.

Haa, teferruata girip terhisle kristale çevirme amacıyla gplerin salınacağından bahsediyorsan ayrı. Yapan çıkar illaki lakin çok büyük eksik olmayacaktır.

You don't win silver you lose gold.

• Bende ondan bahsediyorum. Yeni düzende GP yüklü hesap olmayacak, GP leri salacaklar. Zırhlı hesaplar gündemde tabi zırhlı hesap ta maliyetli olacak. Kolay değil. Kristal ve yüklü altın gerekli. Bireysel değil , İttifaklar revaçta olacak. az birlik, yüksek zırh, fazla GP beslemeye gerek yok.

Fazla gp yüklemeye gerek duyulacaktır yanılıyorsunuz. Hatta Elinde bulundurdukları gpleri satışa çıkarırlar yakında işlerine nasıl gelirse ama Gp deposu yok olacak demek çok yanlış, serverlar 3 5 kişinin eline bakıyordu yine aynı devran sadece olgular farklı boyut kazanmış olacak. 17 şehrini de Kristale atar fazlasıyla basarlar altında satın aldılar mı tamam zaten o 3 5 kişide altının âlası ver sorun yaşamazlar ben bu oyunu oynadıysam yanılmam yada çeviri yapar yapar basarlar bu oyundaki hırsı hayatta insanlarda görmedim

• Ellerindeki mucitsiz yanı 3 seviye zırhlı asker. 50 seviye zırhlı asker karşısında çöp. Ya 50 seviye ye çıkarması lazım. Örneğin üzerinde 117,31M GP yüklü hesap , bir birlik 4 saat sürüyor. şimdi bu hesap sadece bir seviye için 48 yükleme yapması lazım 48x4 saat ( buradaki 48 elindeki karacı birliği ve denizci birliğinin çeşidi) sadece 1 seviye zırh için açık kalacak. 8 gün bu hesap açık kalabilir mi? Benim birliğim az yükseltmeleri 50 seviye bile yaparım , kaynağım olduğu sürece. Ama bu hesabın yapması zor. Sonuçta GP yi salması lazım.

9cj9lE.jpg

• Ellerindeki mucitsiz yanı 3 seviye zırhlı asker. 50 seviye zırhlı asker karşısında çöp. Ya 50 seviye ye çıkarması lazım. Örneğin üzerinde 117,31M GP yüklü hesap , bir birlik 4 saat sürüyor. şimdi bu hesap sadece bir seviye için 48 yükleme yapması lazım 48x4 saat sadece 1 seviye zırh için açık kalacak. Benim birliğim az yükseltmeleri 50 seviye bile yaparım , kaynağım olduğu sürece. Ama bu hesabın yapması zor. Sonuçta GP yi salması lazım.

Yav dostum niye gp hesabını savaştırıyorsun gp hesabı sevaşmak için mi adı üstünde depo depolamak için ha dersen ki depo açıkken saldırı geldi o başka ama tatile alınır çok zor değil kafayı taktın depoya

• Ellerindeki mucitsiz yanı 3 seviye zırhlı asker. 50 seviye zırhlı asker karşısında çöp. Ya 50 seviye ye çıkarması lazım. Örneğin üzerinde 117,31M GP yüklü hesap , bir birlik 4 saat sürüyor. şimdi bu hesap sadece bir seviye için 48 yükleme yapması lazım 48x4 saat ( buradaki 48 elindeki karacı birliği ve denizci birliğinin çeşidi) sadece 1 seviye zırh için açık kalacak. Benim birliğim az yükseltmeleri 50 seviye bile yaparım , kaynağım olduğu sürece. Ama bu hesabın yapması zor. Sonuçta GP yi salması lazım.

Anlamlandıramıyorum halen. Gp deposunun elindeki örneklendirdiğin 117.31m gp mucitsiz olsun. Ben 50 seviye mucit yaptıktan sonra 117.31m gpdeki mucitten bana ne? Ben o gp deposundan gp aldığımda mucitsiz gelmiyor ki bana.

• reyiz yine büyük oyunu gördü.

İki gün sonra ağlamayın da 😂 Adalet isteriz diye 😂 Yine ezerler seni

dayı sen yörük'ün ağladığını nerede gördün de ağlayacakmışım :D senin ağ babaları dediğin adamlar bile bana sen hilecisin diye ağlıyorlardı.

1 yada 1.5 ay oynadım tr'de. senin gibi tırsaklar ve ağlaklar olduğu sürece tabi bu adamlar tr'de rahat rahat hüküm sürerler. senin gibilere müstahak :D yani bu da ayrı kafa yapısı, adam 50mgp hesabı yapmış sende yap. ee yapamadım hadi oyunu bırakayım ağlayayım :D

• reyiz yine büyük oyunu gördü.

İki gün sonra ağlamayın da 😂 Adalet isteriz diye 😂 Yine ezerler seni

dayı sen yörük'ün ağladığını nerede gördün de ağlayacakmışım :D senin ağ babaları dediğin adamlar bile bana sen hilecisin diye ağlıyorlardı.

1 yada 1.5 ay oynadım tr'de. senin gibi tırsaklar ve ağlaklar olduğu sürece tabi bu adamlar tr'de rahat rahat hüküm sürerler. senin gibilere müstahak :D

Tırsak olduğun için mi Tr'de oyunun yok

• 117,31M GP yüklü hesap , depo bu adam. şuan bu deponun askeri mucitli değil. depo hesabı mucitlenmez ise senin hesabın mucitli olsada mucitsiz asker ile savaşırsın.

9cj9lE.jpg

• 117,31M GP yüklü hesap , depo bu adam. şuan bu deponun askeri mucitli değil. depo hesabı mucitlenmez ise senin hesabın mucitli olsada mucitsiz asker ile savaşırsın.

Ikariam 101 dersinden kalmışsınız, tekrar etmeniz gerekiyor, naçizane tavsiyemdir. Saygılar.

doğru mu anladım, yeni düzenleme ile askerler mucitleniyor, aldığın asker ne kadar mucitlenmişse o kadar saldırı ve savunması oluyor, senin mucit atölyendeki mucit seviyelerin sadece kendi ürettiğin askerlerde aktif oluyor, bunu mu kastediyorsun?

doğru mu anladım, yeni düzenleme ile askerler mucitleniyor, aldığın asker ne kadar mucitlenmişse o kadar saldırı ve savunması oluyor, senin mucit atölyendeki mucit seviyelerin sadece kendi ürettiğin askerlerde aktif oluyor, bunu mu kastediyorsun?

Onun da kolayı ver depoya mucitli asker atılır iş tamam ne büyüttünüz depo işi bitmez. Herkes kendini güvence altına almak için öyle yada böyle bu işi yürütecek

• Ben asker basıp satıyorum. Ancak mucit yükseltme yapmadım. Bastığım askeri karaborsaya koydum. Satın alan kişi bu askeri savaşa sokarsa ne olur? mucitsiz savaşır. Yine ben yeni oyuncuyum hesabımda mucit atölyesi yok. Ancak karaborsadan aldığım asker en üst seviye mucitli. savaşa soktuğumda mucitli olur. Burada önemli olan satın aldığın birliğin mucitli olup olmaması.

9cj9lE.jpg

• Ben asker basıp satıyorum. Ancak mucit yükseltme yapmadım. Bastığım askeri karaborsaya koydum. Satın alan kişi bu askeri savaşa sokarsa ne olur? mucitsiz savaşır. Yine ben yeni oyuncuyum hesabımda mucit atölyesi yok. Ancak karaborsadan aldığım asker en üst seviye mucitli. savaşa soktuğumda mucitli olur. Burada önemli olan satın aldığın birliğin mucitli olup olmaması.

Tekrar ediyorum, Ikariam 101 dersinden kalmışsınız. 2025 yılında kimse gp deposunda mucit fullemiyor.