[B-R] vs [MRVL] 109762 wsg dla Marveli

• Inne polskie sojki postanowily chowac sie po krzakach przed kolegami z Brazyli. Mimo tego ze nie posiadamy skarbonek z rg postanowilismy odpowiedziec na farming

Bitwa morska w pobliżu KSU

(04.12.2023 21:54:39)

EL BoOnD[B-R] z miasta SR OMALAJP, ELFO 2 M, M A N G A N, CHIKLET[B-R] z miasta kivi2, Marmur

vs

Drax[MRVL] z miasta kivi1, Zeus, Helmowy Jar, Wolverine[MRVL] z miasta ADZ_Wine, Annihilus[MRVL] z miasta DMSO, Pepper Potts[MRVL] z miasta Westeros, H U L K[MRVL] z miasta Edoras, Adam Warlock[MRVL] z miasta Sanskryt, Baby Groot[MRVL] z miasta KSU, Morro Negro IV, Karcer, Pancerne Rowery, Cela nr 3, Schizma, Konwent A, Tczew 8 MH, INFINITY, Zeus, Saint-Dizier, Kamlot3 hef, Tronjheim, Siara, Punisher[MRVL] z miasta GreenCity, Iron Man66[MRVL] z miasta MARVEL, Tczew 7 SH, DMSO, Osa[MRVL] z miasta Neanopolis

---------------------------------------------------------------------------------------------

Statek Pomocniczy......................65(-0) - Statek Pomocniczy.....................120(-0)

Taran Parowy........................31(-1332) - Taran Parowy.......................1474(-755)

Okręt z Taranem....................637(-1728) - Okręt z Taranem....................827(-1692)

Okręt z Miotaczem ognia...............0(-318) - Okręt z Miotaczem ognia.............17(-1381)

Okręt z Moździerzem....................84(-0) - Okręt z Moździerzem.....................2(-0)

Krążownik Rakietowy.................103(-406) - Krążownik Rakietowy...................2(-372)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............52(-38) - Śmigacz z Napędem Kołowym...............1(-0)

Balonowiec............................0(-188) - Balonowiec..........................220(-170)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie..........................-59454.8 - Generałowie..........................-50318.2

Punkty ofensywy......................125795.5 - Punkty obrony..........................148637

Obrażenia.............................2972740 - Obrażenia.............................2515910

Podział obrażeń...........................54% - Podział obrażeń...........................46%

Zwycięzcy: Wolverine[MRVL], H U L K[MRVL], Annihilus[MRVL], Pepper Potts[MRVL], Baby Groot[MRVL], Adam Warlock[MRVL], Iron Man66[MRVL], Punisher[MRVL], Osa[MRVL], Drax[MRVL]

Przegrani: EL BoOnD[B-R], CHIKLET[B-R]

piter66, Nika, death and 8 others like this.
  • ha ha Gratulacje :D Oby więcej takich sojuszy jak Wy . A nie jakieś słabiaki co tylko po urlopach uciekają :)

Furioza, Pepper Potts, death and 2 others like this.
  • Code
    1. Gratulacje dla Aliança MRV, pracują z godnością. Reprezentowanie kraju. dobre walki, dobre bitwy. Chodźmy, otrząśnijmy się z kurzu, bo gra toczy się o wojnie, a nie o budowie domu.
    Pepper Potts, Uzumaki Rezzi and Adam Warlock like this.
  • Hi,

in the Polish Community, it is required to attach only one report per thread. Additionally, these reports must meet the minimum limit of the sum of Generals lost by both sides in battle.

Currently, the limits for Orpheus are as follows:

• Solo battle on land: 15,000 Generals
    • Solo battle at sea: 15,000 Generals
    • Combined (multiple players on the winning side) battle on land/at sea: 45,000 Generals

You can verify these limits by visiting the following link:

Aktualne progi Pól Chwały [Aktualizacja - 06.12.2023] - Pola Chwały - Ikariam (gameforge.com)

If you wish to share smaller reports, please create a discussion thread here:

Dyskusje i Opinie - Ikariam (gameforge.com)

Powodzenia MRVL, dajcie im popalić ;)

Pepper Potts likes this.
  • kiedy nie było pory na koalicje to je robiłeś

kiedy trzeba zrobić koalicję i pogonić Brazylijczyków z serwera to podkulasz ogon

wszystko Ci na odwrót powychodziło :D

Czarny Pan, El Loco, Lejdis and one other like this.
  • kiedy nie było pory na koalicje to je robiłeś

kiedy trzeba zrobić koalicję i pogonić Brazylijczyków z serwera to podkulasz ogon

wszystko Ci na odwrót powychodziło :D

Nie zamierzam się dogadywać z an lub marnować złoto i rg gdy an będzie sobie stało i patrzyło

Rozumiem że ja i nst mamy się dogadać z an po tym jak el loco pisał do nich żeby wyszli z soja poddali walkę i sobie ich teraz spokojnie plądrują

Mam bronić i walczyć ramie w ramie z kolosiarzami z ofc i pokroju hitka?

Nie skorzystam z okazji mam swoje zasady to nas różni od zwierząt

Jak dajecie walki kolęga z brazylli to na pewno tu zostaną

Nigdy żaden gracz od 2008 roku nie zmusił mnie do walki a płacili ambrozją żeby plądrować mnie i moich ludzi i nic to nie dało surowce rzecz nabyta

Ale szczerze jak się chcecie bawić ja nie zamierzam wam przeszkadzać grajcie tak jak oni chcą i cieszcie się z razem z nimi że fajnie się bawicie

O to chodzi by dobrze się bawić

Mnie teraz bawi patrzenie jak się inni bawią robię się stary jak to sam powiedziałeś stary piernik ze mnie

A po 2 ja słaby jestem więc nie rozumiem ciągłego zainteresowania moją osobą bo jestem słaby i tego się trzymam

• Ty to faktycznie ślepy jesteś,prawie wszyscy walczą w mniejszym bądź większym stopniu.Oboje doskonale wiemy,że nst się do niczego nie nadaje,a to Twój sojusznik tylko dlatego,że zachciało Ci się walczyć,a że walczyliśmy z nst,w zasadzie dwie osoby od nas,to na siłę chciałeś się wkręcić w walki.

Faktycznie stary się robisz i to bardzo :)

Jak masz okazję się wykazać to po raz kolejny rezygnujesz :)

Z nami już nie powalczysz chociaż wiem,że tylko z nami lubisz :)

Lejdis likes this.
  • I właśnie przez takie docinki z wami ramię w ramię walczyć nie będę

Najpierw obrażacie podpuszczacie Brazylię by nas atakowała

Chciales być z nimi w koalicji przeciwko nam a teraz gdy to nie wyszło to chcesz bym walczył za ciebie

Frajera szukasz czy masz mnie za kompletnego idiote ?

Nie przeszkadza się przeciwnikowi gdy popełnia błąd

Dlatego wy sobie tam walczie dalej mnie obrażajcie a ja popcorn produkcja złota i powiększanie zapasów i spokojnie czekanie co będzie dalej

Miłej zabawy myślcie sobie dalej co tam chcecie o mnie i możecie mnie dalej obrażać

Na pewno zacheci mnie to do pomocy wam w walce z nowymi graczami

Powodzenia naprawdę teksty że ktoś ze mną nie będzie walczył będzie mnie plądrował i nie wiadomo co jeszcze nie ruszają mnie

Lepiej dla mnie serio

• Jakbyś nie zauważył to wszyscy są atakowani,mniej lub więcej.

No tak nazbierasz złota i wojska to wtedy Ci się zachce walczyć jak inni nie będą mieli czym i jak :)

Ty jedynie możesz być w koalicji z nst :)

Czyli ogólnie rzecz biorąc sojusz Shd to Ty,Ty i tylko Ty zamkniesz kurek z wojskiem i złotem i niech się dzieje co chce :) Super przywódca :)

• najwięcej gadasz a walczysz z nst zamiast z Brazylia

Marvel nie chciał koalicji teraz nagle się obudzili

Teraz nagle ty chcesz bym walczył a rok temu mnie olałeś i było wtedy dobrze

Jeśli ktoś chce z mojego sojuszu niech walczy moim zdaniem robi błąd

Nikogo nie będę namawiał do walki gdy sam nie walczę w porównaniu z tobą

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

Jak na tego co wszystko przewiduje nie przewidziałeś że będziemy mieli inwazyjne i przyda się pomóc innych sojuszy

Inni są atakowani no i ? Jak mnie atakowali to kogoś to obchodziło?

Ratujecie własne 4 litery wołacie o pomoc a chciales być w koalicji z Brazylia a gdy się nie da to teraz próbujesz mi wejść na ambicje bym walczył

Nie jestem głupcem który da się ponieść emocja i tekstami o honorze i wspólnym wrogu ruszy do walki i zapomni o tym co ty an lejdis hitek ofc I marvel o mnie mówiło mówi I będzie mówić

Konsekwencje

Nikt z was nie przyszedł by mi z pomocą gdybym walczył z Brazylia

Wiec nie rozumiem oczekiwań że ja będę pomagał wam

Nie szanujecie mnie więc z łaski swojej powiem dobitnie

Odwalcie się ode mnie bo wam nie pomogę za to wszystko co było

Wole być na urlopie niż wam pomóc

Nie zapominam i nie wybaczam

• Co Ci odmówiłem w tamtym roku ?

Swoje plany muszę wypełnić,nie muszę być w każdej walce,ale jak widać od nas potrafią sobie poradzić w sojuszu.

Mogą walczyć z Twojego soja,tylko ani złota ani wojska nie dasz,mimo że produkowali to wojsko :)

To raczej Ty jesteś zaskoczony bo się poszukiwałes tylko pod nas a tu niespodzianka :)

I żeby była jasność nikt Cię o nic nie prosi :)

• Nie muszę być w każdej walce

Nic nie wiesz o moim sojuszu wiec przestań gadać nic nikomu nie będę udowadniać

Za to o twoim możemy się wiele dowiedzieć dać Brazylii scenery od was z soja i z dc ?

• Nie muszę być w każdej walce

Nic nie wiesz o moim sojuszu wiec przestań gadać nic nikomu nie będę udowadniać

Za to o twoim możemy się wiele dowiedzieć dać Brazylii scenery od was z soja i z dc

A wysylaj :) Wszyscy wiemy jaki jesteś :)

Czarny Pan likes this.