מהדורת חדשות - מיזוג השרתים

• 2d655af08821f93ca232d3e338cae1c0.png

מהדורת חדשות - מיזוג השרתים!

פעילות רבה באיקרים ישראל - מה קורה ביונומיה וגאיה? מה חדש באיקרים ישראל?

מה המצב בשרת ארס העולמי? האם קיימת נציגות ישראלית מסודרת?

דמטר, דיוניסוס, ואירנה - מה מתרחש בשרתים שלא השתתפו באיחוד?

פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, להשתתף בפעילויות עם פרסי אמברוסיה שווים במיוחד, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.

במהדורת חדשות הזו תגלו לאן הרוחות נושבות באיחוד, כיצד איקרים ישראל נראה כיום, ותוכלו לדעת מה מתחולל בשני השרתים החדשים שנוצרו - יונומיה וגאיה. כמו כן, התראיינו שחקנים רבים מצדדים מגוונים בקהילת איקרים ישראל:

המנהיג הנוכחי של הפדרציה מאלפא - דניאל rotorking1

מוביל ברית JUP משרת בטא - שמחה2

מנהיג ברית Blood הישראלית בשרת ארס העולמי רון Phoenix

בריתות ושחקנים שעומדים במרכז הקהילה

שחקנים מכלל קהילת איקרים ישראל

ניתוחים, עדכונים סטטיסטיים, ומלחמות המתרחשות כיום

קריאה מהנה

ראיון עם השחקן רון Phoenix

מנהיג ברית Blood בשרת המלחמה העולמי

"נלחמנו בבריתות בטופ השרת העולמי, כבשנו מבצרים ונתנו בראש"

8d7389d8816a388740b69bcb1a6fee88.png

תציג את עצמך

אני רון, ידוע במשחק בעיקר בכינויים "רון הפרסי" או "Phoenix".

התחלתי אי שם בשנת 2009 בשרת בטא בברית S-H ולאחר מכן עברתי לברית JUP, הייתי שותף בכל מלחמותיה לאורך השנים, ובה אני חבר עד היום.

מעבר לשרת בטא לא באמת שיחקתי באופן פעיל בשרתים אחרים עד שנפתח שרת המלחמה (עליו נדבר בהמשך), וביקור של כמה חודשים בשרת זטא, לקחת חלק במלחמה הגדולה של טוקסיק מול נורמה (בצד של טוקסיק), זה היה עד לפני איחוד השרתים השני בארץ בו השרתים התאחדו לאלפא/בטא.

כיום אני כבר משמעותית פחות פעיל בקהילה ובמשחק מבעבר. אני מנהיג ברית BLOOD בשרת ארס העולמי, וחבר הנהגה בברית יופיטר.

מה זה בכלל בעצם שרת מלחמה, ומה דעתך על המיזוג?

אז בקצרה על שרת המלחמה.

שרת מלחמה זה לא שרת רגיל, יש בו בונוסים מיוחדים, בין אם זה משאבים, ובין אם זה אפשרות בזיזת הזהב לשחקנים.

הזמנים בו מהירים פי 3 מהשרתים הרגילים (לפני שנפתחו השרתים החדשים עם התכונות המיוחדות).

לפני כשנה כל שרתי המלחמה בעולם עברו איחוד לשרת גלובלי אחד. לדעתי, הציפיות בכל העולם לאיחוד היו גבוהות מאוד, ובמשך שנים ההתרגשות הייתה בשיא. לאחר שכל שנה הוא נדחה מחדש, מאות שחקנים נשארו מאוכזבים. לבסוף בשנה שעברה זה סוף סוף קרה, ולצערי הרבה לא עמד בציפיות. בחצי שנה הראשונה השרת נפתח בסערה, מלחמות בכל פינה, כולם על כולם, לאחר מכן הפעילות ירדה משמעותית בכלל הבריתות וכיום רוב השרת מתעסק בבנייה ובודדים הבריתות והשחקנים שמחפשים אקשן

מבחינת הברית באופן כללי, האיחוד התחיל כחודש לפני ה07/10 וכשפסטיבל העולמות נגמר והבלאגן בשרת התחיל, לצערי הרב גם הבלאגן במדינתנו האהובה התחיל, ככל שהמצב בארץ הלך והחמיר כך גם הברית שלנו באופן די מובן מאליו, הורידה את הפעילות והנוכחות בשרת, זמינות השחקנים ירדה, סדר העדיפויות השתנה, וכמו תמיד גם המלחמה של ברית JUP שהייתה באותה תקופה בשרת בטא, נלקחה בחשבון (בתור שחקן מJUP).

ובכל זאת כשהועמדנו למבחן נלחמנו בבריתות בטופ השרת העולמי, כבשנו מבצרים ונתנו בראש, אך לצערי לא באמת הספקנו להינות מהשרת ולהראות מה הברית יודעת ומסוגלת לעשות. ולגבי שאר הבריתות בעולם, בחצי שנה הראשונה של השרת הפעילות הייתה מטורפת, כל הבריתות נלחמות, כל השחקנים בטופ נלחמים, כיום השרת עבר למצב שינה באופן יחסי פה ושם אנשים נלחמים באופן פרטני או חלק מברית מול חלק מברית אבל כבר אין את המצב הכאוטי שהיה בתחילת האיחוד של כולם נגד כולם, אין צדדים ואת אף אחד לא מעניין שאתה נלחם ב5 בריתות במקביל, בכל אופן, הרבה עברו למצב של בנייה מאשר מלחמה.

מה תוכל לספר על המצב כיום בשרת ארס העולמי באופן כללי, והאם יש אנטישמיות?

קיימים שחקנים אנטישמיים בכל שרת, באיחוד בארס זה בעיקר התבטא בכפולים עם שמות אנטישמיים ונטיות לשלוח מהן הודעות עוקצניות לגבי המלחמה. אך המלחמות עצמן לא נעשו מתוך אנטישמיות אלא כתוצאה מאותה תפיסה שהתחלתי לתאר קודם, בה מדובר בשרת מלחמה וכולם רוצים להוכיח את עצמם ואת המדינה, והאווירה הייתה כולם על כולם, כולם מותרים לתקיפה וכל עוד יש אקשן אז הכל לגיטימי.

דיווחים על אנטישמיות מטופלים בחומרה כמו כל הפרה אחרת של כללי המשחק (הבעיה היא שעבירות מסוג זה מתבצעות בעיקר דרך כפולים).

ובאופן כללי, נראה שצוות ההנהלה לאחר האיחוד מראה יכולות טיפול טובות ואובייקטיביות - רק לצורך הדוגמה, בחודש האחרון 3 שחקנים שונים בטופ 10 (כולם מבריתות שונות) קיבלו באנים על שימוש בכפולים/סקריפטים, דבר שבוודאות לא יכולתי להגיד על צוות הניהול בשרת לפני האיחוד שכמו בכל השרתים בארץ לצערי נוטה תמיד רק לצד אחד של המפה (מתייפייפים למיניהם בבקשה לחסוך בתגובות זה מיותר אני גם ככה לא אקרא את זה ולא תצליחו לשנות את החוויות שלי בנושא מניסיון העבר העשיר שלי במשחק)

כיצד הברית שלכם מסתדרת בשרת ארס מול יריבים, והאם יריבים בארץ הפכו לחברים בשרת ארס לאחר האיחוד?

בעקבות המצב בארץ, בתחילת האיחוד עוד נלחמנו ב3 בריתות טופ במקביל, הגענו להישגים ואנשים ידעו להעריך את הכוח שלנו, בהמשך ובעקבות המצב, הורדנו פעילות, שינינו סדרי עדיפויות, וכשיגיע הרגע הנכון נוכל להחזיר את האקשן לשרת. מבחינת גנרלים אנחנו נמצאים בטופ של השרת, ומבחינת יכולות לחימה, כבר הוכחנו לכל הבריתות בשרת מה אנחנו יודעים כשאנחנו בזמינות וראש למלחמות, ולא מתעסקים במציאות האכזרית שלנו. לצערי, למעט שחקנים בודדים משרת ארס הישראלי שלא שיחקו איתנו, אבל לקראת האיחוד ואחריו נתנו הזדמנויות לשיתוף פעולה, לא באמת נעשו "סולחות" או שיתופי פעולה עם שחקנים מהצד השני של המתרס משרתים אחרים בארץ.

כיום יש לך 196 מיליון ניקוד, כיצד אתה מתקדם כל כך מהר?

אז האמת שלדעתי אני לא מתקדם מהר בכלל, כמו שאמרתי בשנה האחרונה הורדתי הילוך באופן משמעותי ועקב כך גם ההתקדמות שלי בניקוד פחתה. אבל המלצה חשובה היא להחזיק מוזילים מכל הסוגים בכל עיר על רמה מקסימלית כנל מגבירי ייצור ולהשתדל שתמיד יהיה משהו בבנייה (בשלבים המתקדמים של המשחק כל שדרוג מאוד ארוך ולכן כל זמן שאין שדרוג הוא מבוזבז)

איך תרצה שיזכרו את ברית Blood ?

באופן אובייקטיבי ודי הגיוני, קשה מאוד מתוך 16 השנים שהקהילה הזאת קיימת, להצביע על ברית אחד ולהגיד, היא החזקה מכולן. מבחינתי ברית בלוד הרוויחה ביושר את מקומה בדיון על הטופ של הטופ, ובהיכל התהילה של הקהילה כאחת מהחזקות ביותר.

5 שנים של שליטה בשרת ארס. ההצטרפות למלחמת נורמה VS טוקסיק שהביאה להכרעה ולניצחון של טוקסיק במלחמה, ההצטרפות למלחמת JUP VS RTF-F והשינוי במאזן הכוחות מאז. שיתוף הפעולה אשר הוביל להישגים מרשימים ושליטה של נציגים מטוקסיק ובלוד בשרתים כמו טאו, אסקלפיוס וכארון.

האם יש שחקנים משמעותיים מהצד שלכם שתרצה לציין?

אי אפשר שלא לציין את האחד והיחיד, שמחה! הכוכב של הקהילה הזאת ב6 שנים האחרונות, האיש שלא ידע הפסד ופחד, ומסוגל להוביל מלחמות חורמה גם ב3 שרתים במקביל ולנצח את כולם. מנהיג, לוחם ומעל להכל בן אדם.

ארצה לציין גם את מור המנהיגה של ברית יופיטר, שבאומץ, נחישות והתמדה, עומדת במשך שנים תחת התקפות בלתי פוסקות על אופיה,אישיותה ויושרה, שמובילה את המלחמה הגדולה ביותר שהקהילה ראתה, לא למען עצמה, אלא למען כולנו... עומר (dev1ce) ולאל (דספארדו) המוכשרים שכל שרת ומלחמה לצידם מיד הופכים לחגיגה...

יועד שמוכיח סבב אחר סבב שנה אחר שנה (לא יודע אם מישהו מסוגל לספור כבר כמה שנים) שהוא הפיראט הכי טוב שהמדינה הזאת ראתה! ואת ינון החווה שלי, שלא מתייאש ולא שוכח את הדור הצעיר של הקהילה, משקיע מלמד ומפתח.

מה המסר שתרצה למסור לקהילת איקרים ישראל?

זה הזמן להמליץ לשחקנים שמרגישים שחסר להם הידע או הניסיון כדי להתמודד עם הגדולים ליצור קשר עם ינון israeli

פרויקט ההתקדמות הגדול

פרויקט ההתקדמות הגדול הוא פרויקט פורום ששחקן בשם bigdil יזם, במקור עבור שרת אלפא - במהלך הפרויקט הוא ניתח את השרת בו הוא משחק, אלפא, ופרסם מדי חודש עדכונים סטטיסטיים בפורום המשחק.

הפרויקט הותחל על ידיו בשנת 2014, ופעל בחלקים עד שנת 2024. בתחילת 2024 חזר - מאז ועד איחוד השרתים הנוכחי הוא עדכן בפורום איקרים ישראל סטטיסטיקות ומעקב אחר שרת אלפא מדי חודש.

כיום, הוא משחק בשרת יונומיה, וממשיך בפרויקט עבור שרת יונומיה.

8089f005b82c4fb32183ed9e7b6598f9.png

היי, תוכל להציג את עצמך?

אני ביגדיל, אוכל לספר שאני בן 31, רווק, ומתגורר בקו העימות בצפון, מאז תחילת המלחמה התפנתי לגור באיזור ירושלים אצל קרובי משפחה. אני משחק באיקרים מאז תחילת 2009, כלומר כבר קרוב ל16 שנים. תמיד שיחקתי בשרת אלפא, וכיום לאחר המיזוג הראשון (בתקווה גם האחרון) ששרת אלפא עבר בעצמו, בחרתי להשתקע בשרת יונומיה.

תוכל לספר ולהציג את הפרויקט עליו אתה עובד בפורום?

הפרויקט שלי נקרא בעבר "פרויקט ההתקדמות הגדול של שרת אלפא". הוא התחיל בכך שרציתי להבין כלפי עצמי מה קצב ההתקדמות שלי בשרת אל מול שחקנים אחרים – לעקוב אחרי טבלת הניקוד עצמה לא הספיק לי, כי רציתי לדעת האם אני מתקדם מהר יותר מאחרים, ובכמה.

כך נולד בראשי הפרויקט, ובגלל שאני אוהב התעסקות עם מספרים וסטטיסטיקות, וחשבתי שזה יכול לעניין עוד אחרים – בחרתי לפרסם את הנתונים שלי גם בפורום.

הפרויקט יחסית פשוט – בחרתי מספר מסויים של שחקנים בראש רשימת הניקוד הכללית בשרת (לצערי למפות את כלל השחקנים, איני יכול, זה מעבר ליכולותיי) – בעבר זה עמד על כ150 הראשונים בשרת אלפא, ייתכן שבשרת יונומיה זה יגדל מעט ל200 או 250. כל תחילת חודש צילמתי את מצב הניקוד של השחקנים והכנסתי לטבלת אקסל שלי. כך, חודש לאחר מכן, יכולתי לראות כמה כל שחקן התקדם באותו חודש, לראות מי התקדם הכי הרבה, ואיפה אני עצמי ממוקם. בנוסף, ככל שהחודשים התקדמו יכולתי לבצע במקביל הן מעקב אחרי קצב ההתקדמות של חודש בודד, ושל כלל החודשים מאז שהתחלתי את המעקב.

באיזה אופן אתה תעבוד עליו עכשיו לאחר מיזוג השרתים?

האמת שהפרויקט עצמו פעל לפני מספר שנים – בשנת 2014, למשך כמעט שנה, ואז הפסקתי אותו בשל אילוצים אישיים. בתחילת 2024 החלטתי לחדש את הפרויקט, והוא פעל בשרת אלפא עד המיזוג.

כיום, לאחר שעברתי כאמור לשרת יונומיה, אני מתכנן להתחיל מחדש את הפרויקט בשרת, כיוון ששרת אלפא כמובן כבר לא קיים. המתכונת תהיה אותה המתכונת, עם הגדלת מה של מספר הנעקבים.

בתור "סיפתח" לפרויקט ביונומיה, אני כנראה בזמן הקרוב אפרסם נתונים ראשונים, לא של מצב ההתקדמות החודשי – זה יקרה רק לאחר תחילת נובמבר – אלא בדיקה מעניינת לא פחות – אקח את 200 הראשונים בשרת, אבדוק כמה ימים כל אחד מהשחקנים שיחק (כלומר, מיצירת השחקן ועד האחד באוקטובר – היום בו צילמתי את מצב הניקוד של השחקנים) ומה קצב ההתקדמות היומי/החודשי של אותו שחקן, ובאיזה מיקום הוא ביחס ליתר השחקנים ב200 הראשונים... את הנתונים אפרסם כשיהיו מוכנים.

האם אתה מתכנן להמשיך עם הפרויקט בעוד שרתים?

אני משחק אך ורק בשרת יונומיה, ועל כן רק בו אבצע את הפרוייקט.

איך לדעתך שרת יונומיה, שאתה עוקב אחריו סטטיסטית, יראה בעוד שנה מהיום?

יונומיה הוא שרת מעניין – נכון להיום למיטב הבנתי הוא השרת הכי פעיל באיקרים ישראל (לא כולל שרתי מלחמה) וכולל את השחקנים הכי פעילים והכי ותיקים בישראל – לרבות אך לא רק, שתי בריתות ענק, יופיטר ו MLF. אומנם, בגלל שהוא שרת חדש מהניילונים, בתור התחלה השחקנים נאלצו לבנות מאפס את המכרות והמנסרות של האיים השונים, וככל הנראה גם לא בקלות להגיע בחזרה לרמות שהיו בעבר, אך בשנה הקרובה אני מאמין שהשרת יתפתח משמעותית והאיים יתפתחו מאוד. גם העובדה ששני השרתים הותיקים אלפא וביתא נכנסו לשרת אחד, יוסיף הרבה עוצמה לשרת.

לשחקנים הייתה גם הזדמנות לארגן מחדש את הערים שלהם והאיים שלהם, זה גם כמובן מאוד משפיע. אני מאמין שבשנה הקרובה נראה התקדמויות משמעותיות בניקוד הכללי לפחות בראש הטבלה (מאה/150 הראשונים). איני יודע אם כיום יש מי בישראל שיש לו 16 או אפילו 17 ערים ללא שחיתות כלל – 18 אני מתקשה להאמין שמישהו כבר הצליח להגיע ללא שחיתות כלל, אבל ייתכן בהחלט שבעוד שנה יהיו כאלו. בנוגע לשליטה של בריתות, אני פחות בקיא, ופחות מתערב במלחמות של הבריתות השונות, כשחקן שהוא בנאי באופיו, אני מתרחק מה"פוליטיקות", ועל כן גם נמנע בכלל מלשחק בפיראטים.

האם יש מסר מסויים שתרצה למסור לקהילת איקרים ישראל?

בהזדמנות זאת אאחל שנה טובה ומתוקה לכל האזרחים, ואשא תפילה לשובם במהרה של כל החטופים, ולניצחון במלחמה על אויבנו, ולחזרת כל המפונים לבתיהם, בצפון ובדרום.

מיזוג שרתים - נוצרו שני שרתים חדשים

לאחר כמעט 3 שנים מאז שאיחוד השרתים הקודם לאלפא ובטא הסתיים (06/01/2022),

הנהלת המשחק הודיעה על איחוד חדש - בו יווצרו באיקרים ישראל שני שרתים חדשים:

גאיה ויונומיה. כל השרתים התאחדו אליהם, מלבד השרתים דמטר, דיוניסוס, ואירנה - מאחר והם שרתים חדשים.

שחקנים רבים בעד האיחוד, ושחקנים רבים נגד האיחוד.

badidol, מנהל בכיר מטעם גיימפורג': "תמיד יהיו אנשים נגד ואנשים בעד - אי אפשר לרצות את כולם"

שחקנים ניטרליים מרחבי איקרים ישראל נשאלו מה דעתם בנוגע למיזוג השרתים

JaMos, שרת יונומיה: "אני חושב שהאיחוד שרתים יעשה ועושה רק טוב לקהילה מביא שחקנים משרתים מתים וחיים לשרת פעיל מאוד מה שיוצר יותר שיתופי פעולה, קרבות, עסקאות, בגידות, בריתות ופשוט את כל הטוב שהמשחק הזה גורם לנו להרגיש."

MatanGamer, שרת גאיה: "אני די מאוכזב מהחלטת גיימפורג׳, רוב השחקנים התנגדו למיזוג בצורה מפורשת (ובצדק). הושקעו המון משאבים ע״י שחקנים שכבר לא איתנו - בין אם מחוקים או שכבר נפטרו לצערנו (סימה היא דוגמה מעולה) ולטעון שהשחקנים יקבלו את המשאבים לחלוקה מחדש זה לעג לרש. הייתי מצפה מחברה שמכבדת את עצמה לכבד את המשתמשים שרובם שמים לא מעט כסף על המשחק (בלשון המעטה) ולהבין כי מיזוג כזה יגרום הרבה יותר נזק מתועלת, ואולי לנסות להחיל את ההגדרות החדשות ישירות על שרתי אלפא - בטא הוותיקים תוך שמירה עליהם."

Jordan, שחקן עבר: "אני חושב שזה רעיון לא רע וזה אולי יעשה קצת יותר אקשן ממה שהיה, שהשחקנים מצומצמים בתוך 2 שרתים שונים במקום 10. לדעתי יהיה הרבה קרבות והרבה יותר כיף."

buv12314, שרת יונומיה: "לדעתי האיחוד יקדם מאוד את הקהילה, בטח אחרי שרוב השחקנים נמצאים בשרת אחד (יונומיה). כרגע נוצר שרת פעיל מאוד (170 מחוברים כל הזמן) ככה שיוכל להתפתח מיזה הרבה בריתות וחברוויות חדשות מלחמות חדשות וכו'.."

הלוחם המשוגע, שרת יונומיה: "אני חושב שאיחוד יגרום להרבה שחקנים ותיקים לפרוש כי לא בא לבנות את כל האיים מחדש, יש הרבה שחקנים אפורים ללא ברית ועוד דבר למי שאין כפולים לתרומות או לא משחק בכסף הוא לא יחזיק בשרת. עוד 6 חודשים חצי שרת לא פה"

f67cfb46706c0ec5adf30edff6d121e0.png

49c1ea5463af37e7ecbe5895458f757e.png

בשני התמונות, ניתן לראות את ניקוד הבריתות בשרתים יונומיה וגאיה

ראיון עם השחקן דניאל rotorking1

מנהיג ברית M-L-F והפדרציה שביונומיה

"ברית M-L-F נפתחה לזכרה של סימה ז"ל"

bf348c24d6a9fa87336fb3dcabb6a55b.png

תוכל לספר על עצמך?

דניאל בן 26, משחק מעל 12 שנים במשחק. את דרכי התחלתי תחת חבר טוב ועברנו לברית באלפא בשם U-N בהובלת שרון סייפוס (Rexythedog) שעד לא מזמן הייתה אחת הבריתות המגעילות והחרטה הכי גדולה שהייתה לי. עם הזמן הופנתי לאדם בשם כפיר ואז התחלתי להבין מה זה מנהיג ומה זה דוגמא אישית במשחק.

החיים הובילו אותי בהרבה דרכים לניהול ועבודה קשה אבל לא חשבתי שאחווה את זה במשחק. משם לאט לאט טיפסתי לתפקידים בכירים בברית D-F שכיום הינה M-L-F ברית שנפתחה לזכרה של סימה ז"ל אין אחד שלא הכיר/שמע עליה, כיום אני מנהיג של בריתות הפדרציה אני ומספר שותפים שחולקים את הכיסא כבוד. טל, כפיר ומיתר שהולכים איתי יד ביד מזה שנים רבות.

מה תוכל לספר על היחסים של הפדרציה עם JUP, וRTF שנמצאת בגאיה

נתחיל בRTF - הרבה מאוד חברים טובים יש לנו שמה ושאנו בקשר טוב איתם במשחק ומעבר. אין מה להרחיב מעבר בנוגע לRTF כי היו בשרת במקביל. לגבי JUP- רובנו לא מכירים את הנפשות הפועלות ואנו נחפשנו תמיד רק לצד אחד בסיפור מחברינו בRTF.

כאשר התחיל המיזוג פנו אלינו להסדר והבנה להבין לאן פנינו מועדות. M-L-F מעולם לא הייתה ברית שמחפשת מלחמות אך גם לא מפחדת ממלחמות ויעידו גורמים רבים מכלל השרתים על חלק מהשמות שאצלנו. באלפא בוצע הפרשה גורפת שלנו על LDV,U-N שאפילו לא היה צורך במאמץ. מעולם לא ראיתי מנהיגים של ברית שאומרים לחברי ברית שלהם שזה משחק של סבלנות ובסוף הם יפתיעו שמה שקרה זה שהמנהיגים שלהם הפקירו אותם כצאן לטבח.

נשוב לJUP, היה לנו שיח מאוד ברור של 2 הצדדים ולאן פנינו מועדות וחייב לציין שהופתעתי לטובה. זו הסיבה שצריך לבוא למקומות ללא דעות קדומות ואוזן קשבת. בסך הכל קשר טוב ותקשורתי

האם אתה צופה מלחמה גדולה שתתחיל ביונומיה בינכם לבין JUP, או ברית אחרת?

לדעתי לא, בסופו של יום יש הבנה וכבוד מאוד ברור בינינו לבין הנהגת JUP. ואם יהיה אמיץ מצד מסוים נדע לטפל(ל2 הצדדים). ימים יגידו.

כיום יש לך 235 מיליון נקודות, איך אתה הגעת לסכום כזה ואיך אתה מתקדם כל כך מהר

בזיזות, זמן וסבלנות. חבל שלא הייתם באלפא כשהיינו מול U-N ו LDV. רוב הניקוד בזכותם. בסוף עניין הניקוד הוא בניה חכמה ולא פשוט שדרוגים רנדומלים, נושא הבנייה עייף אותי לאחרונה וכיום אני פחות מתעסק בזה. לא פשוט לנהל מספר בריתות ולדאוג לחברי הברית ובו בזמן לעלות בניקוד

איזה מסר תרצה למסור לקהילת המשחק?

תהנו!

תצברו חוויות, הנאות.

מי יודע אולי תכירו חברים מעבר למשחק, השותפים שלי להנהגה זה חבר'ה שהולכים איתי רחוק.

במשחק ומחוצה לה.

ומאחל לכולם שנה טובה ושמחה, ושיותר מהכל שהחטופים ישובו לחיקם ונתאושש מזה כעם ביחד.

עם ישראל חי

במידה ותרצו להעמיק בנוגע לפדרציה וברית M-L-F, תוכלו לקרוא את מהדורת החדשות הקודמת, בה כפיר WOLVERINE התראיין: מהדורת חדשות - סיכום שרתים

ב4 שנים האחרונות (מאז 1.5.2020) התחוללה מלחמה עצומה בשרת בטא הישראלי בין הבריתות RTF וJUP. עם איחוד השרתים הנוכחי - ברית יופיטר הגיעה לשרת יונומיה, וברית ארטיאף הגיעה לשרת גאיה. כתוצאה מהפיצול הזה, ייתכן והמלחמה הארוכה נגמרה.

שחקן מברית RTF שהגיעה לשרת גאיה: "ברכות לRTF על הניצחון נגד יופיטר לאחר שנים של מלחמה בה מאות מיליוני גנרלים וכמויות של זהב נשרפו. כאמור.. יופיטר ברחה לשרת אחר ממה שדיברו עליו בפומבי .. בכך בעצם ברחו מפני RTF"

שחקן מברית JUP שהגיעה לשרת יונומיה: "ברית ארטיאף הגיעו לשרת לא פעיל ונמצאים שם לבד. בניגוד למה שהם טוענים - בוצעו ניסיונות ליצור איתם קשר ולבצע הסכם רשמי לגבי השרת אליו נעבור ביחד, אך הם לא ענו והגיעו לשרת גאיה מאחר וזה היה נראה כאילו נגיע לשם. בסופו של דבר, דעתינו השתנתה והגענו ליונומיה, מאחר ושמנו לב ברגע האחרון שלשם הפעילות מגיעה."

בתמונה, אחד מהקרבות הרבים שהתחוללו בשרת בטא

3f1588aea73062f084d1cf942ba4cc8f.png

ראיון עם השחקן שמחה2

ממובילי ברית יופיטר (JUP) שביונומיה

"להמשיך וליצור מצב ששחקנים יוכלו להתפתח בכדי שלא יפסיק העניין במשחק"

b3cee835c9357054f6dfcd4778a0886d.png

שלום שמחה, תוכל לספר לנו על עצמיך?

אני שמחה, בן 27 מת''א עובד במד"א בתור פרמדיק התחלתי לשחק בEta ב2012 פחות או יותר. המשכתי לשחק בשרת המלחמה ובטאו כשנפתח, ובמקביל תגברתי בקרבות בבטא ובזטא. עם הזמן איחוד השרתים הקודם הביא אותי למצב שהשתקעתי בשרת בטא המדובר והצטרפתי למור להנהיג את ברית JUP.

מדוע בחרתם לעבור ליונומיה ולא לגאיה?

אפשר להגיד שהתחשבנו ברוב הברית בקבלת ההחלטה - נעשה תשאול של חלק גדול מחברי הברית, עשיתי גם סקר בקרב ההנהגה. באופן אישי היה ניסיונות שלא צלחו לדבר עם RTF לגבי תיאום שרת אליו נתמזג, זאת כמובן מלבד M-L-F ששיתפו פעולה ואפשר לציין שעד עכשיו התקשורת בין ההנהגה טובה.

האם הגעתם ליונומיה על מנת להפסיק את המלחמה בארטיאף?

זה היה אחד השיקולים בבחירת השרת בכדי לא לאפשר לשנים של לחימה להסתיים בלי הכרעה בגלל פיצול שרתים בעיקר כשרטף היו בנקודת שבירה וידינו על העליונה. בוצעו נסיונות ליצור איתם קשר ולבצע הסכם רשמי לגבי השרת שנעבור ביחד אך לא קיבלנו מענה. ביום האיחוד ניכר כי מרבית הקהילה התמזגה ליונימה ושם עיקר הפעילות. לכן החלטנו להצמד לתוכנית המקורית ולהתמזג ליונימה גם במחיר של הפסקת הלחימה בלי הכרעה.

מה המצב כיום בשרת יונומיה מבחינת פעילות וסטטוס בין בריתות?

היום יונומיה שרת פעיל מאוד מכל הבחינות, רמת הפעילות בשרת מדהימה, והרבה שנים לא נתקלתי בשרת כזה חי. השאיפה היא להמשיך וליצור מצב ששחקנים יוכלו לשחק ולהתפתח בכדי שלא יפסיק העניין במשחק.

האם הברית שלך נמצאת כיום במלחמה בשרת יונומיה? אם כן תוכל לספר עליה?

כרגע יש מלחמה מול ברית s-r, מדובר בסכסוך ישן משרת אחר והגיע עם האיחוד לשרת יונומיה. הסכסוך הוא בין מספר חברי ברית שלנו לS-R. לא אפרט על איך המלחמה התחילה כי לא התעמקתי בכל הפרטים, אך אני חייב לציין שניסינו להמנע מהמלחמה. S-R קיבלו הצעה להמשיך את המלחמה מול השחקנים שאיתם הסכסוך וסירבו.

כיום יש לך 181 מיליון ניקוד, כיצד אתה מתקדם כל כך מהר?

הכי חשוב מבחינתי זה לפתח את האיים לחצוב כמה שיותר... אני יכול להגיד שאני משחק עם 16 ערים ועם שיטת ממשל שמקצרת את זמני הבנייה.

מה תרצה למסור לקהילת המשחק?

להלחם כשצריך, לבנות כשאפשר.

המשחק הוא לטווח ארוך תשקיעו בשחקנים שלכם יש לזה משמעות.

לסיום, המשחק מביא איתו חברויות ויריבויות ואני מזמין את כולם להיות איתי בקשר במידת הצורך

ברית RTF העדיפו שלא להתראיין

בשרת כארון החדש, שנעלם עם האיחוד, התרחשה מלחמה בין הבריתות S-R וYAKUZA.

עם איחוד השרתים, שני הבריתות הגיעו ליונומיה, ושם המלחמה כיום ממשיכה.

מצד YAKUZA, השחקן Desperado (לאל) הנהיג את הברית

ומצד S-R, השחקן -Eden- (עדן) הנהיג את הברית

מאחר ולאל הוא חלק מיופיטר, כיום המלחמה הפכה להיות של JUP כנגד S-R.

מדובר במלחמה הראשונה שהתחילה לאחר האיחוד.

ראיון עם השחקן עדן -Eden-

מנהיג ברית S-R שביונומיה

"הם מסרבים להפסקת אש זמנית בזמן שמחבלים יורים בתל אביב מתחת לבית של אנשים"

84d87c118391ed75f11ee9b54c652f25.png

תוכל לספר על עצמך ולהציג אותך?

עדן, בן 30 ואבא לילד מתוק בן 4 חודשים. משחק מ2009 עם פרישות ארוכות מאוד באמצע. שיחקתי בשרתים דלתא, יוטא, ראו וכארון ותמיד תחת התג של S-R מלבד התחלת המשחק ששיחקתי תחת הברית GAD. החזרה האחרונה שלי למשחק הייתה מעט אחרי ה7.10 שכמו רבים חיפשתי משהו שימלא את החלל שנשאר לכולם בלב, לשמחתי חברים רבים חזרו לשחק יחד איתי ואהבה למשחק הציפה אותי עם חזרה של כל אחד ואחד מהם. כיום אני חלק מהנהגת S-R, אמנם מחזיק בטייטל אך הדבר ללא משמעות.

כיצד המלחמה התחילה, ומה תוכל לספר עליה?

הדבר דובר רבות מאוד אז אצמצם, בשרת כארון היה הסכם בין לאל לבין S-R על כך שכל סבב הוא סבב חופשי וניתן לפשוט על כולם ללא מעורבות צבאית. לאחר שפשטו על לאל הוא החליט להקפיץ ולתקוף 2 שחקני S-R ובכך שבר את ההסכם. במהלך המלחמה הוקפצו מליוני גנרלים, מליארדי זהב, ונאמר בפה מלא מצידו שהוא "יפריש" אותי ואת חברי היקר אופק. כנראה הפוסטי דוחות והעובדה שבזבוז אלפי השקלים לא הובילו למטרה כלשהי עשו פגיעה קשה לאגו, חשוב לציין שמאז ומתמיד ידנו הייתה מושטת לשלום.

כיום המלחמה המשיכה לשרת יונומיה, זוהי המלחמה הראשונה לאחר איחוד השרתים. האם לדעתך המלחמה תגמר בקרוב?

את השאלה הזו כדאי שתפנה למור-אבשלום, לפני ההגעה לשרת וגם לאחר המיזוג בוצעו שיחות רבות עם מור שהיא חברה וותיקה עוד מימים יפים לפני המלחמה המשוגעת בבטא. למור היה רצון לסגור את המלחמה המיותרת אך לאל הצליח לגרור את כולם למלחמה בעקבות כך שלא היה מעוניין לסיים עד ש"יפריש". אין לנו דבר נגד יופיטר, גם עם עומר שעוד הצטרף אליו בשרת כארון היו שיחות טובות והמון כבוד (שעכשיו נותן בראש במילואים)

ברגע שלאל יתחייב לא לתקוף יותר המלחה תיגמר באופן מיידי, הסיבה היחידה למלחמה כאן היא בעקבות כך שאנו לא מוכנים לקבל את זה שלאל יתקוף חברי ברית. עם יופיטר אין לנו דבר ואפילו יש לנו חברים רבים שם.

מה המטרה של S-R בשרת יונומיה, ואיך אתה רואה את הברית בעוד שנה מהיום?

הגענו לשרת יונימיה בגלל הבונוסים המצוינים לבנאים, המטרה שלנו היא לבנות בכיף, לשחק עם החברים ולהמשיך להיות בקשר מעולה שכולל חפירות אין סופיות בוואטצאפ ומפגשי על האש אצל השף שלנו אופק האגדי. שליטה לא מעניינת אותנו, מעניין רק להנות מכל רגע ורגע במשחק ובמיוחד בתקופות כאלה שכל אחד צריך לפחות משהו אחד שיעשה לו טוב על הלב. לא רואה משהו משתנה בעוד שנה, אולי חברים נוספים יחליטו לחזור או להצטרף וכמובן שזה ישמח.. מה יותר כיף מלשחק עם האנשים שאתה אוהב?

מה האווירה לדעתך בשרת יונומיה? לדעתך עוד בריתות יצטרפו נגדכם, או להפך נגד JUP?

אנחנו מאז ומתמיד שומרים על קשרים טובים עם כולם ולא מחפשים אתגרים מיותרים, אך יחד עם זאת לא נהסס לפעול מול מי שיחשוב שהניקוד הנמוך של חברי הברית מצביע כל כך שאפשר לעשות בהם כרצונם. מעבר לכך אנו לא מעוניינים שמישהו יצטרף למלחמה הזאת לא לצידנו ולא לצד יופיטר, בגלל שחקן אחד אין צורך לגרור שרת שלם למלחמה.

האם העובדה שליריבים שלכם יש כמות עצומה של גנרלים וזהב מרתיעה אתכם? האם זה מתבטא באופן מסויים במלחמה, והאם זה משפיע על המורל שלכם?

למען האמת הדבר לא מרתיע כלל ואף בדיוק ההפך, ככל שיש יותר שחקנים כך יש יותר מטרות. גנרלים וזהב זה שטויות למי שיודע להתמודד עם זה, אין טעם לקרבות גדולים ולכן יופיטר נהנים ממלחמת גרילה שבה הם מקבלים קרבות רק כאשר אנו מעוניינים. בקרוב יעלה פוסט דוחות שיפתיע מאוד את כל הסקפטים למינהם שבטוחים שגנרלים וזהב עם המתכון הבטוח ל"הפרשת שחקנים". לגבי המורל- הפוסט ידבר בעד עצמו 😊

מה המסר שתרצה למסור לשחקני איקרים ישראל? אילו שחקנים תרצה לציין לחיוב?

לא אציין שחקנים כי זה יעשה עוול לחברי S-R, אני גאה בכולם ומופתע כל פעם מחדש מה שחקנים כל כך קטנים מצליחים לעשות כנגד ברית שגדולה מאיתנו במליארדי ניקוד, זהב וגנרלים.

תהנו מהמשחק ותפסיקו לקחת כל דבר ללב, תזרמו ותהיו קלילים.. תבינו שיש גם חיים בחוץ. לסרב להפסקת אש זמנית בזמן שמחבלים יורים בתל אביב מתחת לבית של אנשים אצלנו ועוד יותר בזמן שאיראן משגרת לעברנו 180 טילים זה מצביע על חוסר הבנה של מה זה משחק.

אתמול הוחלט בברית על הפסקת אש חד צדדית ואי-תקיפה מלבד הגנה על הערים וזאת לאחר למרות שנתקלנו בסירוב מצד יופיטר. הפסקנו עד אשר המצב במדינה יתבהר, היום חזרנו להמשיך.

ראיון עם השחקן אופק בחסות המלך

שחקן מפתח בברית S-R שביונומיה

"מדובר במלחמה מיותרת שלאל גרר את יופיטר לתוכה"

3c1502dd817081f3e0a1c4027d43833c.png

תציג את עצמך

אני אופק, בן 28 התחלתי לשחק איקרים אי שם בשרת דלתא שם הכרתי רבים מהחברים איתם אני משחק ב-SR היום. מאז שיחקתי בכמה וכמה שרתים ביניהם אפסילון, זטא (לפני האיחוד), מיו, פי, ראו ועוד. אוהב להילחם אבל גם נהנה מהשקט ובעיקר מהחברה של האנשים במשחק.

המלחמה מול לאל (דספראדו) התחילה בשרת כארון, וכיום עם האיחוד זה הפך למלחמה נגד יופיטר. מה תוכל לספר על המלחמה ועל האנשים הפועלים בה?

המלחמה בכארון התחילה בעקבות רצף אירועים שהתחיל בהסכם שעשינו עם לאל ונגמר בהפרה שלו, בין לבין קפצו מיליוני גנרלים מיליארדי זהב ושני הצדדים לא הראו כוונה לסגת ולוותר ממש כמעט עד סוף השרת.

לקראת האיחוד נעשה ניסיון מצידנו לסיים את המלחמה ללא תנאים ופינוי הדדי של מקומות במבצרים של שני הצדדים. הצד השני מרח אותנו ולא הראה כוונה להפסיק, נאמרו דברים משני הצדדים והמלחמה המשיכה עד לאיחוד השרתים ללא הפסקה.

ליונומיה הגענו יחד עם חברים נוספים מכמה שרתים ולאור הקשר הטוב שהיה בעבר לי ולעדן עם מור (אבשלום מנהיגת יופיטר), הנחנו שנוכל לשים את המלחמה מאחורינו או לכל היותר נילחם בלאל שיתפצל מיופיטר וימשיך להילחם באותה מתכונת. הפדרציה פנתה אלינו במטרה להצטרף להסכם שלום שיערך מול יופיטר ואנחנו כמובן הסכמנו. לאחר השיחות הוחלט על הסכם בין הפדרציה ליופיטר אך כשזה הגיע ל-SR הפדרציה ויופיטר קבעו שיתאפשר ללאל ועומר מכארון להמשיך להילחם בנו ללא הפרעה, לא פורטו הסיבות לכך. אנחנו הבהרנו שזה לא ההסכם שהסכמנו להצטרף אליו ואנחנו מוכנים לשלום על מלא או כלום על מלא, הרי לא סביר לאפשר ללאל ועומר ליהנות מהיתרונות של הברית (פריסת כוחות ל180 יוזרים, גנרלים, זהב) ולטרגט חברי SR חסרי ניסיון בזמן שהאלה של הצד השני מוגנים.

ברגע שהחלו תקיפות על חברי SR, הבנו שיופיטר הכריזה מלחמה והתחלנו לתקוף את כל חברי יופיטר. אני לא מעוניין להרחיב יותר מידי בנוגע להתקדמות הלחימה מאחר ופוסט דוחות מצידנו יעלה בקרוב ומי שמעוניין להתעדכן מוזמן לעיין כשיפורסם, אך אגיד שאני מאד גאה בחברי הברית שלי, המנוסים יותר והמנוסים פחות, כולם נותנים עבודה מטורפת, כולם עם אש בעיניים והמורל בברית בשמיים.

כיצד אתה מצפה שהמלחמה תסתיים?

אני מצפה שהמלחמה תסתיים בהסכם כשליופיטר ימאס סופית מהמלחמה.

אנחנו מראש לא ביקשנו את המלחמה הזאת, אין לנו סכסוך עם אף אחד פרט ללאל.

למרות המצב אנחנו מכבדים את מור ומכבדים את המחויבות שלה כלפי חברי הברית למרות שכפי שאנחנו רואים את זה, מדובר במלחמה מיותרת שלאל גרר את יופיטר לתוכה. הלוחמים של הברית אולי נהנים אך ברור לכולם שהבנאים סובלים ונפגעים אך ורק בגלל השנאה והגחמות של אדם אחד. מקווה שהם יבינו את זה ונוכל לשים את הכל מאחורינו.

מה המטרה של sr ביונומיה

SR היא ברית חברים, אין לנו מטרה לשלוט באף שרת. המטרה במובן מסוים היא פשוט ליהנות מהחברה. אנחנו אוהבים לבנות, אוהבים להילחם פה ושם אבל בעיקר נהנים מהחברים. רוב האקשן במשחק קורה בכלל בוואטסאפ, הצחוקים, הסיפורים והאנשים זה העיקר. עדן הגדיר את SR בעבר כ-"בנאים עם סכין בין השיניים", אז אני מניח שהרעיון הוא לבנות עד שמישהו מחפש להילחם בנו ואז הסכין נשלפת עד שנחזור לבנות מתישהו. אין תנאי קבלה לברית, אם אתה חבר שלנו אתה מוזמן, לוחם, בנאי זה לא חשוב, העיקר שאתה משלנו.

מסר שתרצה למסור לקהילת איקרים ישראל

תדעו לעמוד על שלכם, אל תפחדו ממלחמות ואקשן זה חלק מהמשחק - אבל הכי חשוב, תזכרו שזה משחק. יש אנשים מאחורי המסך. כולנו ישראלים שחיים את אותה מציאות ורק מחפשים ליהנות מהדבר המשותף לכולנו. מלחמות בטעם טוב זה דבר שכמעט ולא קורה בשרתים הישראלים יותר וחבל. בהצלחה לכל החברים "והאויבים" שלי במילואים, שמרו על עצמכם ועל כולנו.

לאל Desperado העדיף שלא להתראיין

ראיון עם השחקן אוהד Mask

מנהיג ברית אדוני השרת שביונומיה

"אם יש למישהו ספק ביכולות שלנו הוא מוזמן לבוא לבדוק בעצמו"

b7f4ef62b2d019f53a29d4517f5f24dc.png

ברית אדוני השרת בלטה מאוד בשרתים החדשים ואף השתתפו מספר פעמים במהדורות חדשות כאן בפורום, עם האיחוד הם מצאו את דרכם בשרת יונומיה.

מהדורת חדשות - משפיעני שרת אסקלפיוס

מנהיג ברית אדוני השרת נחשף, מלחמה כוללת מתקרבת

תוכל לספר על עצמיך?

קוראים לי אוהד אני בן 24, סטודנט לחשבונאות ומנהל עסקים. גר במרכז, ומשלב את החיים המורכבים שיש לנו עם המשחק.

מה המקור של ברית אדוני השרת? מאיפה הגעתם?

ברית אדון הוקמה לראשונה בשרת Asklepios, כללה את מתן, בר, עידו וירדן. אני הצטרפתי אחרי הכרות קצרה עם החבר'ה בשרת הזה. בהתחלה היינו יריבים ולאחר מכן התחברנו. זה באמת היסטוריה מאוד ארוכה ומי שבאמת מעניין אותו מוזמן לפשפש קצת בפורום ולמצוא את התשובות לכל השאלות.

בעבר ברית אדון ציינה כי היא מתכננת להגיע לשרתים אלפא ובטא מאסקלפיוס ולהשתלט עליהם, כיום רוב השחקנים מאלפא ובטא נמצאים ביונומיה. האם יש לכם תכנונים לצאת למלחמות ולממש את ההצהרה?

לפי איך שהשרת קיבל כיוון, אפשר להגיד שהמלחמה הענקית והלא נגמרת בין JUP ל- RTF בשרת בטא הסתיימה.

אני לא נוגע בסאגה של מי ניצח את מי ומי יצא פחדן, כי זה לא באמת משהו שמעניין אותי.

99% מהשחקנים שהגיעו מאלפא הגיעו בגישה שמרנית, אין להם עניין במלחמות ככה שגם הן לא מעוניינות "להשתלט" על השרת אלא רק לבנות.

"ההצהרות" שציינת, היו לפני תקופה משחקנים שכבר לא נמצאים בברית. אנחנו ריאליים, יודעים שלא ניתן להשתלט על שרת כזה עם כמויות הגנרלים והזהב שנמצאים בשרת, וגם החלטנו לקחת צעד אחורה מכל הניסיונות האלו ולשחק פעם אחת בשקט.

אבל כמו שאמרתי, אם יש למישהו ספק ביכולות שלנו הוא מוזמן לבוא לבדוק בעצמו. אנחנו נגן על עצמנו תמיד שנדרש.

מה המטרה לשמה ברית אדוני השרת נוצרה?

המטרה לשמה ברית אדון נוצרה היא כמובן להראות נוכחות ולהיות דומיננטיים. אם זה היה בשרתים החדשים שנפתחו והיינו נוכחים, ואפילו גם באיחוד הזה, למרות שהגענו עם שחקנים יותר "חלשים" על הנייר מהשרתים החדשים לתוך היוזרים המפלצתיים והתשתיות הענקיות שיש לשחקנים הוותיקים, תמיד הרגישו אותנו. לא חיפשנו אף פעם להיתפס "סתם" על שחקנים ושיחקנו בגישה תמיד חיובית כלפי שחקנים אחרים ובריתות אחרות.

מה המטרה שלכם כיום בשרת יונומיה?

בשרת יונומיה הסטטוס שלנו מאוד ברור לכולם. ברית אדון הינה ברית ניטרלית ואנחנו לא מחפשים מלחמות למרות שבשבילנו זה הכיף במשחק. בסופו של דבר התקופה הזו היא תקופה מאוד מורכבת. יש לנו שחקנים שכרגע במילואים, עומדת להתחיל שנה חדשה באוניברסיטאות ואין לנו זמינות בשביל מלחמות כרגע. מה שכן, דבר אחד בטוח ואני יודע שהבריתות בשרת יודעות זאת - אם תתעסקו איתנו, אתם תצטערו. ברית אדון היא אחת הבריתות היחידות שנותרו במשחק עם קבלות, ואין לנו בעיה להוכיח את זה.

מה התוכניות שלכם לעתיד?

כרגע אנחנו נמצאים בפינה שלנו בסוף העולם, מתרכזים בעיקר בבנייה. כמו שציינתי ברית אדון הינה ברית ניטרלית, ואין לנו עניין במלחמות של אחרים. כמובן שהמטרה תמיד לגדול, לגייס שחקנים חדשים ולהכיר את הקהילה הוותיקה יותר במשחק, דבר שלא יצא לנו להכיר עד האיחוד. שרת יונומיה הפתיע אותי לטובה, בעיקר בפעילות והזמינות של השחקנים בשרת. הרבה זמן שלא היה דבר כזה.

האם יש מסר שתרצה למסור לקהילת איקרים ישראל?

קחו הכל בפרופורציות. בסופו של דבר זהו משחק וירטואלי וכמעט כל יום אנחנו מקבלים תזכורת לצערי איך הכל מתגמד בהשוואה למצב במדינה שלנו. תשחקו באווירה טובה, תכירו חברים חדשים ותיצרו חברויות, לשם כך נועד האיחוד. מסר נוסף שאשמח להעביר, הינה קהילת איקרים בשרת הדיסקורד שאני ומתן פתחנו. כ-300 שחקנים מכלל השרתים נמצאים שם, ואם אתם מחפשים עוד פלטפורמה להכיר שחקנים חדשים, לזכות בפרסים שווים ולהשתתף בפעילויות - זה המקום בשבילכם:

discord.gg/ikariamplus

ראיון עם השחקן נריה D-Venom

מנהיג ברית -X- בשרת גאיה

"אין משהו חריג שקורה כרגע בגאיה"

4d29f68a06c22f805804e692af2bc89d.png

תציג את עצמך

אני נריה בן 21 מהמרכז משרת כלוחם, לקראת שיחרור, וישר למילואים עקב המצב

כיום ברית -X- נמצאת במקום השלישי בשרת גאיה, כיצד אתה רואה את הברית בעתיד?

כרגע הברית נמצאת במצב הכי טוב מאז שהקמתי אותה ואנחנו מצפים ושומרים שיישאר כך אנשים מהשרתים השונים מגיעים אלינו עוברים ראיון ואם הם מתאימים לדרישות הם מתקבלים לברית חייב לומר וגם גאה לומר חבר׳ה שלי בברית איכותיים אז מן הסתם שהברית תהיה איכותית

מה תוכל לספר על שרת גאיה? מה האווירה בין הבריתות? איך הסתדרתם מבחינת איים ומיקומים, האם היה עומס?

טוב להגיד שאני מרוצה מגאיה זה יהיה שקר היה דיבור שיגיעו המון אנשים וגאיה היה השרת המדובר שמתאים ללחימה כלומר ייצור מוגבר גופרית וגנרלים ולכן חשבנו שיגיעו לפה המון בריתות, האווירה בן הבריתות רגילה אמנם אין אינטרקציה כל כך אבל גם אין איזה משהו חריג שקורה כרגע, מבחינת איים הסתדרנו איך שהגיעה השעה של האיחוד הקפצנו היינו קצת לחוצים על תפיסת המקומות אבל כן די הסתדרנו מבחינת המקומות

האם אתם מתכננים לצאת למלחמות נגד שאר הבריתות בשרת?

היינו רוצים קצת לעורר את השרת אבל בגלל המלחמה בצפון ובנוסף חבר׳ה מהברית במילואים אז בזמן הקרוב כנראה שלא אבל מאמין שמתישהו נהיה בזמינות גבוהה יותר ואז אוליי נכניס קצת עניין לשרת

מה המטרה שלכם בשרת גאיה

המטרה שלנו זה לגייס כמה שיותר לוחמים לברית לא משנה אם אתה אלוף או פחות עצם זה שיש את המנטליות זה מעולה השאר אנחנו נדאג מתכננים בעתיד אוליי לעשות טורניר בין חברי הברית

המסר שלי זה תשמרו על עצמיכם איפה שלא תהיו אנחנו בימים לא קלים בכלל

ראיון עם השחקן נדב דובדבן

מנהיג ברית TH בשרת גאיה

"הקהילה שלנו באיקרים היא לא רק מקום לתחרות, אלא גם הזדמנות לפתח חברויות אמיתיות וללמוד עבודת צוות"

88a4229418914e8729932144f603d71a.png

תוכל להציג את עצמך?

שמי נדב ובמשחק השם משתמש שלי הוא דובדבן, ואני משחק באיקרים כבר כמה שנים טובות עם הפסקות באמצע. אני מנהיג את הברית 'Trojan Horse' בשרת גאיה. בחיים האמיתיים, אני חייל בסדיר, ואיקרים עבורי הוא תחביב שבו אני מתעסק בניהול, אסטרטגיה ושיתוף פעולה.

מה המטרה של ברית TH בשרת גאיה?

ברית TH שואפת להיות קהילה תומכת וחזקה, שמבוססת על שיתוף פעולה בין חבריה.
    המטרה שלנו היא להגן על האינטרסים של חברי הברית, להתפתח מבחינה צברית וכלכלית, ולבסס את מקומנו כאחת הבריתות המשפיעות ביותר בשרת.

מה תוכל לספר לנו על שרת גאיה, על האווירה שם, והמצב בין הבריתות?

שרת גאיה הוא אחד השרתים התחרותיים והמאתגרים, אך גם מלא בחברויות והזדמנויות לשיתוף פעולה. האווירה בין הבריתות משתנה – לפעמים יש מתחים ותחרותיות גבוהה, אך יש גם הרבה בריתות ששואפות לשמור על שלום ולהתמקד בצמיחה משותפת. המצב כרגע הוא של איזון מתוח, כשהבריתות הגדולות נאבקות על עליונות.

איפה אתה רואה את שרת גאיה בעוד שנה מהיום?

אני מאמין ששרת גאיה ימשיך להיות פעיל ותוסס גם בעוד שנה, עם בריתות שיתמקדו לא רק בכוח צבאי, אלא גם בשיתופי פעולה כלכליים ובבניית קהילה. האתגרים של השרת יובילו לשיתופי פעולה מעניינים בין הבריתות, ואני מקווה לראות יותר דגש על בניית קשרים ושיתופי פעולה.

הקהילה שלנו באיקרים היא לא רק מקום לתחרות, אלא גם הזדמנות לפתח חברויות אמיתיות וללמוד עבודת צוות. אני מזמין את כולם לשחק באחריות, להנות מהמשחק, ולא לשכוח שהמטרה האמיתית היא ההנאה והחיבור בין אנשים. כמובן, אנחנו מזמינים את האנשים שחושבים שהם מתאימים אלינו לברית לשלוח הודעה לדיפלומט או למזכיר ולנסות להצטרף לשורות שלנו.

מה עם השרתים החדשים שלא השתתפו באיחוד?

כחלק מאיחוד השרתים - השרתים החדשים דמטר, דיוניסוס, ואירנה לא לקחו חלק באירוע.

שחקנים מרכזיים בשרתים החדשים נשאלו לספר על השרת שלהם, על הברית שלהם, מה הם חושבים על איחוד השרתים, ולאן לדעתם איקרים ישראל מתקדם - וזה מה שהם ענו:

"בנות גשרית", שרת דמטר, דיפלומט ברית J-K

"לדעתי האיחוד לא ממש השפיע על דמטר, אנחנו נהפכנו להיות השרת הלא מאוחד הכי ותיק אבל זה לא גרם להצטרפות של אנשים חדשים, או לעזיבה של ישנים. המצב נשאר יחסית אותו דבר ואיקרים ישראל לצערי הולך לכיוון לא טוב, יותר מדי שחקנים "פחדנים" שמוציאים לחופשה בשנייה שהם מותקפים בלי להילחם או שרושמים לך הודעות של "אם תתקוף אותי אני פורש", ומהצד השני יש גם הרבה שחקנים שמחפשים להפריש אנשים בכל שרת שהם הולכים. (אעדיף לא לתת שמות אבל כולם יודעים על מי אני מדבר) שרת דמטר לצערי לא הכי חי אבל כן יש לו את השחקנים המסורים שלו לבנייה, הפעילות בו דלה יחסית אבל תמיד אפשר למצוא מלחמות אם רוצים. מזמין כל אחד שמעוניין לבנות בשקט / לבוא ולהלחם להגיע לשרת דמטר"

"nnn", שרת דמטר, דיפלומט ברית S4W

"אני חושב שהאיחוד שרתים עשה הרבה דברים טובים ולא טובים - הוא הוביל יחסית לאיחוד די גדול של הקהילה הישראלית למעט כמה אנשים שנתקעו בגאיה אבל בסך הכל הוא היה די טוב. בתור שחקן שגם שיחק בשרת כארון, שהשתתף באיחוד השרתים, חששתי ממנו מאוד. אבל הוא לא היה כל כך נורא כמו שחשבתי, למרות שיכל להיות יותר נוח להישאר בשרת כארון שהיה מאוד פעיל בזמנו. דמטר הוא שרת די מת כרגע, יש מלחמת שליטה אחרונה קצת מעניינת של בערך ברית מקום ראשון ועוד איזה 5-10 שחקנים רובם מהטופ בשרת מעל מיליון ניקוד נגד הברית שלי (S4W) שהיא ברית במקום השני בשרת. לדעתי תוך חודש דמטר ימות ועוד שנה הוא יהיה שרת מת לגמרי עם גג 5 פעלים"

"Da_Poro", שרת דיוניסוס, שחקן בולט

"האמת מאוד נהנתי מהשרת, ואני בכוונה מדבר בלשון עבר. הייתה תחרות טובה בין הבריתות גם בפיראטים וגם בלחימה היה מקום לכל השחקנים בשרת, ובסוף הייתה מלחמה גדולה טובה וכיפית עם הרבה כפולי גנרלים משני הבריתות kings וNoname. לבסוף לאחר כשבוע עדן מנהל השרת החליט לתת באנים לשני השחקנים הראשים בברית של NoName ולכל הכפולי גנרלים שלה ובכך קטע את הלחימה. כמחאה רוב חברי הברית החליטו לפרוש וחלק החליטו להמשיך ולהגיע להסכם. לאחר כמה זמן שנכנסתי לשרת ראיתי שעדיין יש ברית אחת (kings) ששולטת בפער עצום מהשאר, אני מקווה שעוד שנה יקומו הבריתות הקטנות וביחד ינסו לעשות מהפך גם יכניס עניין וגם יחיה את השרת חזרה שלדעתי קצת מת."

"Jon Snow", שרת אירנה, שחקן בולט

"היי שמי אריה והכינוי שלי זה Jon Snow. אני פיראט בשרת אירנה, וההתמחות שלי היא בפיראטים. לא רואה מישהו בשרת שיכול לנצח את הצוות שלי בזמן הקרוב, אבל הכל יכול לקרות. בתחילת השרת היו 2 בריתות חזקות שאחת מהן התפרקה אחרי 2 סבבים עקב בעיות אישיות של מספר שחקנים שלא יכלו להמשיך לשחק, וגם כי אחת מהבריתות היתה הרבה יותר חזקה צבאית עם מחקרים מתקדמים. נכון להיום השרת כרגע הוא יותר של בנאים כי עדיין יש הפרשי ניקוד של שחקנים שמתחזקים. לא רואה כרגע לפחות בשתי הסבבים הבאים כיוון למלחמה, אבל ברור לכולם שגם זה יגיע בעוד שנה מעכשיו. מאחל לכולם בהצלחה ולהנות מהמשחק!"

1de953079df698ceb17697473004ef08.png

ca4ca8c4c377e48e3c088e58ef46ad79.png

נראה כאילו האיחוד הצליח לאחד את הקהילה וליצור שני שרתים מרכזיים ופעילים, מה דעתכם? לאן הרוחות נושבות?

במידה ונהנתם, נשמח לראות זאת על ידי לייק ותגובה לפוסט - ואף הבאת חברים לפורום המשחק, איקרים ישראל.

במידה ואתה קורא את הפוסט הזה בתור משתמש שלא נרשם לפורום ומסתכל מהצד, זה הזמן שלך להצטרף לקהילה ולהנות יותר מהמשחק. תלחץ על התמונה הכחולה שכתוב עליה GAMEFORGE Login ותתחבר לפורום עם הפרטים של המשתמש איקרים שלך

במידה ומצאתם טעות בכתבה אנא דווחו עליה על מנת שנוכל לתקן אותה

תודה לכל המשתתפים, ובהצלחה לכולם בהמשך!

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

לפורום, מתחברים אך ורק דרך הכפתור הכחול שכתוב עליו GAMEFORGE Login.

מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• נהנתי מאוד לקרוא את המהדורה!
    ממש תמונת מצב שאפשר יהיה להסתכל עליה בעוד כמה שנים ולהיזכר בתקופה המטורפת הזאת של איחוד השרתים, המלחמות והחוסר וודאות

• אם מישהו חושב שהוא יכול להתיש את יופיטר בגרילה שהיא קרבות הגנה בלבד יש לי גשר למכור לו בסן פרנסיסקו

• כתבה איכותית מאוד

אהבתי כל פרט ופרט בה.

כל הכבוד עבודה מעולה דניאל!!

שתמשיך לעשות עוד ועוד כתבות באיכות כזו

JAMOS

"המטרה מקדשת את האמצעים"

:evil: Asklepios | Charon :saint:

jamos-small.png

-----------------------------------------------------------------------------

sig1.png

------------------------------------------------------------------------------

אדון
    PRIME

• .כל הכבוד על ההשקעה דניאל, ממש לא מובן מאליו, נהניתי מאוד לקרוא

:ואם אתם מחפשים קישור לשרת דיסקורד, אני משאיר גם כאן

https://discord.gg/ikariamplus

!שיהיה בהצלחה לכולם, ושהמיזוג רק יטיב לכולנו

• דניאל כתבה מושקעת בטירוף, שאפו ענק!

2 דברים שחשוב לי לציין ולשאול-

1. לציין- לגבי ה7.10 בוצעה פניה לעומר ובשונה מהפעם שלפני כן עומר החזיר תשובה תוך 2 דקות שתתבצע הפסקת אש. (לפני כן השיח לא התבצע מולו כיוון שהיה במילואים)

2. שאלה לשמחה- טענת שהשאיפה היא לאפשר לשחקנים להתפתח, איך הדבר מסתדר עם כך שאתם איפשרתם לחברי בריתך להילחם (ולנסות להפריש) שחקנים עם טווח ניקוד של 100K-10M ניקוד?

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• דניאל כתבה מושקעת בטירוף, שאפו ענק!

2 דברים שחשוב לי לציין ולשאול-

1. לציין- לגבי ה7.10 בוצעה פניה לעומר ובשונה מהפעם שלפני כן עומר החזיר תשובה תוך 2 דקות שתתבצע הפסקת אש. (לפני כן השיח לא התבצע מולו כיוון שהיה במילואים)

2. שאלה לשמחה- טענת שהשאיפה היא לאפשר לשחקנים להתפתח, איך הדבר מסתדר עם כך שאתם איפשרתם לחברי בריתך להילחם (ולנסות להפריש) שחקנים עם טווח ניקוד של 100K-10M ניקוד?

קיבלתם הצעה להשאיר את הברית מחוץ למלחמה ולהמשיך ולפתור את הסכסוך ביניכם, בחרתם להקפיץ על חברי ברית יופיטר שלא עם צבא... מה חשבתם שזה לא יצטמצם למבצרים שלכם בסופו של דבר ? שנפקיר את חברי הברית ולא נגיב ?

• כמובן שידענו, זה יהיה מזלזל אם נגיד שלא חשבנו כך.

אופק ענה על זה בצורה יפה מאוד אז לא ארחיב, אך כמו שאתה רואה אין תלונות.

השאלה היא אחרת ואחדד אותה-

איך השאיפה שלך מסתדרת עם כך שאיפשרת ללאל לנסות "להפריש" שחקנים קטנים?

-Eden-

GO|BA

since 2009

[âIMG]

• כמובן שידענו, זה יהיה מזלזל אם נגיד שלא חשבנו כך.

אופק ענה על זה בצורה יפה מאוד אז לא ארחיב, אך כמו שאתה רואה אין תלונות.

השאלה היא אחרת ואחדד אותה-

איך השאיפה שלך מסתדרת עם כך שאיפשרת ללאל לנסות "להפריש" שחקנים קטנים?

זה לא ביצה ותרנגולת כאן, זה מאוד ברור. השאיפה שכולם יפתחו וישחקו בלי מפריע אם תהיה תקיפה על חברי ברית שלנו נשבית את מי שצריך בשביל שזה ייפסק, ככה זה היה עד היום ככה זה יהיה תמיד גם במחיר של מלחמה שתמשך שנים מזה כמו שאתה מבין אנחנו לא חוששים

• אני מסכים איתך וגם אני נוהג אותו הדבר

יחד עם זאת, המלחמה היא בעקבות כך ששחקן בברית שלך מתעקש להפריש שחקנים שקטנים ממנו ושרוצים לשחק בכיף ללא מלחמות

לפי איך שאני מבין זה בניגוד לאג'נדה שלך (שהיא כמו שלנו ע"פ הכתבה), ברור לכולנו שזה נגמר בשניה שתגיד לו.

בכל מקרה, מההיכרות הקצרה איתך אפשר לשים לב שאתה לא להוט על המלחמה הזאת אז מאמין שעוד נדבר.

-Eden-

GO|BA

since 2009

[âIMG]

• אם מישהו חושב שהוא יכול להתיש את יופיטר בגרילה שהיא קרבות הגנה בלבד יש לי גשר למכור לו בסן פרנסיסקו

חחח ליצנים תפסיק לדבר כאילו אתם מחליטים על משהו תצאו מהסרט שיונומיה שלכם אין לכם מושג מה יקרה בקרוב

חחח ליצנים תפסיק לדבר כאילו אתם מחליטים על משהו תצאו מהסרט שיונומיה שלכם אין לכם מושג מה יקרה בקרוב

אני ושמחה החלטנו לכנס ישיבה דחופה עקב יוזר פיקטיבי

רועדים פה מפחד

• חחחח טוב שהבנת שאני לא באמת נלחם כרגע, מאמין שנסיים את ההתארגנות אחרי האיחוד הלחץ יגבר. גם אם זה יקח חודש חודשיים בכל זאת גם המקום הראשון על הפרק.

• כתבה מעניינת מאוד! יוזמה מבורכת ותודה למשתתפים

בהצלחה לכולם באיחוד והנאה במשחק,

כרישור

• אחלה כתבה. אהבתי לשמוע את כל הצדדים.

מה שלא אהבתי זה את ההעמדת פנים של שמחה שהוא נמצא בברית שמעוניינת לתת לשחקנים להתפתח. אבל זה בסדר זה רק משחק זה לא באמת משנה.

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

מה שלא אהבתי זה את ההעמדת פנים של שמחה שהוא נמצא בברית שמעוניינת לתת לשחקנים להתפתח. אבל זה בסדר זה רק משחק זה לא באמת משנה.

פניתי לכל השרת בשביל להבין את הלך הרוחות, הצעתי לכולם הסכמים מכבדים ובלי תנאים שמאפשרים לבנות בשקט וגם זכייה בפיראטים. לרוב השרת הפנייה הגיעה גם מהצד שלי.
    איפה ההעמדת הפנים ?

פניתי לכל השרת בשביל להבין את הלך הרוחות, הצעתי לכולם הסכמים מכבדים ובלי תנאים שמאפשרים לבנות בשקט וגם זכייה בפיראטים. לרוב השרת הפנייה הגיעה גם מהצד שלי.
    איפה ההעמדת הפנים ?

חצי מהאיים שלי ושל הברית שלי עם צפות של כפולים של חברי ברית שלך וגם שלך. שנינו יודעים מה המטרה של הצפות האלה. אף אחד אצלנו לא רצה להמשיך את המילחמה אבל זה נראה שבזמן כזה או אחר המילחמה תגיע אלינו.

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

• זה הטיעון שלך? שיש לכם צפות באיים ובגלל זה אתם לא יכולים להתפתח?

אני לא אמרתי את זה. אנחנו יכולים להתפתח בשקט עד שתחליטו שלא ככל הנראה.

הנה הודעה שקיבלתי ממש לפני איזה חודש רק בגלל שחבר ברית שלנו ביטל חוזה תרבות עם שחקן שלכם כי הוא לא היה מעודכן על איפה אנחנו עומדים אחרי המיזוג. לאחר שהוא ביטל את החוזה תרבות שלחו על שחקן אחר שלנו התקפות וזאת הייתה התגובה כשניסינו לפתור את העניין. אז אל תגיד לי שאתם ברית שמחפשת לתת לשחקנים להתפתח בשקט. זה ממש לא המצב פה.