Cena za ambrozie

• Hele je to v závislosti na IP, přes kterou se loguješ.
    Nemusíš čekat ani týden na to, abys měla zpět CZK.

Já to prostě řeším tak, že vím, kde mám CZK a kde ne. Doma a v práci mám EUR, na mobilu a v jiné nemovitosti CZK. Takhle to bývá pravidelně a mění se to jen občas.

Prostě z nějakého důvodu některé lokace (nejsou u hranic) vidí GF jako zahraničí. :(

• Ahoj, tento problém se většinou objevuje, když hráč používá VPN/proxy server, pokud problém přetrvává, kontaktujte nás prosím prostřednictvím systému podpory, kde se mu můžeme věnovat podrobněji.

Níže přikládám odkaz.

Systém podpory

ZITTI E BUONI-

• Ahoj, Badmaniak díky za radu..

Předevčírem mi sice svitla naděje.. viděla jsem ceny v CZK, jenže se to asi stalo tak, že krátkodobě vypadla naše wifi, notebook se mi automaticky přihlásil na druhou wifi v baráku (která je sousedů a překrývá se s tou naší a než jsem začala hrát ikariam, tak jsme to nikdo neřešil) ze které ale hrají dva kluci - bráchové (oni mají nahlášené sdílení IP) a já si musím dávat bacha, abych hrála z naší wifi a nemusela jsem s nima mít taky sdílení.. takže se to bojím zkusit cíleně, aby z toho nebyl problém..

1japan7 - četl jsi vůbec, co jsem psala? Milé podpoře jsem v poslední odpovědi poslala jako důkaz existence mnou opakovaně popisovaného problému odkaz na tuto diskuzi a od té doby (8. 3. 2024) se mi už nikdo neozval..

• Tak jsem to nevydržela a zkusila se opakovaně přepnout mezi naší (O2) a sousedovic (Vodafone) wifi a fakt u nich mám CZK. Ještě jsem poprosila kamaráda, který je teď u nás na návštěvě o mobil (T-mobile) a i u něj vidím CZK. Tak doufám, že to bude fungovat, až bude akce na ambrózie a nebudou z toho nějaké potíže, protože je to fakt na hlavu..