PARA ile ALTIN ve GP satanları ifşa edelim

• Arkadaşlar oyunu ticarete dökenleri ifşa edelim.

Ben bildiklerimi yazayim.

1 numaralı satıcı omegadan keremdir.Artık ikariamı ticarete döktü.Oyunu bırakanlardan aldığı hesaplardan biriktirdiği altın ve Gp leri para ile satmaktadır.

2 numaralı Satıcı chi serverinden şevkettir.en son 22 hesap birden altın ve Gp ile sattı.

Arkadaşlar sizde bildiklerinizi ifşa edin.

• ben multı kralıyım dıyen multıden banlanan bı avel vardı o yok hanı , param var alırım hesabıda gp de derdı , sonra ögrendık kı başkasının gpsıne yyaamanmaya calısıyormuş

Tam avelll :)))

• Kralbeyaz1907öncelikle kendini tanıtmanı isteyeceğim senden

Ve bu konunun altında destekler nitelikte yorum yapan THOR lu oyuncuların benimle herhangi bir ilişikleri var mı oldu mu diye cevap vermelerini bekliyorum

Teşekkürler.

BULUTLU OLMAK AYRICALIKTIR

anQrd5.jpg

• İddiaları yalanlamadan başka sorular soruyorsun demek ki kabul ediyorsun.Burada önemli olan kim oldugumuz değil, sizin oyunu ticarete döküp haksız kazanç sağlamanız

• Filintakonuyu açanın kimliğini bilmeliyim ki karşılıklı konuşabilelim. Ben şimdi anonim birine mi cvp vereceğim??

Bu yazdığınız ile o zaman sizde bu arkadaşı onaylıyorsunuz doğru mu anlıyorum.

anQrd5.jpg

• Belli ki oyunu oynayan ve rahatsız olan birisi anonim olup olmaması ne fark eder.Evet ben de kendisine katılıyorum.Bizim gplerini kestiğimiz altınlarını tükettiğimiz adamlar para ile başka yerlerden hesap taşıyorlar.Üstelik oyun kurallarına da aykırı. Çok doğru anlamışsınız

• Bunu herkes yapiyor. Alphada thor ittifakindan betaya general akișı oldu. Bedava mi veriyor millet. Bu isi bütün ittifaklar yapiyor ^^

Satiyorlarda aliyorlarda. En son thor d-a savasinda milyar milyar para harcadilar ^^

• aha ne ıdıgu belırsız buraya da geldı

• ıllegal degıl demek kı , ondan olabılır mı

Siz dolandiriyorsunuz generali. Altini baskasindan cekiyorsunuz. Generali tekrar baskasina satiyorsunuz. Sonra baskasindan baska general aliyorsunuz. Sattiginiz generali baska biri aliyor ucuza tekrar. ^^

Ben diyorum bu multi isini en iyi thor ittifaki yapar malum ellerinde 100 lerce multi olunca pek sorun olmuyor :D

• Filinta hocam diğer hesap anonim olduğundan ona değil ama şimdi size cevap verebilirim.

Allah ikariam parası ile eve barka ekmek almayı nasip etmesin. Bu konuda hemfikiriz sanırım.Şahsen ben geçimimi ikariam ile yapmamaktayım :)

Gelelim sizin ALPHA THOR-DA savaşınızda ki o zaman ne DA yı tanırdım ne de THOR u size yani THOR a yaklaşık takribi 15-18 Milyon GP Transferinde bulunmuştuk ve bizden aldığınız GP ile savaşta galip kısmında adınız yazmıştı keşke bulunmasaymışım kardeşim.

Sizde karşılığını vermiştiniz tabi. Bu karşılık elbette gp basan arkadaşların hesaplarına ambrosia olarak dönmüş ve sülfür üzüm şeklinde dizayn edilmişlerdi.

Yani ortada İkariam altın gp ticareti yapan yok.

Ha unutmadan bu tür konular tamamen yıpratma amacı güdüyor biliyorum ve anlıyorum ama boşa uğraş tamamen boşa uğraş.Benim bu aralar pek işim olmuyor artık oyunla felan filan. Yani şunu şöyle yapayım bunu böyle yapayım diye derdim kalmadı pek. Çokta tınn .

FaLLa Kardeşim hesabım 7 gün yedi illegal ticaretten.Rutin Banlar işte :)

anQrd5.jpg

• Unutmadan şunuda yazayım evet: Omegadan şimdiye dek

Alpha

Beta

Delta

Epsilon

Lips

Serverlerine GP gitmiştir fakat hiçbir şekilde cebe para girmemiştir arkadaşlar.Belirli birtakım dizayn edilişler vardır ama asla cebe para girmemiştir.. Bu konuyu açan arkadaşın hazımsızlığı yarası vardır diyorum.

anQrd5.jpg

• Sizde karşılığını vermiştiniz tabi. Bu karşılık elbette gp basan arkadaşların hesaplarına ambrosia olarak dönmüş ve sülfür üzüm şeklinde dizayn edilmişlerdi.

Bu ambrosialari bedava mi almistiniz para ödenmiyor mu ^^