Kocsma?

• O.o

A NemoTheBest nevű város tiszteletére f4mous NemoTheWrongra kereszelte át a sajátját ha jól emlékszem. Illetve a többi városának neve is csak a te város neveid kifigurázása volt. Hogy lehetne már ezt a beszarizáshoz hasonlítani? Ég és föld a kettő,de ezt úgysem fogod megérteni,hisz ennél sokkal sokkal egyszerűbb dolgokat sem bírtál felfogni.

De ismételten megmutattad milyen szinten állsz az állatozással. Igen,a medve egy állat,de ez most hogy jön ide? Ha a logikádat vesszük alapul,akkor a vámpír is egy állat,hisz bár a vámpír szó alatt hétköznapi értelemben nem a denevérfajra akarunk utalni,azonban hivatalosan a Vampirus spectrum-ot hívják vámpírnak. Ami egy állat... Akkor a fentebbi soraid öngól címén könyvelhetjük el az 1000 oldalas mappánkban?

Sárkányka,sztem mikor 1-1x elkezdesz pattogni és megy az ellentámadás tőlünk,akkor mindig nyomsz egy kolit. Zászlóhegyek. A kitett CRekben is csak zászlókkal lehet találkozni.....részedről.

• Ha Némó szabin van, Sárkányka kezdi a kötekedést? :D

• Hmm... volt ott durvább is, de igazad van... valakit kifigurázni tisztességes dolog... pl a Havaska is :D

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Én csak jelezem - nem kéne beszari Opi városneveket alkalmazni, különösen akkor, ha a város tulaja tesz olyan (szíve joga és szabályos) lépéseket amik khmm nem túl nagy bátorságot igényelnek.

Gondolom a városnévvel üzenni kívánt valamit - erre az üzenetre reagáltam...valójában KÉRTEM

Köszönöm a figyelmet, részemről a téma zárva - a válaszokat megkaptam, a következtetéseket levonhatja mindenki.

Igyunk mondjuk szilva pálinkát

• Holnap este moziban leszek - ha netán valaki támadni akarna...;)

Lehet inni előre a medve bőrére - én fizetem :)

Ámbár olyankor nem alszom :sleeping: szóval késői revans azért várható ^^

Kéne még egy smile... mit írjak még ?

Igyunk erre - és igyunk arra is :D

• Felháborító mivé vált ez a világ (szerver) - már előre bejelentett off mód esetében sem támadják meg az ember (medve) fiát :S

Megyek megnézem a húsvéti sonkát - és vágok belőle egy szeletet

Friss rozskenyér és felső erjesztésű sör jár mellé - meg húsvéti tojás

Itt a hétvége - és nem is megyek most dolgozni

• Macik? Többen/többet mint ahogyan vámpírok szoktak? A többes szám kiket jelent?

Én most Tűzistennő aranyát hordom el (láthatóan nem kell neki) - láttam reagált tegnap kora este a sziget (a foglalással) érkezésemre :thumbup:

Eldugdosták az aranyat - bár már mostanra vissza úszott megint ;)

• Ezt most csak így itt hagyom... aki olvasott fórumot tudja mi ez. Aki meg nem akarja e van... kakaót VSR-t és kumiszt!

Arclevételes (26)
    Némó nyomában (26)
    NémóTheWorst (25)
    Tollaskígyó (24)
    Némó Blanchar (24)
    Némó City (24)
    Fogós Ali (22)
    Némó kapitány (19)

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Ezek mekkora sértések már - Némó kapitány meg ilyenek :D

Asszem a The Worst meg beszarit jelent - jahh nem is (leginkább A legnagyobb, vagy A legrosszabb jelzőnek fordítanám) :/

Nyilván az első fordítás akkora hazugság, hogy jogosan háborít fel...:*

Teljesen érthető most már - HÓNAPOKKAL/hetekkel ezelőtt voltak ilyen városnevek, és erre Sárkányka átnevezi a saját városát miközben zászlózik ezerrel "beszari Opi"-ra. :huh:

Köszönjük Némóka - leülhetsz: egyes:!:

Amúgy is elengedtük ezt a témát már - de nem hagy nyugodni a pálma alatt 8), hogy magyarázd a helyzetet. Csak így egyre kínosabb lesz szerintem...

• Az a farm aki hagyja magát - pl fal nélkül, 10-20 milla arannyal "játszik", közben városaiból még támadások is indulnak..:thumbdown:

Van persze aki vakol, és van aki kolit nyom - na az nem farm :)

Én ezt csak úgy hallottam - mert a macik nem farmolnak ;)

• Hmmm... érdekes akkor f4mous is farm? Csak mert a szervert rámakasztotta kalózba és mégis kiszedtem :D pedig csak naponta nyomogattam, persze azt mondta megbánom, de még nem láttam... ja meg nem egy tagotok az a több milla fosztott arany tőlük nekem... ;(

Az meg hogy vakolok... nekem van fontosabb, mint az ikariam... sajnálom, hogy neked nincs, majd lesz ;) addig is meg csak mérgelődj :D majd megyek, ha engedi az időm :) és annyit amennyit enged... nem hanyagolok egy játék miatt senkit :saint:

Kakaót a népnek, Opinak meg egy mézsört legyen édesebb az élet...:D

• Az meg hogy vakolok... nekem van fontosabb, mint az ikariam... sajnálom, hogy neked nincs, majd lesz ;) addig is meg csak mérgelődj :D majd megyek, ha engedi az időm :) és annyit amennyit enged... nem hanyagolok egy játék miatt senkit :saint:

Csak a némócskanak van fontosabb dolga az ikánál es ő nem hanyagol el senkit:D

Hagyjuk már a szemelyeskedést némókácska,mert egyre szánalmasabb leszel(márha ez lehetseges egyáltalán)

• Aztahétszázát - hát már megint ki kotyog bele (akinek nem inge?)

Nem is szóltam sem némóról, sem némónak - azokról beszéltem és azoknak, akik játszanak

Jajj de unalmas ez a lemez - régi is, karcos is, mindig ugyanaz...

Tegyünk fel valami mást már - éjféltől az úri közönség táncol...

Most kakaót ittam - hidegen, mert friss túrós batyut vettem

Nem kérek sört rá, köszönöm

Szinte minden fontosabb az életemben amúgy - meg is csinálom szépen sorban

Aztán olvasok sokat, tévézek, zenét hallgatok - amikor magányra vágyom

ÉS

Játszom, tanulok a gyerekkel - ritka az olyan nap, amikor nincsen közös programunk (fagyizás, sütizés, tánc, kiállítás, múzeum. fodrász - a héten ez volt és még húsvét hétfő)

Pihengetek is - akkor van laptop és húzom az ívet a virtuális világban is. Pihentet - bár tegnap pl kiakasztott

No, megyek is mert még a végén szómenést kapok itt :*

• sztem már senkinek se túl fontos, hogy ikázzon :D

csak úgy megszoktuk

Néha kikapcsol - akkor vagyok mérges magamra amikor felhúz az ika

Mi a törpömnek ? ... aztán kicsit szégyenkezve lehiggadok és lazán nyomom tovább.

Azt tudtátok, hogy sokszor cr-t sem nézek? Csata közben sem - csak a hadügyet

Feldobhatnák pár - véletlenszerű - eseménnyel. Amiknek lehetne pozitív és negatív hatása is.

Legóban: Földrengés, cunami, járvány

Csatákban: A tartalékok harca, kémek által kiváltott dezertálás, arany által kiváltott átállások (!)

Szilva pálinka valakinek?

Én azt kérek...

ÉS

Sört a Népnek!