amadeush[N-I] vs Kleopatra23[С4U1] 31796,6 WSG dla Kleopatry

• Odniose sie tylko do ostatniego zdania wiec przykro mi ale mialem informacje z pierwszej reki po zakonczeniu walk ze sami proponowaliscie sprzedaz RG i cos tam jednak bylo sprzedawane tylko pytanie w jakim celu :)

Dodam ze nas DT z Unia juz nic nie laczy jak sobie kazdy mysli

Ale smutne jest to ze jest tu tyle sojuszy i wszyscy czekaja w kolejce na unie albo po kolei dolaczaja do walk tak jak siar czy dra potem kto nastepny ? CH -A- Grill czy wy ? a pozniej te sojusze co wymienilem miedzy soba nie beda walczyc bo przeciez wszyscy po jednej stronie walcza z unia :D

8)8)8)

• Dziwnym trafem gracze z IMI trafili nagle do hzwsb. Pewnie jak to zwykle, przypadkiem tak się stało.

Ramos HZWSB

ost HZWSB

Amitiel HZWSB

Asmodeusz HZWSB

• Fajna dyskusja. Ja tylko w skrócie się wypowiem. (po ciulu ten skrót zrobiłem, prawie rozprawka)

Walczymy z 3 sojuszami, IRA, NI i Siar ich przedstawiciele mimo, że mogą dużo napisać o przebiegu walk to głównie odzywają się członkowie (pod swoimi i nie pod swoimi na forum nickami) HZWSB, kto tu o kim ciągle myśli i nie może zapomnieć jakże przerażających i koszmarnych wydarzeń z Alphy?

Zniknęła nam skarbonka TOP 1 RG jak to piszecie, to chyba powinniście się cieszyć? Ciągle czytam płacz o kupowanie takich ogromnych ilości RG (jakbyście sami tego nie robili nigdy) a teraz ubyło i też problem.

Mimo, że bezpośrednio walki mamy z IRA, NI i Siar to wiemy też, że szpiegowanie naszych skarbonek przez GRILL nie jest przypadkiem i nie jest wykorzystywane tylko do celów GRILL (tutaj nie potrzebuję komentarza nikogo z GRILL i tak będzie kłamać albo pisać półprawdy, to to co lubicie).

Tak samo śledzimy RG i skarbonki, wiemy co gdzie jest dawane lub skacze i widzimy czy HZWSB pomaga NI czy nie (nie wnikam czy to odgórna czy oddolna inicjatywa).

No i kończąc, wiemy też, że HZWSB ze śliną na ustach czeka, aż się podkrwawimy żeby móc ruszyć i w chwale Nas pokonać. Tylko teraz moje pytanie jest następujące, czy jesteście pewni, że mamy ochotę z Wami walczyć? Że będzie to wyglądało jak na Alphie i nie weźmiemy przykładu z Dra albo Siar?

Nic nie sugeruje ani nie deklaruje bo i nie siedzi to w mojej kwestii ale zabawne jest Wasze zachowanie, ściąganie ludzi do siebie, zaprzyjaźnianie z kim możecie (nawet wielkim wrogiem GRILL) tylko po to aby nas ubić, a koniec końców - to tylko gra, nam nie ubędzie jak w razie podejmiemy walki i przegramy, wam nie przybędzie jak nas pokonacie.

My się dalej bawimy i to nawet z 3 sojuszami na raz, Wy zza rogu czekacie, patrzycie na Nas ze światełkami w oczach, a my może z wami powalczymy, może wygramy, może przegramy, wszystko się zobaczy, ale przynajmniej w moim osobistym życiu to nic nie zmieni.

Mniej frustracji i negatywnych emocji, szkoda zdrowia.

LordVdl, Kleopatra G and Afgan like this.
  • Nikt inny Afghan nie walczy, bo potrzebują strategicznego podejścia, sami przecież tak napisali. Szachy 3D muszą zostać rozegrane na Ikariam.

Ich strategiczne podejscie polega na strachu przed przegrana w taki sposob to laczenie swiatow pojdzie na marne bo bedzie wegetacja jak ostatnio

Epsilon popsulo dra i siar . NI wg nie walczylo . IRA obijala ciagle tych samych plackow i myslalem ze to mocny sojusz ale z tego co widze sa pokroju dra

Pamietajcie ze to tylko gra i liczy sie dobra zabawa

I na koniec odnosnie sojuszu IMI ktory sie rozsypal , bardzo mi sie spodobali bo przywitali mnie odpowiednio i podejmowali wszystko jak lecialo i przez kilka dni byla dobra zabawa przypominajac sobie troche stare czasy :)

8)8)8)

• szacunek do kobiet na najwyższym poziomie, do swojej też się tak zwracasz???

A miałem zrobić Ci prezent i poddać jakąś walkę a tak jeszcze musisz trochę poczekać na kolejną erekcje:D

Czyli myslisz o mnie przy kazdym manewrze na ika? :/

to naprawde miłe. dziekuje, ale nie fatyguj sie.

A od siebie dodam ze jesli te fantazje dluzej potrwają to moze warto isc np do seminarium ? albo do pisu sie zapisac. Antoni ostatnio ciut rąbka tajemnicy zdradzil, sprobuj, moze masz szanse. wierze w Ciebie. A Ika na pewno na tym zyska.

PS. Bunkier top 1 Wam zniknął. i allegro jakies skromniejsze, nie mowiac o tureckim discordzie. Nie smutno Wam sprzedawac RG ? Coz, widac nie kazdy u Was w sojku sie dobrze z Wami bawi.
    Ale Thanos na pewno podniesie Waszą jakość. ten to miszcz jest. Kolosów głownie. i tego tez szczerze gratuluje :)

Trzeba się kiedyś odwdzięczyć naszym osmańskim braciom. Szkoda że akurat teraz no ale Pan każe sługa musi :D

• Nic Was nie łaczy oprocz tych samych graczy 8o

Co do pomocy IMI to jesli miales takie wiesci z pierwszej reki to ktos Cie oklamal, przykro mi ... By nie bylo, robie teraz za dyplomate u mnie i status takich akcji jest mi akurat dobrze znany. I tak, tez mysle ze ja i dyplomacja to dobry zart :P Jest oczywiscie szansa ze ktos od Nas pomogl im prywatnie, ale zazwyczaj informujemy sie o takich rzeczach, nawet jesli po fakcie. Nie mowie ze bysmy im nie pomogli, bo ja osobiscie uwazam Was za przystawke C4, nawet jesli bedziesz tutaj koszule rozdzierał.

Co do kolejki do Uni, to juz Twoje spostrzezenie. Ale z jakiegos powodu graja tam w sporej wiekszosci Ci ktorych nikt nie lubi. na pewno to przypadek ;)
    Ale jak juz wyje.. zoltara z soja to moze bedziesz mial okazje dowiedziec sie osobiscie za co sa tacy szanowani ;)

Lejdis, moros and Tarantula like this.
  • Dziwnym trafem gracze z IMI trafili nagle do hzwsb. Pewnie jak to zwykle, przypadkiem tak się stało.

Ramos HZWSB

ost HZWSB

Amitiel HZWSB

Asmodeusz HZWSB

Mi tez milo ze zdecydowali sie dołaczyc. Gracze w sojach jak sie okazalo bardziej lub mniej sie znali, pochodza z tego samego serwera, to nawet zrozumiale ze tak to wyszlo. O konkrety musisz jednak ich osobiscie zaczepic,.

Tarantula likes this.
  • To ze Zoltar gra w uni i u nas to bylo tak od zawsze jeszcze zapomniales dodac ze Querido jest z DT :D

I na tym sie to konczy , co do IMI to otwarcie jeden z gosci co do was dolaczyli powiedzial ze taka sytuacja byla bo po walkach zaproponowalismy im aby aktywni do nas dolaczyli i byly rozmowy , niestety wybrali zly sojusz :)

Przystawka Uni ? hehe dobre dobre

Co do kolejki

> > > > > > > > 24.10.2024 21:13 gracz Pijusek napisał:

> > > > > > > > > A to C4 szaleje po całym świecie z NI z IRA i chyba z Siar i pewnie ktoś.jeszcze

> > > > > > > > > 24.10.2024 21:11 gracz AFGHAN napisał:

> > > > > > > > > > daj namiar moze bede potrzebny ? :P

> > > > > > > > > > ze mna nie ma nudy :)

> > > > > > > > > > 24.10.2024 21:10 gracz Pijusek napisał:

> > > > > > > > > > > Póki co czekam, bo jakieś zadymy się zaczęły i może mnie ogarną :D

> > > > > > > > > > > 24.10.2024 21:08 gracz AFGHAN napisał:

> > > > > > > > > > > > czemu nie ? a gdzie sie wybierasz ? :)

> > > > > > > > > > > > 24.10.2024 21:07 gracz Pijusek napisał:

> > > > > > > > > > > > > Nie wybieram się w Wasze rejony ;)

> > > > > > > > > > > > > 24.10.2024 20:55 gracz AFGHAN napisał:

> > > > > > > > > > > > > > myslalem ze tak chetnie tez wpadniesz wojem ?

8)8)8)

• Podziwiam takich wojowników na forum jak Rudy. PCH, gdzie nie był po żadnej ze stron a się produkuje i produkuje. Szkoda, że z brazolami na Alphie się tak nie produkował, bo po rankingu offa widać, że ciężko było mu wyjść z własnej norki 😔

Ubolewam, że cały magazyn poszedł, bo z takim wojownikiem to możnaby pobić nasz rekord z Epsilonu i walczyć blisko 2 lata bez przerwy. Tyle w tym zawodniku werwy, forum tego nie wytrzyma.

LordVdl likes this.
  • Generalnie co do rudego to fun fact jest taki że kiedyś dawno dawno temu na ypsilonie Alex zerwała z nim pokojówkę a w zasadzie jego sojuszem i poszedł do wroga :D także tak to już jest na ikariamie :D a rudy lubi z tego pisać historię owitą grozą jakby mu kto matkę i ojca zabił poćwiartował i zjadł (bo on obrażać rodziny to może jakby co)

• Podziwiam takich wojowników na forum jak Rudy. PCH, gdzie nie był po żadnej ze stron a się produkuje i produkuje. Szkoda, że z brazolami na Alphie się tak nie produkował, bo po rankingu offa widać, że ciężko było mu wyjść z własnej norki 😔

Ubolewam, że cały magazyn poszedł, bo z takim wojownikiem to możnaby pobić nasz rekord z Epsilonu i walczyć blisko 2 lata bez przerwy. Tyle w tym zawodniku werwy, forum tego nie wytrzyma.

Q takie rekordy mozna bic bez zadnyh bankow RG :)

8)8)8)

• piszesz do mnie a przytaczasz rozmowe z grilem. takze nie oczekuj specjalnie komentarza ;)
    co do IMI to pytaj sie ich. ja nie musze, milo ze doloczyli do Nas i tyle mi wystarczy, naprawde.

moros likes this.
  • Generalnie co do rudego to fun fact jest taki że kiedyś dawno dawno temu na ypsilonie Alex zerwała z nim pokojówkę a w zasadzie jego sojuszem i poszedł do wroga :D także tak to już jest na ikariamie :D a rudy lubi z tego pisać historię owitą grozą jakby mu kto matkę i ojca zabił poćwiartował i zjadł (bo on obrażać rodziny to może jakby co)

malo wiesz o swojej kolezance i jej osiagnieciach. o reszcie moze dowiesz sie sam jak jak zmienisz strone, chociaz nie sadze by ktos mial ochote na powitanie Cie w swoim kregu.

moros likes this.

malo wiesz o swojej kolezance i jej osiagnieciach. o reszcie moze dowiesz sie sam jak jak zmienisz strone, chociaz nie sadze by ktos mial ochote na powitanie Cie w swoim kregu.

A ja myślę że te żale wynikają z tego że chciałbyś wrócić do czasów pokojówki na ypsilonie :D ale jak coś to wpleć :saint: tą emotkę 3x w następnej wypowiedzi i będziemy myśleć jak to zrobić żebyś wyszedł z twarzą :D

• dobra. przestalem sie smiac
    1. Patros, zanotuj. HZWSB to nie PRE. wiem ze marzysz by moc sie zrewanzowac PRE za lata niepowodzen i milo ze dalej sie ich boisz :) ale ich tu nie ma. nie ten swiat, skup sie. A to ze ja z Toba gadam bo dyplomata HZ ma chwilowo urlop. Taki pech.
    2. i tak, wiem o Was tyle ze wstęp juz za Wami ;) Ale ze zawsze mozecie probowac. Oficjalnie HZWSB i C4U1 nie ma zadnej historii. a sami gracze Was nie znają oprocz jakiejś historii z kaczkami. Ale Wasz atak w pierwszych dniach fuzji na dawnych sojusznikow z epsi pomoglo im zobaczyc na własne oczy jakie z Was ananasy. i czy warto miec z Wami cokolwiek wspolnego.
    Sami budujecie swoja historie, i świetnie Wam idzie

Lejdis, moros and Tarantula like this.
  • dobra. przestalem sie smiac
    1. Patros, zanotuj. HZWSB to nie PRE. wiem ze marzysz by moc sie zrewanzowac PRE za lata niepowodzen i milo ze dalej sie ich boisz :) ale ich tu nie ma. nie ten swiat, skup sie. A to ze ja z Toba gadam bo dyplomata HZ ma chwilowo urlop. Taki pech.
    2. i tak, wiem o Was tyle ze wstęp juz za Wami ;) Ale ze zawsze mozecie probowac. Oficjalnie HZWSB i C4U1 nie ma zadnej historii. a sami gracze Was nie znają oprocz jakiejś historii z kaczkami. Ale Wasz atak w pierwszych dniach fuzji na dawnych sojusznikow z epsi pomoglo im zobaczyc na własne oczy jakie z Was ananasy. i czy warto miec z Wami cokolwiek wspolnego.
    Sami budujecie swoja historie, i świetnie Wam idzie

Całą noc trwała akcja czyszczenie rys z pomnika przez informacje że nie zawsze byłeś taki przenikliwy i miałeś kiedyś pokojówkę z Alex? :D