DELTA GÜCÜ GÜNCEL SAVAŞ VE YAGMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Delta
- bulbul
- Thread is marked as Resolved.
-
-
kagıttan lıder
aynen devam
-
-
-
-
-
delicik okadar masal hikaye anlatıyor uzun uzun yazıyor ilk okul cocuğu gibi sadece boş yapıyor. hemde ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardırrrr.
delicik ittifağı anca gece gelsin baskın atıp topuklasın. cephe savaşına gelince böyle kaçarsınız.
delicik ittifağı daha 4 cepheyi tutamıyor pardon bir tanesi devam ediyordu. 4 cephenin 3 ü bizim zaferimizle sonuçlandı.
kesim farkında da öndeyiz. BOŞ RAPORLAR ASMAYA DEVAM ET. SİZE MIZRAKÇILARLA ÖVÜNMEK YAKIŞIR.
önce şu topuk spor olan raporları atayım.
BUDA DEVAM ETTİRDİKLERİ SON CEPHE
ŞİMDİ SON TEK DENİZ SAVAŞINIDA KAZANIRLARSA İKARİAMIN SAHİBİ YÜCE HONOS OLUR ekip arkadaşlarıda alkış tutar. ama bilmiyorlar ki 4 te birini kazandıklarını. 500 M GP İÇİNDE 4 CEPHE TUTAMAYAN BİR İTTİFAK. yazık...
-
500 M GP İÇİNDE 4 CEPHE TUTAMAYAN BİR İTTİFAK. yazık...
1000 RAUND'un 200ünde havantopu gemisi olmadan savaşıp, devam eden tek liman savaşında bile düzensiz kesilen ittifak için oldukça iddialı sözler..
delicik ittifağı daha 4 cepheyi tutamıyor pardon bir tanesi devam ediyordu. 4 cephenin 3 ü bizim zaferimizle sonuçlandı.
HAHAHAHAHA ZAFER KAZANMIŞLAR
22:50 Bozgununuzun raporlarını kendi sayfamızdan sunacağız fakat burada aksiyon için gir çık yaptığımız ve bölgede bulunan bütün limanlarda füze, sürat ve balon sıfırladıktan sonra düzenli girince çekilip tekrar aksiyon atıp tekrar füze sürat balon sıfırladığımız raporları galibiyetmiş gibi asmanız baya komikti
Devam eden ve aksiyon oynamak için çekildiğimiz 3 limanda da FÜZE,SÜRAT VE BALON GEMİLERİNİZ SIFIRLANDI VE ARKASINA TEKRARDAN LİMAN SAVAŞI BAŞLATILDI.
SONRASINDA AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİMANDA DEVAM EDEN SAVAŞTA BİZ DÜZENSİZ KESİM YAPARKEN
ARSLAN TATİLE KAÇTI
Asılan bütün raporlara baktım hepsi aksiyon için at çek yapılan raporlar, büyük cepheler dahil.
Zafer nasıl kazanılır biliyor musun?
3 Şehirde de füze sürat ve balonları sıfırlayıp, rakip yeni cephe açamasın diye cephelerin olduğu hesabı tatile aldırarak kazanılır.
GAZOZ OLMAYIN EFSANE OLUN
-
paşam sen okadar çok masal anlatıyorsun ki kendin nasıl inanıyorsun anlamıyorum.
git sen ittifağındaki arkadaşlarına anlat bu hikayeleri nasıl aksiyon attık de. 1000 raundluk savaştan aksiyon için çekildin demek güzel hikaye yaklaşık 11 gün sürdürdün 11. günün sonunda ya aksiyon atalım dedin bak gerçekten kendin bu yalanlarına nasıl inanıyorsun anlamıyorum. git kendi sayfanda yaz çiz oyna eğlen. alice harikalar diyarına git kumdan kale yap hadi...
zafer nasıl kazanılırmış sen önce nasıl kaybedilmez onu öğren ben senin rapor sayfana yazmıyorum sende buraya yazma raporlarımızı gölgeleme yeter. atıp tutacaksan git ordan at tut sabaha kadar yaz. 500 m gpyi süs diye tutmayı biliyorsun naralar atarak kullanmadığın süs eşyanı anlat sen sayfanda
-
Ahshshhahaa
Selamlar gençler hoş geldiniz foruma. İnin inim inleyen ve rest çekip tatile alan arkadaşlarınıza kendinizi affettirdiyseniz devam edelim.
Ya siz gerçekten mükemmel insanlarsınız sizi heyecanla takip ediyorum. Benden size kalp, hem de kırmızı
Rapor asmışlar ahshhshhsha..
Cevabını buradan değil kendi sayfamız üzerinden paylaştık. Netice de sizin bile olsa rapor sayfası rapor sayfasıdır.Ama;
Ashdhdhshhaah
Rapor asmışlar ahhdhsshahBu forum sayfasına göz ucuyla bakıp raporları gören, ister delta ister farklı serverde oynayan arkadaşlara bir notum var.
Bu yukarıda ismi geçen oyuncular var ya ben onların alayının toplamından fazla cephede tuttum tek ittifak savaşı içerisinde.
Bakın altını çiziyorum, tutma potansiyelim var ya da yaparım falan demiyorum, yaptım. Ve hatta aynı savaşta yine birçoğunun arkasını ben topladım. 3 cephede 2 günde kaç gemi gittiğini hesap edemeyen adamların hesabını kitabını bile ben yaptım.git kumdan kale yap hadi...
Sen şimdi burada castleye ne demek istiyorsun, ahahahahaha.
500 M GP İÇİNDE 4 CEPHE TUTAMAYAN BİR İTTİFAK. yazık...
Kankam, 4 yer tuttuğunuz adada arkadaşınız 1,5 gün kesilirken, aksiyondan korktuğunuz için bölgeye 1 kişi bile gelmeyip, yağma için gelen arkadaşınızı bizim merhametimize bırakıp kombo yedirten bir ittifaka göre fazla iddialı konuşmuyor musun sence de.
yaklaşık 11 gün sürdürdün 11. günün sonunda ya aksiyon atalım dedin
Kankam ben onun neden olduğunu da anlattım bizim sayfada.
Bakın beni yanlış anlamayın. Ben sadece istiyorum ki 6 yaşında çocukla oynar gibi değil de biraz daha dişli bir rakip olun. Biraz sınırlarınızın dışına çıkın. Yav vallahi billahi gelin DELİ merkeze savaşın gibi bir beklentim yok. Zaten yapamazsınız. Ama ne bileyim yani en azından sahada dönüm dönüm sürülen üyelerinize bir destek atın. Hadi onu da geçtim yağmaya gelip kombo yemeyin bari...
Yav ahshdhssag. Bak hadi büyük raporları anladım, konuya uyanmamış olabilirsiniz şu ana kadar... 20 raundluk savaşıp aksiyonladığım cepheyi asmış...
Bu kadar yazdım, kusuruma bakmayın. Az güldük eğlendik, helal edin. Raporlarınıza like atıp öyle gideceğim.
Keyifli oyunlar.
-
yine masallar diyarından bir kesit. sazı almışsın eline çal oynasın vur oynasın sen önce cephe tutmasını öğren. git sayfanda öt raporların yukarda 1000 raundluk raporu gölgelemeye çalışma. ben senin rapor sayfanı işgal etmiyorum. madem okadar cephe tutuyorsun ediyorsun gel ozaman aç. 4 cepheyi tutamadınız.
sen git ittifağının size attığı yalanlara inanmaya devam et. 1000 raundluk 3 cepheyi aksiyon için bıraktığınızla avunmaya devam edin topuk raporların yukarda
-
yine masallar diyarından bir kesit. sazı almışsın eline çal oynasın vur oynasın sen önce cephe tutmasını öğren. git sayfanda öt raporların yukarda 1000 raundluk raporu gölgelemeye çalışma. ben senin rapor sayfanı işgal etmiyorum. madem okadar cephe tutuyorsun ediyorsun gel ozaman aç. 4 cepheyi tutamadınız.
sen git ittifağının size attığı yalanlara inanmaya devam et. 1000 raundluk 3 cepheyi aksiyon için bıraktığınızla avunmaya devam edin topuk raporların yukarda
Raporu gölgelemiyorum bu arada hiç alakası yok, like bile attım. Attım ki herkes görsün hahdhhah.
Canım benim, bir tanem; bu oyunda cephe savaşı yapmak, adadan bir şehir seçip periydik olarak oraya düzeli filo göndermek savaşçılık değildir. Gittiğin bölgede hakimiyet kurmak, rakibini sindirmek, çaresiz bırakmak ve kendi istediğini zorla yaptırtmak- kurduğun sistemin çarkına oturtmak gerçek savaşçılık yani gerçek oyunculuktur.
Ben diyorum server benim, gel diyor.
Ben diyorum üyelerinin tüm hakları saklı ve benim tapulu arazim, masal diyor.Ben diyorum ki 5 kişi bir bölgeyi koruyamayıp aksiyondan korkup herkesi tatile aldırdınız. Yediğiniz 3-5 yağma da pastadaki çilek oldu. Zaten o anda ben alacağımı almış, kazanacağımı kazanmış oldum; sen diyorsun ki cephe ahhhshh
Aynen kankam benim çok haklısın
Sensin ya
Kralsın, baş tacısın.
İnşallah bu çizginizi hiç bozmazsınız.
Yukarıda dedim ama tekrar edeyim, benden sana kalp hem de kırmızıBak ben like atıyorum sizin raporlarınıza, centilmenlik örneği olarak... Sizi de beklerim.
-
paşam belliki bu hikayeyi oynayanda yazanda sensin. cepheden arkadaşlarını çektiren sensin demek. çok konuştuğuna göre
ikariamın tarihidir cephe savaşı savaşın kazananı belirleyen savaşdır. 250 füze için 1000 raundluk cepheyi bırakıyorsun öylemi 50 k füze vereyimde ayağımızın altından çekil ozaman. buraya gelip masal anlatma sen o masalı arkadaşlarına anlat ben şöyle cephe tuttum böyle uğraştım diye. buraya yazma.
hazmedemiyorsan bi soda söyleyim sana iyi gelir belki. 4 CEPHE, 4 adet cepheyi gözü kapalı tutacak tek bir adamınız yok mu da çektirdin. sen nasıl bukadar masal anlatabiliyorsun. belli ki arkadaşlarını ikna etmişsin sen biz kralız demeye devam et. gördük krallığını sahipliğini.
3-5 havan kesimini atmışsın bütün cephelerde kesim oranında üstünlük bizde, sen hakimi olduğun rüyada yaşamaya devam et. gerçekler acıdır. soda iyi gelir öneririm.