Posts by Giwrg0s

  Αγαπητοί παίκτες,


  Για να να εστιάσουμε πλήρως στα υπάρχοντα ζητήματα, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγχώνευση του War server.


  Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο και πότε μπορεί να ξεκινήσει η φάση συγχώνευσης του War server.


  Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.


  Η ομάδα του Ikariam

  Συμβαίνει σε όλες τις κοινότητες του ikariam.


  Επιπλέον, η ένωση στον War φαινεται να μην έχει ξεκινήσει για τους παραπάνω λόγους.

  Αγαπητοί παίκτες,


  Γνωρίζουμε τα προβλήματα με τη συγχώνευση. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί.


  Για όσους νομίζουν ότι είστε αποκλεισμένοι δεν είστε. Ο παλιός λογαριασμός στον server προέλευσης είναι ναι.


  Ακολουθήστε τις οδηγίες στο λόμπι (μπλε κουμπί στην κορυφή της λίστας) για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό server στόχου.


  Όσο για τις διακοπές το ερευνούμε.


  Λυπούμαστε για την αναστάτωση.


  Η ομάδα του Ikariam

  Στο lobby σας δεν εμφανίζεται ο λογαριασμός στο νέο κόσμο;


  Ο λογαριασμός στον παλιό κόσμο λαμβάνει ban και θα πρέπει να έχετε την δυνατοτητα να συνδεθείτε στο νέο κόσμο.

  Η ένωση στον War Server θα ξεκινήσει στις 14.00 ώρα server. Για τους υπόλοιπους ισχύουν αυτά που έχουν ανακοινωθεί.


  Η ομάδα του Ikariam

  Αγαπητοί παίκτες,


  Αν ψάχνετε παίκτη για πολιτισμική συνθήκη μπορείτε να δημοσιεύετε σε αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να ανοίγετε νέο thread κάθε φορά που έχετε διαθέσιμες θέσεις αλλά να απαντάτε στο ήδη υπάρχων.


  Μην ξεχνάτε να διευκρινίζετε το ψευδώνυμό σας στο παιχνίδι ακόμα και αν είναι ίδιο με του φόρουμ και πόσες θέσεις έχετε διαθέσιμες.


  Αφού βρείτε συμπαίχτη να πραγματοποιήσετε την πολιτισμική συνθήκη, η επικοινωνία σας θα γίνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο παιχνίδι. Αποφύγετε τις νέες δημοσιεύεις για να ενημερώσετε ότι οι θέσεις στα μουσεία σας έχουν καλυφθεί.

  Αγαπητοί παίκτες,


  Αν ψάχνετε παίκτη για πολιτισμική συνθήκη μπορείτε να δημοσιεύετε σε αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να ανοίγετε νέο thread κάθε φορά που έχετε διαθέσιμες θέσεις αλλά να απαντάτε στο ήδη υπάρχων.


  Μην ξεχνάτε να διευκρινίζετε το ψευδώνυμό σας στο παιχνίδι ακόμα και αν είναι ίδιο με του φόρουμ και πόσες θέσεις έχετε διαθέσιμες.


  Αφού βρείτε συμπαίχτη να πραγματοποιήσετε την πολιτισμική συνθήκη, η επικοινωνία σας θα γίνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο παιχνίδι. Αποφύγετε τις νέες δημοσιεύεις για να ενημερώσετε ότι οι θέσεις στα μουσεία σας έχουν καλυφθεί.

  Τα έχουμε ξαναπεί αυτά... Η εταιρεία δεν θα ρίξει λεφτά στο ikariam για να προσελκύσει παίκτες. Θα ανοίξει νέο παιχνίδι για να το κάνει.


  Η πορεία αν δεν γινόταν η ένωση θα ήταν η περαιτέρω ερήμωση του παιχνιδιού και εν τέλει το κλείσιμο. Το έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια της εταιρείας. Αντίστοιχα όταν έγινε η ένωση στο Ogame το παιχνίδι πήρε τα πάνω του και μετά ακολούθησαν αναβαθμίσεις. Φυσικά δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό αλλά το ελπίζω.


  Όταν αγοράζεις αμβροσία αποκτάς κάποιο όφελος. Η συναλλαγή έχει γίνει, έχεις δώσει αμβροσία έχεις λάβει υλικά για παράδειγμα. Δεν ξοδεύεις αμβροσία για να ανέβεις στη βαθμολογία και για μένα δεν είναι αυτός ο σκοπός του παιχνιδιού. Ποιο το νόημα να είσαι πρώτος σε ένα έρημο παιχνίδι;

  Αγαπητοί παίκτες,


  Τη Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου θα έχουμε την έναρξη νέου server για την κοινότητα του ikariam.gr


  Το όνομα του νέου κόσμου θα είναι: Orpeus!


  IK_NewServer.jpg


  Ο server θα έχει τα παρακάτω ειδικά χαρακτηριστικά:


  10% γρηγορότερα εμπορικά πλοία

  50% περισσότερη παραγωγή θείου

  25% γρηγορότερη εκπαίδευση στρατού και στόλου


  icon_metin2_hu_774c19a5cebe81ed30d6c324a049879a.png

  Καλή διασκέδαση!

  Η ομάδα του Ikariam

  Διαβάζουμε τα παράπονα σας τα οποία είναι πολύ λογικά αλλά καλό θα ήταν να θυμηθούμε και την κατάσταση που βρίσκεται το ikariam. Ένα παιχνίδι σχεδόν δεκαπενταετίας που ως γνωστόν έχει ελάχιστη αναβάθμιση.


  Οι περισσότεροι κόσμοι είναι έρημοι χωρίς να είναι δυνατόν να καλυφθούν οι πολιτιστικές συνθήκες. Η αναμενόμενη ένωση είναι γεγονός χωρίς τα πάντα να είναι ρόδινα αλλά είναι εδώ και είναι μια ευκαιρία να δώσει μια νέα πνοή στο παιχνίδι.


  Αναφορικά με την μεταφορά λογαριασμών σε νέους κόσμους, είναι αξιοσημείωτη η παρατήρηση ότι θα μεταφερθούν μεγάλοι λογαριασμοί ενώ οι υπάρχοντες είναι χαμηλά βαθμολογικά αλλά αντίστοιχα οι μεγάλοι λογαριασμοί θα ενταχθούν σε συμμαχίες και θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν τους μικρότερους. Αν το μόνο που σας νοιάζει είναι η βαθμολογία, το επόμενο διάστημα θα ανοίξει νέος κόσμος οπότε θα έχετε εκ νέου την ευκαιρία.


  Το σημαντικό με την ένωση είναι ότι υπάρχει η ευκαιρία να επιστρέψουν παίκτες και να αποκτήσει ξανά ζωή το παιχνίδι. Αν καταστεί κερδοφόρο, που μην ξεχνάμε για την εταιρεία παραγωγής αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης, τότε ίσως υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση που τόσο λείπει από το Ikariam!

  Αγαπητοί παίκτες του Ikariam,


  Σε συνέχεια του μηνύματος του CoMa djakon, θα ήθελα με την σειρά μου να σας αποχαιρετήσω από την θέση του Team Manager της ελληνικής κοινότητας.


  Δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης χρόνου, δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω να παραμένω στη θέση αυτή. Το διάστημα παραμονής στην ομάδα είναι αρκετά μεγάλο, από όταν ξεκίνησα ως Game Operator πίσω το 2009 έως σημερα, όπως καταλαβαίνετε, η αποφαση δεν ήταν εύκολη. Πολλές αναμνήσεις και τόσα πολλά άτομα που γνώρισα σε όλη αυτή την πορεία θα ήθελα να ευχαριστήσω! Όσο ήμουν στην ομάδα και κοιτάζοντας πίσω, θεωρώ πως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και πίστευα σωστό με γνώμονα την τήρηση των κανόνων και την ισορροπία για την ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού.


  Το Ikariam αποτελεί το αγαπημένο μου παιχνίδι και ενώ έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια, συνεχίζει ακόμα και δεδομένου της κατάστασης του (τερματισμός εξέλιξης στην ουσία) να αποτελεί ένα από το δημοφιλέστερα παιχνίδια της εταιρείας και ίσως η μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα των παιχνιδιών Gameforge! Με στεναχωρεί η "απόφαση" της εταιρείας να μην αναβαθμίζει πλέον το παιχνίδι και προσπάθησα κατά το προηγούμενο διάστημα για την μεταστροφή αυτής της επιλογής και της περαιτέρω αναβάθμισης του παιχνιδιού.


  Τέλος, θα ήθελα να υπενθυμίζω ότι το Ikariam πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι και ο σκοπός του είναι η διασκέδαση για τον ελεύθερο χρόνο του καθενός. Μην το ξεχνάτε αυτό και ξεφεύγετε από τον αρχικό του σκοπό!


  Εύχομαι στα παιδιά που παραμένουν καλή συνέχεια με αρκετή υπομονή. Γνωρίζω ότι η αποχώρηση μου θα φέρει ανανέωση και όρεξη για δουλειά στην ομάδα που το έχει ανάγκη!


  Να περνάτε καλά!

  Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

  Γιώργος

  Ο αριθμός των κοινοτήτων, των ανοιχτών servers και κυρίως των ενεργών παιχτών απέχει πάρα πολύ από αυτό του Tanoth. Συμφωνώ πως η πορεία του ikariam δεν αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον, καθώς έχει σταματήσει να αναβαθμιζεται, αλλά από το οριστικό κλείσιμο, θεωρώ πως απέχουμε πάρα πολύ.

  Ο Geomade και ο Ice_Devil, μέλη της ομάδας φόρουμ για πολλά έτη, εντάσσονται από σήμερα στην ομάδα παιχνιδιού ως εκπαιδευόμενοι χειριστές παιχνιδιού.

  TrialGameOperator_ikariam_fi_2017_f6906296f6c7610c91376e5919cfc5a8.png

  Τους κάλως ορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα!

  Αγαπητή κοινότητα,


  την Τρίτη, 19.05.2020, θα έχουμε μια ενημέρωση στο φόρουμ.

  Με αυτήν την ενημέρωση θα μπορείτε να συνδεθείτε στο φόρουμ χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σύνδεσης του Gameforge.com εάν έχετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας.


  Για όλους τους χρήστες που έχουν εγγραφεί ήδη σε αυτό το φόρουμ, θα υπάρχουν πλέον 2 επιλογές για να συνδεθείτε:

  - Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  - Συγχωνεύστε το λογαριασμό σας στο Gameforge.com και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης από το Gameforge.com


  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Η ομάδα της Gameforge

  Φαίνεται ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο αν κάποια βαρβαρικά στρατεύματα επιβιώσουν (π.χ. καταπέλτες). Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε μπαλόνια για να σκοτώσουν τα πάντα πριν τελειώσει η μάχη, πιθανότατα θα λειτουργήσει χωρίς σφάλμα.

  Καλησπέρα,


  Αν και η πρόταση ειναι ενδιαφέρουσα και κατανοητή, δυστυχώς θεωρώ πως η απάντηση είναι όχι. Δεν υπάρχει επί του παρόντος ομάδα παραγωγής για το Ikariam, εννοώ προγραμματιστές. Ακόμα και το bug για τα βαρβαρικά βλέπετε πόσο καιρό χρειάζεται για να διορθωθεί.

  Δηλαδή όταν ένας μαθητης κάνει φασαρία ο καθηγητής διακόπτει το μάθημα? Η απλά βγάζει έξω τον μαθητή?... Απλά πραγματάκια είναι.. Εφοσων επιτρέπετε κάποιος να κάνει διπλούς λογαριασμούς στο φόρουμ και να λέει οτι του κατέβει να είστε έτοιμοι και να τον τιμωρισετε... Όχι να μας κλείνετε το νήμα... Φάπες έφαγε οπότε λογικό να θέλει να κλείσει το νήμα.. Για αυτό τα λέει αυτά και εσείς τσιμπατε

  Επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 24 ώρες την ημέρα να κυνηγάμε ενήλικους ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι βρίσκονται σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι και επιλεγούν να βγάζουν τα εσώψυχα τους και επειδή επίσης έχουμε και εμείς υποχρεώσεις και άλλα πράγματα να κάνουμε - όχι αυτό δεν ειναι εφικτό - και αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση που έχουμε πολλάκις έρθει αντιμέτωποι, το νήμα θα κλείσει. Δεν αναφέρομαι προσωπικά και συγγνώμη για την παρέμβαση.