DUCK

• Widzę że u WAS z głowką to nie za bardzo ,taki fetysz kreci to WAS? Zarzucacie komuś że tu się udziela a sami ujadacie. .Weżcie stoperan jak sie polepszy na pielgrzymkę do ojca Tadeusza z renciną.marsz Powrót i na jasną na kolanach z rentą dziadka wymarsz Pytanie dziś było na antenie reżimowej tv gdzie jest Leonardo da vinci, Myszka miki i japoniec uzumaki Odpowiada pleban, siedzą przed lusterkiem i wyciskaja:)))

Rudziutki and kasza19611 like this.
  • 😂😂😂😂😂😂 dopóki nie zrozumiecie, ze grill dostalo wypowiedzenie wojny po poddaniu z wami walk, dopóty będzie widniała informacja, ze to wy macie ujemny zasób inteligencji, nie my :D. Czepianie się nazw, mając jakiegos kibol zajca? Niezłe jaja

• Duzo frustracji od was bije, jakiejs pomocy psychologicznej może potrzebujecie, to nic złego, zgłoście się gdzieś po wsparcie 😻. Ładnie sojusz się uszczuplił, ciekawe ilu jeszcze poleci

• Bitwa pod kryształ 2

(30.05.2023 5:47:24)

kibolzajc[HZWSB] z miasta ważne

vs

Uzumaki Rezzi[DUCK] z miasta Uzumaki Kushina

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy.....................700(-0) - Strzelec Siarkowy.....................256(-0)

Wojownik..........................2712(-1288) - Wojownik...........................549(-1850)

Hoplita...........................2003(-1997) - Hoplita............................104(-3383)

Żyrokopter............................700(-0) - Żyrokopter............................1(-533)

Balonowy Bombardier..................46(-454) - Balonowy Bombardier...................0(-240)

Taran..................................60(-0) - Taran.................................114(-6)

Moździerz..............................90(-0) - Moździerz.............................4(-116)

Kucharz...............................100(-0) - Kucharz...............................120(-0)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

Medyk.................................100(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie...........................-6974.6 - Generałowie..........................-13303.1

Punkty ofensywy......................33257.75 - Punkty obrony.........................17436.5

Obrażenia..............................348730 - Obrażenia..............................665155

Podział obrażeń...........................34% - Podział obrażeń...........................66%

Zwycięzcy: kibolzajc[HZWSB]
    Może nie kollos ale na nogach a nie na kaczych łapkach:)) Miłego dnia flagowy wojowniku:)

• Caly czas nam piesek amstaf zarzuca, ze przyszlismy z innego serwera i próbujemy się panoszyć. A czy sam amstaf nie pisal, ze też tutaj gra od niedawna? Rudy chyba też niedawno tutaj wskoczył 😻. Od wczoraj pladruje i juz 3kk surki mam, także Nika, opel do mnie wedruje, ale Leo, zatankuj go pod kurek

Dla Ciebie Pan Piesek Amstaff klocku, mam więcej do Siebie szacunku niż ty nazbierasz z Mikim RG wiec radzę Ci kloako dobierać słowa. Brakło jaj bronić własnego terenu to teraz się nie napinaj pajacu na forum. Masz coś do pokazania zapraszam na grze a nie farbowana ninja będziesz pyskował na forum. Miki pipa to wiem ale sam siebie szanuj.

"... Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci gnoje umierali za swoją..."

George S. Patton

• Ja tam Ino dodam, że super się czyta frustrata Amstaffa, ale kultury i taktu to za grosz :D

Dobrze, surowce dalej będą wam wywożone masowo, a walk na razie nie zaznacie. Jestem ciekaw ile jeszcze jadu przez to wyrzucicie :D:D

Miki... nie chce Ci nic mówić ale to co wyrzucamy a Ty zbierasz to nie do końca jad... lepiej nie tego nie próbuj ... bo to głupie ale jak lubisz, Twoja sprawa kim jesteśmy aby mówić ci co masz połykać ;) znasz swoją role

"... Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci gnoje umierali za swoją..."

George S. Patton

• :) Wow aż mi w pięty poszło, zdecydowanie po takim tekście skasuję konto, wywalę kompa za okno i się wyprowadzę

kwa kwa kwa.. Tak zdecydowanie dotarło jakim jesteś mocarnym wojownikiem a tym bardziej rasowym riposterem. Nasmaruj olejkiem chłopaków jak codziennie o 8, obrób kuleczki jak grzeczny chłopczyk.

George S. Patton

• Obraz doroslego chłopa, mam nadzieję że dzieci nie masz, bo z niezłymi traumami będzie wychowywane 😭

Powiedział bohater domu z avatarem z kreskówki. SzO.

George S. Patton

El Loco likes this.
  • Caly czas nam piesek amstaf zarzuca, ze przyszlismy z innego serwera i próbujemy się panoszyć. A czy sam amstaf nie pisal, ze też tutaj gra od niedawna? Rudy chyba też niedawno tutaj wskoczył 😻. Od wczoraj pladruje i juz 3kk surki mam, także Nika, opel do mnie wedruje, ale Leo, zatankuj go pod kurek

Dla Ciebie Pan Piesek Amstaff klocku, mam więcej do Siebie szacunku niż ty nazbierasz z Mikim RG wiec radzę Ci kloako dobierać słowa. Brakło jaj bronić własnego terenu to teraz się nie napinaj pajacu na forum. Masz coś do pokazania zapraszam na grze a nie farbowana ninja będziesz pyskował na forum. Miki pipa to wiem ale sam siebie szanuj.

Egoistyczny kundelku, sami na urlopy uciekacie przed plądrami. :saint::/8) Szczekasz jak rasowy osiedlowy burek bez ogona. Wypij meliskę, uspokój się. Nie obrażaj mi tu kompanów bo sam lamus jesteś.

P.S. 16 X 240 handlowe burku, tak pilnujesz i PALMA.

• Nie ma sensu z Panem co ma 2 bany pod rząd rozmawiać bo kultury za grosz, ale spełnię jego prośbę , wrzucam tutaj nasze plądrowania od czasu założenia tego tematu, będę dorzucał nowe co parę dni. Niech kłamstwa HZWSB, że niby 1 pląder robimy i znikamy bo nas przeganiają troszkę zostaną rozwiane. Screeny nie przedstawiają wszystkiego ale pewnie 3/4 plądrów przez ostatni tydzień.

Urlopy i kolosy też nas zastają a niby to my jesteśmy ciency i uciekamy :(

Część kont już nie jest w HZWSB, zostały wydalone lub przeniesione do akademii, ale w czasie plądrowania tam były. A co do osobistości jakie plądrujemy, nie rozróżniamy graczy na lepszych i gorszych, HZWSB to HZWSB i tyle. Smutne, że Amstaff rozdziela na lepszych i gorszych swoich sojuszników pytając kogo plądrujemy i wypisując w jego zdaniu tych lepszych.

• Miki, ale Ty mnie teraz zaimponowales. umiesz pladrowac graczy eko. jestes Wielki :)

wybacz ze ja nie pochawle sie aktualnymi raportami na Tobie czy kolegach ale po prostu masz juz pusto. Ale spoczko, Twoje mulki maja tego duzo ;) A ze jestem leniwy to daleko latac nie bede nawet dla ładnej kaczki

PS. moglbys jednak zadbac o gosci ;)

Amstaff likes this.