2019-es bejegyzesre visz a link
Azota kicsit eljart az ido mellette🤣
az első nálunk is 2019-ben jött ki: Játékszabályzat segítség
a második lett "frissebb" : Játékszabályzat segítség - Vol. 2.
a németeknél nem találtam ilyet, de talán ennek az az egyszerű oka, h ők nem keresik a kiskapukat és kevésbé próbálnak meg a szabályokat megkerülve játszani..
ugyanakkor pl a lengyeleknél is van kifejtős rész: Zasady Gry
részemről ezt a témát lezártam.
langyos vizet köszönöm, de nem kérek.. szép próbálkozás volt mindenesetre.. ja, nem..
whisky
En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.
Normal szerveren 500m osszpontszamu jatekosok, 30-40m kalozpont, es hasonlok.
Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.
En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.
Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.
Olyan, mint a grund foci. Helyben szuletnek a szabalyok. A lenyeg a vegen a gol! Amig nincs jelentes, vagy a multik reszerol eszlelheto szabalytalansag, engedig, had menjen….
Szilvat kerek! Kitort a beke?!
nyugodtan cáfolj meg..
whisky-nél maradok
Nincs kedvem most semmihez, de nem is fogok infot csopogtetni😁
)
Nincs kedvem most semmihez, de nem is fogok infot csopogtetni😁
Akkor zúdítsd ránk! Elbirjuk.
Csatos bambit ezen a szép szombaton….
elgondolkodik az ember, amikor van egy irreális pontszámú játékos, aki talál/csinál/létrehoz egy bugot, akár script, akár bug, akármi, de előnyre tesz szert....majd addig vizsgálják, míg rá nem jönnek, tiltják, majd hirtelen jön egy hotfix javítás/mint tegnap/, hogy ezt meggátolják.
de aki nagyüzemben csinálja, írja, hirdeti, eladja, bérbeadja, üzletel vele a feketepiacon, az rendben van a gf részéről.
gusztustalan ez az egész gf....és mielőtt trockij vagy valamely hasonszőrű tiltani akar ennek közlése miatt, linkelek innen a fórumról, ahol egy coma is válasolt a posztban.
tehát totál olyan érzése van az embernek, hogy ha talál egy játékos vagy ír egy scriptet, botot, amivel előnyre tesz szert, az konkurenciája a feketepiacon található fizetős /amúgy néha gusztustalan/ programoknak, az egyéni játékost, aki maga talál, azt ÜLDÜZNI ÉS TILTANI KELL, AZONNALI GYORSJAVÍTÁST kell eszközölni, szóval senki sem higgye azt, hogy a feketepiac annyira messze van a gf alkalmazottaktól.
Ja, amugy torok s65-os normal zelos szerveren talalja, aki esetleg nem hiszi el.
Sziasztok!
Csak olvasok és olvasok!
De jó a régiek is kezdenek visszatérni...Nuttika
Ladym merre?
Szabályok...nos azok azért vannak,h legyen mit megszegni
De ez hadi titok
Egy málna szörp jól esne
Üdv!
Nem mondanám, hogy visszatérek. Loronak is megmondtam, hogy nálam betette a kaput, ami anno volt főleg BF-en. Az, hogy benézek néha, nem visszatérés.
Barackos teát kérnék. Cukor és citrom nélkül.
Szépet!
Néha erre járok én is. De csak a pókok pislognak rám, amikor benyitok.
Egy bögre kakaót szeretnék.
még mielőttlakat kerül rá ....
aki betér annak fizetek
whiskyt kérek
Tejeskávét kérek cukorral.
Ez van, ha szétszélednek az emberek, mert a játék már nem tartja egyben a közösséget.