Puhaaa son cümlede başka ittifakların gölgesinde olmaya karar vermissiniz. Sizin bileti kestim yakinda iade tahhütlü gelir

Delta İttifakı Tartışma Başlığı
-
- Discussion
- TR
- Delta
- _GOZTEPELI_
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Eeey gıraand
Sen ŞAH İttifakının parayla alıp sana emanet ettiği 30m GP yi Deltaya getirmeye çalışıp
Eline yüzüne bulaştırıp ban yedirtip
Sonra o cezayı açtırıp
sonra tekrar ban yedirtmedin miSen yeryüzünde bunu becerebilen tek oyuncu parçasısın
hala tutmuş oyundan oyunculuktan bahsediyorÇapsız
-
Bu ESEAS da ne can yakmış helal olsun
Tatil gücü ağlıyor
-
YAĞCILARDA İNECEK VAR
_GOZTEPELIII_ ... Sen de beğenmişsin mesajları tek kelime yazmayıp. Yok Vedat, yok Ömer, yok 96.60'a gelin bilmem ne. Ayıp değil mi ulan. 10 yıla yakın beraberdik seninle, ayıp değil mi? Ne zaman gördün beni kendimi överken, ne zaman gördün beni senin herhangi bir başarını gölgelerken... Çıkıp şimdi diyorsun ki ben Deltagücüne depo veriyorum. Eee neden savaş sırasında ittifak ile bağın kopunca yaptıklarını anlatmıyorsun? Yazmıyorum buradan, sadece hatırla... Ve bana bunca şey yazılırken çıkıp neden tek kelime etmediğini düşün.
Mesajlar'da senle ilgili hiçbirşeye yorum yapacak cesareti bulamadım kendimde, çünkü o sinirle ne yazsam seni kırardı ama görüyorumki sessizliğim de seni kırmış ben kardeşim dediğim adamın gönlünü kırdıysam,yazıklar olsun bana yediğim içtiğim haram olsun. Ben seninle HİÇKİMSE yok iken sadece 1 kişiydim. Yıllarca sırtımı dayadığım, dostum dediğim kim varsa herkes defolup gitti birtek sen kalmıştın yanımda. Ben seninle başarısızlığıda gördüm, başarıyıda tattım ne sen nede ben birbirimizin başarısınada başarısızlığına da gölge düşürmedik hem olurmu öyle şey kardeşiz lan biz bu türemeler gibi menfaatçimiyiz. Vedatın son mesajlarından önce'de depo vermiştim, sonra da verdim yine vereceğim mesele bu değil vedat kimki bizim aramıza girebilsin niye sözlerine konu ediyorsun onu?. İttifakla bağım kopunca benden depo istendi vardı vermedim, arkadaşlarıma basım yap dendi yapma dedim bunu da bir allahın kulundan saklamadım ben senin yerine yazayım HAKANIM totomdan uyuzluğum yok kimsenin hiçbirşeyine ihtiyacım yok ama KARDEŞİM dediğim adamında bu şekilde davranmasına alışkın değilim..
Sen kırgınlıklarını bana yazacağına, başkalarına yazdın sürekli. Babanın vefat ettiğini taaaa nezaman sonra öğrendiğimde aradım seni ulaşamadım, mesaj attım engellemişsin gelmedi. Sonra bir şekilde arayı bulup görüşmeye başladık ben sana ne dedim maddi manevi her zaman yanındayım KARDEŞİMSİN bugün yine aynı noktadayım KARDEŞİMSİN.
Hesabımı satmadan önce, sana dedimki kardeşim gel hesaplarımızı bir iki adaya taşıyalım yine ikimiz bakarız oyunumuza inaktif kovalarız depo yaparız ona da yanaşmadın sonra olaylar gelişince DOST,KARDEŞ,ABİ dediklerime düşman olacağıma bu oyunu bırakırım dedim ve bıraktım.
Hadi ben bir hata yaptım beni attınız, sonra da dışladınız. Ulan hiçmi hatrı yoktu 10 sene'nin de sen tutup ya kardeşim tamam bir hata yaptın gel biz keyfimize bakalım demedin. Ben senin hangi isteğini geri çevirdim bugüne kadar?. Oğlum oyunu boşver, biz seninle derdimizi paylaştık günlerce beraber uykusuz kaldık hiçmi hatrı yoktu o zamanların ? Ayrıca bunu niye burdan yazma gereği duydun bu şeref yoksunlarını sevindirdin arasaydın sana her saat müsaitim ben.
Diğer konu delta gücü'nün konusu ama bende çok uzak değilim bir iki kelam edeyim, madem savaşmayacaktın niyetin depo basmaktı satmaktı, neden adamların yeni kurduğu kaleye gittin hadi gittin sonradan fikir değiştirip ittifak değiştirdin şehirlerin dursaydı adamlar sana neden duruyormu diyecekti? hiç kimse tek laf etmezdi.
Anne'nin başına gelenler, babanın vefatı... hiçbirinde yanında olamadım, zira haberim yoktu. Telafi etmek istedim, ama sen izin vermedin ama olsun yinede KARDEŞİMSİN başın nezaman sıkışsa yine ilk ben koşarım bunu bil başka birşey yazmama gerek yok.
Osman sana bugüne kadar hiçbirşey söylemedim, olaylardan sonra kardeşim dediğin insana ilk sen sırtını çevirdin .
Biriniz bile birkere arayıp, ne haldesin demediniz. Ne durumdasın diye sormadınız.
Bir tek murat abi, allah razı olsun her türlü şey de yanımdaydı.
Olay'dan sonra abiliğini gösterdi, ailesiyle birlikte yanıma geldi.
Oturduk harbiden abi kardeş olduk oyunda kalmadı.
Sen benim tek kelimeme hesap taşıyan adam değilmisin? ben turkOturk ile konustugumu hiç senden gizlememiştim, adamın kız arkadaşı covid oldu savaştan çekildi sonra da benim mesajlarımı yaydılar bu şeref yoksunları. O günden bu güne bir kere mesaj attın mı?. Benim sana ne zararım oldu osman? Niye numara silme olayına girdin? hadi bana turkOturk üzerinden kırıldın diyelim niye gidip sonra özür diliyorsun adamdan hadi diledin neden bana sırt çevirdin lan ozaman. Kaç zamandır susuyorum, o ittifaka yıllarımı verdiğimi bile bile kimse bir kere aramadı madem okadar emeğe saygınız vardı niye aramadınız.
Sen bir kırıldıysan, ben 5 kırıldım o yüzden geç bana bunları olaydan sonra bir kere bile selam vermedin, birine kardeşim diyorsan onu hatalarıyla da kabullenirsin yok kabullenmiyorsan o adam senin kardeşin değildir hiç olmamıştır.
Ama şunu bil, ben kardeşim derken samimiydim şuandada aynı noktadayım ilelebette aynı noktada olucam
Gerisi sana kalmış .
Dipnot: Bu konuyla alakalı kendine pay çıkaracak kimse'nin yorumuna hacet yok, olaylar benim osmanın ve hakanın arasındadır. Kimseye hiçbirşey yazmak düşmez boşuna çenenizi yormayın dikkate almam.
-
Tatil gücü ağlıyor
Yağcılarda inecek var
-
-
Kadromuz 35 kişiden oluşabilir ancak 140 kişilik ittifaktan daha kalabalığız. DEMİŞ BİRİ HAHAHA ZATEN ESEASİN MULTİLERİ BİR 35 TANE VARDIR HAKLISIN :dddANAHHA adam itiraf etmiş ya la :DDD
-
Tatil gücü ağlıyor
Yağcılarda inecek var
Kanka 96:60 da goztepeliler çoğalmış nan, nerde bu malzeme akatsuki icabına bakicam diyordu baksa ya 1 tane degil birkac tane goztepeli var orda
-
Tatil gücü ağlıyor
Yağcılarda inecek var
Kanka 96:60 da goztepeliler çoğalmış nan, nerde bu malzeme akatsuki icabına bakicam diyordu baksa ya 1 tane degil birkac tane goztepeli var orda
Desene 1 hafta yine vedatin aglamalarini dinleyecegiz
-
ULUBATLI diyelim ki casperda haklisin. Ittifaki yari yolda birakti cekti gitti. Ama enes daha beterini yapti ittifakina. Birde gider ayak tehdit etti gitti. ama sen caspera oynuyon neden.
Casper konusunda su konuda haksizsin. Saldiriyi enes haini ile ayni ortamda yapman.
Casper ittifaktan cikti kendi ittifaklarini kurdular. Ama sen ciktin ittifakina her cirkin laf söyleyen kisilerle ayni havayi soludun.
Hayaleti ittifaktan çıktığı için, çıkarken de yanında 15 adam götürdüğü için vurmuyorum. Öyle bir derdim olsa zaten Muhittin'i vururdum. Bak kendisi yazmış yukarıda 'ittifaktan çıktıktan sonra arkadaşlarıma da gemi basmayın.' dedim diye. Gitti, giderken de zarar verdi diye vurmuyorum ben hayaleti. Aramızdaki ikili münakaşa için vuruyorum.
Tamam bak yazmayayım yazmayayım diyorum, ama bir de ne Raconu susturuyor ne de casperin tasmasını tutuyor. Deltagücü wp gruplarında birinde dönen muhabbet aynen şu, direkt aktarıyorum. Yalanlamak isteyen varsa buyursun yalanlasın, çat diye koyayım ekran fotoğraflarını.
-'Hakan casperi eğer vuracaksan gelsin bizle beraber vursun.'
+'Yok abi öyle yapmasın, stratejik davranmamız lazım, siyaset yapmamız lazım. Deli ile vurmaya devam etsin.'
-'Eee adam bizim generalimiz, ona hakaret ediliyor. Hatta hep beraber vurmamız lazım.'
+'Abi bu oyunda siyaset yapmadan kazanamayız, siyaset yapmamız gerek. Bırak deli ile vursun.'
Bu konuşmada gelsin beraber vuralım diyen adamı sadece 9 aydır tanıyorum, sadece 9 ay... Delide kalsın siyaset yapalım diyen abimi de 3 yıldır tanıyorum.
Dost üzerinden siyaset olmaz, eğer ki oluyorsa demek ki benim anladığım tarz bir dostluk, bir aile değil bu.
Racon birader sana diyorum ki, hadi alayının köküne kibrit suyu, Tayfun abi bile aramızda siyaset yaptı. Bana başka konuştu, git ne istersen yap dedi, caspere başka konuştu. Şurada oyun oynuyorsak 1-2 kişi için oynuyoruz... Kalan herkesi de severim ama o 1-2 kişi için oynuyoruz. O 1-2 kişiden biri bırakmış oyunu, diğeri de bana başka konuşmuş caspere başka.
Nerede kaldı aile ortamımız, abiliğimiz kardeşliğimiz.
ya hakan yazdiklarini okudukca güluyorum olum az biraz delikanliysan bul adresimi gel kim ne kafasi ben sana yuzyuze anlnatayim evlat yasadiklarinin sorumlusu ben degilim biz zaten ittifaktan ayrilacaktik bunu muhittinde biliyor haa ben ayrildim cunku suan yaveri oldugun dolandiriciyi sectiler tayfun abiye olan kirginligim var elbet belki sinirinden belki ofkesinden herseyi kabul edebilirim herkes zor zamanlarngeciriyor sen delikanli olsan adam olsan mevzunu benimle cozerdin hayatta herkes zor seyler yasiyor ama kimse bunlarib arkasina siginip kalleslik etmiyor tayfun abiye bisey demiyorum burdan demicem daha sora demem gerekeni derim ben sen cirkin birisin cok cirkin hemde git tedavi ol bunlarin arkasina siginip duygu sömürüsu yapma muhittinde bende sana durumu izah ettik seninle ilgisi yok dedik uzerina basa basa soledik sen ne yaptin bi dolandiricinin verdigi gazla aptal aptal tribe girdin .. Herkez zorluk tasiyor bu hayatta bi senmisin bi seninmi sorunlarin var git tedavi ol sen zayif bir kişiliksin hakan bunu sen hariç herkes biliyor olaylari carpitiyorsun cunku cocuksun . Tayfun abi ilede zamani geldimmi konusacaz ayip etmiş lakin ben sen degilim beraber yemek yedigim insanin kabina pislemem emanet verdiyse ihanet etmem heleki senin gibi cirkinlesmem gram adam degilsin gram simdi git salya sümük agla nerde zirliyorsan
Sen git de kendi ardına gül, karaktersiz.
Yok onu seçtiler, yok bunu şöyle yaptılar yok, bilmem ne...
7 Aralık günü seninle wp üzerinde konuşmuşuz. Ben sana hem senin hakkında, hem ittifakın hakkında, hem de Muhittin hakkında her şeyi anlatmışım.Senin yazdığın karşılık şu; Enes onu yaptı, Emrah bunu yaptı, Tayfun şunu yaptı, onlar beni dinlemedi. Şunlar beni tutmadı vs. vs.
Konuyu dönüp dolaştırıp millete getirme ben seninle aramızdaki şeyi konuşuyorum demişim, sen bana demişsin ki kızgınlık ile anlık söyledim. Seni kastetmedim. Lan mesajı bana yazıyorsun, diyorsun ki seni kastetmedim. Kimi kastettin birader o zaman? Ben seninle konuşurken 5487 kişiyi farklı farklı suçlayacağına benim sana yazma nedenim hakkında insan gibi açıklama yapsana madem ki ben seni yanlış anlamışsam.
Sonra yok tedavi ol, yok bilmem ne... 12 yaşında velet gibi salak salak şeyler.
Olayları çarpıtıyormuşum ben, tek bir kişi çıksın sen ve Racon hariç gelip burada desin ki Hakan şu konuyu farklı anlattı... Diyemez. Çünkü yok öyle bir şey.
Beraber yemek yediğim adamın kabına pislemem dediğin adamın ittifakını yağmalıyordun ya bir hafta önce, ne çabuk unuttun bunak hayalet. Bak bakayım korsan dahil, tek saldırı yapmış mıyım ben Deltagücü ittifakına?
benim niye gittigim ortada az delikanli ol dicemde o yolda degilsin siz benimle kaybetmek yerine enesle kazanmak istediniz bende yoluma baktim birader emek hirsizi hakan ne birinize saldirdim ne arkanizdan kimseye tek laf ettim sora ne oldu enes sizi dolandirdi sen ne yaptin gittin onun yaveri oldun oda yetmedi emek veren insanlara hakaret ettin . Hemde enesle bir olup neden macan yemedi dimi .. ben bunun icin kirginim tayfun abiye yuzunede dedim ama senin gibi kalleş degilim .. seninle farkimiz bu hakan efendi delikanli olsaydin ozur dilememiz gerekirse dilerdik babani ben öldürmedim hakan yada anneni ben hasta etmedim bunlar icin suclayacak saldiracak insan arama sana tavsiyem git tedavi ol
Eseas ittifaktan çıktıktan sonra, zaten gerekirse seninle kaybetme kararı alınmıştı.
Ama sen istedin ki gün aşrı benim egomu okşasınlar. Sen istedin ki murat da murat etrafımda pervanele olsun.
Kimse bunları yapmayınca Errayn1905 ittifaktan atıldı diye çıktın. Ki Errayn1905 atılmamıştı, silinmişti.
Çünkü sen yüzsüzdün, karaktersizdin ve seni popohlayan yok diye fırsat kolluyordun.
Bu konuyu bile çarpıtacak kadar iki yüzlü ve onursuz birisin sen.
Benim kitabimda ekmek yedigim dostum dedigim insanlara saldirmak olmaz hepsinin cani saolsun ne diyeyim bu saatten sora herkesin kitabina kalmiş. Hesaplar yarina kalir lakin kimsenin yanina kalmaz ben hakan haric hepsine hakkimi helal ediyorum gerisini vicdanlariyla halletsinler
Atayım mı Deltagücünü yağmaladığın raporları? Yoksa sen kendi pisliğinde boğulmayı mı tercih edersin karaktersiz, haysiyetsiz, iftiracı pislik.
yok ali hakan haklindemiyor 8 konu varsa 6 sinda sen haklisin 2 sinde hakan diyor eyvallah hakan istiyorki kendi dusman herkes dusman olsun sorun yok dusmanlik edecek kadarsalar diyecek durum yok zaten nasil istiyorsa ole yapsin herkes muhittinde bikac kiside herseyi gercegi biliyor hain de ortada kallesde ayni kaptan yemek yedik karni doyan düşman oldu sikinti yok .. hakan tedavi olmali soleyecegim bu kadar
Ali abi GRAND ADMIRAL bu doğru mu?
Doğru ise demek ki sen de bana farklı caspere farklı konuşmuşsun.
Aynı kaptan yemek yemişiz de karnı doyan düşman olmuşmuş... İlk defolup giden, giderken de kaba tüküren gelip burada ahkam kesiyor.
Racon alkışlıyor, Deltagücündeki abilerim ve kardeşlerim hala sessiz.
Beni bilen bilir bilmeyende bilmesin sikinti yok tayfun abiylede zamani geldimi konusuruz ondada sorun yok sen ittifakini satan adami yala seni dolandirani bagrina bas sora cik deki casper bana hirsiz dedi hadi lan ordan muhittinde sahit herseye o hirsiz lafini ben sana etmedim sen ustune yapistirdin monteledin hepsi bu bunu artik o yarim aklina sok davul zurnayla bana hesap verdiler abi gitsende hesap senin dediler sanada demislerki hesap bizim enese satacaz eee o kadar masraf yapmisim madem geri alacaktin ben hesabi bastan iade edeyim dedigimde neden istemediler senin dediler boş yapiyorsun hakan insanin sinirlerini ziplatiyorsunuz sora bana hirsiz dedi olayin seninle alakasi yokken sen aldin o kelimeyi uzerine sivadin millete yalan yanlis aktardin sen bu yuzden adam degilsin
Kime ettin o zaman kime?
Mesajı bana yazdın, bana değilse kime?
Sana bunu sordum wp üzerinde. Hem de taaa 7 Aralık 2020'de.
Sen bana ne demişsin;
'Bazen sinirle söylenir, yürekten söylenmez.' bu mu şimdi senin senin kendini haklı çıkarman için sence yeterli olan etken?
İnsan gibi sormuşum zamanına, verdiğin cevaplar Enes şunu yaptı, Tayfun beni bıraktı, Emrah Enesi seçti.
Ya RacoN birader.
Uzun lafın kısası şu; benim değer verdiğim, oyunu uğrunda oynadığım adamlar aramızda siyaset yapmamalıydı bence.
Bak dedim yine söylüyorum, bana deselerdi ki sen haksızsın; tamam derdim. Ama bana 'Sen haklısın ne istersen yap' deyip, yapınca farklı konuşmak... Olmadı.
Sen bana burada 'Muhittinden sonra savaşı devam ettiremedin, ilk sen tatile aldın' dediğin zaman biri de çıkıp öyle değil demeliydi. Demedi, senin mesajını beğendi. Demedi, midnighttan falan bahsetti.
Ben Deliye girip casere vururken kimsenin sorunu yoktu, hatta bir değil birkaç kişinin derdi yine siyaset yapmaktı... Taa ki ne zaman korsan yüzünden Deli ile Deltagücü karşı karşıya geldi, yine ben suçlu oldum.
Hırsız dendi, ses çıkmadı.
Yer verdi dendi ses çıkmadı.
Hain dendi ses çıkmadı.
Adam değil, onu yaptı, bunu yaptı, şunu yaptı denildiği zaman bir gık bile çıkmadı... Tek bir kelime bile çıkmadı.
Ama neden Delidesin, aynı kaptan yemek yedik... Bana inandırıcı da samimi de gelmiyor bu anlatılanlar.
Yani senin anlayacağın aynı kaptan yemek yedik olayı falan hikayeymiş herkes için. Kap dağıtılalı çok olmuş ama benim yeni haberim olmuş. En azından ben böyle görüyorum.
Bu mesaja kimsenin hatta casperin bile cevap vermesine gerek yok.
Boş yere 2 gündür yazıyorum, kusura bakmayın.
Çünkü sadece aile ortamı, muhabbet vs. diye toz pembe görüp oynuyordum ben. Demek ki öyle değilmiş, ben kendimi çok kaptırmışım. Kendimi çok kaptırdığım için de herkese normal gelen konular benim için hayal kırıklığı yaratmış. Söylediğim her şeyde samimiyim, zaten samimi olmasam ne bu kadar emek veririm ne de bu kadar zaman harcarım yazmak için.
3. sefer yazıyorum ama yine de yazacağım; beni hayalet ile değilim Deltagücüne rakip olmaz benden. Ama başka da bir şey beklemeyin benden.
Dün daha sinirliydim. Hakkımı helal etmiyorum diye bir çıkış yaptım, yanlış yaptım. Her kime ne kadar varsa helal olsun.
Artık beni karıştırmadan devam edin, benim için yeterli.
Herkese iyi günler.
-
-
Bu siyaset ters tepmişe benziyor. Delta gücü yagmaliyorlar.
Falla falla gel iki sallada neşemiz açılsın :))
Burda mısın gülüm.
-
-
Bu siyaset ters tepmişe benziyor. Delta gücü yagmaliyorlar.
Falla falla gel iki sallada neşemiz açılsın :))
Burda mısın gülüm.
Sen giderken ben geliyordum be gülüm
-
Ne oldu birileri oyunu bırakmıştı sadece adı geçince foruma geliyordu
Hayatın yalan muhittin bileğini kessen yalan akacak
Birilerinin fotosu gitti , ne oluyor arkadaşlar?
Ahlak bekçileri ahlak sınırlarını zorlayan sehir isimleri yuzunden ban mi yemis acaba
-
-
-
Ben yazınca boyle hazir ola gecin iste aferim ogullarim benim
Ortaya bir yem attim, aç kurtlar gibi hemen zipladilar bunlari boyle sazan.avi yapmayi cok seviyorum be kanka RacoN
Hiç sorma be kanka ava giderken avlandılar
-
DELİ OCAĞI bu zamana kadar başka bir ittifaka güvenerek hareket etmedi ki buna da ihtiyacımız yok kendi göbeğimizi kendimiz kesebilecek güçteyiz.
Kadromuz 35 kişiden oluşabilir ancak 140 kişilik ittifaktan daha kalabalığız.
Delta dünyasına geldiğimiz de delta gücüyle yakındık bu yüzden karşılıklı iş birlikleri oldu, onlar bizim yerleştiğimiz adalar da boş kalan yerleri tuttu bizde mevcut savaşların da onları arkalarından vuran COFF ittifakını 1 gün de bertaraf ettik ve bir daha da saldırmadılar ki bu sebeple COFF ittifakını rakip edindik.
Fakat savaş boyunca delta gücünün söylemleri, forum da yazılanlar, server sahipleri ve çıkan ufacık sorunlar da bile delta gücünün tutunduğu tavır bizi onlardan uzaklaştırdı ve önemli olan kısım şu;
DELİLER DELTA DÜNYASINA BİR İTTİFAKIN GÖLGESİ ALTINDA KALMAYA GELMEDİ
DELİ OCAĞI OLARAK DELTA DÜNYASIN DA AYRI BİR BLOK İTTİFAKIZ VE BAŞINDAN SONUNA KADAR DA BU ANLAYIŞ İLE DEVAM EDECEĞİZ.
BU SÜREÇTE GEREKİRSE DOST İTTİFAKLARLA RAKİPLERİMİZE KARŞI İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN DA ÇEKİNMEYECEĞİZ.
En cokda buna güldüm 😂😂😂 bahaneler tam bir komedi adamda hakli acik acik diyememiski en basindan beri kanla birlikteyiz 😂😂
-