PARA ile ALTIN ve GP satanları ifşa edelim

• Hayal dünyan çok geniş bakıyorumda çoluk çocukla uğraşacak yaşı geçtik biz sende gidip kumda oynayabilirsin

• Gerçi bu mesajdan da anlamazsınız bunu yazan şahıs Ssf nin iç işleri veya diplomatı mı neydi yani bu şu anlama geliyor ittifak yönetiminden bir kişi rakip takımdaki genç çocuğun ailesine küfür ediyor ve sizin gibiler de bunu tasvip ediyor. Ayrıca onu da geçtim ittifakın lideri olan bayan şahıs küfür ve hakaret etmeye davet ediyor. Sizden ittifak olsa ne olacak olmasa ne olacak biz burada sadece temiz bir ikariam için el ele verdik sizin gibi çürükleri bu oyundan temizlemek için bilmem anlatabildim mi...

• Gerçi bu mesajdan da anlamazsınız bunu yazan şahıs Ssf nin iç işleri veya diplomatı mı neydi yani bu şu anlama geliyor ittifak yönetiminden bir kişi rakip takımdaki genç çocuğun ailesine küfür ediyor ve sizin gibiler de bunu tasvip ediyor. Ayrıca onu da geçtim ittifakın lideri olan bayan şahıs küfür ve hakaret etmeye davet ediyor. Sizden ittifak olsa ne olacak olmasa ne olacak biz burada sadece temiz bir ikariam için el ele verdik sizin gibi çürükleri bu oyundan temizlemek için bilmem anlatabildim mi...

Emzik verin şunada sussun .

• osman bir senedir teke tek diyorum, sasvaşı beklemeyin diye inanır mısın tık yok

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Kim rezil olmuş bir kadının yalakalığını yapan bebeler gelmiş burada cıyak cıyak ötüyor kendinizi düzeltin önce dansöz gibi kıvırıyorsunuz kıvırın bakalım daldan dala atlıyorsunuz en son bir dal kırılacak hepiniz düşeceksiniz

Klavye ile bir yere kadar icraata geldiğinde kediye dönüyorsunuz yallah lobiye..:D

• FaLLa kelimelerin arkasına saklanma bakalım emzik saatin çoktan geçmiştir git biraz da kumda oyna aaaa söylemeyi unuttum vedo korkağın tekidir demişlerdi şimdi anladım yalakalar sizi Funda ablanız mı kurtaracak sizi söyle bakayım bulabildiniz mi savaşacak adam ama zor bulursunuz benden söylemesi

• durun bı sıgara yakayım ortalık şenlenmıs :D melıh cıkmaya utanır oldu fayk hesaplar ıle cıkar benımde apoletım sökülse bende ole yapardım .. falla zaten habıre sallıyor her zamankı gıbı .. vedatta hayal dunyasına :D hepınız onurlanacaksınız rahat olun bu gunlerınızın tadını cıkarın:D

• Ne demişler hayallerle yaşayanı gerçekler :D :D onurlandırır :D bunlar sanıyor ki onlar Epsilondan ordan burdan kendi gibi karakterli(!) Yandaş getirebilir ama ben getiremem getirirsem korkak olurum çünkü +80 fazlamız var :D allah düşmanın bile akillisini nasip etsin ya aykutum :D By Kabus

• Kim rezil olmuş bir kadının yalakalığını yapan bebeler gelmiş burada cıyak cıyak ötüyor kendinizi düzeltin önce dansöz gibi kıvırıyorsunuz kıvırın bakalım daldan dala atlıyorsunuz en son bir dal kırılacak hepiniz düşeceksiniz

Klavye ile bir yere kadar icraata geldiğinde kediye dönüyorsunuz yallah lobiye..:D

Seni dansöz gibi çeviririm çocuk.
    şımarma.

Dansözlükte:D yaptın demek ki yoksa senin gibi kimse kıvıramaz şımarık dansöz seni

• Kabus kur arttı

Hesabının fiyatı ne oldu de bakayım

Seni satayım olur mu nasıl olsa birbirinizi sata sata satacak kimseniz kalmadı ;);)

Ahlaksız herif

Bunu diyen korkağa bak sen git kumda oyna büyükler konuşuyor burada

Ahlak nedir önce öğren ama önce büyü biraz oku bilgilen kendini geliştir sonra konuşursun eksiğin çok var gazı verip verip gönderiyorlar sizin gibileri sonra ağlayarak geri dönüyorsunuz

• Anlaşılan bu ittifakçık ahlaksız seviyesiz insanlardan oluşuyor sizin gibiler yüzünden oyunun amacı saptırılıyor küfürler hakaretler tehtidler ancak ve ancak cahil, karakter eksikliği olan kişilerde mevcuttur. Görgüsüz insanlar topluluğu sizi gerçekler can yakıyor değil mi ?