Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

 • Eljutott. Ezt az egyet garantálom. Mondjuk nem tudom, mi hasznunk lenne effajta összeesküvésből, de lehet, hogy a gyíkemberek így akarják elfoglalni a Béta szervert, aztán ott szórják a chemtrailt. Vagy csak három covid oltással engednek be, hogy nanochipet rakjanak a játékosokba. Szabadon választott.

  Ha lenne hír, már közöltük volna, nincs zugpiac, ahol pénzért áruljuk az információt.

  De szívesen olvasok sci fiket, írjatok még.


  Bocs, ha másként olvasom a többiek által leírtakat! :)


  Nem Általatok nem jutott el az infó a GF-hez! Hanem a GF illetékeseinek tudatáig nem jut el! Olvasták? Lehet! Csak nagyban lesz... leszórakozzák! Amiről Ti nem tehettek! De a mi keserűségünket csak ki kell beszélnünk valahol! Amibe belecsúszik ide nem való, helytelen megnyilvánulás is. Csak már azok is anyáznának, akiknek ez alapból nem szokásuk. Megértünk Titeket! (Bár biztos, hogy azért nem mindenki...) Csak azt kérem, Ti is értsetek meg minket!


  Amivel átjutottam, azzal létrehoztam valahogy a szövit. De a többség nincs ott. Akik nem jutottak át, a Ny szerveren keseregnek. Akik átjutottak, azok meg nem értik - megértik, csak nem értik -, hogy miért nem történik már valami. Valahol párunktól várják a csodát. Azt a csodát, amire mi is várunk. És egyszerűen nem tudjuk, mit csináljunk. Ez az egész így valószínűleg teljesen tönkre is tette a további évek játékát. Amit majd max. valamilyen szinten esetleg korrigálhatunk, de helyre már soha nem hozhatunk! Több mint 10 éve vitt játékok kerülnek lehetetlen helyzetbe. Amiket Emberek kezelnek! És ezekkel az Emberekkel bánik lekezelően, felelőtlenül a GF!

 • Én spec azt sem értem, minek kellett teleszemetelni a szervereket (a-b-g) régi szürke acc-okkal.

  Csak a helyet foglalják, és még kevesebb az esély a használható szigeteken.

  Csak kíváncsiságból szétnéztem a gammán...
  Hűűűű - hát.... Gyakorlatilag a 40:40 x 40:60 x 60:60 x 40:60 pontok által lefedett területen nincs szabad hely.
  De egy sem... Persze a költözéskor ez azért normális, hogy fogynak a helyek, de minek kellenek a szürkék?

  Valaki szétnézne alfán? Vinnék oda egy acc-ot... Csak még nem merek elindulni.... :D

  c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

  >

 • Azt hittem értetted az iróniát... hát nem. Biztos nem voltam elég világos.

 • Látom és értem a felháborodást. Mit tudunk tenni? A kérdésre az nem válasz, hogy legyünk türelemmel.

  Nem akarom részletezni azokat a hátrányokat, ami azzal ér játékosokat, hogy nem tudnak költözni.

  Akinek van hozzá affinitása, indítson nemzetközi online petíciót. Szerintem ezzel lehetne nyomást gyakorolni, mást én nem látok arra, hogy eljusson az agyukig a fény.

 • Szerintem ők is tudják, hogy gond van, csak a debuggolás nem igazán egyszerű főleg egy olyan kódban ami már évek óta íródik. Plusz nyilván dolgozni kell azon is, hogy a két hét lejárta után ne kezdjen el automatikusan dobálni a szerver, mert az csak még nagyobb káoszt teremtene. A hátrányok miatt nem kell aggódni szerintem, mert nyilván majd jön a sorry sorry és meghosszabbítják a világok ünnepét, és bónuszként még boldog óra is lesz biztosan.

 • ... főleg egy olyan kódban, amit évek óta nem írnak.

  Nekem rémlik valami olyasmi, hogy az eredeti programozók közül már senki sincs ott! És egy ideig egyáltalán nem is volt egyetlen egy sem, aki foglalkozott volna az Ika kódjával.

  Vagy ez nem igaz?

 • Plusz nyilván dolgozni kell azon is, hogy a két hét lejárta után ne kezdjen el automatikusan dobálni a szerver, mert az csak még nagyobb káoszt teremtene.


  Ha beragad a két legrégebbi játékom a Ny szerveren, vagy máshova dobja az acc-okat, mint ahol a barátaim vannak, akkor én kiszállok az Ikariamból. A megszokott társaim, barátaim nélkül nem fogok játszani. Annyit már nem ér nekem ez a játék, hogy új kapcsolatokat, új barátokat keressek.

  Nem én vettem a legtöbb ambróziát a játékban. De azért másokhoz hasonlóan költöttem rá. És még valószínűleg költenék is. Főleg, hogy most alig van ambim. De ha annyit nem érünk, hogy kicsit is törődjenek a lelkünkkel, akkor részemről ennyi volt.

 • Valóban! Nagyon türelmes és empatikus ember vagyok.. Viszont ez már nekem is kezd valóban sok lenni.. Hogy nem lehet Bétára menni. A helyek pedig fogynak a szerveren.. Amit amúgy nem is értek hogy hogy? Ráadásul ma is eltelt egy nap hogy nem történt semmi. Az megértem hogy hétvégén ne dolgozzanak.. de már kedd van. Illetve valami kárpótlást azért csak kéne kapnunk akik nem tudnak átmenni Bétára.. de valószínűleg ilyenről szó sem lesz. Ismerve a GF et..

 • Amíg nem mennek át, addig hogy lehetne kárpótlást adni? Konkrétabban: hova? Másrészt, amíg nem érnek át, addig az elszenvedett kár sem határozható meg, hisz folyamatosan nő.

  Persze, ha végre lezárul az ügy, akkor mehet a kárpótlás, de ez most aligha ezen kéne törniük magukat.

 • Opi, Ercsa ott van Még Beta-n. De sajna ha nem működik a rendszer ( el...baltázták a költözést ), avval sajna nem tudok mit tenni.

  a Gamma szerverre költözni szándékozóknak: oda még én is simán bejutottam.... Csak a Beta nem szimpatizál a költözőkkel :(

 • Opi, Ercsa ott van Még Beta-n. De sajna ha nem működik a rendszer ( el...baltázták a költözést ), avval sajna nem tudok mit tenni.

  a Gamma szerverre költözni szándékozóknak: oda még én is simán bejutottam.... Csak a Beta nem szimpatizál a költözőkkel :(

  Már oda sem jutsz be.... A legújabb "baj elhárítás" most az összes szerveren a "szerver hiba".


 • Nekem azért továbbra is ott van a régi üzenet is.


  Válassz új szervert

  Ideje új távlatok felé indulni.


  Válaszd ki világod célállomását 02.12.2021 12:00:00 és 16.12.2021 12:00:00 között, és Hermész elrepít oda! Azok a játékosok, akik nem választanak, az időszak végén szintén át lesznek szállítva ezen világok egyikére.


  Kiválasztott tárgy

  Válaszd ki az új szervert

  Világ

  Alpha

  Beta

  Gamma


  Beta

  Üres helyek: 5891


  Ilyen szövetség név már létezik. Kérlek válassz másik nevet.

  Ez a szövetség-tag már használt. Válassz másikat.

  Szerver hiba

 • Igen, lezárták mind a 3 szervert, arra kapjuk a Szerver hibát..de közben nem javult meg semmi, ezért marad a betán a szövetséges marhaság és a beragadt accok is... hátha holnap már valakinek kedve lesz valamit csinálni ott...hogy a nyű rágja meg a fülüket.

  "...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

  ( Friedrich Nietzsche )

 • De ha annyit nem érünk, hogy kicsit is törődjenek a lelkünkkel, akkor részemről ennyi volt.

  Ne hagyd abba - petíciónáljál :)

  Írjuk alá mind :!:


  Szerintem nem látta át a rendszert az, aki most át akarta írni - és ezáltal átirányítani a szervereket.


  Egyébként meg a GF korrekt - végre elismerte és ki is írta mi a gond: Szerver hiba.

  Nahh ennyi - majd holnap kaptok még

  ÚJ hibaüzenetet


  Mi meg waron vadásszuk a szürkéket, örökös tiltottakat is fogunk hamarosan fosztani ha még kétszer megkavarják - mert pl Grizzly acc is ott van már , mely acc életfogytos amúgy). Szerintem ez nem is hiba - meglehet célpontoknak tette volna be a rendszer a célszervereken (már régen ott lenne mindenki az eredeti tervek szerint) míg a megszűnőkön visszatérők mennek úgyis a temető/szellem szerverre.

  Ez az ika utolsó fellángolása - az ősök is mind visszatérnek...

  Edited once, last by Opi ().

 • Szerintem a magunk módján az írásinkkal peticionálunk... csak hát ennyiben is marad. Na még mielőtt akárki is a Team-ből magára venné, nem rátok,értettem, hogy ennyiben is marad!

  Edited once, last by BALHE ().

 • Megjelenő a szürkék: amennyire nekem sikerült értelmezni, a játék így oldja meg a tiltott/szellem/stb. accok eltakarítását.

  Elvben azok is költöznek (a célszerverekről is), csak a temető szerverre.


  Nyilván mivel a régi acc lezárásra és törlésre kerül, ehhez vissza kellett hozniuk, hogy ez (különösen a törlés) kivitelezhető legyen. Legalábbis jobb ötletem nincs, miért kellett a régi accoknak megjelenniük.

  Hogy miért jó ez nekünk? Passz :D  És sajnos várnunk kell. Felőlem lehet reklamálni, csak kérlek titeket ne nekünk! Elhihetitek, ha mindezekbe lett volna érdemi beleszólásunk, már többszörösen is megtettük volna :)

  Szerk.: és BALHÉ igen, tudjuk nem nekünk szánjátok az üzenetet, de itt nyilván rajtunk kívül más nem olvassa, bár az tény, hogy ki kell írnia magából az embernek a feszültséget :)

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

 • Szép estét mindenkinek !

  Mi már a célszerven vagyunk párnapja és ...

  Én csak egészen halkan , de mégis meg szertném kérdezni ?

  Mi van ezekkel az inaktív ghost accontokkal ? Honnan szedik ezeket ? Minek ? Érthetetlen , inaktként érkezik csak a helyet foglalja ...

  Aki meg játszana küszködik a bejutással ? :)


  Illetve : Az Ika mobil alkalmazás felejtős teljesen ?


  - Oksa most olvastam Gro üzenetét , Köszi és bocsi ...