Petar_[-LE-] vs Z3VS[-Т-] steta 645/5650

• Јеси ти онај мали што је налупан 5 пута за недељу дана?

Тик так, време ти је истекло :D

Небитан си :)

BBRS and Nesakalasnikov like this.
  • Ti si bese ovaj ovde mada cesto menjas imena ali dzabe

Дечаче, не можеш на више налога да имаш исто име, мислио сам да си за толико савладао Икариам:D

tebe je davno pregazio voz.

Pokazao si koliko znas

Petar_, Pink Panter, Ziggy Stardust[-LE-] protiv Tommy Hilfiger[-Т-] steta 2794/8663

Показао сам колико знам тако што си био офф трупе?:D

Немој кршити правила форума Петре, смири се, полако, млад си за овакав стрес, пу пу да ти се деси нешто ко би могао да ме засмеје овако као ти?:D

Само бјежиш од нас на јаче налоге, а свуда те неко наш урнише..

Зашто си нервозан? Смири се полако у годинама си води рачуна за своје здравље:)

Edited once, last by BBRS ().

Nesakalasnikov and Kadiako like this.
  • Rece covek koj je obrisao sve naloge pre 2 godine zato sto ga je savez LUD maltretirao na loti i savez SPAM na zeti;(;(

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

Dle97 likes this.
  • Rece covek koj je obrisao sve naloge pre 2 godine zato sto ga je savez LUD maltretirao na loti i savez SPAM na zeti

Ово се јавља човек који је молио -Т- да не малтретирају његове чланове и њега када је провирио на сервер након мода од непуне две године у који смо те послали?:D Буцко, буцко ајмо моли још мало Бошка као што си то чинио и до сада или ћеш опет да одеш у мод?:D

Nesakalasnikov and N E S A like this.
  • Sve ti znas lepotanu moj :* Gde idete lepotice na koji server? Da vas i tamo gazimo 8):*

Nesakalasnikov likes this.
  • Rece covek koj je obrisao sve naloge pre 2 godine zato sto ga je savez LUD maltretirao na loti i savez SPAM na zeti

Ово се јавља човек који је молио -Т- да не малтретирају његове чланове и њега када је провирио на сервер након мода од непуне две године у који смо те послали?:D Буцко, буцко ајмо моли још мало Бошка као што си то чинио и до сада или ћеш опет да одеш у мод?:D

Dzabe pises kad i sam znas sta te boli ;(

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

Dle97 likes this.
  • TI ces nekog da zgazis ajde bezi smesan si. Sad ti je panter sve pojasnio a dodacu i ja na tu tvoju bruku i sramotu to da ti mene npr nisi nikad napao od kad igram na ovom serveru a nikad nisi ni hof napravio tako da ti mozes da zgazis samo vazduh.

Sto se servera tice evo ti ovde obecavam svecano pred svima napisi gde idete i koji server zelite eto nas za vama da nas zgazite

• cao lepotanu :* Slazem se nisam te napao jer si nebitan lik totalno.. ali pitaj tvoje saveznike, ah da sve smo ih oterali u MO hahaha .. Legendo moja ja idem na NY server dodjite slobodno.. mislim nema ko da dodje ti i ona mucena maca sa svojim multicima ^^^^^^ da da izvini ima denis legenda Jote .. Sve same legende... poyyy

Nesakalasnikov and Atina93 like this.
  • Auuu Pekice, samo mlatis prazne slame ovde i strucno izbegavas Kadiako-vu poruku gde te izazvao na duel i to do pete runde :/ ccc toliko o velikom ratniku 8o

Slobodno prihvati mozda cu uspeti preko veze da ti sredim da te ne polupa puno kako to inace radi ^^

A ja te cekam na NY posto cu tamo prebaciti jaci nalog pa se igramo. Ako uopste smes da dodjes tamo 8o

BBRS, Nesakalasnikov, -Djuka le- and one other like this.
  • Auuu Pekice, samo mlatis prazne slame ovde i strucno izbegavas Kadiako-vu poruku gde te izazvao na duel i to do pete runde :/ ccc toliko o velikom ratniku 8o

Slobodno prihvati mozda cu uspeti preko veze da ti sredim da te ne polupa puno kako to inace radi ^^

A ja te cekam na NY posto cu tamo prebaciti jaci nalog pa se igramo. Ako uopste smes da dodjes tamo 8o

On to ponavlja kao papagaj 600 puta a meni ne pada na pamet da mu odgovaram svaki put jedonom ili dva puta sam mu rekao i odgovorio na to sa njima nemma nikakvih dogovora i nikakvih pravila. Danas smo imali online pomorsku u kojoj je on bio napadac i tri runde je radio i slao kako je on zeleo nisam mu ja odredjivao nista ja sam se zadesio online branio sam se i nisam se povlacio iz bitke iz koje je pobegao pred hof a posto je ovde to zabranjeno to kaciti dobices na pp pa da se uveris kako je prosao. Zar nije zalosno i tuzno da bilo ko ovde na forumu ima puna uste online bitaka u svakom postu a onda na igri ima desetak bezanja pred hof , to se odnosi na ceo savez T ne na pojedinca.

P.S.

Lupao sam ja njega kad god sam hteo

Petar_[Џокер] protiv Kadiako[-О-] 740/1025

Kadiako[-О-] protiv Petar_[Џокер], Пинк Пантер[Џокер] 1007/912

Petar_[Џокер] protiv Kadiako[-О-] 1129/2408

Petar_[Џокер] protiv m4trixxx[-О-], Kadiako[-О-] 392/2087

Кадиако[-Т-] + bott-sub[-Т-] против Petar_[-LE-] + Пинк Пантер[-LE-] +Geralt of Rivia[-LE-] + DenySRB[-LE-] 5767.7+4873.4

To su samo neki hofovi nad jednim igracem a ima ih desetine nad igracima njihovog saveza nego ljudi brzo zaboravljaju :*:*:*

• Браво Петре још једном. И на одговорима.
    Пси лају, каравани пролазе.

ПИНК ПАНТЕР
    Вратио сам се после пар година да вас подсјетим зашто сте мрзјели икариам :)

rogueone likes this.
  • Ја не знам како ви можете толико да се бламирате и хвалите Офф и Колос хофовима ?(

Дај склањај ми то с очију Петре, је л требам ја сад овде да постављам моје онлине хофове над тобом у којима си надигран?

Батали ти ту причу, могу да одиграм са целим вашим савезом онлине битку и у 5 рунди бих вас отресо за минимум 200 штете, са пола снаге. То и ви знате, то је и Петар признао Неши на агори, зато и избегавате да играте битку са мном, зато и хофате само ове попут Пита, за боље и нисте :|

Немате ви знања, не смете да ми се ни супротставите једном у животу.

Никада нећете смети зато што сте обичне кукавице!

-Djuka le- and Atina93 like this.
  • Куку види овога шта пискара а он прије недељу дана окачио и нактивног играча.
    е куку е леле...

куку и он прича о неком знању, 100 пута је хофнут од мене, све што зна и научио је тако што га хофне и онда мисли научио је то, па дође и опет га налупам.
    лик никада није никог окачио без колоса и да није офф.... е па...

макар тебе смо качили сви редом у онлине биткама.

ПИНК ПАНТЕР

• Куку види овога шта пискара а он прије недељу дана окачио и нактивног играча.
    е куку е леле...

куку и он прича о неком знању, 100 пута је хофнут од мене, све што зна и научио је тако што га хофне и онда мисли научио је то, па дође и опет га налупам.
    лик никада није никог окачио без колоса и да није офф.... е па...

макар тебе смо качили сви редом у онлине биткама.

Прекини молим те, није ми добро :D:D:D

Дечко не знаш две ротације да изведеш како треба :)

Често ме људи питају зашто избегавате окршај, а ја вас толико пута изазвао...

Ја само кажем да сте кукавице и све буде јасно као дан :)

Ено и сам си доказао да не смете ни на исти свет као ми да се пребаците :D

Edited once, last by Kadiako ().

• Тебе сам хофнуо 100 пута.
    Ти си једна незналица која појма нема

Учи ти тамо како се руше зграде и праве берзе.
    Учи, требаш још пуно да учиш.

То што пискраш и лажеш то неће да те учини играчем, предмет си подсмјеха.

ПИНК ПАНТЕР

Ptica_Zlosutnica likes this.
  • Aman ovaj koliko izmislja i laze pa sam misli da je istina.

Ovde si napadac i ovde si okacen kao sunka u pusnici da se malo nadimis.

Bice da je sigurno ovde cela napadacka strana bila off ili je to ono sto si lupetao po agori kad nisi tu a ostavis telefon upaljen pa nama spijuniranje pokazuje da si on a ti nisu tu hahahahhahahahahahaha boze prevrnuh se od smeha.

Ovde si nas stvarno dobro nalupao samo malo ti je bilo 5 rundi :*:*:*:*:*:*

A jeste pisao sam nesi na agori kako nas mucite kako se plasimo i eto kako sam pitao da klekenm i na kolenima zamolim za milost. <X

• Auuu bre Pekice da sam na tvom mestu ja bih odavno prihvatila tu onl borbu umesto da se ovde ubedjujem 8o Prihvatis, pobedis ako si vec bolji ratnik i cao :P evo ja navijam za tebe :*

Kadiako likes this.