שדרוגים

• חברים יקרים אנחנו מנסים להכין טבלה של העלות של השיפורים של היחידות! כל מידע שיש לכם על כל רמת שדרוג שהיא אני אשמח שתרשמו לי, בבקשה שימו לב שהמחיר שאתם רואים הוא לפי המוזילים שלכם אז אם אתם רושמים לי מחירים של משהו ( זהב וקריסטלים ביחד עם הסוג יחידה והרמת שדרוג) תרשמו לי גם את הרמה של המשרד אדריכל שלכם.

כל מידע שתביאו יעזור לנו כקהילה להבין עד איפה שווה ומומלץ לשדרג!

מוזמנים להסתכל בדוקס על העלויות שאנחנו כבר יודעים https://docs.google.com/spread…n-jv7Edo/edit?usp=sharing

RealSparta likes this.
  • תודה רבה, כרגע יש לנו אייל ברזל עד רמה 15 ממולא, ממליץ להסתכל בשדרוגים שתדע למה לצפות גם

RealSparta likes this.
  • תודה רבה, כרגע יש לנו אייל ברזל עד רמה 15 ממולא, ממליץ להסתכל בשדרוגים שתדע למה לצפות גם

ראיתי את זה
    אבל אני פשוט עם מוזילים 50 בכל הערים אז מודיע

RealSparta likes this.
  • למה כאשר אני מנסה לשדרג את ספינת המשא מעבר לשלב החמישי רשום לי ששלב המבנה אינו מספיק?

הרי המבנה מגיע לשלב 32 מקסימום והוא אכן על שלב 32

• למה כאשר אני מנסה לשדרג את ספינת המשא מעבר לשלב החמישי רשום לי ששלב המבנה אינו מספיק?

אני לא מכיר בעיה כזאת, תנסה לפנות בתמיכה. יכול להיות שזה חלק מפיצ'ר לגיטימי ומישהו אחר פה כן מכיר את העניין

• זה לא באג, זה ממש ככה במשחק בכל שרת שזה יצא כרגע, אולי הם יעלו את הרמה המקסימלית של המבנה בעתיד פשוט

למה כאשר אני מנסה לשדרג את ספינת המשא מעבר לשלב החמישי רשום לי ששלב המבנה אינו מספיק?

אני לא מכיר בעיה כזאת, תנסה לפנות בתמיכה. יכול להיות שזה חלק מפיצ'ר לגיטימי ומישהו אחר פה כן מכיר את העניין

RealSparta and The Benny like this.