Αγορά ξυλου με 1 Αμβροσία για το Δάσος ή το Ορυχείο
-
- Forum Game
- GR
- Apollon
- panos78
-
-
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της έρευνας, ο πίνακας έχει συμπληρωθεί ως εξής:
Μόλις σήμερα, δημοσίευσα τον πίνακα που χρησιμοποιούνται τα παραπάνω στοιχεία.
https://ikariam.fandom.com/el/wiki/Πριστήριο#Πληροφορίες%20Αναβάθμισης
-
-
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα.
Τελευταία ενημέρωση.
Όπως φαίνεται, έχουν μείνει μόνο τα μεγάλα επίπεδα, τα οποία είναι και τα πιο δύσκολα για να βρεθούν.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν δημοσιευτεί τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά:
Ελληνικά: Πριστήριο, Αμπελώνες, Λατομείο, Ορυχείο κρυστάλλου, Ορυχείο θείου
Αγγλικά: Saw mill, Vineyard, Quarry, Crystal mine, Sulphur pit
Θα ήθελα για να μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν μέχρι στιγμής.
-
Συμφέρει να ξοδέψει κάποιος αμβροσία για να αναβαθμίσει τις πηγές των νησιών...?
Ειδικά στους μεγάλους λογαριασμούς, που το οικοδομικό υλικό περισσεύει, νομίζω ότι δεν αξίζει...
-
Συμφέρει να ξοδέψει κάποιος αμβροσία για να αναβαθμίσει τις πηγές των νησιών...?
Ειδικά στους μεγάλους λογαριασμούς, που το οικοδομικό υλικό περισσεύει, νομίζω ότι δεν αξίζει...
Το ερώτημά σου μπορεί να γενικευτεί για τη χρήση αμβροσίας, αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση....
Ωστόσο, δεν έχεις άδικο, ότι οι μεγάλοι λογαριασμοί δεν έχουν τόσο μεγάλο κίνητρο, λόγω των πολλών υλικών που έχουν ήδη συγκεντρωμένα.
Από την άλλη έχω δει περιπτώσεις, που σε ένα νησί υπάρχουν 16 ή και 17 πόλεις της ίδιας συμμαχίας και έχουν ανεβάσει τα επίπεδα των φυσικών πόρων σε αρκετά υψηλά επίπεδα και φυσικά και τις πόλεις τους.
Αν τα μέλη αυτών των συμμαχιών, βαριούνται να περιμένουν να συγκεντρωθούν τα υλικά για την αναβάθμιση και δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιούν αμβροσία για αυτό το σκοπό, τότε τους δίνεται η δυνατότητα να το κάνουν.
Επίσης στα υψηλά επίπεδα, οι ποσότητες ξύλου που απαιτούνται, ακόμα και αν επιμεριστούν σε όλες τις πόλεις του νησιού είναι πολλές (π.χ. στο 56ο επίπεδο του πριστηρίου απαιτούνται περίπου 437 εκ. ξύλο ή επιμέρισμένο σε 16 πόλεις περίπου 26 εκ. ξύλο).
Τέτοιες ποσότητες, νομίζω ότι είναι τεράστιες ακόμα και για παλιούς λογαριασμούς.
-
Αν λοιπόν στο επίπεδο 56 του πριονιστηρίου απαιτούνται 437 εκ. ξύλο και 1 αμβροσία = 2500 ξύλο, έχουμε και λέμε: 437.000.000 / 2.500 = 174.800 αμβροσίες.
174.800 / 16 (πόλεις) = 10.925 αμβροσίες ανά πόλη, δηλαδή 400 ευρώ σε αμβροσία, όταν αυτή είναι σε έκπτωση. Εκτός αν η αναλογία ξύλου ανά αμβροσία, αλλάζει δραματικά σε μεγαλύτερα επίπεδα.
Πως το βλέπεις, συμφέρει;
-
Αν λοιπόν στο επίπεδο 56 του πριονιστηρίου απαιτούνται 437 εκ. ξύλο και 1 αμβροσία = 2500 ξύλο, έχουμε και λέμε: 437.000.000 / 2.500 = 174.800 αμβροσίες.
174.800 / 16 (πόλεις) = 10.925 αμβροσίες ανά πόλη, δηλαδή 400 ευρώ σε αμβροσία, όταν αυτή είναι σε έκπτωση. Εκτός αν η αναλογία ξύλου ανά αμβροσία, αλλάζει δραματικά σε μεγαλύτερα επίπεδα.
Πως το βλέπεις, συμφέρει;
Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι η Αμβροσία δεν συμφέρει γενικώς αλλά και ειδικώς στο παράδειγμά σου.
Αλλά η συγκεκριμένη συζήτηση είναι εκτός θέματος.
Πρόθεσή μου όταν άνοιξα τη συγκεκριμένη συζήτηση ήταν και είναι μόνο η καταγραφή του κόστους Αμβροσίας για τις δωρεές.
Αν τώρα αυτά τα κόστη συμφέρουν ή όχι την τσέπη αυτού που παίζει, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.