Normális játékos kedvét nem lehet elvenni a játéktól pofátlan farmolgatással
Semmi sem változott itt...
Normális játékos kedvét nem lehet elvenni a játéktól pofátlan farmolgatással
Semmi sem változott itt...
Mióta nem warozok én is megengedek magamnak egy kis alvást.
És veled mizu Blume?
Kakaót! Kakaót mindenkinek! Igyunk kakaót!
Pálmafa bele wau wau
Valaki írja már le mi az a hibakihasználás, ami elvileg másik kocsmában téma, nehogy vissza jövök és véletlen kihasználjam én is, aztán meg kapjam hogy mekkora csaló vagyok
Amúgy meg kakaót, kókusztej nélkül... nem is tudom hogy lehet azt meginni
Amúgy üdv mindenkinek
Hoztam egy kis medvetalpat, még forró csak óvatosan...
Nekem időm nincs rá szerintem nálad meg kiömlött a kakaó és azért nem
Itt semmi sem változott
Iszok hát egy kakaót, remélem még az is olyan finom mint volt
Látom itt semmi sem változott
Bár sehol sem, csak itt a pálmák alatt... kivették a koktélomból a kakaót... kirugatom a felelősöket kell a kakaó a koktélomba...
Opi, én értem mit írtok, csak ti nem fordítva... de majd egyszer talán, addig is hozz kakaót nekem a pálmák alá
Max kinevetni tudlak, hogy kv val köpködöd a lapit...
Sajnos nem ismerhetik meg páratlan tehetségem, mivel nem hajlandók megtanulni a nyelvet... de igen neked mindenképpen jobb, hogy ott vagyok
Ott még nem celeb, így nem is bántják, ráér 2-3naponta belépni jó mostanában meglepően sok időm volt... unokák iskolában, gyerekek munkahelyen, anyuék meg nem akarják kitakarítattni a szobánkat minden nap... szóval lassan minden rendben...
Amúgy Opi nem hiszem, hogy tudja mit jelent a kibic, mivel felőlük is ugrik be néha, de azt nem teszi szóvá... mondjuk igaza van... nem mer beszólni olyannak akinek valós hatalma van erről eszembe jut valami, de az már nem fér ide, de azért mert szép vörös az a rózsa, nem kell megnyalni
Papanyek a láthatatlan barátod Opi? És Papanyek a VIPben van? Ne igyál többet
Mondom nem megy Bezzeg ha idegmérget kell inni, azt tudja vedelni a mackó nép
Ugri maci, ha tudod hogyan kell, miért nem megy?
Ma eldurvul a buli, tejszínhabbal iszom a kakaót... kemény este lesz!
Betükből lesznek a szavak, de pont olyan szavak, mint az én kakaó foltjaim édesek, de piszkos lesz minden...
Hmmm... érdekes akkor f4mous is farm? Csak mert a szervert rámakasztotta kalózba és mégis kiszedtem pedig csak naponta nyomogattam, persze azt mondta megbánom, de még nem láttam... ja meg nem egy tagotok az a több milla fosztott arany tőlük nekem...
Az meg hogy vakolok... nekem van fontosabb, mint az ikariam... sajnálom, hogy neked nincs, majd lesz addig is meg csak mérgelődj
majd megyek, ha engedi az időm
és annyit amennyit enged... nem hanyagolok egy játék miatt senkit
Kakaót a népnek, Opinak meg egy mézsört legyen édesebb az élet...
Ezt most csak így itt hagyom... aki olvasott fórumot tudja mi ez. Aki meg nem akarja e van... kakaót VSR-t és kumiszt!
Arclevételes (26)
Némó nyomában (26)
NémóTheWorst (25)
Tollaskígyó (24)
Némó Blanchar (24)
Némó City (24)
Fogós Ali (22)
Némó kapitány (19)
Hmm... volt ott durvább is, de igazad van... valakit kifigurázni tisztességes dolog... pl a Havaska is
Amikor F4mous nevezte át a városait az dicséretre méltó, állati (ha a medve nem állat akkor elnézést...) viselkedés... de ha VIP-es nevez át az főben járó bűn... teljesen mind1 mit csinál a VIP-es az állatok belekötnek... viszont ha azt maci teszi szent cselekedet... Volt ilyen a történelem során is volt, nem egyszer... Isten nevében gyilkolni nem bűn, de bűnösök kik ölnek...
Vodka nem adja semmivel nekem de a gyömbér jöhet
A kumisznál nincs jobb! Egy leheletnyi kakaóval
Opi, én úgy mondanám, hogy lime is jó bele, mármint az eredeti kinint és gin-t tartalmazó tonicba
Ez a Kalumba Gin is finom, magában tonic nélkül is van egy íze és tetszik a cimkéje
a kis makival
Nem szeretem a tonic ízét..., ezért ginnel keverem