Új verzió 8.10.x - KIBESZÉLŐ

 • Na még valami: van arról nyilvános stat, hogy melyik szerver mikor indult?


  azt látod a belépésnél, h melyik hány napos.. :)

  vagy ennél pontosabb adatot szeretnél tudni?

  A játékban látod, mikor indult a szerver, ehhez menj a verziószámra. Ott pedig nyisd meg a világ információ fület és látod, mikor indult a szerver.

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • nem lehet, h minden szervert szeretne látni regisztráció nélkül? :P

 • Köszönöm a válaszokat. lobby-t nem szoktam figyelni de tényleg ott is látható.


  Viszont nem értem azt az acc állapotot, amikor valaki inakítv lesz (valamiért) aztán hirtelen pálmafás lesz, de az összpontja látszódik, de minden más 0. Olyan, mintha tiltott lenne (?)

 • A statisztika néha csinál fura dolgokat. Van aki panaszkodik, hogy 0 pontot ír hozzá. Talán összpontszámról is érkezett már ilyen panasz. Mindenesetre ezek általában a statisztika következő frissülésekor spontán rendeződni szoktak.


  Persze az is meglehet, hogy az inaktív volt és pálmafás lett acc valóban tiltásra került (ha mást nem, törlődés és acc áthelyezés kapcsán a rendszer által)

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • 8.11.0-s verzió

  Köszönjük meg a fejelsztői team áldozatos munkáját és szaGértelmét. Igazán jól sikerült a kereskedelmi hajós átrendezés, mint amikor bemegyünk a kedvenc tesógazdaságos és tsai üzletbe, megyünk a szokásos száraz zsömléért, leemeljük és kiderül, nem ott van, sőt nincs is, mert vizet kapott és szétesett, ezért kidobták. Ahogy a mennyiségi tételeket, amivel ugye tudjuk mint tudtunk a kőkorban tenni? Praktikusan beállítani mennyit akarunk vinni, 500 vagy 5000, netán 10k-t. Ha elveszik a csúszkát, megértem, mert kb. csak akkor használtam, ha full mennyiséget akartam küldeni/venni. Egyébként nem. Okot is tudjuk, nem részletezem.

  Amikor mobilról játszunk, ez a mostani "fejlesztés" nagy segítség a magyar családoknak címre is eséllyel pályázhat.

  De ha én vagyok béna és csak elrejtésre került, mejjakúlpa, segítsetek hova rejtették.

 • Ez az új napi feladatos történt most vette el teljes egészében a kedvem mindentől is. Most akartam megnézni, milyenek a mai nap elért történetek és látom, hogy teljesen új dolgok vannak, amik voltak eddig kuka, ráadásul eddig ha ügyes voltam a kisebb birodalommal rendelkező szervereken 3x is megcsinálhattam pl. a plusz fatermelést, most mindenből csak egyszer. Nagyszerű. Mit kezdjek pl. egy olyan birodalomban 10k fával, ahol van 11 szigetem és a legkisebb is 25+-os szintű várossal rendelkezik? De 100 db fa is... köszönöm, mindegyik városom 1 óra alatt kitermeli kb.

  Ezzel a végleges inaktivitásra akarnak rávenni?

  A határidő is valamikor a reggeli órák. Pont jó volt eddig, hogy éjfélig volt.

  Ahogy annak se örülök, hogy kémkedésre és mások megtámadására akar rávenni, mikor én nem vagyok az agresszív, támadó játékos és ezen nem is szeretnék változtatni, ha nem szükséges. Ne a játék döntse már el, hogy én milyen feladatot látok el egy szövetségben, vagy ha a magányos játékot választom, milyen stílusban teszem azt.

 • évente van 1 újdonság, ami ráadásul lányegtelen is, arról nem beszélve, hogy vélhetően egy középiskolás informatikustanuló 2 nap alatt megcsinálná, kb ennyi a ráfordítás, amit a gf csinál.:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:


  a vicc az, hogy külföldi fórumokon nyomják az ötleteket, észre nem véve ezt a tényt:D:D:D:D:D:D:D:D


  €dit by Gro:
  Áthelyeztem. Lehet véleményt nyilvánítani, de legalább olyan témában tegyük ezt, ahova az legalább minimálisan kapcsolódik.
  Gro