Posts by ZdrowyBorek

normalnie zmieniło to wiele w moim życiu ..... załamałem się :D

a zdrajcy jek maja Pierdolcie se ie Mlody byłeś tylko martonetko

piłeś nie pisz - szanuje ludzi melanżu więc kibol wyłącz forum bo potem będzie wstyd

Wstyd ? daleko mam do tego, to gra tu wstydu nie ma ale zakładam, ze chodzi Ci o powiew kultury. Tak wiem co to i jak sam nie będziesz prowokował dotniesz to co zasiejesz :)

czy ty naprawdę jesteś aż taki głupi czy tylko udajesz ?

daj głos .... i powiedz gdzie masz konto to może wrócę do gry specjalnie dla ciebie :D

Ninurta o czymś zapomniałeś ;)... top 1 straconego jednorazowo RG należy nadal do Twojej ekipy :)..... poszło się bujać 50mln tureckiej floty, więc chyba bolało podwójnie?.....fakt że to czasy sprzed Medusy, ale skoro pokazujesz tu Wasze rozpiski z tamtego okresu, to i ja sobie przypomniałam co było

i jak widzisz przetrwaliście, humory Wam dopisują, w IKA dalej gracie, więc i HZ świat się nie zawali z powodu tej straty

czy to już fobia z tym tureckim RG, popłynęło do państwa w Palestynie ;) Wasze też lepiej było tam posłać, trochę realnych monet by było.

Dziękuje Pani Dorocie za łapkę w górę, chyba oszaleje z radości jak dostanę drugą i pozdrawiam Głąbusia. Dobrze że przelogowałeś konto Misiu bo Ty byś tego utraconego RG chyba nie przeżył.

P.S. kiedy fuzja z GRILL ? zakłady już postawiliśmy

Zamiast pyskować i wypisywać bzdury, zadzwoniłbyś do Kibola i poinformował że 25kk RG mu ucieka.

Jesteśmy dobrze zgrani i zorganizowani, wspieramy się. Pilnujemy nawzajem sami siebie oraz swojego RG. Palimy, farmimy bo na tym ta gra polega. To nas wyróżnia od tej patologii którą masz w głowie.

Dołączenie NoProblemo i Najemnika tylko nas wzmocniło i nie chodzi tu o RG. Wasze biadolenie upewniło Nas że są we właściwym miejscu. Tak mamy się wszyscy dobrze, wręcz wspaniale.

ZŁOTY MISTRZU przez twoje kozaczenie uciekło wam najwięcej RG - KOD 32kk i teraz kibol 15kk + 10kk. To nie przez booty, scrypty tylko przez twoją głupotę i zadufanie w sobie. Jestem naj, naj, naj....

"Najwięcej RG straciliśmy bez walk" - to możesz napewno sobie przypisać.

Sądzę, że powinieneś oddać te RG bo zamiast zadbać o sprawy ważne w sojuszu jarasz się jakimiś marnymi raportami jak przedszkolak. Sam wykończasz HZ od środka, wypisujesz do sojka o 4;00 rano że sfarmiłeś 2 transporty marmuru który sam naładowałeś + patyki i wino z wydobycia a nie potrafisz przypilnować 57kk RG ?!

KIBOL głowa do góry wg moich wyliczeń masz jeszcze jakieś 55-65kk RG ale mniej niż Pan Najemnik 2x - 3x a może już i 4x. Kto wie ?

P.S. Pani Dorotko czekam aż Pani polubi pościka ! Czy prawda nie przejdzie ?

Koniec prezentów .... macie 2 marne raporty i tyle dla Was. Ręce chyba bolą. :D

1. było warto - nicpoń AMSTI wrócił i zaszczekał

2. nie potrzebny - choć też nie żałuję bo widzę ile radości dałem w waszym marnym życiu,

złotko jest tak zdeterminowany że nawet o 4;00 rano wstaje żeby mnie zaatakować.

P.S. nawet hefka nie włączam.... na takiego lamusa

Chyba wciągałeś kolego za dużo białego proszku nosem ..... i Ci trochę za bardzo popuściły hamulce.

Waż słowa które głosisz do swojego Pana...... patusie.

słyszę że u patusa rzeczywiście dobrze, smutno bez Ciebie było. Miło że znów mamy okazję popisać.

Nie daj się prosić: zapodaj jakąś bajeczkę na dobranoc.... ostatnia była obiecująca tylko scenariusz Ci się po zajączkował.

Borek, walisz tekstem z kultowych filmów :) psi kuta, z S czy nie , ..... zawsze to psi kuta lepsze niż jak ty psi zda jak Ty

No nie wierzę.... czy ja śnię. O rany boskie. Uszczypnijcie mnie. Nicpoń nr 1 powrócił.

Oto mamy boskie trio: Głąbuś, złotko i AMSTI psi kuta bez S.

Panowie i Panie powiem Wam tak: żałowałem tego PCH, ale teraz powiem że było warto. Taki prezent na święta. A mówili że mikołaj nie istnieje - kłamczuchy.

AMSTI gdzie Ty byłeś ? Co słychać ? Wszystko dobrze ? Masz jakąś nową historyjkę ?

Napisz słoneczko coś fajnego może Pan Miki zaglądnie na forum - ucieszy się. Kto wie ?

Widzę że wiernie czekasz piesku aż Ci odpiszę. Jak będziesz grzeczny to chwilę popiszemy hultaju.

pozdrawiam

Bitwa morska w pobliżu BONm4

(02.11.2025 22:58:54)

BorekZdrowy[С4U1] z miasta kocie oczy, PALMOWY GŁAB

vs

BON[EMER] z miasta BONm4

---------------------------------------------------------------------------------------------

Taran Parowy.........................225(-55) - Taran Parowy..........................0(-540)

Krążownik Rakietowy...................256(-4) - Krążownik Rakietowy...................0(-158)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............300(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym..............0(-77)

Balonowiec............................200(-0) - Balonowiec.............................0(-10)

Statek Pomocniczy......................50(-0) - Statek Pomocniczy......................20(-0)

Okręt z Taranem.......................280(-0) - .............................................

Okręt z Moździerzem...................208(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.........................-1,432,00 - Generałowie........................-18,156,80

Punkty ofensywy.....................45,392,00 - Punkty obrony........................3,580,00

Obrażenia...........................71,600,00 - Obrażenia..........................907,840,00

Podział obrażeń............................7% - Podział obrażeń...........................93%

Zwycięzcy: BorekZdrowy[С4U1]

Przegrani: BON[EMER]

obiecanki cacanki, nie strasz, nie strasz bo się ........

złotko zejdź na ziemie..... Pan Najemnik wysyła Was na urlopy szybciej niż ty farmisz....

Pytałeś czy było warto to ci napisałem że było. Ladies puściła ratusz, el loco guberkę, muły palma.

Kto nie ma znaczka C4 lub DT jest potencjalnym celem, uj mnie obchodzi czy to mały graczy czy kozak.

P.S. zapadła decyzja o zmianie serwera więc śpiesz się pajacu jak chcesz coś udowodnić, serwer umarł idziemy szukać wrażeń gdzie indziej.

Olał się Que, Radek, Ninu, Afgan przyszła i kolej na mnie. Jesteś ebnięty i tyle.

:closedthread:

Lepiej śpisz Panie Borku? :) Budujesz sie w realu ze surowce Tobie potrzebne .?Moze wykup w jakimś poczytnym tabloidzie pierwszą stronę i wrzuć screen z Twoich rabunków Niech świat wie o dokonaniach i wyczynach okrutnika swawolnika i tyrana :))miłej pracy

pytał Twój szef to mu grzecznie odpowiedziałem... i poparłem dowodami.

Czy lepiej śpię - ja nie śpię, spanie jest bez sensu.