Posts by Khnemu

j1hhlw2.png

it0xfn3.png

wltosxu.png

7zzs072.png

Gandaulf yeni nick ;

tvz7yqd.png

glem3h2.png

GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI SAYFASINA HOŞGELDİNİZ

İLK RAPORUMUZ ZELUSTA BİZDEN ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇAN KRONOSTA 3-5 HESABIMIZI GÖRÜP AKILLARI SIRA BİZİ KRONOSTAN YOLLAMAYA ÇALIŞAN HARP İTTİFAĞININ LİDERİNDEN GELSİN

YANLIŞ DUYMADINIZ BU ARKADAŞLAR ZELUSTA BİZDEN KORKULARINA TÜM HESAPLARINI KRONOSA KAÇIRMIŞTIR :) İTTİFAKÇA KRONOSA YERLEŞMİŞLERDİR

Talihsiz bir açıklama olmuş. Yollayabiliyormuşuz demek ki. Tebrik ederim yinede.

Zelus konusuna gelecek olursak. Destekli salla. Zelusta tek bir savaş olmadı. Tüm ikariam biliyor. Bizi kovdugunu iddia ettiğin ittifagın lideri bile bu lafın edilebilmesi için önce fiili bir savaş olması gerekir diyorken sen kimsin :D

Kim kaçıyor kim kaçmış yada kaçma nasıl olurmuş. Ben aslında yukarıda paylaştım. Takdir sizlerin. Yeni sunucunuzda başarılar dilerim.

Cellat tuğşatada ufak değinelim. Gasp girecek kadar hesabını açık tutamadı maalesef. Oyuncu adını hazırlık yapıp mesajlar atmaya başladı. İçlerinden bir mesajın benim gerçekten çok ilgimi çekti.

'' Zelusta niye sesiniz çıkmıyordu sizin de burda çıkmaya başladı onu anlamadım ben :) neyse enese gerek yok beni tanımıyorsunuz yakında tanırsınız ban yemeye başlayınca :) :) sadece bekleyin.

Zelusta adanı deldik. Korsanda vurduk. Hatta geldim seni kestim. '' Diplomasi ile halledebilirdik kesmene gerek yoktu. Kusura bakma '' yazdın bana. Kim sessiz oynuyordu ? Biz mi sen mi ?

9x099a3.png

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 11908  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 16874  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 29532  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 39608  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

r75xu8a.png

tmhl22j.png

kmuzy3f.png

Neyse tuğşatın son kale tagı görünce sunucuyu terk etme alışkanlıgı epsilondan sonra kronostada devam ediyor...

qpvz4mk.jpg

lm3t8yt.png

eht2dx4.png

Eseas ;

doew7vi.png

sb6dlkj.png

1xxd08b.png

36vvcie.png

javlkl6.png

5c3uea9.png

s8ob86g.png

mf1d0tz.png

kdg77ok.png

İttifaksız gasplılardan devam

hatebxh.png

kr52k1v.png

1uqzuc4.png

5y94j06.png

sa1pmnc.png

kxe2yti.png

dvofith.png

a72qfvp.png

Gelelim Ban konusuna

izvaxd0.png

50rgsbb.png

8pubzuy.png

9n9llsg.png

Nasıl saldırdığımızı göstereyim ;

Madem foruma 50 buhar raporları atıyoruz

65laha3.png

ogxj48q.png

8fe3swu.png

alo777j.png

na7idte.png

5yhoycg.png

d1takp6.png

Üşendim. Bu şekilde 50 üstü rapor var.

After

jgvq4c9.png

Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile :)

Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.

1jxxz93.png

artd7he.png

rzdep6f.png

bji8t82.png

o26u1sq.png

ovbloa1.png

cqwwzic.png

8s66j8t.png

qazskqo.png

t8m9jzn.png

oti5mt9.png

5rsvvn8.png7pj8rn4.png

gr9itt3.png

hqapt06.png840p1ok.png

c68o7hu.png

svbmmnk.png

ck97t1l.png

Saygısı olmayan konuşmayı beceremeyen kendini bir halt sanan insanlarla uğraşıyoruz işte.

:/

Yeterli bir cevap olmuş. Gayet güzel açıklamışsın kimin saygısız oldugunu yada neden tatil çektiğinizi. Teşekkür ederim. İki tarafada savaşta başarılar.

Başka bahaneniz kalmadıysa theseusta ben sizi ezmeye devam edeyim madem :)

Benden izinsiz ssf nefes alamaz derken ciddiydim arkadaşlar :)

İddialı bir meydan okuma. Merakla takip ediyorum.

Eski dostlarım olan SSF ve TOR ittifaklarının savaşında iki tarafada başarılar diliyorum. Dilleriniz keskin çaylarınız taze olsun. Bol dedikodulu savaşlar.

Genelde harp ekibi bir yolu destekliyorsa o yolun sonu çıkmaz sokaktır da hayırlısı bakalım. Dostum dediğim adamın sonuna kadar arkasındayımdır elinize emeğinize sağlık daldan dala atlamaması gerektiğini öğrenmiş olur günün sonunda bu kuş da :)

BUKALEMUN sahalarda. Renkten renge geçiş ohooo :)

Bu kuş dediğin şahıstan icazet alıp cephelerden çekilmemişmiydin. Neden kuş oldu ?

eseas Kurt kocayınca çakalların maskarası olurmuş diyeceğim de ne sana kurt ne bu bukelemuna çakal tabiri yakışıyor.

Adam gılgamış yazmış.

@N o M e R C y siz ne anlatıyonuz be abi. ULUBATLI sende başladın sıkmaya ohooo. Onursal liderde oda buda. Yok efendim cephe savaşmak degilmiş yok eseasın kordinata gelin. O zaman yazarsın teklif sonrası şu oldu bu oldu diye. Ben cevap bekliyorum şevketten bir aydır ses yok. Zaten hemen ertesi gün başlamaz o iş. Sizin kaldırabileceğiniz bir savaş degil bu savaş. O yüzden ısrarla hera hera diyor. Deltanın karar alması harp alması kadar sürdü. Savaş mı tamamız. Şartları konuşalım. Siz şartları konuşmak için bile bir ay sessiz kaldınız. Geçin abi bu işleri.

m2p5g23.png

Şu kadar mesajı okuyamam ben. Arada küfür etsen ne admin ne biz fark ederiz. Beğenenlerinde okudugunu düşünmüyorum. Sıyırdı iyice. Ben sana dedim uyardım seni. Yazılan harf ile savaş kazanılıyorsa şevket harbi açık ara önde arkadaşlar.

Sadece ulubatlının yazısını okurken yazının başını göz ucu ile gördüm. Sana çok kısa bir soru sorucagım paragraf paragraf yazma. Yazıcaksanda sorunun cevabını mesajın ilk kısmında cevapla. 15 bayrak dediğin. Bizim uyumadan deltayı egemenın kordınattan çıkardıgımız cepheler mi ?

ULUBATLI benim açıkçası deli ile bir sorunum yok. Senide tanımıyorum. Haklı oldugun konular var. Bahane olarak sunduğun konularda var. Antlaşmalı savaş konusu bence bahane. Uzatmak istemiyorum. İnanıyorsan sen bilirsin.Bence İkariam TR için mutlak zafer cephe savaşı ile kanıtlanır. Pangai gibi bir teklifide ben hep kabul edeceğimi belirttim. Daha güzel olur halısaha gibi. Oyun bu. Ana amaç eglenmekti. Tabi delta ile sorunlarım var diyorsun antlaşmalı savaş yapmamak isteyebilirsin tutupta onları tartışıcak halimiz yok. Zaten şu saaten sonra imkansız diyalog.İttifağım adına diyalog kuracaksam erdemli insanlar ile kurmam lazım. Şevketin kontrolünde olan bir savaşta şevket 100 cephe antlaşsak bile bir gecede şehirleri çeker. Bir bahane bulur 100 paragrafta yazı yazar sonra çık çıkabiliyorsan işin içinden. İçinizde güvendiğim insanlar var fakat şevket dinlemez onları. Şu yazıları onayladıklarını düşünmüyorum. Adam tutmuş biz kimseden gp istemedik demiş. Kan gp vermedi diye kanı vurmaya kalktınız kıyamet koptu. Nereye istemedin 8m gp si olan nwadan bile istedin.

Karşımızdaki rakip ittifakların tamamına söylüyorum. Arkadaşlar bakın bu oyunu farklı serverlerde oynayan birçok ülkeden insan var. Kimileri daha çok yağma atanı galip sayıyor, kimileri daha fazla keseni galip sayıyor vs. vs.

Ama hepimiz biliyoruz ki iki tarafın da sadece delta içinde 500 milyon generali varken savaş ne yağma ile kazanılır ne de birkaç bin general farkı kesimi ile. Bakın kesimde ve yağmada çok çok bariz ve oldukça açık ara önde olduğumuz halde bunu söylüyorum. Bu kadar general ve bu kadar altın varken bu savaş alanın hakimiyeti, sahadaki üstünlük ile ölçülür.

Şu kazanma kaybetme hatta deltanın hakimi biraz fazla iddialı. Daha öncede nomerci ikariamın %75 hakimi ilan etmişti kendini. Tanıdık geldi ama bu konuşmalar.

Aa evet ikariamın gelmiş geçmiş en büyük ittifağı andallar ve ilk insanların kralı yedi hükümdarın hakimi ve koruyucusu kanın sözleri. Bu mesajı kanı birlikte eleştirdiğim insanın yazması bende bir farkındalık yarattı. Demek arkadan vurma planı yapmanın sebebi boynuzun kulağı geçtiğini kanıtlama isteği miydi nomerci ? Net bir şekilde yoğurtcu diye lakap takıp dalga geçtiğiniz vedatı galiba rol model almışsın. Ben KAN'ı tiye aldım takıldım evet. Ama vedat bunu yazabilir böyle düşünebilir. Büyük bir savaş verdiler ve raporları forumda. Sen ne yaptında kendini hakim ilan ettin ben onu çözemedim. DELİ tagının hakkını veriyorsun. Köyün delisi kendini kral ilan etti. Ama fotoğrafında ki gibi sadece yalnız bir piyon... Tavşan daha küsmüş dağın haberi yok kral nomerciye saygılar.

ULUBATLI Forum ahalisi sensin benim :) Artık bize bize kaldık boşa tribüne oynuyorsunuz. Evet doğru söylüyorsun kendinizi kandırabilirsiniz ama başkasını kandıramazsınız. Deltanın hakimi sözde size savaş teklif ettik. Gaza gelip karşı teklif olarak en az 100 cephe dedi nomerci. Şartlar neyse kabul gel dedik. Savaş cephe savaşı ile olmazmış cephe savaşı sonucu belirlemezmiş neden karşı teklif yaptı? Yağma ile olmaz kesim farkı ile olmaz arkadaş onla olmaz bunla olmaz neyle olacak bu savaş hahahahaha. Her multiye 10k mızrak koyuyorsun. Şehir ışınlayıp mızraklar kesilirken bir anda kara ordusu yığıyorsun. Ardından rodosuda basıyorsun. Taşıyabiliyorsan şehiride taşıyorsun. Bu sırada saldırı için gelen şehire kesinlikle 1 mızrak bile atmıyorsun. Ardından foruma çıkıp savaş bu şekilde kazanıldıgını iddia ediyor kendini hakim ilan ediyorsun. Saha üstünlüğü bu ise tebrik ederim. Cephelere devam edip çekilmesen bu seferde mermeri çok kazananan savaşı kazanır diyeceksiniz. Sizde bahane bitmiyor.

Yıllardır bir emek verdiğinizi söylüyorsunuz. Hatta açık ara kazandıgınızı dahi iddia ediyorsunuz. Forumdada belirtti verdiği emeği nomerci. Ben gecemi gündümüze katıyorum yok özel hayatımı etkileyecek kadar savaşıyorum. Fabrikada çalışırken bile aksıyon atıyorum. Uyumadan savaşıyorum. 6 hesap ile savaşıyorum yok efendim The Long Night esnasında akgezen öldürürken dahi savaşıyorumlar neler neler yazdı nomerci. Bu kadar emeğin karşılıgı hani nerde ? Ortada ne var ? Eline yüzüne bulaştırdıgın bir cephe savaşı. Zaten delta hala yerinde aynı delta. Eğlenerek oyununu oynamaya devam ediyor. Delta ne şevket gibi tüm ittifaklar ile diplomasi yapıp oyuncu topluyor ne altın gp depo yığıyor.

Begenmediniz arkadan vurma planı yaptıgınız kan kaç ay savaştı delta ile siz kaç yıl savaştınız ? Kim daha çok zarar verdi deltaya? Sizin 1/10 sürenizde deltaya 100 kat zarar verdiler. Siz sadece zarar verdiğiniz yanılgısındasınız bence. Bu kadar yıl saldırdıgın ve kazandıgını söylediğin ittifak neden bir türlü zarar görmüyor bir açıklar mısın ulubatlı ? Yıpratma savaşı yapıyorsunuz uykusuz kalan yıpranan sizsiniz. Söylediklerinin bır kısmında haklısın. Bu kadar general varken yağma yada kesimin bir önemi yok. Sen sabah öğle akşam yağmalasan kessen deltayı yine korsan onda , yine farm yapıyorlar ,yine savaşıyor , eğleniyor , gelişiyor. Fosur fosurda uyuyorlar. Özel hayatından fedakarlık eden desen yok. Kendin tanıyorsun deltayı. Tam olarak ne kazandın nasıl öndesin ? Cidden merak ettim ?

Bakalım yeni ne bahane gelecek merak ile paragraf paragraf yazılarınızı bekliyorum hahahaha.

Saatlerce paragraflarca yazı yazan bir oyuncunun kazandıgını düşünen varsa saygı duyarım. Kendisi bile kazanmadıgını biliyor klasik stratejisi :) Bu konuyu farklı şekilde cevaplayacagım. Ama öncesinde şu geçmiş delta konusunu komple kapatalım.

N o m e r c y:

Biz ittifak olarak bölgeden çekilme kararı aldık mı? Aldık.

Pekii bizim çekileceğimizi planladığımız savaşta 3500 raundluk kara savaşı verme lüksümüz var mı?

Yok

Neden yok çünkü biz o raporu verip de bölgeden çekilirsek rezil rüsva oluruz itibarımız falan hiçbir şey kalmaz. Forumlarda ve gruplarda deli ocağı delta merkeze gelip kesildi birton rapor verdi kaçtı olacak çünkü

Biz ne planladık rapor vermeyeceğiz rapor toplayıp cepheleri buglar cekiliriz geldik sarmadiniz diye de foruma asar rezil ederiz

Beni delirten nokta bu oldu şuanda delta merkezde * * savaşmak zorundayız bütün planlar çöp..

Delta merkeze bugün itibariyla haps olduk arkadaşlar bunun kaçarı yok ya ittifakca rezilliği kabul eder buglar cekiliriz yada ayni şekilde devam ederiz baska seçeneğimiz kalmadı

Inanin her gece yatarken korkuyorum bunu dün gece gruba da belirttim insallah sabaha bir cephe dusmez diye gözümü bir acıyorum en büyük kara savasi düşmüş kendinizi benim yerime koyun ve düşünün

Savaşın sonunun olmaması, 4 seviye rodoslar

Kanın Savaşın sonunda swnin lideri konumun da olması

Ve güncellemeden geri kalmama durumu mevcut şartlar

En son çekilmeyi kararlaştırdık bunu da gerçekleştireceksek kademeli olarak 1-1.5 aya yayarak yapacağız cümbür cemaat tatilleyip gitmek olmaz

Önceliğimiz saldırı cephelerini buglamak sonrası bölgede taktik vs saldirilar yapabiliriz birden bire 50 cephe falan gibi böyle böyle bölgedeki sayimizi azaltarak forumu da senlendirerek delta merkez operasyonumuzu sonlandırırız.

Ardından oylama başladı ;

Ghostek: Sen ve ahmet abi hayır dedikten sonra zorla basım mı yaptıracagız belli sonuc işte

Ghostek: Götürecek adamlar belli

Hükümdar: Aynen öyle

Ghostek: Geçmiş olsun

Hükümdar: Gördükten sonra geri çekmiştim oyumu

Hükümdar: Beyan edin deyince tekrar ekledim

Hükümdar: Baba kemik kadrounun

Hükümdar: Hayır dedigi yerde

Hükümdar: Yemişim delta savaşını

Anıl Tütün: Bence bu karar alınırken benım oguzhanın yada alicanın oy kullanmasına gerek yok. Bizim bu kadar içeriye çekilmemizde gereksiz. Savaş denilir savaşırım çekil denilir çekilirim ben. İttifak ne diyorsa uyarım. Ama tutulup 10 cephede sürekli aksıyon atamam istemem yani. Burada örnek verıyorum asıl yönetim ve oyuncular kımse onlar arasında konuşup fikir olarak deliler savaştan sorsa ne düşünüyorsunuz dıye oradan fikirimizi söylesek sadece ona göre karar verilse daha mantıklı olur

Anıl Tütün: Ben daha gelmişim ittifaga 1.5 ay olmuş olmamış fazla girdim sankı bu konulara ki en sevmedıgım konulardır bunlar savaş zamanı bu kadar kana mı saldırsak şunu yapsak bunumu yapsak gibi sürekli konular olunca ben daralıyorum

Oğuzhan Başar: Ben cafer abinin kontenjanından girdim savaşçı ihtiyacı var gp altın sorunu yok dendi olsaydı ona göre altyapı da hazırlardım. Gruba alınmışım Naçizane fikirlerimi söylüyorum ama karar alma aşamasında ben yer alamam. Dolayısıyla benim oyum onun oyu ayrı ayrı saymaya gerek yok cafer abi ne derse o

Şimdi yapılan ayıpları hataları sıralasam 10 paragraf yazı olur. Sen savaş başladıgından beri çekilme konuşması yapmana tatil çekip gruplardan çıkmana o fırsatla ittifak cephelerden çekilme düşüncesine girdiğini ardından sen gelip çekilme oylaması yaptıgın bir ortamda. Ben sırf siz savaşı kaybetmediniz diye forumdan manipülasyon yapabilmeniz için 2 ay daha 2 şehire aksıyon atıp anlamsız bir savaş sürdürmeyeceğimi belirttim. Zaten cephe düştükten sonra cafere verdiğin tepki sonrası cafer elini kolunu çekti. O tarihtede cafere yaptıgın ayıptan sonra ben sohbet ettiğim herkese burada devam etmeyeceğimi söyledim. Bir cephe için tüm savaşçıların motivasyonunu bitirdin. Savaş ortasında general , altın hatta hedef değiştirme konuşmaları ve sürekli kanın dedikodusu yapıldı. Altınımız yok gp miz yok cephe sayısını artıramayız o yüzden aksıyon atacağız dediniz. Neden altın gp yok satış yapıldı. Sen rakibini umursamayıp ticari kaygılarını düşünmüş hazırlanmamışsın. Kanın generaline güvenip saldırmışsın. Kana sattıgın gp kan sana karşılıksız vermeyincede adamları vurma planı yapmaya başlamışsın. Daha ne savaşacağım . Savaş sırasındada söyledim. Bu bittiği gibi ben gideceğim dedim. Savaş bitti gittim. Satış yada kaçma yok...

Savaşın sonu DELİ cepheleri bugladı savunma şehirleri tatilenip raporlar o şekilde alındı. Ardından şevket isteyen kalan arkadaşlar ile 2-3 şehirde delinin çoğunlukta oldugu ada grubunda aksiyon savaşına devam etti. Cephe savaşları sonucu forumda mevcut.

Delta konusunu daha açmayacağım. Bir özür bekliyordum. Özür dilemek erdemdir o yüzden boşa bekliyorum.

Kreon ve hera konusuna iyi güldüm. SSF dagıldıgı için biz bırakmadık. Biz SSF bıraktığımız için SSF dağıldı. Halleri şu an ortada. Nereden nereye gerilediler. Cafer ilede ortak aldık SSF ayrılma kararını. Zaten içerisi ilk başta ondan karıştı. Herada oynamak istesek bir ittifak kurulacaktı ben oynamak istemedim. HARP fırsatçılardan arınmış kadrosuna ek olarak STOMP ekle. Devam edilse bu kadro ile devam edilecekti. Şu kadroyu heradan kovardılar diyorsan git bir kahve iç ayıl derim :) Konuyu uzatmaya kalksam hacıyı alicanı evinden kaldırırım diyen, Denge ittifağına herada general sınırı koyucagım diyen adamların hiçbiri saldırı almadı. Ki bu bahsettim evinden kaldırıcaklar en zayıf halka. Yetmedi sen geldin aranızda yanlış anlaşılmalar var ben halledeyim felan gibi teklifte bulundun. Uzatsam daha neler varda neyse. Zaten o defter kapandı. Dengeyide tebrik ettim.

Kreona konusu ise adalarınız kapalı hades açıyorsunuz felan isyan ediyorsun. Kreon yeni sunucu üç tane araştırması full hesap ve sınırsız hades basabileceklerı durumları var. Adalar buradan daha kapalı. Onu geçtim gp basım sistemi + gp de baya var. Ama neymiş şevketin bana dediği : Ya sen deltada bizle savaşırsan ben kreonda sizle savaşmam gerekir gibi cılız tehdite karşılık , Sen yorulma şevket kreona gelmekle ben zaten kreonu deltaya getiriyorum planım o zaten demem kreonu terketmek mi oluyor ? Sunucuda savaş yok aksiyon yok. Zaten orayıda bırakmıştık. Ardından lgnds gelişini isimsiz hesaplardan gelen tehdit ile bağdaştırdım. Alakası olmadıgını öğrenince onlarlada dost olduk. Bu konuda net.

Şu kazanma konusuna ise. Benim ağzımdan kreon yada hera çıkmadı. Sana mesaj olarak yazdım. HARP ile savaşırken harcayacağın bir ışın bile deltadan harcanılacak olan bir ışından eksilecek. Yıllardır hayalini kurdugun sözde kolayca girip delta gücünü cephe savaşında yenme hayalini zora sokacağız. Her konuyu geçtim deltaya gelmesek bile stratejik olarak deltaya kattıklarımız bile sana bir zarar bizim için ise bir kazanç. Bizim amacımız zarar vermekti sana. Yeterince verdik. Diğer hedefte ortadan kalktıgına göre neyi kaybettik :) Hatta şu paragraflarca yazdıgın cevap bile yeterli bana.

Deltada dostum dediğiniz insanlarla yan yana savaşırken depodan gemi çekip bölgedeki oyuncuya dağıtırken yaktığı 15-20M altının hesabını yapan bir oyuncudan dostum için her şeyi yaparım sözlerini duymak beni epey güldürdü, o zaman dosttuk diyorsun caferdir mustafa abidir için geldik diyorsun sonra kalkıp altın yakmamak için depodan gemi çekip dağıtmıyorsun bu ne yaman çelişki kardeş? Senin dostluğunun karşılığı kaç T altın söyle bilelim ^^

Sen gene de üzerinde fazla generallik tutup gemi dağıtma çok altın yakar küsüp gidersin aman aman sonra yağmaya geldiği yerde kimin son askerine kadar kesip topuklatacağız. 4 senedir delta gücünü kesiyoruz, bir 4 senede sizi keseriz. Daha başlamadık bile öyle değil mi? ;)

Kesilecek yeni niyaziler görünce bir mutlu olduk ^^

Kim dağıttı generali nasıl dağıtmıyorsun diyorsun ben onu anlamadım ? DeLiCoBaN 70 sen neyi begeniyorsun abi okuyarak begenin bari ? 15-20m altının lafını yapan mı oldu :D

Gp dağıtmama kimse yapmadı aksine savaştığımız sürece hep biz dağıttık. General satışının düzensiz ve anlık sürekli yapıldıgını bundan kaynaklı sorunları belirttim ben. Gecenın birinde acil gp acil gp yazarsa herkes olmaz o iş. Altının lafını yapan olmadı. Ekonomik savaşın dediniz. gereksiz 500m altın yedim bu işin düzensiz oldugundan dedim. Son dk general istenmez bu kadar kaos içinde savaşılmaz çok cephe yok dedim öneride bulundum. Hepinizde haklısın dediniz. Warbeast 15k buhar isteyip dur altın yakmıyım sende kalsın yarın sabah alırım diye yazdı. Murat58 altın çok yiyorum cepheleri bırakıyorum yazdı. Senin söylediğine göre egemen ısrarla altınını istedi. Burada kendi altını ile savaşıp altın istememiş anıl ve oguzhana mı bu lafınız ? Altın lafı çıkmadı bizden. Oku geçmiş yazıları. Gerçekten bir özür bekliyorum deli ittifağından. Oyun bu alt tarafı. Geçmiş ile ilgili yalan söylemeye bozuştugumuz için iftira atmaya gerek yok. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Deltayı bırakıp kaçıp gitme ne ? Savaş için destek olarak cafer bizi davet etti. Beğenirsek kalıcağımızı söyledik. Savaş ortasında durumlardan sonra cepheler bitince biz gidiceğiz dedik. Açık açıkta söyledim. Savaşın ortasında cepheleri devir etmeye kalkmadım. Savaşı bitirdiniz. İsteyen aksiyon atabilir isteyen gidebilir artık cephe savaşı sona erdi dediniz. Cephe kalmamıştı zaten bizde tebrik ettik gittik.

O kadar tebrik ettiniz elinize sağlık dediniz. Şimdi yarı yolda bıraktınız sattınız mı oldu ? Asıl ben derim sana beni yarı yolda bıraktın diye. Savaşın ortasında ben aksıyon atarken çıktın gittin. 10 kere sana yazdım cevap bile vermedin. Bir hesaba girip rodos basman gerekiyordu cevap vermeye tenezzül bile etmedin. Aksiyon birimlerim kesildi senin tatil çekmen yüzünden. Tutup senin benden özür dileyeceğin yerde gelip bana çamur mu atıyorsun birde utanmaz :D

Birde kavga ediceğin çamur atıcağın bir konu yok. Düşmanca hareketler oldu karşınıza geçmeyi düşünüyorum haberin olsun dedim. Beni tehdit ettin. Sessiz sakin arkandan plan mı yapsaydım ? Deltaya saldırıcagınızı biliyordum. Bilerek söyledim. Bak karşınıza geçebilirim bunlar bunlar var ona göre dedim. Memleket meselesine çevirmeye gerek yok konuyu. Habersiz yapmam daha mı iyiydi ?

Kreon gelirsek. Örssüz oyunu bilmeyen oyuncular ile savaştığımı belirtmişsin. Benim son savaşlarımın hepsi senin birleştiğin oyuncular ile sen ne demek istiyorsun şimdi dsjlhkdsjsd.

Kreonda savaş kaybetmedik düşmanda yoktu. Farm sunucusunu bırakıp savaşın ortasına dalmak nasıl kaçmak oluyor ? İşin komiği şevketten kaçıp şevketin ana sunucusuna mı geldik yani ? Deltada ne yapabildinde kreonda yapıcaktın. Oyun bıraktıramazsın benim ile savaşarak. Anca savaşmayarak bıraktırabilirsin.

Cephe savaşı konusuda seni tanıyacak kadar oynadık. 25 cephede savaşamadın 100 cephe savaşamayacagını zaten biliyordum. Karşı teklif gelince şaşırdım beklediğim gibi oldu ama. Bahanelerini kendine sakla. Biz buraya geldik amacımızı gerçekleştirdik. Sen söylediğin tek bir tehditi bile yerine getiremedin. Daha önce sana söylediğim gibi. Ben kazanarak geldim. Ve kazandım. Deli ittifağı ile bir derdim tasam yok. İki şahısla sorunum vardı teke düşmüştü. Ona karşıda savaşımı kazandım. Sen ne kadar reddetsen de kabul etmesende delta gücüde sana karşı kazandı. Oyuna ara verdiğinde yada bıraktığında anlayacaksın kaybettiğini. Forumda tek mesajıma 10 paragraf yazarken gece uykusuz kalıyorken komutanından fırça yiyorken ben rahat rahat takılıyordum. Deltada öyle. Sen çabalıyorken asıl çabalaması gereken kayıp. Bahanelere saklanmayalım hiç.

Eğlenmek için oynuyoruz bu oyunu. Fazla abartmaya gerek yok.