Saatlerce paragraflarca yazı yazan bir oyuncunun kazandıgını düşünen varsa saygı duyarım. Kendisi bile kazanmadıgını biliyor klasik stratejisi
Bu konuyu farklı şekilde cevaplayacagım. Ama öncesinde şu geçmiş delta konusunu komple kapatalım.
N o m e r c y:
Biz ittifak olarak bölgeden çekilme kararı aldık mı? Aldık.
Pekii bizim çekileceğimizi planladığımız savaşta 3500 raundluk kara savaşı verme lüksümüz var mı?
Yok
Neden yok çünkü biz o raporu verip de bölgeden çekilirsek rezil rüsva oluruz itibarımız falan hiçbir şey kalmaz. Forumlarda ve gruplarda deli ocağı delta merkeze gelip kesildi birton rapor verdi kaçtı olacak çünkü
Biz ne planladık rapor vermeyeceğiz rapor toplayıp cepheleri buglar cekiliriz geldik sarmadiniz diye de foruma asar rezil ederiz
Beni delirten nokta bu oldu şuanda delta merkezde * * savaşmak zorundayız bütün planlar çöp..
Delta merkeze bugün itibariyla haps olduk arkadaşlar bunun kaçarı yok ya ittifakca rezilliği kabul eder buglar cekiliriz yada ayni şekilde devam ederiz baska seçeneğimiz kalmadı
Inanin her gece yatarken korkuyorum bunu dün gece gruba da belirttim insallah sabaha bir cephe dusmez diye gözümü bir acıyorum en büyük kara savasi düşmüş kendinizi benim yerime koyun ve düşünün
Savaşın sonunun olmaması, 4 seviye rodoslar
Kanın Savaşın sonunda swnin lideri konumun da olması
Ve güncellemeden geri kalmama durumu mevcut şartlar
En son çekilmeyi kararlaştırdık bunu da gerçekleştireceksek kademeli olarak 1-1.5 aya yayarak yapacağız cümbür cemaat tatilleyip gitmek olmaz
Önceliğimiz saldırı cephelerini buglamak sonrası bölgede taktik vs saldirilar yapabiliriz birden bire 50 cephe falan gibi böyle böyle bölgedeki sayimizi azaltarak forumu da senlendirerek delta merkez operasyonumuzu sonlandırırız.
Ardından oylama başladı ;
Ghostek: Sen ve ahmet abi hayır dedikten sonra zorla basım mı yaptıracagız belli sonuc işte
Ghostek: Götürecek adamlar belli
Hükümdar: Aynen öyle
Ghostek: Geçmiş olsun
Hükümdar: Gördükten sonra geri çekmiştim oyumu
Hükümdar: Beyan edin deyince tekrar ekledim
Hükümdar: Baba kemik kadrounun
Hükümdar: Hayır dedigi yerde
Hükümdar: Yemişim delta savaşını
Anıl Tütün: Bence bu karar alınırken benım oguzhanın yada alicanın oy kullanmasına gerek yok. Bizim bu kadar içeriye çekilmemizde gereksiz. Savaş denilir savaşırım çekil denilir çekilirim ben. İttifak ne diyorsa uyarım. Ama tutulup 10 cephede sürekli aksıyon atamam istemem yani. Burada örnek verıyorum asıl yönetim ve oyuncular kımse onlar arasında konuşup fikir olarak deliler savaştan sorsa ne düşünüyorsunuz dıye oradan fikirimizi söylesek sadece ona göre karar verilse daha mantıklı olur
Anıl Tütün: Ben daha gelmişim ittifaga 1.5 ay olmuş olmamış fazla girdim sankı bu konulara ki en sevmedıgım konulardır bunlar savaş zamanı bu kadar kana mı saldırsak şunu yapsak bunumu yapsak gibi sürekli konular olunca ben daralıyorum
Oğuzhan Başar: Ben cafer abinin kontenjanından girdim savaşçı ihtiyacı var gp altın sorunu yok dendi olsaydı ona göre altyapı da hazırlardım. Gruba alınmışım Naçizane fikirlerimi söylüyorum ama karar alma aşamasında ben yer alamam. Dolayısıyla benim oyum onun oyu ayrı ayrı saymaya gerek yok cafer abi ne derse o
Şimdi yapılan ayıpları hataları sıralasam 10 paragraf yazı olur. Sen savaş başladıgından beri çekilme konuşması yapmana tatil çekip gruplardan çıkmana o fırsatla ittifak cephelerden çekilme düşüncesine girdiğini ardından sen gelip çekilme oylaması yaptıgın bir ortamda. Ben sırf siz savaşı kaybetmediniz diye forumdan manipülasyon yapabilmeniz için 2 ay daha 2 şehire aksıyon atıp anlamsız bir savaş sürdürmeyeceğimi belirttim. Zaten cephe düştükten sonra cafere verdiğin tepki sonrası cafer elini kolunu çekti. O tarihtede cafere yaptıgın ayıptan sonra ben sohbet ettiğim herkese burada devam etmeyeceğimi söyledim. Bir cephe için tüm savaşçıların motivasyonunu bitirdin. Savaş ortasında general , altın hatta hedef değiştirme konuşmaları ve sürekli kanın dedikodusu yapıldı. Altınımız yok gp miz yok cephe sayısını artıramayız o yüzden aksıyon atacağız dediniz. Neden altın gp yok satış yapıldı. Sen rakibini umursamayıp ticari kaygılarını düşünmüş hazırlanmamışsın. Kanın generaline güvenip saldırmışsın. Kana sattıgın gp kan sana karşılıksız vermeyincede adamları vurma planı yapmaya başlamışsın. Daha ne savaşacağım . Savaş sırasındada söyledim. Bu bittiği gibi ben gideceğim dedim. Savaş bitti gittim. Satış yada kaçma yok...
Savaşın sonu DELİ cepheleri bugladı savunma şehirleri tatilenip raporlar o şekilde alındı. Ardından şevket isteyen kalan arkadaşlar ile 2-3 şehirde delinin çoğunlukta oldugu ada grubunda aksiyon savaşına devam etti. Cephe savaşları sonucu forumda mevcut.
Delta konusunu daha açmayacağım. Bir özür bekliyordum. Özür dilemek erdemdir o yüzden boşa bekliyorum.
Kreon ve hera konusuna iyi güldüm. SSF dagıldıgı için biz bırakmadık. Biz SSF bıraktığımız için SSF dağıldı. Halleri şu an ortada. Nereden nereye gerilediler. Cafer ilede ortak aldık SSF ayrılma kararını. Zaten içerisi ilk başta ondan karıştı. Herada oynamak istesek bir ittifak kurulacaktı ben oynamak istemedim. HARP fırsatçılardan arınmış kadrosuna ek olarak STOMP ekle. Devam edilse bu kadro ile devam edilecekti. Şu kadroyu heradan kovardılar diyorsan git bir kahve iç ayıl derim
Konuyu uzatmaya kalksam hacıyı alicanı evinden kaldırırım diyen, Denge ittifağına herada general sınırı koyucagım diyen adamların hiçbiri saldırı almadı. Ki bu bahsettim evinden kaldırıcaklar en zayıf halka. Yetmedi sen geldin aranızda yanlış anlaşılmalar var ben halledeyim felan gibi teklifte bulundun. Uzatsam daha neler varda neyse. Zaten o defter kapandı. Dengeyide tebrik ettim.
Kreona konusu ise adalarınız kapalı hades açıyorsunuz felan isyan ediyorsun. Kreon yeni sunucu üç tane araştırması full hesap ve sınırsız hades basabileceklerı durumları var. Adalar buradan daha kapalı. Onu geçtim gp basım sistemi + gp de baya var. Ama neymiş şevketin bana dediği : Ya sen deltada bizle savaşırsan ben kreonda sizle savaşmam gerekir gibi cılız tehdite karşılık , Sen yorulma şevket kreona gelmekle ben zaten kreonu deltaya getiriyorum planım o zaten demem kreonu terketmek mi oluyor ? Sunucuda savaş yok aksiyon yok. Zaten orayıda bırakmıştık. Ardından lgnds gelişini isimsiz hesaplardan gelen tehdit ile bağdaştırdım. Alakası olmadıgını öğrenince onlarlada dost olduk. Bu konuda net.
Şu kazanma konusuna ise. Benim ağzımdan kreon yada hera çıkmadı. Sana mesaj olarak yazdım. HARP ile savaşırken harcayacağın bir ışın bile deltadan harcanılacak olan bir ışından eksilecek. Yıllardır hayalini kurdugun sözde kolayca girip delta gücünü cephe savaşında yenme hayalini zora sokacağız. Her konuyu geçtim deltaya gelmesek bile stratejik olarak deltaya kattıklarımız bile sana bir zarar bizim için ise bir kazanç. Bizim amacımız zarar vermekti sana. Yeterince verdik. Diğer hedefte ortadan kalktıgına göre neyi kaybettik
Hatta şu paragraflarca yazdıgın cevap bile yeterli bana.