Συγχώνευση Σέρβερ 2024 (απορίες)

• Χαίρεται.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά... διευκρινίστε παρακαλώ:

- πρόκειται να συγχωνευτούν κόσμοι;

- θα υπάρχουν 4 διαφορετικές περιπτώσεις να διαλέξουμε για τους Ελληνικούς κόσμους;

- θα είναι μόνο Ελληνικοί ή θα περιέχουν και από άλλες χώρες;

- θα είναι όπως ήταν παλιά οι συγχωνεύσεις που μεταφέραμε λογαριασμούς;

- Τι θα γίνει με τους ανενεργούς και μόνιμα σε διακοπές λογαριασμούς; θα εξακολουθούν να πιάνουν χώρο στα νησιά;

Σε περίπτωση μεταφοράς λογαριασμών:

- θα μεταφέρονται οι δωρεές μας ή τσάμπα δωρίζαμε τόσο καιρό;

- θα υπάρξει προτεραιότητα στις μεταφορές;

- κατά την μεταφορά, που θα τοποθετηθούμε στον νέο κόσμο;

- οι παλιοί κόσμοι διαγράφονται;

......

Να πάρει, έχω πολλές ερωτήσεις. Δώστε αναλυτικές διευκρινήσεις να ξέρουμε τι γίνεται σε 30(!!?) ημέρες (για εμάς). Και γιατί έτσι ξαφνικά και κατακαλόκαιρο; Αν υπάρχουν προβλήματα πως θα λυθούν όταν μέσα στις καρδιά των διακοπών απουσιάζουν από αρμόδιες θέσεις σε διακοπές;

Μας ενημερώσατε για αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι με κατεύθυνση κατά βάση προς τις ημερήσιες αποστολές, αλλά δεν μπορούσατε να πείτε πολλά. Και ξαφνικά σκάει βόμβα που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και αλλάζει όλη την δομή των servers.... τι σόι ενημέρωση είναι αυτή;

Edited once, last by xryma ().

• Καλησπέρα

Συγχώνευση σέρβερ είναι συγχώνευση κόσμων, ναι. Θα υπάρχουν 4 κόσμοι στόχοι που θα δημιουργηθούν ώστε να μπορείτε να μπείτε σε αυτούς από τον σέρβερ που παίζετε τώρα. Κάθε κοινότητα έχει τους δικούς της σέρβερ και τις δικιές της ημερομηνίες. Θα είναι παρόμοια με την προηγούμενη συγχώνευση που έγινε.

Πολλές από τις ερωτήσεις σου είναι ήδη απαντημένες εδώ: Συγχώνευση των πολεμικών servers

Και είναι ένας μήνας (4-5 βδομάδες) από την αρχή των μετακινήσεων, θα έχετε μέχρι Σεπτέμβρη να αποφασίσετε. Μην πανικοβάλλεστε και διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες που σας δώσαμε.

• Η δικίά μου απορία.

".. Θα ανοίξουμε νέους διακομιστές για κάθε περιοχή, οι οποίοι θα είναι οι διακομιστές-στόχοι για κάθε διακομιστή που άνοιξε πριν από τις 09.02.2024 (συμπεριλαμβανόμενης), δεν είναι πολεμικός διακομιστής ή παγκόσμιος διακομιστής.. "

Πληροφορίες
    Όνομα: Eurydike
    Ταχύτητα: 1
    Ώρα εκκίνησης : 09.02.2024
    Ειδικός σέρβερ: Όχι

Κορόνα-γράμματα ο σερβερ :?::!: ή τελικά είναι στη λίστα των συγχωνέυσεων;

Υ.Γ (Δοιμή 1, 2, 3) :S

"Ο 'Ολυμπος είναι από εκεί"

• Edit: Θα αναδιατυπώσω όταν διασταυρώσω την πληροφορία.

• Πριν, αλλά γράφει οτι συμπεριλαμβάνεται η 9-2-2024

Για αυτό η απορία. Σαν να λέμε μικρότερο ή ισο της 9-2-2024

Γιατί δεν το γράφανε απλά.. πριν τις 8-2-2024:?:

• ή η Comma, ξέρει κάτι παραπάνω, ή έχει γίνει κάποια λάθος διατύπωση.

Στον Αγγλικό, είναι πιο ξεκάθαροι " ...We will be opening new servers for each region, which will be the target servers for every server that open before 09.02.2024, is not a war server or a global server. Here's an overview: ..."

Merges Ikariam 2024

• Πριν, αλλά γράφει οτι συμπεριλαμβάνεται η 9-2-2024

Για αυτό η απορία. Σαν να λέμε μικρότερο ή ισο της 9-2-2024

Γιατί δεν το γράφανε απλά.. πριν τις 8-2-2024:?:

Θα το εξακριβώσω και θα επιστρέψω με την σωστή πληροφορία όσο το δυνατόν συντομότερα, συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!

• Καλημέρα,

η Ευριδίκη συμπεριλαμβάνεται στην ένωση κανονικά (09/02/24 είναι η τελευταία ημερομηνία έναρξης σέρβερ που επηρεάζεται ουσιαστικά).

Kreon και Hekabe δεν επηρεάζονται, καθώς άνοιξαν μετά τις 09/02/24.

Ενημέρωση 29/07/24: link (H Ευριδίκη ΔΕΝ θα συμπεριληφθεί στην ένωση).

• Χρειαζομαστε διευκρινησεις σε ολα ποιοι σερβερς για ποιους κοσμους αναφερεστε ; παρακαλω λιστα , οχι απαντηση τα εχω πει, λιστα κανονικη , επισης

οι δωρεες μας και το επιπεδο των παραγωγων πορων πως θα διαμορφωθει ;; θα ξαναρχισουμε απο την αρχη ; στα νησια εχουμε φτασει σε καποιο πολυ καλο επιπεδο παραγωγης πορων αυτο θα χαθει ;;;

η ημερομηνια εναρξης ειναι προβληματικη μεσα στο καλοκαιρι ολος ο κοσμος ειναι διακοπες να αλλαξει να γινει μεσα στον Σεπτεμβριο

• Χρειαζομαστε διευκρινησεις σε ολα ποιοι σερβερς για ποιους κοσμους αναφερεστε ; παρακαλω λιστα , οχι απαντηση τα εχω πει, λιστα κανονικη

ρε φίλε, ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά; Γράφει. Όλοι οι Ελληνικοί σέρβερς εκτός από Kreon και Hekabe.

επισης οι δωρεες μας και το επιπεδο των παραγωγων....

Τι θα γίνει με τις πρώτες ύλες που επένδυσα στον αρχικό σέρβερ σε κτίρια του νησιού όπως Πύργους Ήλιου, Ορυχεία και Θαύματα; Οι πρώτες ύλες θα σου επιστραφούν και θα αποσταλούν στα Υπάρχοντά σου. Για τους Πύργους Ήλιου θα αποκτήσεις ένα αντικείμενο στα Υπάρχοντά σου.

Μπορώ να λάβω αυτούς τους πόρους και σε άλλη μορφή; Όχι. Αυτές οι πρώτες ύλες θα βρίσκονται σε δύο πακέτα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για δωρεές. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως τα κανονικά πακέτα πρώτων υλών.

η ημερομηνια εναρξης ειναι προβληματικη μεσα στο καλοκαιρι ολος ο κοσμος ειναι διακοπες να αλλαξει να γινει μεσα στον Σεπτεμβριο

εγώ θέλω να πάει το Νοέμβριο, γιατί δουλεύω σεζόν

• ,Δεν είδα κάπου να αναφέρεται οτιδήποτε σχετικό με το πηγάδι αμβροσίας. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι συχνή ερώτηση για να συμπεριληφθεί στον αντίστοιχο πίνακα. Για αυτούς που το χρησιμοποιούν όμως έχει προβλεφθεί τι θα συμβεί με τον "αριθμό συνδέσεων σε ακολουθία" ; Θα χαθεί και θα ξεκινήσει να μετράει πάλι από την αρχή; Διαφωτίστε μας!

Τα σέβη μου!

• ,Δεν είδα κάπου να αναφέρεται οτιδήποτε σχετικό με το πηγάδι αμβροσίας. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι συχνή ερώτηση για να συμπεριληφθεί στον αντίστοιχο πίνακα. Για αυτούς που το χρησιμοποιούν όμως έχει προβλεφθεί τι θα συμβεί με τον "αριθμό συνδέσεων σε ακολουθία" ; Θα χαθεί και θα ξεκινήσει να μετράει πάλι από την αρχή; Διαφωτίστε μας!

Τα σέβη μου!

Οτι αγόρασες θα δωθεί στου φτωχούς, από τον Ρομπέν των δασών.

Αν θέλεις μπορείς να παραπονεθείς στον Σερίφη.

Υ.Γ

Τι πρέπει να προσέξω αν έχω αγοράσει προνομιούχα περιεχόμενα; Τίποτα. Αυτά θα μεταφερθούν στον νέο σου σέρβερ κατά την ένωση και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά.

:!: Διαβάζει κανείς αυτά που γράφουν; :!::?:

• ,Ενώ το χιούμορ είναι έξυπνο, τα υπόλοιπα αποτελούν εξυπνακισμούς χωρίς περιεχόμενο. Είσαι από τους τύπους που ψάχνεις να την πεις στον καθένα κρατώντας το βιβλίο με τις "συχνές ερωτήσεις " στο χέρι λες και τις έχεις συγγράψει.

Ας πάμε όμως στο προκείμενο!

Εγώ ρώτησα πώς θα λειτουργήσει στο πηγάδι της αμβροσίας "ο αριθμός συνδέσεων σε ακολουθία" πάνω στον οποίο βασίζεται η καθημερινή επιστροφή αυτής (της αμβροσίας). Επεξηγώ:

Όποιος συνδέεται καθημερινά στο παιχνίδι έχει ως ανταμοιβή επιστροφή αμβροσίας με μια συγκεκριμένη ακολουθία (1-1-2-3-4-5-6 και από την 8η μέρα και μετά 4-5-6 εναλλάξ). Αν μια μέρα δεν συνδεθεί με υπαιτιότητά του η ακολουθία αρχίζει από την αρχή. Με την έναρξη του καινούριου κόσμου λογικά και τότε θα ξαναρχίσει από την αρχή η μέτρηση για να συμβαδίζει και με την ηλικία του (κόσμου) σε μέρες. Χωρίς υπαιτιότητα του παίκτη θα χαθεί αυτή η ακολουθία και οι αντίστοιχες ανταμοιβές σε αμβροσία (το εύρος τους είναι από 12 ως 14). Έχει προβλεφθεί κάτι σχετικά με αυτό;
    Καλό είναι να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει κάτι ουσιαστικό ή να τεθεί ως ερώτημα προς απάντηση στους σχεδιαστές της συνένωσης.

Γιατί τελικά το θέμα δεν είναι αν "Διαβάζει κανείς αυτά που γράφουν" αλλά αν
    """ Καταλαβαίνει κανείς αυτά που διαβάζει"""

Τα σέβη μου!!!

Τα σέβη μου!

Χαίρεται.

Αν κατάλαβα καλά οι λογαριασμοί κατά την περίοδο μεταφοράς θα μπουν σε διακοπές. Στην περίπτωση αυτή όταν ένας λογαριασμός μπει σε διακοπές ΔΕΝ χάνει την ακολουθία του (το έχω κάνει). Οπότε Μεταφέροντας τον λογαριασμό σου και συνδεόμενος βγαίνεις από διακοπές* όπως σε μία κανονική κατάσταση.

Επιπλέον, σε παλιότερη συγχώνευση που είχε γίνει (και αν θυμάμαι καλά) δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο μετά την μεταφορά. Δεν γνωρίζω σε νεότερες συγχωνεύσεις αν και τι ισχύει, αλλά πιστεύω τα ίδια (και το λέω με επιφύλαξη λόγο των νέων servers με ιδιαίτερα-μπόνους χαρακτηριστικά).

* "Τι θα γίνει αν δεν έχω παίξει ως τη λήξη της περιόδου μετακίνησης; Για την ένωση των σέρβερ θα τοποθετηθούν σε κατάσταση διακοπών όλοι οι λογαριασμοί. Αν δεν έχεις μεταφερθεί ως την λήξη της Ένωσης σέρβερ, θα μεταφερθείς αυτόματα-τυχαία σε διακομιστές-στόχους από το σύστημα. Οι ανενεργοί λογαριασμοί θα μεταφερθούν στον Μέσο Κόσμο."

• Καλησπέρα...όταν έρθει η ώρα τς μεταφοράς! Έχουμε τν επιλογή να παμε τς πολεις μας όπου εμείς θέλουμε με τν μεταφορά που δικαιούμαστε ανάλογα με το πόσες πολεις έχει ο καθενας κατευθείαν στο σημείο που εμεις θελουμε;;; η μας πετάει το συστημα όπου αυτό θελει και μετά κάνουμε τν διαδικασία μεταφοράς σε όποιο νησί θέλουμε εμείς;;;

• και άλλο ένα και τελος:|...

Αφου η λογαριασμοί θα μπουν διακοπές πριν τν μεταφορά πως θα συνεννοηθούμε με τν συμμαχία το που θα παμε δεν εννοώ για τν κόσμο αλλα για τς συντεταγμένες;;;θα στέλνουμε ατομικά μηνύματα στον καθένα για να πούμε που βρισκόμαστε ενώ έχουμε πάει στον καινούργιο κοσμο;