Blume bemutatkozik

• Megléptünk, az okokat valamikor november vége felé kb. leírtuk My kocsmában, ha érdekel ott visszaolvashatsz :)

Sipire pedig ne tessék megjegyzéseket tenni, mert akkor Gro csúnyán fog nézni ;)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Blume, próbáld evvel:

1. Lépj ki a lobbyból.

2. Kint az email cím ablaka felett van egy olyan felirat, hogy: "Elfelejtetted az email címedet?" Kattints rá!

3. Ott add meg az elveszett accod nick nevét és a jelszót, meg a szervert. Ki fog adni egy emailt, ami nem biztos, hogy az, amiről te tudsz. Ne foglalkozz vele, másold ki!

4. Lépj vissza a lobbyba azzal az emaillel, amit először megadtál, tehát ne a most kimásolttal, hanem az eredeti először megadottal, amivel beléptél.

5. Bent az "Azonosítóm" Felirat alatt katt az "Új azonosító hozzáadása" feliratra.

6. Oda illeszd be a kimásolt email címet!

ha nem megy, nyiss 0-s jegyet :)

• Rég láttalak :)

Igen, sajnos valaki(!) egyszer fogta magát, és törölt minden X dátumnál régebbi posztot a fórumról. Sajnos sok magas eszmei értékű post és téma is elveszett, illetve olyanok, amik bár újragyárthatóak, ez rengeteg pluszmunkát jelentene, amire nem biztos, hogy lesz vállalkozó (pl. egyes külföldi közösségek FAQ témái) :S

Hát az elmúlt pár hónapban valóban vezettek be pár igen érdekes újítást. Hogy ettől jobb-e nekünk, arról nem tudok nyilatkozni :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//