Posts by Marcel Blanchar

Pálmafa bele wau wau :D

Valaki írja már le mi az a hibakihasználás, ami elvileg másik kocsmában téma, nehogy vissza jövök és véletlen kihasználjam én is, aztán meg kapjam hogy mekkora csaló vagyok :/

Amúgy meg kakaót, kókusztej nélkül... nem is tudom hogy lehet azt meginni <X

Amúgy üdv mindenkinek :)

Hoztam egy kis medvetalpat, még forró csak óvatosan...:)

Látom itt semmi sem változott :D

Bár sehol sem, csak itt a pálmák alatt... kivették a koktélomból a kakaót... kirugatom a felelősöket 8) kell a kakaó a koktélomba...

Opi, én értem mit írtok, csak ti nem fordítva... de majd egyszer talán, addig is hozz kakaót nekem a pálmák alá :*

Max kinevetni tudlak, hogy kv val köpködöd a lapit...

Sajnos nem ismerhetik meg páratlan tehetségem, mivel nem hajlandók megtanulni a nyelvet... de igen neked mindenképpen jobb, hogy ott vagyok :D

Ott még nem celeb, így nem is bántják, ráér 2-3naponta belépni :D jó mostanában meglepően sok időm volt... unokák iskolában, gyerekek munkahelyen, anyuék meg nem akarják kitakarítattni a szobánkat minden nap... szóval lassan minden rendben...8)

Amúgy Opi nem hiszem, hogy tudja mit jelent a kibic, mivel felőlük is ugrik be néha, de azt nem teszi szóvá... mondjuk igaza van... nem mer beszólni olyannak akinek valós hatalma van :D erről eszembe jut valami, de az már nem fér ide, de azért mert szép vörös az a rózsa, nem kell megnyalni :(

Hmmm... érdekes akkor f4mous is farm? Csak mert a szervert rámakasztotta kalózba és mégis kiszedtem :D pedig csak naponta nyomogattam, persze azt mondta megbánom, de még nem láttam... ja meg nem egy tagotok az a több milla fosztott arany tőlük nekem... ;(

Az meg hogy vakolok... nekem van fontosabb, mint az ikariam... sajnálom, hogy neked nincs, majd lesz ;) addig is meg csak mérgelődj :D majd megyek, ha engedi az időm :) és annyit amennyit enged... nem hanyagolok egy játék miatt senkit :saint:

Kakaót a népnek, Opinak meg egy mézsört legyen édesebb az élet...:D

Ezt most csak így itt hagyom... aki olvasott fórumot tudja mi ez. Aki meg nem akarja e van... kakaót VSR-t és kumiszt!

Arclevételes (26)
    Némó nyomában (26)
    NémóTheWorst (25)
    Tollaskígyó (24)
    Némó Blanchar (24)
    Némó City (24)
    Fogós Ali (22)
    Némó kapitány (19)

Amikor F4mous nevezte át a városait az dicséretre méltó, állati (ha a medve nem állat akkor elnézést...) viselkedés... de ha VIP-es nevez át az főben járó bűn... teljesen mind1 mit csinál a VIP-es az állatok belekötnek... viszont ha azt maci teszi szent cselekedet... Volt ilyen a történelem során is volt, nem egyszer... Isten nevében gyilkolni nem bűn, de bűnösök kik ölnek...

Opi, én úgy mondanám, hogy lime is jó bele, mármint az eredeti kinint és gin-t tartalmazó tonicba :D

Ez a Kalumba Gin is finom, magában tonic nélkül is van egy íze 8o és tetszik a cimkéje :D a kis makival 8)