Posts by Rudziutki

Bitwa pod Żegnam Pana

(10.01.2026 6:59:34)

AFGHAN[-DT-] z miasta Sikalafą

vs

lejdis V[HZWSB] z miasta Żegnam Pana

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy.....................0(-400) - Strzelec Siarkowy.....................771(-0)

Wojownik.............................0(-2500) - Wojownik..........................1765(-3044)

Hoplita..............................0(-3000) - Hoplita...........................1395(-3709)

Żyrokopter..........................302(-898) - Żyrokopter.........................504(-1264)

Taran..................................0(-35) - Taran..................................30(-0)

Medyk..................................30(-0) - Medyk..................................50(-0)

Kucharz................................30(-0) - Kucharz................................50(-0)

Moździerz..............................35(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie........................-11,199,00 - Generałowie........................-12,005,40

Punkty ofensywy.....................30,013,50 - Punkty obrony.......................27,997,50

Obrażenia..........................559,950,00 - Obrażenia..........................600,270,00

Podział obrażeń...........................48% - Podział obrażeń...........................52%

Zwycięzcy: lejdis V[HZWSB]

Przegrani: AFGHAN[-DT-]

ja tam mysle ze Dziuba nie wie co ryzykuje... . bo afgan wlasnie probuje go zaprosic jeden na jednego w polowie drogi... tak jemu bana ? takiemu kozakowi ? on sie przeciez dopiero rozkrecal, kolejke rozpisał i konto na blablacar zalozyl... taki plan mial ze on im wszytskim pokaze... i dupa.

ja z plotek od znajomych scyzorykow wiem ze inni juz stoja pod zabką i juz czekają. w kielcach, pod kielcami i w radomiu. sami kierownicy...

najemnik za to wlasnie kombinuje jak mu zajeb.. konto z forum ;)

ryzykant, ten dziuba, ja Wam mowie...

ide odpalic tv rebublike, tam bedzie wszystko :)

Masz racje Dorota. całkowicie sie zgadzam

ale afgan to afgan. i jego juz mozna.

i trzeba, za to co wczoraj wypisywał. to ze to skasowali nie zmienia tego faktu.

koles wypisuje juz kazda bzdure, lepiej, odgraza sie ze Cie w realu pojedzie i umawia sie na priv z ustawke w połowie drogi chcąc realnie komus udowodnic ze jest lepszy.
    i my komus takiemu mamy cos udowadniac ?

przeciez nizej sie nie da upasc. no chyba ze jest sie zlodziejem, bo ten to samo robi tylko na priv na komunikatorach.

ale my badzmy grzeczni tak tak... nastawmy drugi policzek. nie reagujmy najlepiej. udawajmy ze tego nie ma...

nie da sie. Rubikon zostal przekroczony. nie da sie czegos takiego cofnać jak grozby uzycia sily fizycznej za swoje niepowodzenia w grze internetowej.

takze tego...

jedziemy z ciach

A raportu gratuluje.

a to ode mnie:

Zwycięzcy:

Rudziutkі[HZWSB] Przegrani:

UNCLE[-DT-] Miasto Nowa SólK zostało splądrowane przez Rudziutkі[HZWSB]. Skradziono następujące zasoby:

• 40,736 Materiał budowlany
    • 2,070 Wino
    • 5,539 Marmur
    • 159 Kryształ
    • 53,493 Siarka

Został aktywowany cud UNCLE[-DT-] 'Kuźnia Hefajstosa' . (05.12.2025 8:13:14)

Zwycięzcy:

Rudziutkі[HZWSB]

Przegrani:

UNCLE[-DT-]

Miasto PlacówkaK zostało splądrowane przez Rudziutkі[HZWSB]. Skradziono następujące zasoby:

• 28,679 Materiał budowlany
    • 13,143 Wino
    • 3,455 Marmur
    • 407 Kryształ
    • 22,312 Siarka

Został aktywowany cud UNCLE[-DT-] 'Kuźnia Hefajstosa' . (05.12.2025 8:12:41)

€dit by Dziuba:
    Wycięte pseudowulgaryzmy

Burek

sam widzisz jak sie poswiecamy dla Ciebei bys sie ogarnal i cos zaczal robic. Czym jeszcze mozemy cie osmielic ?
    A juz naczytalem sie jacy jestescie zorganizowani, przedsiebiorczy i odwazni.
    moze czas to pokazac ?

a ty tylko tracisz czas na forum i durne historie wymyslasz. A nie, przepraszam, jeszcze dajesz na sobie nabic raporty. samemu.

a co do zlodzieja i problemu. tak, zgadzam sie, Są zdecydowanie tam gdzie powinni byc.juz dawno to mowilem, nawet tutaj. Bo nie ma jak tesknic za laską co sobie na ika chlopa szuka i kazdego po kolei napuszcza na drugiego i kolesiem ktory przywłaszczył sobie wszystko co kiedykolwiek w zaufaniu dostal na chwile. bawcie sie tam, zycze duzo szczescia w Waszym gniazku milosci.

tylko potem nie pisz ze chcesz ich oddac, sorki. one way ticket
    i nie zawracaj nam wiecej dupy. chcesz grac, to graj

bez odbioru.

o, burek zyjesz jednak :) juz myslalem ze ci wstyd za te kolejne pch na Tobie. warto bylo stracic kilku strzelcow bo juz sie martwilem :P

i wstaje ? ja wiem ze ty nie masz znajomych ale ja do domu wrocilem wtedy. nasi wygrali z holandia na narodowym 1:1 :D , chyba sie troche zasiedzialem , he.
    dobrze ze nie puscilem wiecej, bys mial pch bo ocknąłem sie o 10 :D. a tak, gowno masz :)

milego dnia. ja ide po cos na kaca.

Ninurta, nie rozczulaj mnie. tlumaczą sie tylko winni i onanizujący sie. skoro tyle czasu siedzisz cicho a teraz sie tak ładnie prujesz znaczy ze tego co wypunktowalem bylo tylko wiecej. dzieki za potwierdzenie.

Lady_ masz właśnie wyżej odpowiedź dlaczego serwer Meduza jest w stanie jakim jest. Top1 sojusz, który wessał niedawno inny sojusz do siebie czeka aż go ktoś zaatakuje.

Mam nadzieję, że będzie nam (Grill i DT) dane w przyszłym roku spotkać się na jakimś DC albo przynajmniej na Ika i jak ludzie umówić się na jakieś walki. Złomu jest tyle na serwerze, że lepiej nawet tego nie liczyć.

to my jestesmy top 1 ?
    Przeciez Radek z nami wygral ;)
    A skoro Krzysiek i Kacper wygrali z C4 to chyba oni sa najlepsi idac tym torem
    :/

Zaangażowaniu każdej osoby 😂😂 kurwa wy to naprawdę jesteście ułomni na potęgę - uj nas obchodzi ilu nas jest, ile mamy RG po prostu z OSZUSTAMI nie będziemy rywalizować. Pozdrów kolegów, koleżanki i wszystkich zdrowych na umyśle.

kasza. im to nie przeszkadza. od lat tak grają i cieszy ich ze tak dobrze im idzie. nie zrezygnują od tak bo daje to im mega przewage.. tak, sa zaangazowani graja w miare rowno i sam wiem ile to daje. ale tylko boty dają na koncu takie efekty a reszta to juz tylko gadanie.
    widzielismy to na zywo a gram z lepszymi od nich.
    wiele czasu mielismy za zle krygonitowi ze az tak im pomagał grajac z nimi w sojku bedąc modkiem serwera na ktorym te walki trwają a to takie proste bylo... wypadało by odszczekac, ale jemu tez nie przeszkadzalo ze uzywaja botow.

Kibol dobrze powiedzal. ostatnio my atakowaliśmy.
    Wasza kolej.
    i zrobcie to jak nalezy skoro tak zajebi... jestescie.

Jeśli ktoś grał kiedyś z Borkiem to wie że on nie ma takich kont ale gratuluje prezentu który dostaliście za nic.Jedyny błąd jaki robi to interesownie się Wami,bo uważam że żadnej akcji wobec Was nie powinien wykonywać,olać Was po prostu wszystkich trzeba jak cały ten serwer i grać na luzie komu się jeszcze chce.

Tak wracając do tamtej legendarnej dyskusji której kulminacyjny moment na żywo śledziło 50 osób.Już definitywnie pozbyliśmy się złudzeń, że na tym serwerze coś się wydarzy, chyba że między sobą zaczniecie się bawić w tej szerokiej koalicji to powodzenia.Nikt na nikogo się nie szykuje,nikt nie czeka na marmur,ci którzy chcieli od dawna sami go sobie zapewniają i klikają ulepszenia. Wystarczy spojrzeć na ranking.Więc życzę wszystkim powodzenia w tej bezcelowej ulepszance do nieskończoności, zbieraniu złota,rg,szykowaniu się do walk których nie będzie.Dajcie sobie spokój już z wyzywaniem się nawzajem, nakręceniem na marne - nic się tu nie wydarzy po co się kłócić,gra wygląda jak wygląda, zmienić jej nie chcieliście pomimo wielu możliwość więc każdy jest zadowolony.Można się rozejść bo szkoda tu w ogóle zaglądać czytać to samo.Jak ktoś tęskni za rywalizacją może lepiej powinien pójść na nowy serwer po zmianach myślę że nikt tam nie będzie miał milionów rg, smigow i balonów na 23 i pętli na hadesie.Pogra do ciepłej wiosny i koniec sezonu.Pozdr

Radek
    masz pretensje do innych za wlasne grzechy (wlasnych ludzi)
    zarznal ktos serwer ? moze.
    - zarznal ten kto uzywa bota do informowaniu o ataku na czlonka sojuszu. cyk, i powiadomienie o ataku nie dostaje general a wszytscy na discordzie. ZAWSZE ktos zaaraguje albo zadzwoni do kolegi.
    - zarznal ten kto kupi kazda ilosc rg u turasa. Kogo chcesz dzisiaj nawówic na walke na 100% sil i mozliwosci jakiegos sojka jak za starych czasów ?
    - zarznal ten ktorego nagminnie uzywa bota co automatycznie zajmuje miejsce po zwolnieniu slotu na wyspie na ktorych Wam zalezy. Taksowka, szukanie innego cudu, skok do walki, nowy kolega w sojku etc, no jak, Wy jestescie tacy sprytniejsi. A odświeżenie strony jest wolniejsze od tego bota jak wiesz, nie ma szans by czlowiek byl szybszy.
    - zarznal bo atakuje skacząc gdzie popadnie i czeka na kamien po wstepnym ataku. Ktokolwiek tak wczesniej atakowal ? ale to inni chcą kamyczka :S

ale tak, to wina tych innych, Twoi koledzy zupełnie niewinni.
    A ile wojen już wygraliście tymi botami ? ja Ci powiem. WSZYSTKIE.
    nie gracie lepiej od innych, gracie nieczysto. wrednie, paskudnie.
    a teraz płacz ze inni sie zorientowali co z Was za ptaszki i nie chcą sie bawic jak za starych czasow.
    takze tego...

Loco - Gratki :)

mowilem Ci ze borek Cie lubi :P

Borek

cofam wszystko co na twoj temat mowilem, moja ty gwiazdo ikariama. ty nam zyj jak najdluzej i lataj po serwerze. I obyś do konca świata nosil sztandar CeCzwórek... Oby Cie tam generalem zrobili, ide sie krzyzem połozyć. na kolanach do czestochowy pojde... Jakim generalem, co ja mowie, Marszałkiem od razu :S

Twoje sukcesy - całe 2 ataki w tym tygodniu - 2 raporty na marszalku burku bum na forum.

Bohaterze moj, królu forum i bogu strategii. uklony. No masz u mnie zuzyty bilet na prom na Hel z zeszlego roku.

A tego ruslana co wyslales by sprobować udać łączoną - no MISZCZ. miszcz strategii i podstepu. tylko wszedl na bron do Loco i cyk, Marszalek Burek wycofal.

podejrzewam ze juz mu sie palec pocił a pielucha puszczała bo nawet rundy nie wytrzymal ...
    Gratki. chce wiecej !!!

:)

Burek, musisz pogadac tam ze swoją sluzbą za niedopełnienie obowiązków bo masz teraz przez nich same problemy...

Zwycięzcy:

Rudziutkі[HZWSB]

Przegrani:

Problem[С4U1], BorekZdrowy[С4U1]

Miasto ZEMSTA zostało splądrowane przez Rudziutkі[HZWSB]. Skradziono następujące zasoby:

• 10,355 Materiał budowlany
    • 76,664 Wino
    • 103,380 Marmur

Został aktywowany cud Problem[С4U1] 'Kuźnia Hefajstosa' . (09.11.2025 2:04:00)

Zwycięzcy:

Rudziutkі[HZWSB]

Przegrani:

BorekZdrowy[С4U1]

Miasto ZEMSTA zostało splądrowane przez Rudziutkі[HZWSB]. Skradziono następujące zasoby:

• 10,823 Materiał budowlany
    • 78,659 Wino
    • 104,996 Marmur

Został aktywowany cud Rudziutkі[HZWSB] 'Kuźnia Hefajstosa' . (09.11.2025 3:28:06)

Bitwa morska w pobliżu Jabolowo III

(06.11.2025 0:51:33)

Rudziutkі[HZWSB] z miasta Sezon na Kaczki

vs

BorekZdrowy[С4U1] z miasta PALMOWY GŁAB

Okręt z Taranem.....................166(-234) - Okręt z Taranem.....................744(-156)

Okręt z Moździerzem...................126(-0) - Okręt z Moździerzem...................252(-0)

Taran Parowy........................122(-228) - Taran Parowy........................722(-178)

Krążownik Rakietowy...................98(-52) - Krążownik Rakietowy..................155(-50)

Śmigacz z Napędem Kołowym..............90(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym.............400(-0)

Balonowiec............................22(-28) - Balonowiec...........................172(-26)

Statek Pomocniczy.....................100(-0) - Statek Pomocniczy.....................700(-0)

Generałowie.........................-8,882,00 - Generałowie.........................-7,180,00

Punkty ofensywy.....................17,950,00 - Punkty obrony.......................22,205,00

Obrażenia..........................444,100,00 - Obrażenia..........................359,000,00

Podział obrażeń...........................55% - Podział obrażeń...........................45%

Zwycięzcy: Rudziutkі[HZWSB]

Przegrani: BorekZdrowy[С4U1]