İlk açıklananlara göre 1. dünya için sülfür ve kristal şehirlerimi mermere taşıdım ve tabiki ikariam durur mu hemen karar değişmişler. İyileştireceklerine daha da kötü bir halde yeniden düzenlemişler dünyaları. Şu oyun kadar oyuncuyu mağdur eden başka oyun yoktur.
Posts by Gergin Gorunuslu Adam
-
-
İşi bilen 10 tane adam olsa yetiyor zaten Allah aşkına
O savaşan aktif ittifakların değeri borsadan önceydi(ki aktiflik konusunda da sıkıntı yaşamazlar hepsi pirana gibi adamların). Şimdilerde 10 adamın arkasında güçlü bir ekonomi ve fırınlar olsun yıllarca savaşırlar ki thordaki kaynak kimsede yoktur trde. D-A ile savaşlarından biliyorum D-A'da çok deli savaşçılar vardı yani onların üstüne tanımazdım ama arkalarında güçlü bir ittifak yoktu, thorun zenginliği ve bağlantıları günün sonunda kazanmıştı. Yeni ittifaklarda da böyle olacak göreceksiniz. Tabi eğer thorla rekabet edecek kadar delilerse
-
Thorluları sevmem ama trde hiçbir ittifak thorla baş edemez. Dolayısıyla hiçbiri thorla aynı servera gitmez
-
Benim asıl merak ettiğim serverların 1. ittifakları hangi dünyada toplanacaklar
Çünkü o dünyada %100 eminim birbirlerini yiyecekler ve şu şekil bir görüntü ortaya çıkacak:
4. dünyada toplanacak. Ancak birbirlerini yemeye fırsat kalmıyacak. Çünkü toparlanmanın ardından yeni dünyalarda sirenler ve canavarlar oluşacak. Bunu yenebilmek için tüm ittifakların ortak hareket etmesi gerekecek. Birleşmede o yüzden yapılıyor.
Nasıl yani barbarlar gibi mi? Nereden aldınız bu bilgiyi?
-
Benim asıl merak ettiğim serverların 1. ittifakları hangi dünyada toplanacaklar
Çünkü o dünyada %100 eminim birbirlerini yiyecekler ve şu şekil bir görüntü ortaya çıkacak:
-
suriyeliler işgalcidir. bir işgal planının parçasıdır.
insanlarla sorunumuz yok yardım edeceksek onlara kendi ülkelerinde yardım etmeliyiz.
binlercesi potansiyel terörist, ya bir cinayet işlemiş ya görmüş yada savaş anını yaşamış. eline bir silah aldığında hazır bir militan.
aramızda kültürel olarak uçurumlar var. kendi ülkende sokakta rahat yürüyemiyorsan bu bir sorundur.
müslümanız filan eyvallahta bu duruma gerçekçi bakmamız lazım.
biraz daha zaman geçtiğinde şimdi sığınmacı denilenler belli bölgelerde çeteleşecek. siyasi olarak birilerinden intikam alıyoruz onlar istemiyorsa biz isteyelim deyip bunların hesabını sormaya kakanlar bastırılıp sindirilirken içten içe sevinirsen sıra sanada gelecektir.
bir yere işçi olarak gitmekle sürüler halinde bir yere gidip orayı ele geçirme planı yapmak arasında dağlar kadar fark var.
Ele geçirme planı :)))))))
Araplar bile senin kadar arap kavmiyetçiliği yapmıyor
Kan ter içinde kalmışsın işgal savuncam diye.
-
Why are you sending so many Steam Giants into battle ? Is this necessary?
Yes because steam giants share damages. When giants takes to much damage its replace themselves other giants.
-
Yeni serverlarda bile kültürel sıkıntısı çekiyoruz bu işe gerçekten bir çözüm bulunmalı.
-
Hekabe ile kreon birleştirilebilir baya canlanır serverlar.
-
-
What a disappointment.
-
-
Why to hurt other players who can see achievement but learn they will never got it?
How the players are hurting by seeing something? Just ignore and move on. But take something from someone who has already gotten it - that hurts though.
So why don't adapt it for the current version? Why it should be broken?
The old Barbarian village had 15 levels, while the new one has 50 levels. Nothing to adapt or merge here.
Game forge = gaming company which run by bunch of snorlax... Don't say nothing to adapt, say mehhh we just dont want to make an effort.
-
Helal olsun tatile ala ala, kaça kaça milleti oyundan soğdurtup ittifak dağıttınız. Gerçekten altında büyük bir stratejik derinlik varmış biz göremedik.... HAHASHSDHDFHSHFDHFDSHS. Şimdi istediğiniz kadar asıp kesebilirsiniz, sahne sizin asdfsahgskdgjdf
-
-
Saldırıyı deposuz yaptık ve 1 milyona yakın mal yağmaladık sizden. Siz ise depodan asker çekip savaştınız. GP deposu olmasa rakibimiz olamayacağınızı bildiğiniz halde marifetmiş gibi forumda ekran paylaşmışsınız, "doğa severler" vs. diyerek dalga geçmeye çalışmışsınız, Allah akıl fikir versin diyorum, gülünçsünüz
General depolamayı gündeme getirebilmeniz için size yasak sadece bizim yapabildiğimiz bir ayrıcalık olmalı... Rakip değilsiniz şöyle böyle, bunlar kreonda oynayan her oyuncu için komik laflar. Tek adada 12 kişi olarak 60k gp çıkaramayıp tatile alıyorsanız ya altından kalkamayacağınız aksiyonlar yapmayacaksınız ya da arkasında durup karşılık vereceksiniz. Spqr olarak tatilleyerek yıldırmak taktiğimiz diyorsanız da isminizi TEMA [VAKFI] olarak değişin bizde ona göre oynayalım.
Allah cümlemize akıl fikir ihsan eylesin. -
-
-
-