Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• 2019-es bejegyzesre visz a link

Azota kicsit eljart az ido mellette🤣

az első nálunk is 2019-ben jött ki: Játékszabályzat segítség

a második lett "frissebb" : Játékszabályzat segítség - Vol. 2.

a németeknél nem találtam ilyet, de talán ennek az az egyszerű oka, h ők nem keresik a kiskapukat és kevésbé próbálnak meg a szabályokat megkerülve játszani..

ugyanakkor pl a lengyeleknél is van kifejtős rész: Zasady Gry

részemről ezt a témát lezártam.

langyos vizet köszönöm, de nem kérek.. szép próbálkozás volt mindenesetre.. ja, nem..

whisky :)

• En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.

Normal szerveren 500m osszpontszamu jatekosok, 30-40m kalozpont, es hasonlok.

Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.

• En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.

Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.

Olyan, mint a grund foci. Helyben szuletnek a szabalyok. A lenyeg a vegen a gol! Amig nincs jelentes, vagy a multik reszerol eszlelheto szabalytalansag, engedig, had menjen….

Szilvat kerek! Kitort a beke?!

nyugodtan cáfolj meg.. :)

whisky-nél maradok :)

• elgondolkodik az ember, amikor van egy irreális pontszámú játékos, aki talál/csinál/létrehoz egy bugot, akár script, akár bug, akármi, de előnyre tesz szert....majd addig vizsgálják, míg rá nem jönnek, tiltják, majd hirtelen jön egy hotfix javítás/mint tegnap/, hogy ezt meggátolják.

de aki nagyüzemben csinálja, írja, hirdeti, eladja, bérbeadja, üzletel vele a feketepiacon, az rendben van a gf részéről.

gusztustalan ez az egész gf....és mielőtt trockij vagy valamely hasonszőrű tiltani akar ennek közlése miatt, linkelek innen a fórumról, ahol egy coma is válasolt a posztban.

The Highest Score?

tehát totál olyan érzése van az embernek, hogy ha talál egy játékos vagy ír egy scriptet, botot, amivel előnyre tesz szert, az konkurenciája a feketepiacon található fizetős /amúgy néha gusztustalan/ programoknak, az egyéni játékost, aki maga talál, azt ÜLDÜZNI ÉS TILTANI KELL, AZONNALI GYORSJAVÍTÁST kell eszközölni, szóval senki sem higgye azt, hogy a feketepiac annyira messze van a gf alkalmazottaktól.

Ja, amugy torok s65-os normal zelos szerveren talalja, aki esetleg nem hiszi el.

• Sziasztok!

Csak olvasok és olvasok!

De jó a régiek is kezdenek visszatérni...Nuttika :)

Ladym merre?

Szabályok...nos azok azért vannak,h legyen mit megszegni :D

De ez hadi titok;)

Egy málna szörp jól esne

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara