Display MorePRE SVEGA BIH ZELEO DA SVIMA KOJI SLAVE CESTITAM PRAZNIK ..
HRISTOS VOSKRESE
Otvorio sam ovu temu povodom novog update na Ikariamu sto se tice radionice, puno me interesuje sta vi mislite da li ce ovo poboljsati igricu i da li ima smisla sada Ikariam, pa bih voleo da cujem vasa misljenja svima koji budete videli ovaj post i ovu temu,da odvojite par reci u vezi poboljsanja jedinica,brodova u radionici ..
Ja sam svakako za promene , naravno koje imaju smisla i moje misljenje da ova ideja nije losa, e sad sve ima svojih prednosti i mana ,nije ni isto svakom.. Tako da podelite svoje misljenje slobodno..
Jos jednom pozdrav i uzivajte u praznicnoj atmosferi
Malo su preterali sa ovim updateom posto su koplja na 29 nivo max i zahtevaju previse zlata i kristala sto na sporim serverima nece skoro stici do max nivoa a i nama sto igramo samo ratne necemo moci da ispratimo ![]()
A sto se tice max updatea radi na sledeci princip ako tipa kopljanike u barakama mozes da pravis na 3 nivo uzmes max nivo radionice oduzmes tih 3 od kojeg mozes da ih pravis i dodjes do max nivoa 29 tako za sve jedinice ![]()
Kopljanici sa 27 na 28 nivo zahtevaju 85.43m zlata i 15.58m kristala i to nadogradnja samo za napad sto je preterano narocito za nove ali i za nas sto imamo jace naloge ![]()
Trebali su uraditi nesto povodom radionice ali ovo su bas preterali da ne moze da se napravi balans uopste ko baca ambre i mulja sa multicima moze doci do max nadogradnje na posteno i bez ulaganja para tesko ![]()
Plus na sve to dicice jos radionicu da moze ici preko 32 nivoa tako da ce nadogradnje ici u nedogled i bice jos skuplje ![]()