Ρε παιδια σορυ τωρα αλήθεια απλα είναι εύκολο να μας πείτε σασ παρακαλώ με ποια σειρά γίνεται η διαδικασία;;; γιατί δεν έχουμε ξανά κάνει όλοι ένωση και δεν ξερουμε το ειχα αφήσει πολλα χρονια... και πέρα από αυτό πρέπει να ενημερωθεί η συμμαχία πρέπει να είναι κατανοητό ώστε να μπορούμε και εμείς να το μεταφέρουμε όπως πρέπει στα παιδιά που περιμένουν μια απάντηση απο εμάς. (1)απο ποτέ μπορούμε να ψηφίζουμε πριν ανοίξει ο σερβερ η αφου εχει ανοίξει;;; (2) και απο ποτέ μπαίνουμε διακοπες που λέτε;;;

Συγχώνευση Σέρβερ 2024 (απορίες)
-
- GR
- Συζήτηση
- xryma
-
-
Ρε παιδια σορυ τωρα αλήθεια απλα είναι εύκολο να μας πείτε σασ παρακαλώ με ποια σειρά γίνεται η διαδικασία;;; γιατί δεν έχουμε ξανά κάνει όλοι ένωση και δεν ξερουμε το ειχα αφήσει πολλα χρονια... και πέρα από αυτό πρέπει να ενημερωθεί η συμμαχία πρέπει να είναι κατανοητό ώστε να μπορούμε και εμείς να το μεταφέρουμε όπως πρέπει στα παιδιά που περιμένουν μια απάντηση απο εμάς. (1)απο ποτέ μπορούμε να ψηφίζουμε πριν ανοίξει ο σερβερ η αφου εχει ανοίξει;;; (2) και απο ποτέ θα μπούμε διακοπες απο τν ώρα που θα ψηφίσουμε;;; η μία μέρα πριν τν μετακινησεις μας;;;η μετακινησεις γίνονται αυτόματα με το που ανοίξει η πατάμε κάτι εμεις;;; μπορεί να ακούγεται χαζό απλά δεν το έχω ξανα κάνει...ευχαριστώ πολύ...
-
,Ενώ το χιούμορ είναι έξυπνο, τα υπόλοιπα αποτελούν εξυπνακισμούς χωρίς περιεχόμενο. Είσαι από τους τύπους που ψάχνεις να την πεις στον καθένα κρατώντας το βιβλίο με τις "συχνές ερωτήσεις " στο χέρι λες και τις έχεις συγγράψει.
Ας πάμε όμως στο προκείμενο!
Εγώ ρώτησα πώς θα λειτουργήσει στο πηγάδι της αμβροσίας "ο αριθμός συνδέσεων σε ακολουθία" πάνω στον οποίο βασίζεται η καθημερινή επιστροφή αυτής (της αμβροσίας). Επεξηγώ:
Όποιος συνδέεται καθημερινά στο παιχνίδι έχει ως ανταμοιβή επιστροφή αμβροσίας με μια συγκεκριμένη ακολουθία (1-1-2-3-4-5-6 και από την 8η μέρα και μετά 4-5-6 εναλλάξ). Αν μια μέρα δεν συνδεθεί με υπαιτιότητά του η ακολουθία αρχίζει από την αρχή. Με την έναρξη του καινούριου κόσμου λογικά και τότε θα ξαναρχίσει από την αρχή η μέτρηση για να συμβαδίζει και με την ηλικία του (κόσμου) σε μέρες. Χωρίς υπαιτιότητα του παίκτη θα χαθεί αυτή η ακολουθία και οι αντίστοιχες ανταμοιβές σε αμβροσία (το εύρος τους είναι από 12 ως 14). Έχει προβλεφθεί κάτι σχετικά με αυτό;
Καλό είναι να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει κάτι ουσιαστικό ή να τεθεί ως ερώτημα προς απάντηση στους σχεδιαστές της συνένωσης.
Γιατί τελικά το θέμα δεν είναι αν "Διαβάζει κανείς αυτά που γράφουν" αλλά αν
""" Καταλαβαίνει κανείς αυτά που διαβάζει"""Τα σέβη μου!!!
Νομίζω οτι τώρα η ερώτηση σου ήτανε πιο σαφής.
Σε αυτή την περίπτωση, δεν ξέρω. Μόνο όσοι πέσανε σε συγχώνευση του παρελθόντος μπορούν να σου απαντήσουν, διότι η λειτουργία του βασίζεται σε ημερολογιακή αρίθμηση. (όπως και το καθημερινό απλό μπονους)
Λογικά θα παραμείνει ως έχει.
Εδιτ:
Όμως
σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρουν, για το πως θα γίνει, λένε οτι οι λογαριασμοί θα μπουν σε διακοπές αυτόματως.
Διακοπές σημαίνει, τερματισμός ημερολογιακής αρίθμησης.
-
Ρε παιδια σορυ τωρα αλήθεια απλα είναι εύκολο να μας πείτε σασ παρακαλώ με ποια σειρά γίνεται η διαδικασία;;; γιατί δεν έχουμε ξανά κάνει όλοι ένωση και δεν ξερουμε το ειχα αφήσει πολλα χρονια... και πέρα από αυτό πρέπει να ενημερωθεί η συμμαχία πρέπει να είναι κατανοητό ώστε να μπορούμε και εμείς να το μεταφέρουμε όπως πρέπει στα παιδιά που περιμένουν μια απάντηση απο εμάς. (1)απο ποτέ μπορούμε να ψηφίζουμε πριν ανοίξει ο σερβερ η αφου εχει ανοίξει;;; (2) και απο ποτέ μπαίνουμε διακοπες που λέτε;;;
Τα περισσότερα από αυτά που ρωτάς τα γράφουμε στο νήμα της ανακοίνωσης : Συγχώνευση Σέρβερ 2024
Διάβασέ το προσεκτικά, έχουμε βάλει και τομέα για συχνές ερωτήσεις.
-
η συμμαχία σβήνεται αφού φύγει ο Αρχηγός οποιαδήποτε στιγμή η 2 μέρες πριν ανοίξει ο σερβερ;;;
-
Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση που με καίει με την συγχώνευση είναι η εξής. Έχω 5 λογαριασμούς σε 5 διαφορετικούς κόσμους και σκοπεύω πλέον να τους πάω όλους στον σέρβερ Νο.1 με τη συγχώνευση. Μπορώ να το κάνω ή όχι? Διάβασα για μέχρι 11 λογαριασμούς. Στον ίδιο γίνεται? Πρέπει να κάνω δήλωση κοινής IP ή δεν χρειάζεται? Με το που ξημερώνει 20-08-2024 και πατήσω θέλω μεταφορά θα μεταφερθεί ο λογαριασμός άμεσα ή θα περιμένω την αγία επιφώτιση και θα μεταφερθεί ο λογαριασμός κάποια άλλη-τυχαία στιγμή που θα επιλέξει το σύστημα. Γιατί έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στήσω το παιχνίδι όπως το έχω κάνει, με αποτέλεσμα στο τέλος να τα παρατήσω. Όταν έχεις δωρίσει μαζί με τους φίλους σου τόσα υλικά για να φτάσεις τις παραγωγέ σε μεγάλα επίπεδα και στο τέλος αναγκαστείς να έχεις πόλεις σε 10 νησιά και παραγωγές μικρές, στην καλύτερη θα πάψεις να ασχολείσαι γιατί τα υλικά πλέον για αναβαθμίσεις έχουν φτάσει στο θεό. Όποιος ξέρει ας απαντήσει, ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση που με καίει με την συγχώνευση είναι η εξής. Έχω 5 λογαριασμούς σε 5 διαφορετικούς κόσμους και σκοπεύω πλέον να τους πάω όλους στον σέρβερ Νο.1 με τη συγχώνευση. Μπορώ να το κάνω ή όχι? Διάβασα για μέχρι 11 λογαριασμούς. Στον ίδιο γίνεται? Πρέπει να κάνω δήλωση κοινής IP ή δεν χρειάζεται? Με το που ξημερώνει 20-08-2024 και πατήσω θέλω μεταφορά θα μεταφερθεί ο λογαριασμός άμεσα ή θα περιμένω την αγία επιφώτιση και θα μεταφερθεί ο λογαριασμός κάποια άλλη-τυχαία στιγμή που θα επιλέξει το σύστημα. Γιατί έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στήσω το παιχνίδι όπως το έχω κάνει, με αποτέλεσμα στο τέλος να τα παρατήσω. Όταν έχεις δωρίσει μαζί με τους φίλους σου τόσα υλικά για να φτάσεις τις παραγωγέ σε μεγάλα επίπεδα και στο τέλος αναγκαστείς να έχεις πόλεις σε 10 νησιά και παραγωγές μικρές, στην καλύτερη θα πάψεις να ασχολείσαι γιατί τα υλικά πλέον για αναβαθμίσεις έχουν φτάσει στο θεό. Όποιος ξέρει ας απαντήσει, ευχαριστώ
Χαίρεται.
- Θα μπορείς να τους έχεις όλους μαζί, αλλά για να είναι νόμιμα θα πρέπει να δηλωθούν κοινές ip από όλους σε όλους τους λογαριασμούς
- Από παλιά εμπειρία μου σε ένωση, η μεταφορά γίνεται άμεσα.
- Όπως και στην παλιά ένωση αλλά και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, για τις δωρεές στα ορυχεία* θα πιστωθούν στο κάθε λογαριασμό το σύνολο τον δωρεών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για αυτόν τον σκοπό. Σύμφωνα με αυτό θα μπορείς να δωρίσεις ξανά τις ποσότητες που ήδη έχεις δωρίσει. Τώρα για τα επίπεδα των ορυχείων δεν εγγυάται κανείς ότι θα φτάσουν σε αυτά που είχες αφού θα είναι μόνο οι δικές σου δωρεές και όχι άλλων παικτών (ενεργών ή διαγραμμένων).
* Τι θα γίνει με τις πρώτες ύλες που επένδυσα στον αρχικό σέρβερ σε κτίρια του νησιού όπως Πύργους Ήλιου, Ορυχεία και Θαύματα; Οι πρώτες ύλες θα σου επιστραφούν και θα αποσταλούν στα Υπάρχοντά σου. Για τους Πύργους Ήλιου θα αποκτήσεις ένα αντικείμενο στα Υπάρχοντά σου.
-
Καλησπέρα,
έχουμε κάποιες αλλαγές/νέα, παρακαλώ ενημερωθείτε: Συγχώνευση Σέρβερ 2024
- Σχετικά με το πηγάδι Αμβροσίας: θα μπει σε παύση κατά την περίοδο της ένωσης.
- Σχετικά με τους κοινούς λογαριασμούς: θα πρέπει να τους δηλώσετε κανονικά μέσω της αντίστοιχης λειτουργίας στο παιχνίδι εφόσον τους μεταφέρετε στον ίδιο σέρβερ (το μέγιστο όριο πολλαπλών λογαριασμών -10- δεν θα αλλάξει, ούτε και κάποιος από τους κανόνες που έχουμε μέχρι σήμερα).
- Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, παρακαλώ δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.
-
ειχα δωρισει περιπου 20.000.000 ξυλο στις παραγωγες ενος νησιου...
μετα αποφασισα να μεταφερω την πολη αυτη...
Στα ρεκορντς του νεου νησιου δεν φαινονται αυτα που δωρισα στο προηγουμενο
θα μου δωσει τα πρωτα υλικα??? -
Καλησπέρα,
έχουμε κάποιες αλλαγές/νέα, παρακαλώ ενημερωθείτε: Συγχώνευση Σέρβερ 2024
Σχετικά με το πηγάδι Αμβροσίας: θα μπει σε παύση κατά την περίοδο της ένωσης.
Σχετικά με τους κοινούς λογαριασμούς: θα πρέπει να τους δηλώσετε κανονικά μέσω της αντίστοιχης λειτουργίας στο παιχνίδι εφόσον τους μεταφέρετε στον ίδιο σέρβερ (το μέγιστο όριο πολλαπλών λογαριασμών -10- δεν θα αλλάξει, ούτε και κάποιος από τους κανόνες που έχουμε μέχρι σήμερα).
Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, παρακαλώ δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.Καλησπέρα!
Μπορούμε να ξέρουμε (αν όχι ακριβώς) για περίπου που πάει η ημερομηνία της Συγχώνευσης σέρβερ?
Δηλαδή η αναβολή θα είναι της τάξης μερικών εβδομάδων ή μερικών μηνών;
Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ!
-
ειχα δωρισει περιπου 20.000.000 ξυλο στις παραγωγες ενος νησιου...
μετα αποφασισα να μεταφερω την πολη αυτη...
Στα ρεκορντς του νεου νησιου δεν φαινονται αυτα που δωρισα στο προηγουμενο
θα μου δωσει τα πρωτα υλικα???Καλησπέρα θα λάβετε σε μορφή αντικειμένου στα Υπάρχοντά σας τις δωρεές που είχε ο λογ/μος σας στον κόσμο που βρισκόταν, ακόμη κι από νησιά που δεν έχετε αποικία για να ''φαίνονται'' οι δωρεές.
Καλησπέρα!
Μπορούμε να ξέρουμε (αν όχι ακριβώς) για περίπου που πάει η ημερομηνία της Συγχώνευσης σέρβερ?
Ευχαριστώ!
Θα ενημερωθείτε σχετικά με νέα επίσημη ανακοίνωση για τα δεδομένα της συγχώνευσης.
-
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σας,
έχει ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.. ενημερωθείτε σχετικά:
Συγχώνευση Σέρβερ 2024 -
Χρειαζομαστε διευκρινησεις σε ολα ποιοι σερβερς για ποιους κοσμους αναφερεστε ; παρακαλω λιστα , οχι απαντηση τα εχω πει, λιστα κανονικη , επισης
οι δωρεες μας και το επιπεδο των παραγωγων πορων πως θα διαμορφωθει ;; θα ξαναρχισουμε απο την αρχη ; στα νησια εχουμε φτασει σε καποιο πολυ καλο επιπεδο παραγωγης πορων αυτο θα χαθει ;;;
η ημερομηνια εναρξης ειναι προβληματικη μεσα στο καλοκαιρι ολος ο κοσμος ειναι διακοπες να αλλαξει να γινει μεσα στον Σεπτεμβριο
Wish Granted
Τώρα θα μπορούσες να ζητήσεις καμια 50 μύρια Ευρώ;
Θα είμαι ικανοποιημένος με τα 10.000.000 και τα υπόλοιπα δικά σου
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να σας πω ότι κανένα από τα link που έχετε για το discord δε μου ανοίγει (poll κλπ)
Γι αυτό σας παραθέτω εδώ τις δικές μου προτάσεις γιατί αυτές που βγάλατε στη φόρα δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά εκτός από την 4η επιλογή.
Οι 4 διαφορετικές ρυθμίσεις που προτείνω εγώ είναι:
(έτσι είναι 4 τελείως διαφορετικοί σέρβερς για όλα τα γούστα)
1) Μία να δίνει μπόνους στο ξύλο (50%) και στο χρόνο χτισίματος των κτιρίων (30%)
2) Μία να δίνει μπόνους στο αγαθά πολυτελείας (50% σε όλα) και μπόνους στην ταχύτητα εμπορικών (30%)
3) Μία να δίνει μπόνους στην ταχύτητα παραγωγής (25%) των μονάδων ξηράς και θάλλασας αλλά και μπόνους ταχύτητας κίνησης των μονάδων ξηράς (50%) και κίνησης των μονάδων θαλλάσης (100%).
4) Ένας σέρβερ ΧΩΡΙΣ καθόλου θαύματα, χωρίς μπόνους υλικών, αλλά οι αναβαθμίσεις των ορυχείων να γίνονται με τα μισά υλικά.
-
Τώρα που ο σερβερ Eyridike δεν θα μεταφερθεί, μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταρίας, θα δημιουργηθούν 4 νέοι σερβερ + οι 3 προυπάρχων τελευταίοι.
Στους νέους σερβερ, θα υπάρξουν κάποιες ρυθμίσεις από οτι διαβάζω.
Στους 3 υπάρχων, τι θα συμβεί;
Θα διατηρήσουν τα μπόνους τους, ή θα πάρουν ρυθμίσεις από το νέο σετ που θα έρθει;
Επίσης ο Eyridike θα είναι σερβερ στόχος; ή θα παραμείνει άδειος;
(δηλαδή, στην κατάσταση που είναι τώρα)
-
Τώρα που ο σερβερ Eyridike δεν θα μεταφερθεί, μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταρίας, θα δημιουργηθούν 4 νέοι σερβερ + οι 3 προυπάρχων τελευταίοι.
Στους νέους σερβερ, θα υπάρξουν κάποιες ρυθμίσεις από οτι διαβάζω.
Στους 3 υπάρχων, τι θα συμβεί;
Θα διατηρήσουν τα μπόνους τους, ή θα πάρουν ρυθμίσεις από το νέο σετ που θα έρθει;
Επίσης ο Eyridike θα είναι σερβερ στόχος; ή θα παραμείνει άδειος;
(δηλαδή, στην κατάσταση που είναι τώρα)
Καλημέρα,
οι σέρβερ που δεν συμμετέχουν στην ένωση,θα παραμείνουν όπως είναι, δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτούς ή τις ρυθμίσεις τους.
Ο σέρβερ Eyridike δεν αποτελεί σέρβερ στόχο, οι σέρβερ στόχοι θα είναι 4 εντελώς νέοι σέρβερ.
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να σας πω ότι κανένα από τα link που έχετε για το discord δε μου ανοίγει (poll κλπ)
Σχετικά με τα link στο discord, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Login στον λογαριασμό σας στο discord πρώτα και έπειτα θα μπορείτε να αντιδράσετε στα σχετικά ποστ:
-
Δεν ξέρω αν είναι δυνατό, αλλά θα σας πρότεινα, οι στόχοι σερβερ να είναι όλοι οι διαθέσιμοι και οχι μόνο οι 4 που θα δημιουργηθούν.
Τώρα βέβαια θα μου πεις οτι θα δημιουργηθεί μια αδικία, για αυτό επίσης θα πρότεινα οι μεταφορά λογαριασμών να γίνουν αναλόγως πόντων.
Δηλαδή: μεγάλοι λογαριασμοί ας πάνε στους 4 νέους σερβερ.. Μικρότεροι λογαριασμοί με πόντους κόντά στο μέσο όρο των υπάρχων σερβερ, ας έχουνε την επιλογή να πάνε και αλλού, δηλαδή προς τους νεότερους. Επιλογή του παίκτη
Έτσι ίσως αποκτήσουν κίνηση και οι νέοι σερβερ, ειδικά ο Kreon & Eyridike
-
Σχετικά με τα link στο discord, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Login στον λογαριασμό σας στο discord πρώτα και έπειτα θα μπορείτε να αντιδράσετε στα σχετικά ποστ:
Εννοείται ότι έχουμε κάνει login αλλά είναι αδύνατον να εμφανιστεί ο συγκεκριμένος διακομιστής σε μένα. Δοκίμασα πολλά πράγματα:
Καθαρισμό ιστορικού και cookies, είσοδος σε άλλον browser. Άλλαξα κωδικό, ξαναμπήκα και ξαναδοκίμασα ... αλλά ΤΙΠΟΤΑ.
Σημείωση: Δεν έχω την εφαρμογή στον PC μου αλλά μπαίνω από browser.
-
Εννοείται ότι έχουμε κάνει login αλλά είναι αδύνατον να εμφανιστεί ο συγκεκριμένος διακομιστής σε μένα. Δοκίμασα πολλά πράγματα:
Καθαρισμό ιστορικού και cookies, είσοδος σε άλλον browser. Άλλαξα κωδικό, ξαναμπήκα και ξαναδοκίμασα ... αλλά ΤΙΠΟΤΑ.
Σημείωση: Δεν έχω την εφαρμογή στον PC μου αλλά μπαίνω από browser.
Δοκιμάστε παρακαλώ να μπείτε αρχικά στον σέρβερ από εδώ: https://discord.gg/Ikariam και έπειτα να δείτε το αντίστοιχο κανάλι.
-
Χαίρεται.
Ο server 2 προορίζεται για κτίσιμο και δίνει κάποια σχετικά μπόνους. Όμως επιβαρύνετε το στρατιωτικό μέρος με τις δύο τελευταίες ρυθμίσεις. Εδώ λοιπόν υπάρχει μία ψαλίδα που ευνοεί τους μεγάλους λογαριασμούς και χαντακώνει τους μικρούς ή νέους λογαριασμούς και εξηγώ:
Αν πάρουμε 2 διαφορετικούς λογαριασμούς με τον έναν να έχει γενική 40+ χιλ. και τον άλλον να έχει 5-10 χιλ. Ο μεγάλος θα έχει αρκετά μεγάλα έως τερματισμένα τους στρατώνες και ναυπηγεία καθώς και πιθανόν να έχει διπλάσιες πόλεις σε αριθμό και επίπεδα. Ο μικρός θα έχει στην καλύτερη τα μισά από ότι ο μεγάλος. Έστω ότι οι παραγωγές ξύλου και θείου θα είναι ίδιες στις αρμόδιες πόλεις (κάτι που θεωρώ δύσκολο). Η κατασκευή όμως και η συντήρηση για τον μεγάλο θα είναι βιώσιμες ενώ για τον μικρό αβάσταχτες. Στην συνέχεια ο μικρός λογαριασμό ακόμα και αν καταφέρει να έχει ένα καλό στρατό ή στόλο, είναι θέμα χρόνου να μηδενιστεί και να μην ανακάμψει ποτέ. Αποτέλεσμα όλου αυτού θα είναι ο παίκτης με τον μικρό λογαριασμό να παρατήσει το παιχνίδι και ο server 2 είναι θέμα χρόνου να γεμίσει με φαντάσματα πόλεις/λογαριασμούς και να καταλήξει στην σημερινή του μορφή. Αν αυτό είναι το ζητούμενο, το έχουμε ήδη.
Θα πρότεινα να επανεξετάσετε τις τελευταίες δύο ρυθμίσεις που αφορούν τα στρατιωτικά θέματα, με πρότασή μου να καταργηθούν τελείως. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ο server 2 θα πρέπει να έχει δύο αρνητικές ρυθμίσεις όταν οι άλλοι έχουν μόνο θετικές.