GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI SAYFASINA HOŞGELDİNİZ

İLK RAPORUMUZ ZELUSTA BİZDEN ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇAN KRONOSTA 3-5 HESABIMIZI GÖRÜP AKILLARI SIRA BİZİ KRONOSTAN YOLLAMAYA ÇALIŞAN HARP İTTİFAĞININ LİDERİNDEN GELSİN

YANLIŞ DUYMADINIZ BU ARKADAŞLAR ZELUSTA BİZDEN KORKULARINA TÜM HESAPLARINI KRONOSA KAÇIRMIŞTIR :) İTTİFAKÇA KRONOSA YERLEŞMİŞLERDİR

İNSAN 400 KİŞİ İTTİFAK KURUP LİDERİNİ BİLE KORUYAMIYOR MU DERSENİZ EVET BU ARKADAŞLAR KORUYAMIYOR :)

BUNLAR ŞİMDİ BİZE SALDIRMIŞ İŞGAL FİLAN EDİYORLAR 500 MİLYON GP LERİ İLE LİMANLARIMIZI ALIYORLAR SONUCA GELİRSEK KOSKOCA BİR SIFIR NE AKSİYON ATMAYI BİLİRLER NE ASKER GEMİ KESEBİLİRLER SALDIRIP SALDIRIP ÇEKİLİRLER BAŞKADA YAPTIKLARI BİŞEY YOK ARKASINDAN ATTIKLARI AKSİYONLARLADA GRUPTA DALGA GEÇİYORUZ :)

HER NEYSE GELDİLER BÖLGEMİZE BİŞEYLER YAPIYORLAR BAKTIK BUNLAR NE YAPTIKLARINI KENDİLERİDE BİLMİYOR E DEDİK GİDELİM BİZ YAĞMALAYALIM BUNLARI :)

RESİMDE DE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ŞUAN TATİLDE OLAN 53 BİLMEM KAÇ KÜSÜR PUANLI ADAM BRONZ KALKANLA SAVAŞIYOR NEYSE KENDİ ARAMIZDA BAYAĞI Bİ MAKARASINI YAPTIK AMA HARPTİR BU NORMAL DEDİK ŞAŞIRMADIK SONUÇTA HARP TOPLAMA KAMPI DEĞİL Mİ ? İTTİFAĞA GİRMEK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR BAŞVURDUKTAN SONRA 5 DAKİKA BEKLEMEK :)

NEYSE AFFETMEDİK TABİ Kİ BU ARKADAŞI DA TATİLE KAÇANA KADAR VURDUK

ÇOKTA UZUN SÜRMEDİ BUNLARDA TATİLE ALMAK ATA SPORU NEYSE DEDİK BİZ VURMAYA DEVAM BİRAZ DAHA YAĞMA YAPTIK

TAA Kİ YENİ Bİ TATİL GELENE KADAR

TATİLLERİN ARDI ARKADASI KESİLMİYORDU 550 MİLYON GP LERİ VAR ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ AMA SADECE 5 KİŞİ KULLANABİLİYOR DİĞERLERİ SAMANLARIYLA MUTLU :)

HER NEYSE HADİ DEDİK BUNLAR GELDİ SAVAŞMAYI BİLMİYORLAR AKSİYON ATMAYI BİLMİYORLAR BOL ÇENE SIFIR İCRAAT BİZ TATİLE KAÇMAYANI VURALIM. VURDUKTA

Öyle ki bize saldırmak için getirdikleri milyonluk gp milyarlık altın olan hesaplarla usulsüz her işi yaptılar yeri geldiler ban da yediler :) Son kurban Ced KAN oldu

Belki bunun gibi bi 10 tane daha hesapları banlandı tek tek yazmaya üşendim ama onlar vazgeçmedi saldırdılar :))

Nasıl mı saldırdılar :))))

GÖZTEPELİNİN ŞEHİRLERİME YAPTIĞI SALDIRILAR BUYRUN BERABER İNCELEYELİM

GÖZTEPELİDE ÜZÜLMESİN BİZİM GANDAUF KENDİSİNE OYUNU ÖĞRETECEĞİNE DAİR TAAHHÜTTE BULUNMUŞ :) BU GÜNLERDE GEÇER

RAPORLARDAN DEVAM EDELİM

BU 4 RESİMDE Kİ ORTAK ÖZELLİĞİ BANA SÖYLEYEBİLECEK VAR MI ? DURUN BEN SÖYLEYEYİM 550 MİLYAR MİLYON GP Sİ OLAN HARPİN FÜZESİZ SAVAŞMASI VE SAVAŞTAN KAÇMASI :) BAKSEN NEREYE GİTMİŞ Kİ BU FÜZELER

HARPİN FÜZELERİNİ BULANA HEDİYE EDİYORUM ARKADAŞLAR :)))

BU KADAR RAPOR YETER EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK FORUMA Bİ SELAM VERELİM DEDİK DEVAMI GELECEK..

KENDİNE YASLANAN DİK YÜRÜR

Ghostek, GOZTEPELI', son holigAn and 2 others like this.
  • Ve aleyküm selam. Güzel raporlar tebrikler :D

Hiçbir dediğini ciddiye alıp da cevap vermeyeceğim saçma sapan yazıyorsun eğer adamsan bu saatten sonra geri adım atmazsın.

1 aydır tatilde hesaplarınız, tatilde olmayanlar da ablukada kafanızı çıkartamıyorsunuz rodossuz. Foruma asmaya değer bile görmemiştik raporları :)

Anıl size gidin zelusta oynayın demişti ama o izni de geri alıyorum bu saatten hiçbir sunucuda oyun yok size.

iyi forumlar :D

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

Gergin Gorunuslu Adam and GOZTEPELI' like this.
  • 10 dakika önce anlaşmak için aracı gönderip, sonra böyle boş boğaz veletler gibi forum'a çıkıp konuşmak ne desem bilemedim.

Bu arada buhar kesimlerinize bayıldım raporlarınıza like'de atıyorum. :) Ne için yapıldığını da anlatırdım da anlayacak kapasite yok.

Bu arada şu zelustan kaçtınız konusunu biraz açsanız, kimmiş kaçıran ? getirsin birtane rapor koysun bakalım nasıl kaçırmış.

IQ ölçümü belli yaştan sonra önemli tezini destekler nitelikte paylaşımlar tebrikler.

S-i3yYRwU_J.png

KRONOS SON KALE [HARP]<3

THESEUS THE ELİTE[ELT]8)

Gergin Gorunuslu Adam likes this.
  • Öncelikle herkese keyifli forumlar forum bülbülleri yukarda biraz konuşmuş bu tarz oyuncuları yıllardır tanırım bunlarda laf boldur icraat sıfır o yüzden onlar konuşmaya devam etsin biz işimize bakalım :)

Klavye önünde yazması kolay insan buraya yorum yaparken gece başıma ne gelir bunlar bana neler yapar diye hiç düşünmüyor işte :)

Tabii ki gece harpin en zayıf halkası olduğunu düşündüğümüz forum bülbülü –Ghosteki hedef seçtik :)

Önce bi düzenli gemiyle girip baktık içerde neler varmış diye :)

Birde biz Before After Yapalım gerçi onlar hiç yapamadı ama :)

Before

Burada biraz aksiyon korkmayın tamamını yüklemedim :))

After

E bu arkadaşa yarım saatte bişeyler oldu füzeleri kayboldu sahi –Ghostek füzesiz savaşmayı bize de öğretir misin nasıl olduğunu biz çok merak ediyoruz :) :) :)

Sabah birde bize daha karpuz kesecektik yazmış eh be arkadaşım biz çoktan kestik karpuzu :)

Neyse onunla sınırlı kalmadı başlamışken –Khnemuyu da yakaladık o da aksiyondan nasibini aldı

Before

Burada biraz aksiyon yine :)

After

BİRAZDA ONUN FÜZE VE BALONUNU KESTİKTEN SONRA BU KADARI BİZE YETTİ Mİ YİNE YETMEDİ

HARPİN GP BASTIRIP DEPO YAPMAK İÇİN KULLANDIĞI GARİBAN ŞAHLILARI YAKALADIK OPERASYON BİTENE KADAR BİRAZ BUNLARA VURUP ÇEKİLELİM DEDİK VURDUKTA ACIMADIK J SABAHA KADAR ÖRSLÜ GEMİLERLE ÖRSSÜZLERİ KESTİK ALABİLDİKLERİ TEK RAPOR BUNLAR HEM BÜLBÜL SEVİNDİRELİM HEMDE KESİM FARKI GÖZÜKSÜN DİYE ASIYORUM :) :)

PEKİ YETTİ Mİİİ ? TABİ Kİ YETMEDİ :)

SIFIR İCRAAT SIFIR RAPOR FORUM BÜLBÜLLERİNE BİRAZDA YAĞMA ATALIM DEDİK ATTIK MI ? TABİ Kİ DE ATTIK

FORUM BÜLBÜLLERİNE EN GÜZEL CEVAP RAPORLA VERİLİR BAŞKA BİRŞEYE GEREK YOK :) DEVAMI GELECEK BİZLERİ TAKİPTE KALIN

PATRON, yoruk and son holigAn like this.
  • eski ny'i bilirim, oyuna başladığım sunucuydu ve bir sürü multim vardı; csr, asl ve gaspta da bir çok hesabım vardı. asillerde yessir, ulaşbirlik, vasco da gama falan vardı, koskoca sunucu gaspa karşı duramıyordu, gaspınızda başarılar dilerim. bir anda hortlayıp beni çocukluğuma götürdünüz.

t13ga94.png

Hürriyet, Müsavat, Uhuvvet, Adalet

CHAMPIONS likes this.
  • eski ny'i bilirim, oyuna başladığım sunucuydu ve bir sürü multim vardı; csr, asl ve gaspta da bir çok hesabım vardı. asillerde yessir, ulaşbirlik, vasco da gama falan vardı, koskoca sunucu gaspa karşı duramıyordu, gaspınızda başarılar dilerim. bir anda hortlayıp beni çocukluğuma götürdünüz.

Uzun yıllar ara verdik eski oyuncuları dağılmış olsa da eski yönetim kadrosu olarak artık buradayız teşekkür ederiz iyi forumlar

yoruk likes this.
  • Günaydın arkadaşlar raporlar devam edecek demiştik bugün biraz vakit buldum asmaya değer olduğunu düşündüğüm raporları ve kesimleri asacağım

Öncelikle bugün burada başrol zayıf halka olarak tabir ettiğimiz forum bülbülü -ghostek :)))

Bu arkadaş çok sıkmaya başladı canım sıkıldıkça gidip kesiyorum koca HARP ittifağının başka savaşçısı yok mu yahu oyun oynamayı bilen birini gönderin üzülüyorum sonra :)

Her neyse aksiyonlardan kaçabilmek için çareyi hades açmakta bulan harpin zayıf halkası ghostek bizim şehirleri işgal etmiş hemde gece gemileri orada bırakmış bak sen :) e bizde durur muyuz raporlarla devam edelim

Burada vurmaya başladık MERMER şehri girşi gemileri diyelim

Gelişme bu şekilde devam etti hepsini asmıyorum vurdukta vurduk :))

Sonuca gelelim :)

Birde içerden bi görüntü asalım :))

Ben bu arkadaşa eskiden bize füzesiz savaşmayı öğret diyordum şimdi hem füzesiz hem balon gemisiz hem süratl, küreksiz savaşmayı öğret diyeceğim gerçekten böylesini ilk defa görüyorum hepimizin hepimizin böyle bol bol keseceği rakipleri olur umarım diyeceğim ama keyifsiz oluyor tavsiye etmem :)

Neyse forum bülbüllerini paylaşmaya devam edelim

MERMER2 şehri yine aynı şekilde aksiyona başladık

Giriş

Gelişme

Sonuç :)

İçerden de görüntü asalım bakalım ne hale gelmiş bu gemiler :)))

Her neyse yetti mi yetmedi :) Ne zaman azıyla yetindik ki :)))

MERMER3 şehrinden devam edelim

Giriş

Gelişme

Sonuç :)

İçerden de görüntümüzü asmadan geçmeyelim :))

MERMER4 E GEÇELİM

GİRİŞ

GELİŞME

SONUÇ

YİNE KÜREĞİNE KADAR KESTİĞİMİZ Bİ GHOSTEK :))) İÇERDEN GÖRÜNTÜ ASAMIYORUM BURAYI AKSİYONLA KESİP BIRAKMIŞIZ :)))

HER NEYSE BİRDE GANDAUF DOSTUMUN ŞEHRİNDEN RAPOR VAR GİRİŞ GELİŞME SONUÇ ASMIYORUM DİREKT ŞEHİRDEN GÖRÜNTÜ KALAN KESİMLER YUKARLARIYLA HEMEN HEMEN AYNI ZATEN :)

NEYSE BU KESİMLER TABİ Kİ YETMEDİ DEDİK BİRAZDA YAĞMALAYALIM YAĞMA OLMADAN RAPOR MU BİTER KAPANIŞ YİNE YAĞMA İLE OLSUN :))

EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIN EMEKLERİNE SAĞLIK

BİZ İNAT ETTİK HARPLİLERE OYUN OYNAMAYI ÖĞRETECEĞİZ HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN :)

psyy, yoruk, EnD Of ThE LiNe and 2 others like this.