Vay beee ufff lafa bakın çok fena oldum bu kurtçukları keşke sahada da görebilsek
akatsuki en son hangi serverde kimle savastiniz? Ne zaman kendi başınıza bir ittifaga karşı cesaret edip de savasabildiniz?
sahada da görebilsek diyorsunuz biz son 3 aydır zaten savaşıyoruz =) hatırlıyor musunuz biz savaştayiz diye saldirmaya cesaret edebildiginiz zamanı diyorum çok öyle geriye de gitmeye gerek yok =)
ama şöyle birsey de var, hani lideriniz forumda konu açmış ya, bırakıyoruz damping yapiyoruz herseyde indirim var diye, biz sahada olmak icin de sizin gibi her sıkıştığımizda kim bize destek olacak ezilmekten kurtaracak diye onun bunun ittifagina gidip yardım dilenmiyoruz. yardım bulamayınca da forumda konu açıp oyunu bırakıyoruz demiyoruz =)
bknz örnek: omega KAN ittifağı, cadde ittifagina karşı mss ittifagindan destek dilendiniz, hadi ordan cikarcilar siziiiii dediler (kibarca) hepiniz silinip gittiniz serverden, orda forumda konu açıp birakiyoruz demeye fırsatınız olmamisti cunku adamlar coktan tepenize binmisti