Posts by CooL

Yahudilik bir din değil o konuyu bu açıdan bakın Katolik Yahudiler var onlar dünyada herşeyden korkar kendi gibi dusunmiyen herşeye karşı çıkar kan döker kendilerini sağlama almak için her oyunu oynarlar ama yahudilik bir ırk tır Yahudi kurt Rus türk vs vs her etnik kimlikte Yahudi olan var turkiyede Süryani var Mardin de yaşarlar ama Yahudiler ama en ilginç şey Türk kimliği ve Türkler bu konular çok ama çok derin bence kucalamamak gerek :)

badidol

Code
    1. @badidol I am a player playing on the Turkish server, but I do not want to play in Turkey. I want to play on a foreign server. I want to move my account with Ambosia, but I cannot go to the server I want. Please remove this limit due to the top 50 problem, we can play comfortably

Code
    1. @badidol I am a player playing on the Turkish server, but I do not want to play in Turkey. I want to play on a foreign server. I want to move my account with Ambosia, but I cannot go to the server I want. Please remove this limit due to the top 50 problem, we can play comfortably

Bilgen abim hayırlı akşamlar abi ben bu tür servinda değilde yabancı serverda oynasam mesela Danimarka serveri amborsia işi nasıl hal edecem orda Euro ile bilgin vardır amborsia yuklense yabancı serverda basliyacam orada en az adalet var :))

Luck modum bize ticket yoluyla şirketin yolunu gösteriyorsunuz da eyvallah ta türk serverini yöneticilik yapanlar ne iş yapıyor acaba çok merak ettim herşeyi oyuncudan bekliyorsunuz şirkete yönlendiriyor sunuz bırakın ozaman yöneticiliği bizler bire bir şirketle muhattap olalım haksizmiyim yöneticilik ban atmak oyuncuyu kisitlatma haklarına emeğine kalem çekmek değil nasıl Avrupa ülkelerinde bir adalet sistemi varsa Türkiye'de Ayni adalet yok adaletsizliği ikariama bile sıçramış işlenmiş Euro sorununu bir gün coma çıkıp açıklanmamış bir sorunla ilgili oyuncuyu dinlememiş siz haklisiniz dedemis coma nin gorevi bu toplumun sorunu dinlemek yardımcı olmak sorunu çözmek ama sağolsun comamiz zanediyor ikarim inun bizde marabalariyiz üst perdeden oyunculara bakıyor bir gün çıkıp sorunları dinlesin bu iş en son babalar duyar işine döndü bir duyiru varsa en son Türk serverinda zoraki bir şekilde bizler duyuyoruz Allah'tan bütün forum aynı yarı yamalak başka ülke forumunda anlıyoruz oyunda bir hata varsa da farklı ülkelerin oyuncuların baskısıyla hal oliyor bizler basipleniyoruz hangi birini yazalım anlamadım ki

FastFooD , PannaCotta sizleri etiketledim. Çünkü oyuna bir yenilik getiriyorlar, Fakat eksik getiriyorlar. Hatalarını bulup badidol u etiketlediğimizde triplere giriyor. Biz İngilizceyi bilmek zorunda değiliz. Ona bu hatalarını da ingilizce anlatmak zorunda değiliz. Ayrıca discort konusunda da geçenlerde bir türlü anlaşamadık. Buradaki oyuncular discort a giremiyor. Girdiği taktirde VPN den dolayı oyun engelliyor. Lobi hata veriyor. O yüzden buna bir çözüm bulmanız gerekir. Ya forum üst yöneticisi, yada Oyun üst yöneticisi badidol ile aramızda köprü olmak durumunda burada paylaştıklarımızı ona iletin. Onun discort da paylaştıklarını bize iletin. Yada biz direk Gameforge şirket yöneticileri ile muhatap olalım. Yöneticilik sadece oyun banlamak değildir. Ayrıca Badidol un da burada oyuncuları azarlaması hoş değil.

Aynen öyle ya bu oyunu dilimizde bize oynatın yada kapatın gitsin benim dilime bilmiyorum diye biliyorsa badidol bende onun dilini bilmek zorunda değilim paramla oyun oynuyorum paramlada emegimlede rezil olmak zorunda degilim

CRAZY TURKS ( T_C ) İttifakı forum sayfamıza HOŞGELDİNİZ.

Öncelikle bu sayfadaki raporlarda emeği geçen bütün CRAZY TURKS ( T_C ) İttifakı Üyelerini tebrik ediyorum. Hepsinin ellerine sağlık.

Merhaba arkadaşlar silinmiş hesabım var serverlar hepsi hemen hemen yeni sunucu bazı serverlarda ilk 50 1 m lerde silinmiş hesabım 25 m de ben bu hesabı tasimiyacakmiyim bu ilk 50 sorunu ne olacak sizce saçma degilmi serverlar taşınırken kimsenin fikri sorulmuyor ama silinmiş hesaba ilk 50 girmeme sınırı getiriliyor bir fikri olan varmi acaba

Bu oyunda en büyük adaletsizlik var Ares sunucu da madem bütün oyuncular eşit hepimiz emek zaman para veriyoruz başımda yabancı yönetim olmasın benim dilimde örf adetimden anliyan yönetici olsun ki bizde oyun oyniyalim hakaret küfür yiyoruz yönetim yok yönetici yok bu adaletsizlik degilmi

Code
    1. Hello, I am from Turkey, I play on Ares 2 server, I received an e-pin but I cannot install it. My region is Türkiye but the payment system is Euro, can you help me? server ares 2 coordinate 21 24 player name halid bin velid

Arkadaşlar bilgisi fikri olan varmı ben Türkiye'de oynuyorum ama amborsia aldığımda Euro olarak satın almaya yönlendiriyor ne yapmam gerek

Merhaba arkadaşlar ares 2 sunucunda abborsia Alacam lakin amborsia yi bana Euro ile veriyor nasıl olacak bu iş bilgisi olan varmı yada yöneticiler bu soruna bir çare bulsun