DUCK- Początek

• Patros ale ja z nimi teraz nie walczyłem ;) pisze jako obserwator, ale dzięki, że się wypowiedziałeś i przytoczyłeś pewien temat. Miki podobno podkupowanie RG nauczyliście się od Nas na Alpha, a tu widzę, że zagrywki te stosowaliście na innych, więc kolejne wybielanie zafarbowało.

Wydaje mi sie ze miki akurat tam nie gral choc nie jestem pewny, ale to tam jedna klika

moros likes this.
  • Patros

" i się wykłócałem z perspektywy czasu zupełnie niepotrzebnie. Niepotrzebnie w ogóle daliście się wkręcić w ich grę. Trzeba było olać i iść ewentualnie na urlopy jeśliby plądrowali i tyle, napisać im że są najlepsi i tyle niech sp&%@!. Kiedyś jak na nowych serwerach Nika po nocach zlomowala jakichś melepetow to pisała między innymi że jak ktoś nie chce walczyć to może iść na urlop :D wiec myślę że gdybyście teraz tak zrobili to na pewno by pochwaliła bo ona jest znana z trwałości swoich zdań :D"

Odniosę się tylko do tego. Albo czytasz tylko to co chcesz, albo trolujesz, ale coś tu się nie zgadza, bo nie plądrowalismy GRILL podczas oficjalnej wojny na początku roku.

To też nie my przylecieliśmy do HZ w maju i to nie my zaczęliśmy z nimi walki tylko oni się u nas ustawili i oczekiwali walki, my byliśmy stroną, która się broni.

Nika, Sub, death and 2 others like this.
  • Dobrze wiec bylo to konto waszego ziomka skipper ktory przestal grac i byl poza sojuszem.

Nie wiem o czym piszesz za bardzo, Skipper dość długo grał po za sojuszem, odchodził i wracał zależnie czy miał czas na grę.

Lips to był młody serwer i dopóki tam grałam, a grałam ok rok, jedynym szojuszem ze skarbonkami na nim byliście Wy.
    Nic więc dziwnego, ze wszyscy z Wami walczyli,
    Pamiętam sytuację, z walkami na Waszej skarbonce i okolicznych miastach, całkiem możliwe, że jeśli podczas tej akcji coś sprzedawaliście, ktoś kupił.
    Ale zupełnie inna sytuacja.
    Kto grywa na młodych serwerach wie, jaka zmorą tam są skarbonki..

Odniosę się tylko do tego. Albo czytasz tylko to co chcesz, albo trolujesz, ale coś tu się nie zgadza, bo nie plądrowalismy GRILL podczas oficjalnej wojny na początku roku.

Oczywiście, ze trolluje, przecież to Patros

Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sama.

Furioza, Sub, death and one other like this.
  • eh gdzie się podziały te piękne czasy lips gdy sojusz niki wbijał się mułem na wyspę mojego złego sojuszu ze złymi skarbonkami żeby swoimi dobrymi kontami podkupowac to rg i żeby potem pisać na forum jacy to oni są czyści a my źli :D tez wtedy głupi pisałem z nimi na forum pijusek i się wykłócałem z perspektywy czasu zupełnie niepotrzebnie. Niepotrzebnie w ogóle daliście się wkręcić w ich grę. Trzeba było olać i iść ewentualnie na urlopy jeśliby plądrowali i tyle, napisać im że są najlepsi i tyle niech sp&%@!. Kiedyś jak na nowych serwerach Nika po nocach zlomowala jakichś melepetow to pisała między innymi że jak ktoś nie chce walczyć to może iść na urlop :D wiec myślę że gdybyście teraz tak zrobili to na pewno by pochwaliła bo ona jest znana z trwałości swoich zdań :D

A kogo nam tu przywiało na dyskusje o naszym pięknym serwerze? :D
    Do dziś dzień pamiętam piękną zimową noc początkiem roku 2021, kiedy to rzekoma multicoolciara Nika poprosiła mnie o wycofanie z jej walki spartan, bo nawet to traktowała z pogardą jak mulciarstwo... :rolleyes: ale widać niektórzy muszą znaleźć sobie miejsce żeby wylać żale.

Tak zresztą jak to robi pijusek...
    Przepraszam sojusz hzwsb, że raz kolejny pojawia się w tej dyskusji, a w sumie to była nasza dyskusja... Choć jej początek był dość niskich lotów ale mimo wszystko jakby nie było oba sojusze rozstały się w zgodzie, bez żali i pretensji...
    Nie mniej do czego zmierzam z tym hzwsb, gra na Alphie ile to już... 10 lat? Pijusek za każdym razem twierdzi, że nie wie, nie zna
    Za to Kaczuszki, które są tu niecały rok zna na wylot i wie o nich wszystko, ciekawe jak to możliwe :/
    Mam pijusek propozycje załóż sobie wątek jak dobrze znam tylko Duck i szerz tam swoje teorie spiskowe, myślę, że resztą lamentujących i pokrzywdzonych bez umiejętności chętnie do Ciebie dołączy ^^

Furioza, Nika, death and one other like this.

• Dobrze wiec bylo to konto waszego ziomka skipper ktory przestal grac i byl poza sojuszem.

Nie wiem o czym piszesz za bardzo, Skipper dość długo grał po za sojuszem, odchodził i wracał zależnie czy miał czas na grę.

Lips to był młody serwer i dopóki tam grałam, a grałam ok rok, jedynym szojuszem ze skarbonkami na nim byliście Wy.
    Nic więc dziwnego, ze wszyscy z Wami walczyli,
    Pamiętam sytuację, z walkami na Waszej skarbonce i okolicznych miastach, całkiem możliwe, że jeśli podczas tej akcji coś sprzedawaliście, ktoś kupił.
    Ale zupełnie inna sytuacja.
    Kto grywa na młodych serwerach wie, jaka zmorą tam są skarbonki..

Oczywiście, ze trolluje, przecież to Patros

No cóż oczywiście że totalnie nie wszyscy z nami walczyli i było zupełnie inaczej. (Aha no tak Ty mówiąc wszyscy masz na myśli swoją bandę) ale dobra chciałem tylko napisać że wg mnie Was się powinno na ika zlewać jeśli chodzi o walki

Czarny Pan, CruellaDeMon and moros like this.
  • ale dobra chciałem tylko napisać że wg mnie Was się powinno na ika zlewać jeśli chodzi o walki

No wiadomo, każdy kto z nami przegrał tak pisze...
    Już sobie szykujesz wymówkę w razie gdybyśmy przyszli na Epsi?

Furioza, death and Darkez like this.
  • ale dobra chciałem tylko napisać że wg mnie Was się powinno na ika zlewać jeśli chodzi o walki

każdy kto z Wami "przegrał" ma o Was zdanie jednoznaczne i raczej wynika to z czegoś innego niż z Waszych "umiejętności". Natomiast tak gdybyście przyszli na Epsi to ja tam z koniem się kopać nie zamierzam.

Czarny Pan, CruellaDeMon and moros like this.
  • Sub tylko, że ja przeszedłem na Alphę z Sigmy, więc znam ich dłużej o 1 wojnę ;)

Czyli po łączeniu...
    Zatem miałeś zdecydowanie więcej czasu żeby poznać hzwsb niż duck
    Także skończ, że już z tym nie wiem nie znam, bo jest to niedorzeczne jak cała reszta wywodów nie wiadomo po co ;)
    Wszyscy się już grzecznie po imprezie rozeszli, został tylko zabłąkany pijusek, który nie wie co ze sobą zrobić :P

każdy kto z Wami "przegrał" ma o Was zdanie jednoznaczne i raczej wynika to z czegoś innego niż z Waszych "umiejętności". Natomiast tak gdybyście przyszli na Epsi to ja tam z koniem się kopać nie zamierzam.

Jak wspomniałam powyżej pijusek powinien sobie założyć temat do wylewania żali
    Uważam, że razem z nim świetnie byś się tam odnalazł ;)

• Sub albo czytasz co drugie zdanie, albo nie rozumiesz przekazywanych słów. Znam sytuację HZWSB, wiem co mają za uszami, gadka jest o Was jak tytuł posta wskazuje, jak powstanie temat HZWSB, w którym będzie aktywność to będę się tam wypowiadał.

Nie znam Rudziutkiego oraz jego dokonań, gdyż spałeś albo miałeś wakacje/ferie jak kolega z sojuszu, bo ww. Gracz przyszedł na Alphę razem z Wami, albo chwilę po Was.

Oceniam Was po tym roku na świecie, który był intensywny, więc mam zdanie o Was i chętnie nim się dzielę tutaj, bo od tego jest to forum. W żadnej ze Swoich wypowiedzi Was nie obrażam, rzucam tylko oskarżenia, które mają podłoże na Alphie.

Zbłąkane to są akurat Twoje wypowiedzi, których jedynym zadaniem jest podbijanie statystyk i nie raz ci to już pisałem. Rozumiem, że jest to dla Ciebie ważny wyznacznik bycia "cool" na forum, ale zasmucę Ciebie, za to nie ma nagród no chyba, że dopisek do nicku "Student".

Patros, Kargul and CruellaDeMon like this.
  • Autouzupełnianie zadziało a edytować nie mogę, więc poprawie, bo będzie wypominanie.

"Nie znam Rudziutkiego oraz jego dokonań, gdyż spał albo miał wakacje/ferie jak kolega z sojuszu, bo ww. Gracz przyszedł na Alphę razem z Wami, albo chwilę po Was."

Kargul and CruellaDeMon like this.
  • No i jak widać znowu zaprzeczasz sam sobie, bo jak widać nie tylko tak pisałeś o Rudym ;)
    A co do niego to jak pojawiłam się na serwerze wywaliło mnie na wyspę [82:12] gdzie stoi konto o nazwie miasta, Rudy wróć
    Hmmm... czyżby dlatego, że Rudy jednak grał na tym serwerze i przeniósł się na orph, gdzie my kończyliśmy już wojnę i był plan przeniesienia się na inny serwer...

Obrażasz nas i pomawiasz, a to, że nie sypiesz przy tym wulgaryzmami to inna sprawa
    Zresztą tego podłoża jakoś nie widać, bo ani pół rzeczy o której pisałeś nie zostało poparte żadnym dowodem.

Chciałbym również zauważyć fakt, że nie uczestniczę za bardzo w "życiu forum" i nie jest mi to potrzebne, Tobie za to bardzo skoro tak namiętnie komentujesz wątek, który nie dotyczy Ciebie w najmniejszym stopniu ;)

Furioza and Darkez like this.
  • Najwięcej do powiedzenia mają o Kaczkach zawsze osoby, które z nami przegrały. Zabawne ze sojusz, który istnieje dopiero od łączenia serwerów(wcześniej większość osób z obecnego składu ze sobą nie grała, albo grała po przeciwnych stronach) budzi tyle emocji na większości PL ika. 2 lata gry a małe kaczuszki zdążyły pokonać większość liczących się sojuszy na orphku i alphie i to przeciwników najbardziej boli, dobranoc.

Furioza and ZdrowyBorek like this.
  • Najwięcej do powiedzenia mają o Kaczkach zawsze osoby, które z nami przegrały. Zabawne ze sojusz, który istnieje dopiero od łączenia serwerów(wcześniej większość osób z obecnego składu ze sobą nie grała, albo grała po przeciwnych stronach) budzi tyle emocji na większości PL ika. 2 lata gry a małe kaczuszki zdążyły pokonać większość liczących się sojuszy na orphku i alphie i to przeciwników najbardziej boli, dobranoc.

No to może pora poszukać wyzwań gdzie indziej niż PL ikariam?

CruellaDeMon likes this.
  • Sub zarzuciłem Wam kupowanie rg od Turków, dowodów nie trzeba było bo Ninurta sam potwierdził.

W jaki sposób obrażam oraz pomawiam? Przytocz mi konkretne fragmenty, które to sugerują i nie są prawdą na Wasz temat?

Nie zaprzeczam sam Sobie tylko informuję kogo i jakie poczynanie znam tej osoby. Temat był Rudziutkiego to o Nim odpisałem, jakby był temat Wolverine odpowiedziałbym Ci to samo co w poście, który za cytowałaś.

Ninurta widzisz gdzieś mój płacz? Czy w każdym Moim poście przytaczam Nasze Walki z początku roku? Nie sądzę, odniosłem się do Nich 2 albo 3 razy i to po wspomnieniu o nich, Wy zdecydowanie więcej o nich pisaliście.

Po raz kolejny napiszę może tym razem dotrze. Nie boli Nas przegrana z Wami sprzed prawie roku, boli nas zwycięstwo Tureckiej floty co z Bosforu na Morze Bałtyckie wpłynęła.

• Sub nabija posty, a Ty pisząc 100x to samo już nie.

Ktoś Ci odpowiada podaje jakieś argumenty, jest 5 min odpoczynku i od nowa zaczynasz to samo.

Nie łatwiej Ci będzie skopiować sobie powyższy post i po prostu go wklejać po każdym naszym?

A nie, bo zmieniasz osoby które wywołujesz do odpowiedzi...

• Nika jeśli ktoś po raz enty pisze i zadaje pytanie na to samo, to po raz enty odpowiadam tak samo, może za którymś razem w końcu dotrze i zrozumie, dlatego czepiać się powinnaś koleżanki z sojuszu, że dubluje pytania a nie do Mnie, że dubluje odpowiedzi.

Podaje argumenty? U Was są te same argument od 1 strony tego tematu. I to wszyscy używacie takich samych, nie ważne że wszystkich oprócz DUCK nie przekonują, a co niektórzy podważają je z łatwością.

Zawsze wywołuje osobę, której odpowiadam lub chce komentarz tej osoby. Nigdy bez sensownie nie oznaczam.

A Ty już wróciłaś z "Break" ?

• Zarówno Pijusek i Grill oraz czesc obecnego HWZB to gracze,ktorzy przybyli na Alfe w trakcie ostatniej fuzji serwerow.Czyli rok szybciej niz Duck .Nie ma szans by ktos kto gra zaledwie dwa lata znal wszystkich grajacych ponad 10.

moros likes this.