Display More
HZ wspieralo tez IMi podczas naszych walk z nimi
Sorry ale jak szanuje Kibola to ciebie mam za nic po twoich wypowiedziach
Niestety, zorientujesz sie niedlugo ze panowie z C4 reprezentują okreslony poziom.
kiedys rozmawialem do patrosa (wielkosc liter nieprzypadkowa) w cywilizowny sposob. Przy jego braku zrozumienia po latach prób, domyslilem sie ze musze zejsc az do poziomu szamba. A ze jak sie domyslasz nie pałamy do siebie szczegolnie sympatia to niestety kazdy kto to czyta wychodzi z niesmakiem.
a byczek widze mu dorownuje klasa, a czasem mam wrazenie go przerasta
Bedzie wiec gorzej.
Bo niestety, w opcji jest tylko ich ignorowac lub dac im zawłaszczyc Nasze forum na wlasność. Niech kazdy wybierze swoje rozwiazanie.
A co do wspierania IMI, to nie mielismy nawet okazji. takze przykro mi, masz kiepskie źródła.
Odniose sie tylko do ostatniego zdania wiec przykro mi ale mialem informacje z pierwszej reki po zakonczeniu walk ze sami proponowaliscie sprzedaz RG i cos tam jednak bylo sprzedawane tylko pytanie w jakim celu
Dodam ze nas DT z Unia juz nic nie laczy jak sobie kazdy mysli
Ale smutne jest to ze jest tu tyle sojuszy i wszyscy czekaja w kolejce na unie albo po kolei dolaczaja do walk tak jak siar czy dra potem kto nastepny ? CH -A- Grill czy wy ? a pozniej te sojusze co wymienilem miedzy soba nie beda walczyc bo przeciez wszyscy po jednej stronie walcza z unia