Posts by Giwrg0s

  Πόση ώρα αγνοούνται τα εμπορικά πλοία;


  Αν είναι περισσότερο από 4 ώρες παρακαλώ επικοινωνήστε ο καθένας ξεχωριστά με το σύστημα υποστήριξης για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες (αριθμός εμπορικών που αγνοούνται και έπειτα από ποια κίνηση).


  €dit by Giwrg0s:
  Έγινε αλλαγή στον τίτλο του θέματος.

  Προβλήματα σύνδεσης στο λογαριασμό, εξαφανισμένα εμπορικά πλοία και ενεργοποίηση πηγαδιού αμβροσίας έχουν διορθωθεί. Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

  Το πρόβλημα με την αποχώρηση παίκτη από την συμμαχία έχει αναφερθεί στην ομάδα ανάπτυξης.


  To ιδιο προβλημα και στον Τουρκικο.

  Επισης ο ραπτακος επρεπε να ειναι εκτος διακοπων μιας και περασε ενας μηνας απο οταν μπηκε διακοπες.

  http://prntscr.com/ouq4t8

  Ελέγξτε το και αύριο αν έχουν απενεργοποιηθεί οι διακοπές.

  Αυτό το μήνυμα εμφανίζετε γιατί το λόμπι έχει εντοπίσει λογαριασμούς (μπορεί να είναι ακόμα και αποκλεισμένοι ή ghost) με το ίδιο e-mail με αυτό του λόμπι αλλά με διαφορετικό κωδικό. Αν το πατήσετε θα σας έρθει μήνυμα στο e-mail με link ενεργοποίησης και οσοι λογαριασμοί έχουν αυτό το e-mail θα προστεθούν στο λόμπι σας.

  Από την στιγμή που είχατε δωρίσει τον λογαριασμό έπρεπε ο νέος κάτοχος να είχε βάλει ένα δικό του e-mail. Υπενθυμίσω ότι στις 24/07 στάλθηκε αυτό το μήνυμα σε όλους τους παίκτες: Κρατήστε τα δεδομένα σας ενημερωμένα


  Αν μπείτε στον λογαριασμό σας Gameforge θα αλλάξετε e-mail του λόμπι όχι ενός λογαριασμού ξεχωριστά.

  Επανέρχομαι...


  Asxetos


  Θα μπεις εδώ: https://account.gameforge.com/el_GR/overview με τα στοιχεία σύνδεσης του λόμπι σου. Επιλέγεις διαχείριση λογαριασμού και στην συνέχεια διαχείριση e-mail. Προσθέτεις το e-mail του λογαριασμού που λείπει. Θα λάβεις στο e-mail μήνυμα με link ενεργοποίησης. Πατάς το link και ο λογαριασμός θα πρέπει να βρίσκεται στο λόμπι σου.

  αντιλαμβανομαι πως ισως ζηταω πολλά εφοσον επισημα δεν εχει ανακοινωθει κατι, αλλά μιας και ο τιτλος του νηματος ειναι σχολια ερωτησεις για το ikariam lobby, μπορουμε να μαθουμε πως θα λειτουργησει αυτο?

  Δεν το γνωρίζω καθόλου.

  Επισης μια δευτερευουσα απορια πανω σε αυτο....

  σε μια κατασταση οπως αυτη της ATHENA GODDESS, δεν ειναι δυνατη ουτε μεσω τικετ καποια λυση?

  Θα το διευκρινίσω αύριο αλλά το Lobby ειναι λογαριασμός Gameforge και όχι άπλα λογαριασμός του Ikariam. Εμπλέκονται και τα άλλα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το Lobby. Θέλω να πω πως δεν είναι τόσο απλό.

  Έχω ξεχάσει το κωδικό ενός λογαριασμού και δεν μπορώ να τον συνδέσω στο Lobby εκεί που έχω και άλλους λογαριασμούς σε άλλους κόσμους. Το email του λογαριασμού το βρήκα από το ‘’Ξέχασα τη διεύθυνση e-mail’’ όταν ανοίγω το Lobby. Πώς θα βρω το κωδικό λογαριασμού;

  Κάντε ένα αίτημα στην υποστήριξη παρακαλώ: https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=gr

  Καλησπέρα ATHENA GODDESS


  Επαναλαμβάνω πως δεν παρέχετε υποστήριξη σε θέματα δωρεών & ανταλλαγών λογαριασμών. Είναι παραβίαση των ΓΟΣ για να είμαστε ακριβείς.


  Από την στιγμή που δωρίσατε τον λογαριασμό πριν μήνες, αυτός θα έπρεπε να αλλάξει e-mail τότε. Δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση για το πρόβλημά σας. Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου προστεθεί η δυνατότητα αλλαγής e-mail.

  Δωρεές, ανταλλαγές λογαριασμών, επίβλεψη και οτιδήποτε άλλο δεν υποστηρίζονται από την Gameforge και αν γίνονται, γίνονται με την δική σας ευθύνη. Αυτό ίσχυε πριν από το Lobby.


  Όπως και να έχει, επί του παρόντος δεν είναι δυνατή η αλλαγή e-mail ενός λογαριασμού που βρίσκεται στο Lobby άρα και η αφαίρεση του. Αυτό έχει προωθηθεί στην Gameforge.

  Όσοι έχετε θέμα με την εφαρμογή, την σβήνετε από το κινητό σας εντελώς και την κάνετε εκ νέου εγκατάσταση. Στην συνέχεια πρόσθετε τους λογαριασμούς με τον κωδικό που έχετε στο Lobby.

  Έχει αναφερθεί, πιθανολογώ ότι σε επόμενη έκδοση θα προστεθεί αυτή η δυνατότητα.

  Αν έχετε προσθέσει όλους τους λογαριασμούς σας δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.


  Στο σύστημα υποστήριξης έχει προστεθεί επιλογή που απευθείας με τα δεδομένα του Lobby σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα υποστήριξης:

  gf_login.png


  Η φιλοσοφία άλλωστε αυτή είναι, να μπορείτε να συνδεθείτε σε όλα τα παιχνιδια και σελίδες της Gameforge με έναν λογαριασμό Lobby.

  giorgio80 Το νήμα έχει να κάνει με τεχνική βοήθεια που χρειάζονται οι παίκτες για να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα σύνδεσης του Ikariam.


  Αν έχετε υποψίες ότι ένας λογαριασμός παραβιάζει τους κανόνες μπορείτε να υποβάλετε ticket και να ζητήσετε τον ελέγχό του. Μέχρι εκεί, στην συνέχεια ειναι δουλειά της ομάδας να κρίνει, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές που έχει από την Gameforge, αν υπάρχει παραβίαση ή όχι των κανόνων.


  Ο καθένας μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματά του, δεν σημαίνει όμως ότι αυτά είναι τα σωστά. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα.

  Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια εβδομάδα. Στην αρχική σελίδα του Lobby (στο tab "Σύνδεση") υπάρχει ένας σύνδεσμος "(Ξέχασα τη διεύθυνση e-mail)". Κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κόσμο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί και θα δείτε το e-mail.


  Στη συνέχεια και ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Lobby, μεταβείτε στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και στην συνέχεια "Προσθήκη λογαριασμού". Εκεί πληκτρολογείστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που λείπει. Όσοι λογαριασμοί έχουν αυτόν τον συνδυασμό email / κωδικού θα προστεθούν στο λογαριασμό Lobby.


  Όχι αν οι λογαριασμοί βρίσκονται στο Lobby σας δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

  Πώς μπορώ να προσθέσω περισσότερους λογαριασμούς στο Lobby μου;

  Αν είστε συνδεδεμένοι στο Lobby, μεταβείτε στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και στην συνέχεια "Προσθήκη λογαριασμού". Εκεί πληκτρολογείστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που λείπει. Όσοι λογαριασμοί έχουν αυτόν τον συνδυασμό email / κωδικού θα προστεθούν στο λογαριασμό Lobby.

  Επιπλέον, στο λόμπι θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο που υποδεικνύει ότι έχετε λογαριασμούς με το ίδιο e-mail με αυτό του Lobby.

  Αν οι λογαριασμοί έχουν διαφορετικο κωδικό δεν θα έχουν προστεθεί αυτόματα. Μπορείτε να τα προσθέσετε όλους ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο μήνυμα, θα λάβετε μήνυμα ενεργοποίησης στο email σας


  Τι γίνεται αν δεν γνωρίζω/θυμάμαι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού μου;

  Στην αρχική σελίδα του Lobby (στο tab "Σύνδεση") υπάρχει ένας σύνδεσμος "(Ξέχασα τη διεύθυνση e-mail)". Κάντε κλικ σε αυτό.

  Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κόσμο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί και θα δείτε το e-mail. Εάν όχι, τότε αυτό μπορεί να οφείλετε σε: α) Λάθος δεδομένα β) Ο λογαριασμός βρίσκεται ήδη στο Lobby.  Έφτιαξα ξαφνικά έναν νέο λογαριασμό στον κόσμο που παίζω, τι να κάνω;

  Μην πανικοβληθείτε, ο παλιός σας λογαριασμός δεν χάθηκε. Δεν τον έχετε συνδέσει ακόμα με το Lobby σας. Δοκιμάστε να προσθέσετε τον λογαριασμό όπως περιγράφεται παραπάνω. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, τα δεδομένα που εισάγετε είναι λανθασμένα ή ο λογαριασμος έχει διαφορετικό e-mail.


  Πώς μπορώ να ενώσω δύο λογαριασμούς Lobby;

  Αποφασίστε ποια διεύθυνση θέλετε να έχετε στο Lobby σας, μεταβείτε στη διεύθυνση https://account.gameforge.com/el_GR/, συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό το που έχετε στο Lobby που θέλετε να κρατήσετε. Πηγαίνετε Διαχείριση λογαριασμού >> Διαχείριση e-mail. Προσθέστε το e-mail του άλλου Lobby. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα Lobby, δηλαδή σε αυτό με την διεύθυνση που επιλέξατε.

  Ναι κάντε το με το παλιό e-mail και κωδικό του λογαριασμού. Όταν ένας λογαριασμός προστίθεται στο Lobby αναγκαστικά αλλάζει και το e-mail του με αυτό του Lobby.

  μαστόρα εχω προμπλέμα..


  οταν μπαίνω σε αυτη τι βλακεία το λόμπι που βάλανε (αχρείαστα πράγματα για ακόμα μια φορά) και παω να προσθέσω λογαριασμό μου βγαζει "Οι λογαριασμοί σου συνδέθηκαν επιτυχώς." αλλα δεν βλεπω πουθενα δευτερο λογαριασμό η εστω καποια λιστα για να επιλέξω τον υποτιθεμενο λογαριασμο που συνδέθηκε επιτυχώς..


  καμια ιδεα γιατι συμβαίνει αυτο..?

  Στην επισκόπηση του Lobby όταν πατάτε στο "ΠΑΊΞΕ" δεν σας οδηγεί σε όλους τους λογαριασμούς σας;


  Σχετικά με το πρώτο ερώτημα: Είναι αλήθεια αυτό, το σύστημα κρατάει για 7 ημέρες το παλιό e-mail έως την οριστική αλλαγή του και ενώ στις επιλογές εμφανίζεται το νέο e-mail στην ουσία χρειάζεται το παλιό για να γίνει προσθήκη στο Lobby. Θα το προωθήσω αυριο στην εταιρεία.


  Σχετικά με την διαγραφή από το Lobby θα το ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.