Display MoreAhoj, podařilo se, prosím, problém vyřešit?
Bohužel ho máme všichni z našeho baráku. Při registraci jsme všichni měli ambrózie CZK. Já jsem první koupila balíček ambrózií (cena v CZK) a z účtu mi bylo staženo v Eurech (ostatní do toho pak radši ani nešli). Kontaktovala jsem s tím podporu a přišla obecná odpověď, která je tu uvedená výše, že buď používám VPN/proxy nebo hraju multi, o penězích ani muk. Od té doby ať dělám, co dělám (různé prohlížeče, různé wi-fi i data na mobilu, různá zařízení, zkontrolovala jsem doplňky a nastavení prohlížeče a nastavení sítě v operačním systému) vidím stále Eura. S podporou si dopisuju/posílám printscreeny a zatím se je marně snažím přesvědčit, že jsem fakt z ČR, nepoužívám ani VPN/proxy, nehraju multi, atd. Naposledy mi přišlo: "we can see multiple logins via proxy/VPN on the account. Please deactivate them and wait at least 7 days before ordering again."
Jak můžou vidět něco, co nepoužívám, natož abych to vypnula.. Nedalo mi to a volala jsem na technickou podporu O2 a T-Mobile, od kterých máme v baráku internet - aspoň byli milí a potvrdili mi, že připojením ani mnou to fakt nebude. V O2 mi dokonce řekli, že ani nemají severy mimo ČR, kam by mě to mohlo přesměrovat (?).
Dá se s tím něco dělat?
Díky, Siven
Hele je to v závislosti na IP, přes kterou se loguješ.
Nemusíš čekat ani týden na to, abys měla zpět CZK.
Já to prostě řeším tak, že vím, kde mám CZK a kde ne. Doma a v práci mám EUR, na mobilu a v jiné nemovitosti CZK. Takhle to bývá pravidelně a mění se to jen občas.
Prostě z nějakého důvodu některé lokace (nejsou u hranic) vidí GF jako zahraničí.