Posts by Ercsa
-
-
Számomra egy pillanatig nem kérdés a visszatérítés jogossága.
Mert lehet mi itt játszogatunk,de a GF egy vállalkozás mint valahol írtam kölcsönösen vállalunk ezt azt mikor szerződünk.
Sipka a szakmádat tekintve meg emelem a kalapom előtted,mert te nem csak kapizsgálod a tutit, velünk ellentétben.
"Ja igen, mégis tudunk hozzátenni, pörgessetek, addig se idegeskedtek
pardon =)"
"...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"
( Friedrich Nietzsche )
Szerinted!
Az elsőnél Sipka most meg Ercsa tiltott.
Kyra, én meg 2050-ig tiltva..:D
-
Szép napot
Ha ki lesznek javítva a hibák, valószínűleg az jelezve lesz.
-
a világok ünnepe boldogság bonuszt keressétek. az nem lesz meg
-
igen Kicsi, annak minősül
-
-
A takarítónak 1 jó nagy hordó (jó jeges) vizet kérek (a fejére, hátha az is kitisztul)
én egy-két páleszt kérek, hideg van
-
szerintem ha törölni lépsz be vele Kopi, semmi baj nem fog történni. a türelmi idő még nem járt le, így simán megteheted. Szerintem.
-
-
We have a winner!
Megszűnt az Ika
Nekem másodikra ez jött ki - pedig Letiltott Ercsa-ra játszottam volna. Igen ötletes és humoros dolog - köszönöm a vidám pillanatokat amit okozott.
Amúgy azért írunk ide, mert ez a szerver összevonás okán és miatt történik - szerintünk...
Jahh waron még káosz van - majd lécci azt is csinálja meg valaki. Köszi.
Hajók visszatértek a küldetésekből, nem lehet tehát nyersit sem küldeni - már ha jól olvassuk a káoszt.
Asszem alszom egyet - a komák meg dolgozzanak, mert eladom a 2 ambrómat aztán nem lesz fizu jövőre!
Remélem 1 másodperces lesz 1-1 accnál amit tenni kell - akkor gyenge egy nap alatt vagy mittomén mennyi a 84.000 másodperc meg lesz a javítás.
Nagy izgalommal várjuk az e heti hibákat - biztosan olyan lesz ami még nem volt.
Ercsa nem tiltogat csak úgy
-
javítás alatt.
figyelmedbe ajánlom a köbetkező posztokat
-
-
Akkor összekevertem a Hölgyeket...
Mea culpa....Akkor Ercsa -nak van törkölye... Kérjünk Tőle!
Gondoltam, hogy világos.... Mindig a szőkék....
Na egyébként meg ha addig iszunk, akkor már 10 napja lassan csatak részegek lennénk...
Régen bírtam én, de már azért ilyen tivornyára nem vágyik se a fejem, se a gyomrom...
Akkor Sipka nak ágyas birset a szöszije mellé Ercsa -nak meg a törkölyt....
Bújjunk el a kocsma sarkába, hagyjuk az Úri Hölgyeket pezsgőzni....hm.. ha valaki a törkölyömet szeretné, nagyon szépen kell ám kérnie
És mivel én is szeretem a pezsit, mindenkinek fizetek egyet
-
Félreértés van Hölgyek és Urak! én gammára indultam, csak épp beragadtam......
(az A-ból B-be esetemben ny-ről gammára és lambiról gammára)
A fő accom még javában ny-n.
Gammán látlak:(
-
Kopi, még ne add fel. hátha...
-
jó munkához idő kell...
-
Lorovus 2 órája írta ki
Kedves játékosok!
Van egy új verzió készülőben ami reményeink szerint kijavít pár nagyobb hibát.
Ezek a következők.
- kéretlen 7 napos vakáció az átköltözés után amit nem lehet kikapcsolni
- átköltözés nem lehetséges verzió különbség miatt
- játékos fiókok nincsenek linkelve átköltözés után a lobby-hoz
- átköltözés nem lehetséges "egyező szövetség név" miatt
Tudjuk hogy vannak más problémák is, de ezek azok amiket mihamarabb szerettünk volna orvosolni. Sajnos ez tovább tartott mint gondoltuk.
Az új verzió terv szerint holnap délelőtt 10 körül lesz bevezetve. Figyelni fogunk hogy az aktív szerverek jól működnek-e a frissítés után. Ez azt is jelenti, hogy a frissítés után az összevonás folytatódik.
Amint biztosak vagyunk benne hogy a javítások jók és a fenti problémák megoldódtak, meglátjuk hogy a háborús szerverek összevonását mikor indítsuk.
Köszönjük türelemeteket és megértéseteket!
Ikariam Csapat
-
Holnap 10 órakor frissítés, elméletileg javításokkal..
-
a szerver hiba kiírás jelenleg az aktuális (sajnos)
-