Posts by Deniz

Biz SSF olarak iç hesaplaşmamızı yaptık temiz bir sayfa açtık benim gönlüm ferah

Bazı ithamlar olmuş polemiğe girmeyeceğim, SSF ittifağına dair iki şeyin bilinmesi lazım

1. Bizim ittifağımızda küfürbaz kimse bulunmuyor bundan sonra da bulunmayacak

2. Bundan böyle SSF kimsenin şahsi düşmanlığına alet olmayacak yıllardan gelen dostluklarını bozmayacak

Vakti Forum rapor ortada usta bundan bırak savaşçı bir şey olmaz :))) kendini savunamiyor bile forumda parayla bir yalaka tutmuş o göztepeli Muhittin ni savunuyor :)))))))))))

Senden korkusunamı hesaplarını satışa çıkardı yoksa cici bebe almaya parası mı bitmiş ^^

kanka biliyorsun büyük general düdükus makarnus kimseye yenilmez arada böyle satışa çıkarır hesabını sattım der sonra mantar gibi çıkar peşini bırakınc

En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana

Bu konu seni ilgilendirmez, lağım ağızlı cafer. La oğlum senin ismin bile falso tipini gördüm onu zaten konuşmaya gerek yok genel olarak bozuk bir adamsın. Sana burda kemik atan olmamış, sen ne diye ses çıkarıyorsun? Şevketle benim aramdaki muhabbetten kime ne? Deli Ocağı sen o ittifakta bulunmadan önce taaa chi serverinden beri generalliğini yapmış olduğum bir ittifak bir kişi çıkıp senin gibi konuşmuyor sen mantar gibi aradan pis bir şekilde türemişsin sinsi sinsi konuşuyorsun hayırdır yaranın sebebi ne? Nerde ezdim seni? Yoksa şevketin kan ittifakıyla limoni olması işinemi gelmiyor sempatizan falan mısın tasmanımı tutuyorlar? :)

Başka bir nedeni olabilir mesela aynı ittifaktayken küfür yemek istemiyorum belki rakipken dedikleride yeterli bilmem anlatabiliyormuyum genel olarak sizin sorununuz bu pis ağızlı olmanız oyunu oyunluktan çıkarmanız.

Üzerine vazife olmayan şeylere karışmazsan, kalıbının adamı olursan ki zannetmiyorum öyle birşeyi senin mayan bozuk; kimse sana küfür de etmez seni muhattap da almaz. Küfür küfür küfür, senin nerelerde kimlerle neler konuştuğunu da biliyoruz da bizim işimiz insanları bel altından vurmak değil sen tam bir pisliksin aynı melih ve avanesi vedat gibi apartman kadınları gibi durmadan milletin arkasından konuşup kuyu kazmaya çalışıyorsunuz AVELLER. Şu oyundaki var olma sebebiniz gelip ben burda bir iki mesaj yazınca hemen sazan gibi atlamanız başka bir numaranız yok. Neyse sonuçta İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR, ürümeye devam edin ANDAVAL herifler. :)

adam bir cümle yazı yazıyor sıfır hakaret sizin yazdığınız mesajlara bakın

E hani geçen ay merkezinizdeydim grand bey limanını aldım yağmaya gelirken tatile kaçtın?

Vay beee ufff lafa bakın çok fena oldum bu kurtçukları keşke sahada da görebilsek

Biz 56 11 civarında savaşırken sen gece 2de örs adamıza ışın attın ben oyundaydım geldiğinde bana yağma falan da atamadın etrafta boş bir iki hesaba yağma atıp gittin gittiğin yerde de kesilip kaldın zaten istersen ara sor serhat abiye veya ben rapor asayım hafızan tazelensin

Belli ki hafızan tazelendikçe böyle kudurup hakaret edeceksin aynen devam

Forumda aç bul göster bana attığın asılmış bir tane yağma raporun varsa sileceğim oyunu onu da paintten yapıp getirme diye söylüyorum iyice deli gibi yaptınız kendinzii :)

Ayrıca sana son ziyaretimde sırasıyla tatile alıp bütün şehirleri taşıyıp hesabının ismini buradaki JustWatch yapıp hesabi sattım demiştin casperla bile haber geldi bırak çocuğun yakasını deltada oynamıyor o artık diye

Ben niye teselli ariyim düdük makarnamı pişirmişler ona bakmaya geldim seviyorum kendisini

Hahahah ikiniz bir araya gelecekmişsiniz de rodos kurtsrmayacakmış bugüne kadar sizi kurtarmadı rodos tecrübeniz ordan tabii :D

var bi zamanlar benden ambrosia dilenen abi diyip gp depolarının bilgisini almak isteyen

Ambrosia dilenen ? :) İspat etmezsen, KADIN olarak nitelendiririm seni o şekilde davranırım. Apartmanda kavga eden KADINLAR gibi, durmadan yalan yanlış konuşuyorsun REZİLLİĞİN diz boyu olmuş hala konuşuyorsun ben yazmıyorum diye kendinizi ADAM(!) zannetmeyin, hiçbir halt değilsiniz. :) Bakın konuşmuyorum, susuyorum seviyenize inmek istemiyorum ama her geçen gün ALÇALIYORSUNUZ yapmayın adımı geçirmeyin kiminle kavga ediyorsanız edin hiç umrumda değil beni karıştırmayın yeterki .

ya sen ne cinsiyetçi ne iğrenç bir karaktersin ya inanamıyorum ya sus çocuk vallahi sus birine KADINsın diyip kimi neyi aşağıladığını sanıyorsun

Burada iki ihtimal söz konusu.

Hesaplarınız baya baya hacklenerek çalındı, bu durumda hukuki yola başvurursunuz, gameforge o zaman gerekli bilgileri paylaşır ve bir mucize olursa çalan kişiyi bulursunuz ayrıca hata gameforge'da ise belki tazminat alırsınız. Hesapları yerleri falan unutun geçmiş olsun.

Diğer ihtimal ise (kuvvetle muhtemel olan) hesabı patlayan kişiler şifre paylaşımında bulundu ki bunu sık sık yaptığınızı herkes biliyor, bu durumda zaten oyun kuralları nezdinde haksız durumdasınız geçmiş olsun.

2 adet yagma atmıs olmanız buyuk savas galıbı yapmıyor sızı çakal aslandan et koparınca aslan olmuyor :) çakal yıne aynı cakal şevko gibi melo ve kan ve avanelerı gıbı ama hep hadlerını bılırler :) maçaları yemez gelınde sole buyuk savas yapalım yerse :D fırıldak sarı surat artıslık yapıyordu şimdi kuzu gıbı me me me yapıyor

5 raundluk rapor almanız da sizi büyük savaş galibi yapmıyor zeka küpü.

Merak ediyor musun büyük savaş galibi nasıl olunuyor?

Melih gönder gelsin kardeşim.

Her ayın 13ü biz bu ittifaklar olarak Monaco'da bir araya gelip birbirimizi pışpışlayıp oyuna nasıl yön vereceğimizi konuşuyoruz bu ay ki hain planımız 20k mür kasıp kartları yeniden dağıtmaktı ama görüyorumki sen her şeyi çözmüşsün gizli sırlarımızı ortaya çıkarmışsın

vay be büyük oyunu gördün helal olsun sana bittik napıcaz şimdi o kadar büyük ittifak bir araya geldik 20k mür yaptık üstün zekalı geldi her şeyi ortaya çıkardı

Bir şey bildiğin yok ne oyunu biliyorsun ne de oyuncuları.

Bayx yıllardır epsilonda SSF ittifağında oynuyor kendisini de bizzat tanıyorum kimsenin multisi falan da değil. Ayrıca nicklerinde büyük harf de kullanıyor. Yine denge sayfasında 20k mür kasmış nasıl falan diye ağladın ama oyun bilgisizliğinden olsa gerek 2 3 kişi 9 günde 8 saatlik basarak o mürü rahat yapar arkasında ittifak olmasına da ihtiyacı yok.

Daha fazla rezil etme kendini bilmediğin konular hakkında da yorum yapma.